Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako ima neko ko poznaje lokaciju, nek malo pojasni kako je ovo izvedeno. Stvarno mi nije jasno gdje je parkirao, kako je fulio banderu,sta je ovo ljubicasto, i sl.
Ovo sto ce te vidjeti je krajnja drskost, bahatost i bezobraznost vlasnika vozila, a jos veci je bezobrazluk nase policije koja ovakve slucajeve uopce nesankcionise, vec dopusta da se ovakve stvari desavaju svakodnevno. Policija snosi direktnu odgovornost za ovo i neko bi morao biti suspendovan sa svog posla!
Prolazio sam danas ovuda kad su ovi bili parkirani.. Skrenuo sam tu desno, odmah.. fol parking sa lijeve strane, nekakav minijaturni. Sva auta nabacana.. Ne stigoh da slikam
Sinoc od ulaza u b fazu od strane vojnickog, do dzamije, kompletan trotuar zakrcen autima, nemoguce hodati njim, cesta sa dvije trake zakrcena haman jer su parkirani sa obje strane ceste, nisam ponijela ni telefon bila da slikam i zovem muriju... Ono je strasno bilo. Dosli mi bil oda uzmem lalvu letvu i idem redom da lupam auta sva
Cholina_Lokica wrote:Sinoc od ulaza u b fazu od strane vojnickog, do dzamije, kompletan trotuar zakrcen autima, nemoguce hodati njim, cesta sa dvije trake zakrcena haman jer su parkirani sa obje strane ceste, nisam ponijela ni telefon bila da slikam i zovem muriju... Ono je strasno bilo. Dosli mi bil oda uzmem lalvu letvu i idem redom da lupam auta sva
Ja mislim da su buduće hadžije ispraćali, tako nekako...
Džaba bi zvala muriju.
Cholina_Lokica wrote:Sinoc od ulaza u b fazu od strane vojnickog, do dzamije, kompletan trotuar zakrcen autima, nemoguce hodati njim, cesta sa dvije trake zakrcena haman jer su parkirani sa obje strane ceste, nisam ponijela ni telefon bila da slikam i zovem muriju... Ono je strasno bilo. Dosli mi bil oda uzmem lalvu letvu i idem redom da lupam auta sva
Ja mislim da su buduće hadžije ispraćali, tako nekako...
Džaba bi zvala muriju.
Ma da su ispracali onog odozgo ono je cisti bezobrazluk, ostali parkinzi poluprazni a onuda ne mozes da prodjes ni pjeske ni autom... Valjda je u ime Boga dozvoljeno raditi sta ti klincu ceif
Meni nikada nece biti jasno sto ljudi parkiraju kod OBI-a ovdje, ispred. Nikako mi nema logike. Dole garaza, ljeti hladno, na jesen suho, zimi toplo i suho... Ulazis odmah u centar, jednostavno, nema logike parkirati na cest... Bas moras biti debil...
Qler wrote:Meni nikada nece biti jasno sto ljudi parkiraju kod OBI-a ovdje, ispred. Nikako mi nema logike. Dole garaza, ljeti hladno, na jesen suho, zimi toplo i suho... Ulazis odmah u centar, jednostavno, nema logike parkirati na cest... Bas moras biti debil...
pa da ih ostala raja vidi s cekerima u rukama koliko su cega uzeli