Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:A znači sva frka oko tog Udruženja je bila da Imamović preuzme kontrolu nad klubom, pa što niste odmah rekli Daleko je Bosnu doveo svaka mu čast...Plus ovaj Isović je ublehaš samo takav, kako se samo slikovito izražava, nema dalje
Mislim, teško da mogu biti gori od ovih koje sad imate, ali sumnjam da Tenderbeg može nekog povesti u dugoročni boljitak
Ne, mislili smo dovesti nijaza da nam isprazni klupsku kasu i unisti nas za deceniju unaprijed ali bijase zauzet covjek, vec nekog drugog unistava pa moramo sacekati.
ultima_palabra wrote:A znači sva frka oko tog Udruženja je bila da Imamović preuzme kontrolu nad klubom, pa što niste odmah rekli Daleko je Bosnu doveo svaka mu čast...Plus ovaj Isović je ublehaš samo takav, kako se samo slikovito izražava, nema dalje
Mislim, teško da mogu biti gori od ovih koje sad imate, ali sumnjam da Tenderbeg može nekog povesti u dugoročni boljitak
Nisi ni blizu pravom rješenju frke . Imamović ne može nikako 100% preuzeti kontrolu, oni (ASA) mogu samo biti ti koji će podržati ovaj plan BP1946. A neće biti ni jedini koji će ga podržati finansijski. Kad ovo aBd prođe u četvrtak prestaće se sa praksom netransparentnog djelovanja uprave.
Što se tiče Bosne dobro je bio krenuo ali je očito vjerovao pogrešnim ljudima (ublehašima Dini i Samiru, djelatnicima Beobasketa) koji su onaj početni potencijal uspjeli upropastiti.
P.S. Hvala tebi na brizi, ali mislim da bi se više trebao brinuti za svoju avliju, sjećaš se šta je ostalo nakon Žuje i Nijaza prošli put...
Nisi ni blizu pravom rješenju frke . Imamović ne može nikako 100% preuzeti kontrolu, oni (ASA) mogu samo biti ti koji će podržati ovaj plan BP1946. A neće biti ni jedini koji će ga podržati finansijski. Kad ovo aBd prođe u četvrtak prestaće se sa praksom netransparentnog djelovanja uprave.
Što se tiče Bosne dobro je bio krenuo ali je očito vjerovao pogrešnim ljudima (ublehašima Dini i Samiru, djelatnicima Beobasketa) koji su onaj početni potencijal uspjeli upropastiti.
P.S. Hvala tebi na brizi, ali mislim da bi se više trebao brinuti za svoju avliju, sjećaš se šta je ostalo nakon Žuje i Nijaza prošli put...
Samo se raspitujem, ne provociram... ne bih o Nijazu na ovoj temi, recimo samo da ne može gore od onih prije njega
Ma kod nas ljudi vjeruju u kojekakve dugoročne projekte, da bi se sve završilo na bogaćenju tajkuna...rekoh da vidim da nije možda to slučaj i ovdje. A što se tiče košarke, i reprezentaciju je dotični doveo na grane da prosječan čovjek ne zna nabrojati ni prvu petorku
Ne, ovo je tema o FKS. Samo upoređujemo ljude koji imaju/će imati iste mogućnosti uzdizanja/uništavanja u FKS i drugim klubovima.
Što se tiče bogaćenja, ja bih sa radošću gledao kako neko zgrće milijarde nakon što je od Sarajeva napravio uspješan klub u europskim okvirima. Naravno ne uzimajući od Kluba, bez ikakvog ulaganja u njega kao što ovi današnji metilji (žvaljak, alihodžić, merdanovići i co.) rade.
Opet, nije Nihad sam ni u KS BiH.
Ne on, neko drugi, znacete vise ove sedmice o cemu se radi. Inace vezano za imamovica ne bih imao nista protiv da nam osigura budzet slican Bosninom a ako ne znas on je veci nego i nas i vas budzet zajedno, pa ti vidi.
Ne trebam napominjati da bi sa tim parama pojedinci bi bili u stanju zavrsiti sve sudije od prve do zadnje utakmice svake godine Lijepo je kad ti igrac odalami nekon laktom a ne dobije nista, cak ni opemenu, je li tako? Jednostavno otvaraju se brojne mogucnosti
Meni se jako svidja ovo sto rade BP i zelim im puno srece, napredak i stovise pristalica.
Bez zdravih temelja, sve ostalo su potemkinova sela.
Pravi na ljudi na pravim mjestima - rezultati sami po sebi dolaze. Najvaznije da je baza ljudi spremnih da rade tu.
Nisam stigao pogledati prezentaciju plana. Po meni je to prvi skolski napisan dokumenat u bh. sportu.
Nekako, sudbina klubova iz malih drzava je da postanu male tvornice fudbalskih talenata. Ako plan ide u tom smjeru, tim vise od mene zasluzuje: :thumbup
Neka komsija To je samo jos jedan dokaz vise da su BP i UNFKS na pravom putu.. I komsijama je jasno da ovaj "bljesak" koji oni imaju u reziji Brko i co. ce kratko da traje kao i zadnji put..... U 18:00 je pocela prezentacija plana jednog novog evropskog Sarajeva. Puno srece momci
Nije mi jasno kako covjek moze unistiti kasu FKS kad je i onako prazna i unistena. Ja podrzavam IMamovica i treba nam jedan mocan biznismen pa nek bude i namazan al neka je na nasoj strani. Nama ljudi treba stadion a sve ostalo ce doci ili vec imamo. Pa stadioni su u danasnje vrijeme kao trzni centri po evropi i svi mogu da posluju pozitivno samo mi nije jasno da se u nasem glavnom fradu jos niko nije nasao da napravi jedan mocan stadion koji bi bio ugled i grada i kluba FKS.
Majketi nemoj pricati o kk Bosni kad ocigledno nemas pojma...
Ovo BP udruženje zaista obećava... nadam se da će dobiti priliku preći sa riječi na djela. kakav je proces učlanjivanja u udruženje? pristupnica, članarina...?
@omar_sa
Odgovorio bih ti ali otići ću u offtopic tako da ću preskočiti to.
van Basten wrote:Ovo BP udruženje zaista obećava... nadam se da će dobiti priliku preći sa riječi na djela. kakav je proces učlanjivanja u udruženje? pristupnica, članarina...?
Prvi dan je hvala dragom Bogu uspjesno apsolviran BP je snaga kakvu malo koji klub na svijetu ima. Samo se nadam da ce dobiti priliku kakvu zasluzuju. Sutra bi mogao biti jos jedan jako bitan dan za nas kad bi lopovi iz saveza konacno mogli ispraviti kriminalne odluke mafijasa iz TK i AK. Onda ide listica, pa skupstina, pa gradacac.... jedna od bitnijih sedmica za FKS i sve nas
jedno pitanje... na kraju ovog klipa je sudija svirao nesto... jel svirao opsajd (nadam se da jeste), jer je to nesto sto moze proci, ili je svirao preksraj u napadu...