FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Deriguz
#3376 Re: FK Zeljeznicar
Eno, opet.... fino se tema ocisti, i opet jedan od prvih postova... pitar c c c, sto je to nedokazno
Ma ja, zabio ga yusuf pa se nemaju vise cemu nadat
Ma ja, zabio ga yusuf pa se nemaju vise cemu nadat
- campa_xxx
- johntra
#3378 Re: FK Zeljeznicar
Campa, ja bi se nasekirao....
lafo vide im se lica, ovo ono...a svaku utakmicu hala sa kamerom stoji pod jugozapadnim reflektorom i snima li snima...ccc...
lafo vide im se lica, ovo ono...a svaku utakmicu hala sa kamerom stoji pod jugozapadnim reflektorom i snima li snima...ccc...
- odvijac
#3379 Re: FK Zeljeznicar
bolje ti je idi,snimaj film o damiru hadzicu 
- al_akhisari
#3380 Re: FK Zeljeznicar
Ima l sta novoga...neki su spominjali nove igrace, igrace na probi...ima l istine u tome...sta je s certifikatima...
- odvijac
#3381 Re: FK Zeljeznicar
ima potpisao ovaj selimovic,igrao u par solidnih euro klubova,ceka se certifikat iz norveske,gdje proveo zadnju sezonu
- Charuga
- Globalni moderator
#3382 Re: FK Zeljeznicar
Dosao je certifikat.odvijac wrote:ima potpisao ovaj selimovic,igrao u par solidnih euro klubova,ceka se certifikat iz norveske,gdje proveo zadnju sezonu
Jos jedan igrac na probi. Dusan Mihajlovic iz Srbije. Iga, kako kazu, na poziciji lijevog veznog.
http://www.youtube.com/watch?v=bCaBUb8HNO4
Last edited by Charuga on 27/08/2009 20:50, edited 1 time in total.
- johntra
#3384 Re: FK Zeljeznicar
kako završi ova utakmica u Hadžićima?
EDIT: Evo sad pročitah da se nije ni igrala utakmica...
EDIT: Evo sad pročitah da se nije ni igrala utakmica...
- veljaca
#3385 Re: FK Zeljeznicar
Imamo solidnog golmana ( sta bi neki dali za njega - Seha
)
Dobre bekove - Colica i Radovanovica
Half linija - Coca ( igra sezonu zivota ), Mesic i Culum - odlicna
Napad - Bucan, Bekric, Mesanovic, Beslija i Popovic - nadavace se golova .....
Tu su jos: Mehic, Serdarevic, Selimovic, Mulalic ......
Stvara se SAMPIONSKA ekipa .....
Pod palicom Amara Osima - sve ce to doci na svoje ...

- odvijac
#3386 Re: FK Zeljeznicar
Plavih_11 wrote:Dosao je certifikat.odvijac wrote:ima potpisao ovaj selimovic,igrao u par solidnih euro klubova,ceka se certifikat iz norveske,gdje proveo zadnju sezonu
Jos jedan igrac na probi. Dusan Mihajlovic iz Srbije. Iga, kako kazu, na poziciji lijevog veznog.
bogami kolega po ovome sto si nam pokazao,nije los!!eksplozivan,brz,ostar,to nama treba za ove uspavane lige,samo nisam obratio da li je ljevak?
- al_akhisari
#3388 Re: FK Zeljeznicar
Prvi korak ka uspjehu - pozitivno razmisljanjeveljaca wrote:Imamo solidnog golmana ( sta bi neki dali za njega - Seha)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
elSaik
#3389 Re: FK Zeljeznicar
Došao novi iz Srbije. Kažu razvaljuje. Igra lijevog veznog. 
edit: Sad vidjeh da je neko već postavio. Sorry.
edit: Sad vidjeh da je neko već postavio. Sorry.
-
Adi_vp
#3390 Re: FK Zeljeznicar
Mihajlovic je zanimljiv igrac prema ovome s youtube-a,prodoran a takvih nam bar sad treba
Drago mi je da je Bucan u stroju,nek prica ko sta hoce falio je na boku protiv Zrinjskog i to kako..
- Šibicar
#3391 Re: FK Zeljeznicar
Evo gaće mi se tresu...johntra wrote:Šibicaru, jesi se prepao? naći će ti mail adresu preko administracije foruma..![]()
fakat mi nisu jasni ovi sa tm.org....je li se to ne smije pisati ni na jednom drugom forumu o Želji???
to oni imaju ekskluzivu...da bi se tamo registrovao, mora te neko slikati, haman ko da ličnu vadiš...a, tamo im pun hepek pitara na forumu visi i postavlja ovakve screenshotove...ccc....
- jufka developer
#3392 Re: FK Zeljeznicar
veljaca wrote:Imamo solidnog golmana ( sta bi neki dali za njega - Seha)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i da se hoce vise oporaviti onaj Rovcanin....ovo zasad nije lose, jos da se ovaj potpuno novi tim uigra bice ko beton
zna li iko sta bi s onim brazilcem? ostaje li?
- Charuga
- Globalni moderator
#3393 Re: FK Zeljeznicar
Nije bio nikakav brazilac i nema ga ni sada. Barem ga ja nisam vidio ni na jednom treningu.jufka developer wrote:i da se hoce vise oporaviti onaj Rovcanin....ovo zasad nije lose, jos da se ovaj potpuno novi tim uigra bice ko beton
- jufka developer
#3394 Re: FK Zeljeznicar
neko pomenu nekog mladog brazilca par stranica ranije, navodno veoma brz...ali ne mogu sad da nadjem, nebitno.Plavih_11 wrote:Nije bio nikakav brazilac i nema ga ni sada. Barem ga ja nisam vidio ni na jednom treningu.jufka developer wrote:i da se hoce vise oporaviti onaj Rovcanin....ovo zasad nije lose, jos da se ovaj potpuno novi tim uigra bice ko beton
- Charuga
- Globalni moderator
#3395 Re: FK Zeljeznicar
Ma to je neko patku bacio ..jufka developer wrote:neko pomenu nekog mladog brazilca par stranica ranije, navodno veoma brz...ali ne mogu sad da nadjem, nebitno.Plavih_11 wrote:Nije bio nikakav brazilac i nema ga ni sada. Barem ga ja nisam vidio ni na jednom treningu.jufka developer wrote:i da se hoce vise oporaviti onaj Rovcanin....ovo zasad nije lose, jos da se ovaj potpuno novi tim uigra bice ko beton
-
elSaik
#3396 Re: FK Zeljeznicar
Baš ti hvala. Tamo ne čitam ništa mimo podforuma Manijaci i Željo i The Maniacs, ne bih ovo nikad ni vidio. Nego, de mi reci gdje je te tema da je i ja pogledam, ne mogu da je nađem?!
- Charuga
- Globalni moderator
#3397 Re: FK Zeljeznicar
Zeljeznicar pred derbi sa Slavijom
U Lukavicu po bodove
Jos uvijek se uigravamo, kaze Samir Bekric
Serija teskih utakmica za Zeljeznicar se nastavlja. Nakon sto su na Grbavici remizirali sa sampionom Zrinjskim, u nedjelju ce gostovati u Lukavici kod osvajaca Kupa BiH Slavije.
Iako su u posljednje dvije utakmice osvojili samo bod, nakon maksimalnih sest iz prva dva kola, na Grbavici jos uvijek vlada pozitivna atmosfera.
- Jos uvijek se uigravamo, sigurno je da ova ekipa moze mnogo bolje. Mislim da cemo nakon prvenstvene pauze biti pravi - rekao je Samir Bekric, strijelac dva gola za Zeljezniar, oba iz penala.
Slavija je u srijedu gostovala u Sirokom Brijegu i remizirala.
- Dugo igraju zajedno, uigrani su i kvalitetni. Slavija je korektna ekipa, nadigravaju se, tako da ce utakmica
sigurno biti interesantna za gledanje. Imat cemo veliku podrsku navijaca, pokusat cemo ih usreciti - kaze Bekric.
Zbog zutih kartona nece nastupiti Muharemovic i Me{anovic, ali se vraca Culum, tako da ce se Bekric, najvjerovatnije, ponovo vratiti na poziciju blize protivnickom golu.
AVAZ
U Lukavicu po bodove
Jos uvijek se uigravamo, kaze Samir Bekric
Serija teskih utakmica za Zeljeznicar se nastavlja. Nakon sto su na Grbavici remizirali sa sampionom Zrinjskim, u nedjelju ce gostovati u Lukavici kod osvajaca Kupa BiH Slavije.
Iako su u posljednje dvije utakmice osvojili samo bod, nakon maksimalnih sest iz prva dva kola, na Grbavici jos uvijek vlada pozitivna atmosfera.
- Jos uvijek se uigravamo, sigurno je da ova ekipa moze mnogo bolje. Mislim da cemo nakon prvenstvene pauze biti pravi - rekao je Samir Bekric, strijelac dva gola za Zeljezniar, oba iz penala.
Slavija je u srijedu gostovala u Sirokom Brijegu i remizirala.
- Dugo igraju zajedno, uigrani su i kvalitetni. Slavija je korektna ekipa, nadigravaju se, tako da ce utakmica
sigurno biti interesantna za gledanje. Imat cemo veliku podrsku navijaca, pokusat cemo ih usreciti - kaze Bekric.
Zbog zutih kartona nece nastupiti Muharemovic i Me{anovic, ali se vraca Culum, tako da ce se Bekric, najvjerovatnije, ponovo vratiti na poziciju blize protivnickom golu.
AVAZ
- al_akhisari
#3398 Re: FK Zeljeznicar
Mihajlovic...hm...to budi jako lijepa sjecanja...u vrijeme kad je radmilo mihajlovic cijepo mreze, sirom juge, ja sam ko klinac na ledjima nosio 11 i na svakoj tekmi s rajom, dero se ko krele "MIHAJLOVICCCC"Plavih_11 wrote:Dosao je certifikat.odvijac wrote:ima potpisao ovaj selimovic,igrao u par solidnih euro klubova,ceka se certifikat iz norveske,gdje proveo zadnju sezonu
-
DZONPI
#3399 Re: FK Zeljeznicar
Jebote pa ovaj i onaj Selimovic prava pojacanja ako ce bit naravno u ovakoj formi ko na ovim klipovima,pa ovaj dribla i daje lopte ,brz .jak u duelu.Hajmo Zeljo.
- Roy
#3400 Re: FK Zeljeznicar
Youtube i od Mujkanovica moze stvorit igracinu
Dok ga ne vidim svojim ocima, ovaj clip mi nista ne igra
Hoce li konacno Bekric i Beslija proigrat sutra????
Da je bogdom prodat Bekric, a za te pare doveden pravi igrac, tipa Zorana Rajovica... Dao bi dva Bekrica za jednog Pelaka
Dok ga ne vidim svojim ocima, ovaj clip mi nista ne igra
Hoce li konacno Bekric i Beslija proigrat sutra????
Da je bogdom prodat Bekric, a za te pare doveden pravi igrac, tipa Zorana Rajovica... Dao bi dva Bekrica za jednog Pelaka