BHF_Manijak wrote:Da mi se galva ne raspada na proste faktore,mene sto se tice moze bit jos 15 sati,glad ne osjecam,jedino me malo H2O mezeti...elizabeth a wrote:Eh, ljudovi, još jedan sat
Meni vala nedostatak nikotina
BHF_Manijak wrote:Da mi se galva ne raspada na proste faktore,mene sto se tice moze bit jos 15 sati,glad ne osjecam,jedino me malo H2O mezeti...elizabeth a wrote:Eh, ljudovi, još jedan sat
nova kutija spremna za otvoriti u taccccno 20,02 (nakon veeeelike case ledene cedevite)suspect_zero wrote:BHF_Manijak wrote:Da mi se galva ne raspada na proste faktore,mene sto se tice moze bit jos 15 sati,glad ne osjecam,jedino me malo H2O mezeti...elizabeth a wrote:Eh, ljudovi, još jedan sat
Meni vala nedostatak nikotina
test01 wrote:koja je vaktija u sarajvu? rece mi neko da pocinje u 3.45 ujutro. reko valjda nije moguce tako rano dok je jos mrak ako se racuna od izlaska do zalaska sunca.
i jos me zanima, osim hrane,pica i sexa ,ima li jos nesto da se treba suzdrzavati?
hvala vam za odgovor.
Irish wrote:
nova kutija spremna za otvoriti u taccccno 20,02 (nakon veeeelike case ledene cedevite)
Za tačan i precizan odgovor ideš na http://www.vaktija.ba i odabereš grad koji te zanimatest01 wrote:koja je vaktija u sarajvu? rece mi neko da pocinje u 3.45 ujutro. reko valjda nije moguce tako rano dok je jos mrak ako se racuna od izlaska do zalaska sunca.
i jos me zanima, osim hrane,pica i sexa ,ima li jos nesto da se treba suzdrzavati?
hvala vam za odgovor.
Eh ovako,ako vec idemo u dubinsku analizu,onda mozemo reci da je post odnosno suzdrzavanje od jela i pica,prvi sloj posta,dakle prvi neki stepen,a post ima nekoliko slojeva...To podrazumjeva i suzdrzavanje od loseg govora,ogovaranja,prenosenja tudjih rijecim,strasti,stravstvenih pogleda,lazi itd itd...Kaze Poslanik a.s:"Neki ce od svog posta imati samo puko suzdrzavanje od jela i pica" tj ova kategorija koja samo ne jede i ne pije,a ne pazi na svoje ponasanje i ne tezi ka popravci svoje licnosti...Ramazn ti dodje kao jedan automehanicar,generalka se radi sa licnoscu!test01 wrote:koja je vaktija u sarajvu? rece mi neko da pocinje u 3.45 ujutro. reko valjda nije moguce tako rano dok je jos mrak ako se racuna od izlaska do zalaska sunca.
hvala vam za odgovor.
Pa zaljubljivanje je širok pojamtest01 wrote:Hvala svima za odgovor.
-Jos nesto,znaci li i to,kao sto neko napisa bez strastvenih pogleda, da se ne smijem zaljubit ili asikovat??
To te je Gospodar tvoj napio, samo nastavi postiti kad ti se tako desi u zaboravutest01 wrote:ok, fala. jutros sam se napio vode ali je bilo nenamjerno tj. nisam se sjetio.
E i mene glava jedino sto pocne malo boljeti mada ne toliko da je nesnosljivo.fwh wrote:Sellam.
Da se malo priključim i ja na temu.
Što se mene tiče, samo se bojim glavobolje koja me je izludila prvi dan i rezultirala povraćanjem odmah po iftarenju...
A, mali tip za postače kojima se žeđa - ne pijte više od jedne čaše vode na sehuru, manje će vam se žeđati preko dana...
Ev' prikucalo je, čujem da hanuma zvekće džezvenjacima u kuhinji, priprema se kahvenizacija...

Pristavit ćemo mi još jednu poslije teravijesuspect_zero wrote:Ofr sad me sramota.......pored nas ti kahvu pravio
![]()
Elizabeth, ovi klikeri su![]()
ofr wrote:Šta se se obandačili![]()
Evo ja večeras kahvu pravim, bujrum![]()
suspect_zero wrote:Ofr sad me sramota.......pored nas ti kahvu pravio
![]()
Elizabeth, ovi klikeri su![]()
Irish wrote:Elhamdulillahi![]()
sad kahva na redu..
a posto znam da nas ima i ovakih, bujrum se posluzite![]()
Irish wrote:Elhamdulillahi![]()
sad kahva na redu..
a posto znam da nas ima i ovakih, bujrum se posluzite![]()