AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
2407

#3376 Re: AC Milan

Post by 2407 »

2407 - 08.04.2012. wrote:Asamoah i Jovetic su Juventusovi :mrgreen:
Jos samo da Joveta dodje 8-)
elmirčo

#3377 Re: AC Milan

Post by elmirčo »

op op

zao mi sto se raspadate jebiga naredne sezone bez konkurencije :/

steta za kalco ali sta je tu je, idu izbori berluskoni planira bog zna sta tako da mu trebaju paree op
SaPnA

#3378 Re: AC Milan

Post by SaPnA »

elmirčo wrote:op op

zao mi sto se raspadate jebiga naredne sezone bez konkurencije :/

steta za kalco ali sta je tu je, idu izbori berluskoni planira bog zna sta tako da mu trebaju paree op
op op
prati malo vijesti 8-)
naredne sezone ste najebali :dance:
elmirčo

#3379 Re: AC Milan

Post by elmirčo »

montolivo?
dede?

uh bojim se vec :)

p.s. isla i asamoa friski transferi :D
SaPnA

#3380 Re: AC Milan

Post by SaPnA »

necu nista pisati, kazem samo vidjet cemo sledece sezone :wink:
burgundy

#3381 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Odlicno sto je Silva ostao.46 miliona jeste odlicna cifra,pogotovo kada govorimo o odbrambenom igracu,ali za te pare ne moze se naci dostojna zamjena.Humels i Kompany mi jedino padaju na pamet kao adekvatna zamjena,ali njihovi maticni klubovi ih nebi prodali nema sanse.T.Silva je klasa za sebe.

Gdje ces bolan ovo prodavat.
Petit_Beurre

#3382 Re: AC Milan

Post by Petit_Beurre »

Image
Image
Image

:dance: 8-) 8-) 8-)

" FINE AS WE ARE " što bi reko Galliani 8-)
burgundy

#3383 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Sta reci 8-) Igrac koji ima u svom CV-u ima toliko spektakularnih golova.Samo kad pogledam kako se namjesta na volej,reakcija sut,gol,sve je cista perfekcija.Zbog ovih stvari se voli fudbal a i Ibra.Uzivajmo dok jos mozemo u bravurama majstora.Jos ima do kraja Eura,ali ovaj gol je vec u konkurenciji za najljepsi gol Eura.

Acerbi iz Chieva potpisao je danas za Milan,kao i Constant iz Genoe.Acerbi imam osjecaj da ce bit jako dobar odbrambeni igrac,a ovaj Constant ne znam,mislim da je fula, iako je bio solidan u Chievu.Muntari je povrijedjen, krizni ligamenti su u pitanju tako da ce odsustvovat dugo,a i pod upitnikom je njegov potpis za Milan.Flamini je slobodan igrac je je odbio ponudu od 1.6 miliona po sezoni.
bosnianidiot

#3384 Re: AC Milan

Post by bosnianidiot »

Dajte ljudi, hajmo malo oziviti ovu temu :-)
Za sada potpisali Acerbi (odbrana), Traore, Konstant, Montolivo (vezni red)...
Flamini produzio ugovor na jos jednu sezonu za znatno manju platu.
Dolazak Diarre iz Reala je skoro gotova stvar po pisanju talijanskih medija, sto bi bio strasan potez :thumbup:
Robinho najvjerovatnije odlazi, a na njegovo mjesto bi trebao Destro iz Siene (21 godina).
Odluka o lijevom beku bi trebala pasti ubrzo, gotovo sigurno odlaze Mesbah i Taiwo, a vraca se Didac Vila iz Espanyola, a potajno se nadamo kvalitetnijem lijevom beku tipa Balzarettia iz Palerma :D

Po meni, potreban nam je jos jedan kvalitetan kreativac u vezi, Montolivo koliko god dobar bio ne moze sam, i konacno rjesenje boljke na lijevom beku, i spremni smo za jednu dobru sezonu. Jos da Pato ostane zdrav :shock:
burgundy

#3385 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Acerbi imam osjecaj da ce biti fino iznenadjenje,Traore mi je misterija ali bice solidna podrska sa klupe,Konstant ne bi nikad ni doso da se nije Muntari povrijedio,ali vidjecemo.Montolivo je odlicno pojacanje i ako prenese ovu formu sa Eura u Milan bice lijepo.Flamini je dobar za klupe.A Diarra bi bas bio pogodak ako dodje.Iskreno jos me strah da Silva ne bude prodat PSG-u,posto je doticni trazio povisicu,sa sadasnjih 4.5 na 7.5 miliona koliko mu je PSG davao, a kod Berluskonija se grah broji po zrno,tako da Silva je jos hafifan.Robinjo za nekih 16-18 miliona moze ic.Znajuci dobre odnose Galijanija i Preciozija predsjednika Genoe moze se ocekivat jos neki deal.Balzaretti moze svugdje sem u Milan :mrgreen: ja mislim da Zampariniju kad spomenes Milan covjek hoce da povrati,a razlog?Pa Nocerino za pola miliona eura :lol: Ali fakat mu je krivo sto ga je za tako malo prodo :lol: Sve u svemu,mogu reci da sam zadovoljan ovim merkatom,treba znati da je kostur ekipe i dalje jak,i da je svako novo ime dobrodoslo kad su veterani otisli.Milan nije dao puno para za ova pojacanja, Montolivo i Traore kao slobodni igraci,Acerbi,Konstant posudba sa pravom otkupa.Volio bih Jarmolenka vidjet u Milan valjda je Dinamo odbio 20 miliona.

Drago mi je da Cassano i Montolivo igraju dobro za Italiju.Posebno zbog Cassana mi je drago nakon svega sto mu se izdesavalo zadnjih mjeseci.Nije Prandeli frajer sto je zarko zelio da se Cassano oporavi do Eura,vidimo i zasto.
burgundy

#3387 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Thiago Sliva je potpisao novi ugovor sa Milanom do 2017 8-)Sa novim ugovorm Silva ce zaradjivati 6 miliona plus bonusi. Lassana Diarra nije zainteresovan za prelazak u Milan.Doveden 14 godisnji veznjak Hachim Mastour za kojeg su bili zainteresovani Barcelona i Arsenal.

Zatamnjena stakla

#3388 Re: AC Milan

Post by Zatamnjena stakla »

Đeste miševi :D
burgundy

#3389 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Oooo đesi Ćelini :mrgreen:
Zatamnjena stakla

#3390 Re: AC Milan

Post by Zatamnjena stakla »

Eeeej :D Oporavio nam se đeneral :D
Šta vam Abate veli :D
burgundy

#3391 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Milan je ponovo zainteresovan za dijamanta.Ovo znaci samo jedno,a to je da Ibra odlazi.

http://www.goal.com/en/news/596/exclusi ... ester-city
Jack Be Nimble

#3392 Re: AC Milan

Post by Jack Be Nimble »

Takodjer Milan trazi Carolla na posudu, a Liverpool se ne protivi ponudi.
burgundy

#3393 Re: AC Milan

Post by burgundy »

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... eakingnews
Katastrofa

Ibra manje vise,al Silva :x
Tomahawk11
Globalni moderator

#3394 Re: AC Milan

Post by Tomahawk11 »

Cifra koju je Milan uzeo je sjajna, pogotovo za Ibru, ali....sta sada? Valja dovesti neka zvucna imena, Montolivo, Acerbi....oni ne mogu nista osvojiti.
elmirčo

#3395 Re: AC Milan

Post by elmirčo »

njihov odlazak znaci slanje milana na 4-5 mjesto.
pa ibrahimovic je sam rijesio 10ak utakmica prosle sezone. to je 20 bodova.

bez jakog juvea milana intera nema ni jakog kalca.
STB08

#3396 Re: AC Milan

Post by STB08 »

Ne vjerujte svemu sto se pise na goal.com koliko su samo vijesti oni sami izmislili... Sacekajmo neke info sa zvanicnih stranica klubova
mp3sa

#3397 Re: AC Milan

Post by mp3sa »

Zlatan i Silva u PSG izgleda rijeseno. Silva je pristao, Zlaja hoce veci ugovor nego u Milanu znaci oko 15 mil godisnje... Sumnjam da ce to bit problem arapima u psg...
Zamjene za njih 2 su prema italijanskim medijima Dzeko, Kolarov i Dede...

Abbiati
Abbate Mexes Dede Kolarov
Nocerino Montolivo Boateng
Cassano
Pato Dzeko

:cry: Mogli bi bit puno kompletniji nego prosle sezone, ali sumnjam da se ovako moze ista osvojit...
burgundy

#3398 Re: AC Milan

Post by burgundy »

elmirčo wrote:njihov odlazak znaci slanje milana na 4-5 mjesto.
pa ibrahimovic je sam rijesio 10ak utakmica prosle sezone. to je 20 bodova.

bez jakog juvea milana intera nema ni jakog kalca.
Slazem se.Zamjena za Ibru se i nekako moze naci,ali za Silvu tesko.Ovo je odlican dil ako se reinvestiraju te pare,ali poznavajuci Berluskonija to je tesko ocekivat,mozda ce se ici u pregovore za dovodjenjem Dzeke?Problem kalca je sto nema investitora kao u Premier ligi ne nasoj :) i evo sada i francuskoj.Neke stvari se moraju pod hitno mijenjati u seriji A,ako se zeli pratiti ili ici u korak sa ostalim ligama petice,ali oni zaobilaze seriju A iz poznatih razloga.Manjak infrastrukture,skandali itd.Ako PSG uspije postici uspjeh ove godine,a sa ova dva pojacanja to je realno ocekivati,mozemo ocekivati jos vece investiranje i kupovina francuskih klubova od strane bogatih seika i ruskih oligarha.
Za Ibru mi nije toliko zao, koliko mi je zao sto Silva ide.
burgundy

#3399 Re: AC Milan

Post by burgundy »

STB08 wrote:Ne vjerujte svemu sto se pise na goal.com koliko su samo vijesti oni sami izmislili... Sacekajmo neke info sa zvanicnih stranica klubova
Nije samo goal.com, ovo sad je bas ozbiljno i ako se sta nepredvidjeno ne desi oni ce ubrzo biti nova pojacanja PSG-a.
bosnianidiot

#3400 Re: AC Milan

Post by bosnianidiot »

Ako se ove pare investiraju u kvalitetnog zadnjeg veznog, centralnog i lijevog branica, ovo je odlican posao.
Budimo realni, Milan je trenutno nekonkurentna ekipa, jer nista ne znace dva vanserijska igraca ako skripi na puno pozicija. Takodjer, Milan se ne moze takmiciti na trzistu sa bogatim ekipama, tako da se nesto ovako moglo i ocekivati.

Meni ovaj transfer nekako puno lakse pada od odlazaka Shevchenka, Kake i Pirla. Ti igraci su bili nezamjenjivi. Za Ibru ce se zamjena lako naci, Dzeko bi bio sjajno pojacanje, uz povratak Pata kojeg nije bilo citavu proslu sezonu.
Zamijeniti Silvu ce vec biti malo veci problem, ali i za to ce se naci rjesenje.

Dzeko, Diarra, zamjena za Silvu i neki lijevi bek, i spremni smo za jednu dobru sezonu :thumbup:
Post Reply