N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Partijaner
#3376 Re: N.K. Čelik Zenica
Ja ti kazem kako jest. 
-
Eborg
#3377 Re: N.K. Čelik Zenica
tataćusak wrote:Ma drago bi mi bilo samo zbog tebe da se Čelik plasira u Europu. Jedan si od normalnijih forumašaEborg wrote:Invazija!Ja evo muntam sve sarajevske Zeničane, čak i ako ne znaju kako izgleda fudbalska lopta.
.
Ja sam inače Pitar, pomalo i ne volim olimpić.
-
ZAGORS
#3378 Re: N.K. Čelik Zenica
hahahahaha aj ljudi sta je ovo ? sada kazu da nisu svi navijaci Čelika mogli ući na stadion pa iza ograde gledaju utakmicu
- phillie
#3379 Re: N.K. Čelik Zenica
Pa nema mjesta...ZAGORS wrote:hahahahaha aj ljudi sta je ovo ? sada kazu da nisu svi navijaci Čelika mogli ući na stadion pa iza ograde gledaju utakmicu
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#3380 Re: N.K. Čelik Zenica
OoooooOOoOooooo 0:2 ...

-
ZAGORS
#3381 Re: N.K. Čelik Zenica
hahahahaha europski stadionphillie wrote:Pa nema mjesta...ZAGORS wrote:hahahahaha aj ljudi sta je ovo ? sada kazu da nisu svi navijaci Čelika mogli ući na stadion pa iza ograde gledaju utakmicu
- Horasio_Sarajlic
#3382 Re: N.K. Čelik Zenica
Kurate li ste sreće ... 
-
Kralj Tvrtko I.
#3383 Re: N.K. Čelik Zenica
bas tako....jebajiga
ipak, zasluzeno (trece) cetvrto mjesto...cestitke i igracima i navijacima...
svaka cast
ipak, zasluzeno (trece) cetvrto mjesto...cestitke i igracima i navijacima...
svaka cast
- Gandalf
#3384 Re: N.K. Čelik Zenica
šteta, jebi ga, nije nam se dalo, imaju recept za uspjeh samo da ga počnu primjenjivati od 1. utakmice u sezoni a ne od 15.-te, boba je falila
- kamen spoticanja
#3385 Re: N.K. Čelik Zenica
meni samo nije jasno sta smo mi slavili malo prije kod bosanke kad se raja vratila s utakmice?
jel to sto smo zavrsili cetvrti i falio nam bod da igramo europu?
e ja nam uspjeha
jel to sto smo zavrsili cetvrti i falio nam bod da igramo europu?
e ja nam uspjeha
-
Mustang1
#3386 Re: N.K. Čelik Zenica
To ti je jarane zelja za slavljem .. Dokaz koliko nam samo malo treba da budemo sretni .. Da osvoje titulu grad bi na nogama bio sedmicama ..
- kamen spoticanja
#3387 Re: N.K. Čelik Zenica
kontam al po mojim feelinzima kad ne vidis euroscenu zbog jednog boda obicno se ne slavi neg se tugujeBubalo1 wrote:To ti je jarane zelja za slavljem .. Dokaz koliko nam samo malo treba da budemo sretni .. Da osvoje titulu grad bi na nogama bio sedmicama ..
- samo_ti
#3388 Re: N.K. Čelik Zenica
Pusti ba, sta si se uhvatio vise togakamen spoticanja wrote:meni samo nije jasno sta smo mi slavili malo prije kod bosanke kad se raja vratila s utakmice?
jel to sto smo zavrsili cetvrti i falio nam bod da igramo europu?![]()
e ja nam uspjeha
Sta hoces tim pitanjima da postignes, da se meni npr. poseres u cejf neki, ili svima koji su bili ?
Nista se nije slavilo jer nema sta. Jednostavno, raja je gladna bilo cega, pa bar i ove neke borbe i to je to.
Iskuliraj malo sa tim pitanjima, jer su to obicno pitanja likova koji godinama nisu vidjeli Bilino polje
- kamen spoticanja
#3389 Re: N.K. Čelik Zenica
Godinama sam ja brisao prasinu s onih plasticnih stolica i vidio utakmica dovoljno da znam da se jedna regularno dobra, ali ipak
samo regularno, treba slavit ko da smo sinoc mi izgubili od bayerna...
I sta da iskuliram...slavi brate sta god hoces, radi sve sto ti cini zadovoljstvo...kakve ja i moji postovi imamo veze s tim?
Doduse i sibicari slave prvog strijelca lige...pa samo nek se slavi
samo regularno, treba slavit ko da smo sinoc mi izgubili od bayerna...
I sta da iskuliram...slavi brate sta god hoces, radi sve sto ti cini zadovoljstvo...kakve ja i moji postovi imamo veze s tim?
Doduse i sibicari slave prvog strijelca lige...pa samo nek se slavi
- samo_ti
#3390 Re: N.K. Čelik Zenica
Zato sto samo pripitkujes, eto sta imas sa tim, i to pitas tamo na temi PL BiH kao da ce ti neko iz Sarajeva odg. sta se "slavilo" vcs jbte
p.s. pišam ti Bayern !
p.s. pišam ti Bayern !
-
Eborg
#3391 Re: N.K. Čelik Zenica
Sta se slavilo, nije se nista slavilo. Pokazalo se igracima da se cijeni njihov trud i to su apsolutno zasluzili. Svako ko je bio na utakmicama zna koliko je ova ekipa slaba po kvalitetu te koliko je popunjena juniorima i raznim kombinacijama te ispresijecana povredama ali su uprkos tome igrali do kraja i drzali se protiv kvalitetnijih ekipa. Upravo zbog toga je ovo 4. mjesto ogroman uspjeh, ne zbog same pozicije vec zbog karaktera ekipe koja je dala 150% svojih mogucnosti. Ponosan sam na njih i hvala im.
- kamen spoticanja
#3392 Re: N.K. Čelik Zenica
djes ti ovo nasao?samo_ti wrote:Zato sto samo pripitkujes, eto sta imas sa tim, i to pitas tamo na temi PL BiH kao da ce ti neko iz Sarajeva odg. sta se "slavilo" vcs jbte![]()
p.s. pišam ti Bayern !
-
zdici1
#3393 Re: N.K. Čelik Zenica
Nemojte mi reći da je ono slavlje zbog toga što se nisu borili za opstanak do zadnjeg kola?
Ja mislio sinoć kad sam gledao slavlje, života mi plasirali se u kvalifikacije za Ligu Evrope.
Ja mislio sinoć kad sam gledao slavlje, života mi plasirali se u kvalifikacije za Ligu Evrope.
- splend
#3394 Re: N.K. Čelik Zenica
gledam sad ovu listu strijelaca, jebote celik ispadne nesto kao fabrika za pravljenje napadaca
cak i ona smlata šeki pri vrhu te liste

cak i ona smlata šeki pri vrhu te liste
- Co0l
#3395 Re: N.K. Čelik Zenica
Jedan veliki
likčetu za cijelu sezonu a pogotovo za ovu proljetnu polusezonu.Bilo je par kikseva koji su nas u konacnici kostali izlaska u Evropu ali onakva igra i borbenost se nisu odavno vidjeli ne samo kod Čelika nego i u PL opcenito.Robijasi su prica za sebe,a sto je najvaznije svoju podrsku timu su iskazivali bez ijednog incidenta sto je za svaku pohvalu.
Nadam se da ce se skuckati pristojna postava i za narednu sezonu pa da se nastavi ova pozitivna atmosfera oko kluba.Zenica zasluzuje onakav Čelik kakav smo gledali ove godine.
Nadam se da ce se skuckati pristojna postava i za narednu sezonu pa da se nastavi ova pozitivna atmosfera oko kluba.Zenica zasluzuje onakav Čelik kakav smo gledali ove godine.
-
Mustang1
#3396 Re: N.K. Čelik Zenica
Ako si odatle kako stoji u nicku onda nemoj komentarisati nista bolje ti jezdici1 wrote:Nemojte mi reći da je ono slavlje zbog toga što se nisu borili za opstanak do zadnjeg kola?
- Partijaner
#3397 Re: N.K. Čelik Zenica
Sto nekom smeta Celik kada se bori za vrh i kada ima veliku armiju navijaca iza sebe, jucer se moglo vidjeti na licima ljudi koji su bili na tribini da su iznimno zadovoljni uspjehom igraca Celika bez obzirao sto smo ostali bez evrope i da su se igraci konacno poceli boriti za dres koji nose, onako zagrljene juce poslije tekme malo ko moze opisati , hvala im od srca, nadam se da cemo i iduce sezone biti konkurenti pri vrhu tabele.
Samo Celik !!!
Samo Celik !!!
- Horasio_Sarajlic
#3398 Re: N.K. Čelik Zenica
zdici1 wrote:Nemojte mi reći da je ono slavlje zbog toga što se nisu borili za opstanak do zadnjeg kola?
Jbt doček igraca
-
zdici1
#3399 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma da se pogrešno ne razumijemo, meni je Čelik izuzetno drag, mnoge sam njihove utakmice uživo gledao, al stvarno nisam odmah skapirao poentu onolikog slavlja. Kontao sam da sam nešto propustio.
Sramota za klub s takvom tradicijom i sa onakvom infrastrukturom, da slavi opstanak u ovakvoj ligi.
Sramota za klub s takvom tradicijom i sa onakvom infrastrukturom, da slavi opstanak u ovakvoj ligi.
- Co0l
#3400 Re: N.K. Čelik Zenica
Profulo si cijeli fudbal.Nije se slavio opstanak u ligi,to je davno obezbjedjeno i nije dolazilo u pitanje maltene od prvog kola.Nije ono ni bilo slavlje kao takvo nego jednostavno zahvala navijaca igracima i strucnom timu na trudu i zalaganju tokom cijele sezone.zdici1 wrote:Ma da se pogrešno ne razumijemo, meni je Čelik izuzetno drag, mnoge sam njihove utakmice uživo gledao, al stvarno nisam odmah skapirao poentu onolikog slavlja. Kontao sam da sam nešto propustio.
Kod nas se izgleda naviklo da se nakon svake utakmice navijaci bodu nozevima i razbijaju po gradu pa im svako iskazivanje privrenosti klubu koje iskace iz te matrice izgleda nerazumljivo i povod za omalovazavanje.