Pa ja ti pronašao priliku za milion. Dolara.sekerbay wrote:Zašto si takav?
Zašto se sad izvlačiš i uskraćuješ mi mogućnost da ubodem milju?
Ako znaš gdje da tražiš.
Pa ja ti pronašao priliku za milion. Dolara.sekerbay wrote:Zašto si takav?
Zašto se sad izvlačiš i uskraćuješ mi mogućnost da ubodem milju?
Volim i ja tebeEuridika wrote:Uh, ko me natjera da pročitam zadnjih par upisa...
Sve pet, samo te moram razočarati, ja ti nemam ovih milju, ja svoj dinar zaradim pošteno, ali i potrošim... mora se ...sekerbay wrote:Isto važi i za ove koji pitaju za novog sv. prvaka.
Arani, uplatite milju i ja vam kažem.
Volim i ja tebeEuridika wrote:Uh, ko me natjera da pročitam zadnjih par upisa...
Tebi ću posuditEuridika wrote:ja ti nemam ovih milju
Ne moras, u redu je.beni-bu-man wrote: aji ti na pivu, nemam sad vremena, mozda ti se za satic obratim.....
harač wrote:smrcak je vec kandidat za jedno 10 nobela; morat ce se MMF ukljucit
Hvala tiGojeni H wrote:Ne moras, u redu je.beni-bu-man wrote: aji ti na pivu, nemam sad vremena, mozda ti se za satic obratim.....
molim vas poskakiljajte i mene po tabanima da se nasmijemMarlboroGold wrote:harač wrote:smrcak je vec kandidat za jedno 10 nobela; morat ce se MMF ukljucit

tvoje je samo da objavis "otkrica" i da se iskesirasSmrcak15 wrote:molim vas poskakiljajte i mene po tabanima da se nasmijemMarlboroGold wrote:harač wrote:smrcak je vec kandidat za jedno 10 nobela; morat ce se MMF ukljucit![]()
Ne sjedi. Tamo sjede ljudi koji su doktorirali ironiju.ExNihilo wrote:Ti si zaboravio da u Nobelovom komitetu sjedi masonsko-judaistički lobi.
Mnogo znaš za osobu koja ne zna da je Obaminog nobela dao potpuno drugi komitet.sekerbay wrote:Ne sjedi. Tamo sjede ljudi koji su doktorirali ironiju.ExNihilo wrote:Ti si zaboravio da u Nobelovom komitetu sjedi masonsko-judaistički lobi.
Kako inače objasnit obaminog nobela
Drugo, izgleda da meni ljudi ne vjeruju tj misle da se zezam. Allah zna da vam mogu reći to u vezi svjetskog prvaka. Ne samo to, nego i o vama samima, kako se zovete, šta oblačite, kako vam izgledaju kuće, s vana i iznutra, i sl.
E moji ateisti, da vi znate ono što ne znate...
Eh mene sad bas zanima kako moja kuca izgleda s vana i iznutrasekerbay wrote: Ne sjedi. Tamo sjede ljudi koji su doktorirali ironiju.
Kako inače objasnit obaminog nobela
Drugo, izgleda da meni ljudi ne vjeruju tj misle da se zezam. Allah zna da vam mogu reći to u vezi svjetskog prvaka. Ne samo to, nego i o vama samima, kako se zovete, šta oblačite, kako vam izgledaju kuće, s vana i iznutra, i sl.
E moji ateisti, da vi znate ono što ne znate...
Govorimo o onome što je dobio tj nagradiExNihilo wrote:Mnogo znaš za osobu koja ne zna da je Obaminog nobela dao potpuno drugi komitet.
Pa zar ne znaš, crni benibeni-bu-man wrote:mene sad bas zanima kako moja kuca izgleda s vana i iznutra
Dogovorenosekerbay wrote: Pa zar ne znaš, crni beni
Nikakav problem. Šta dobijem za uzvrat?
Evo, zadovoljavam se time da mi obećaš da ćeš redovno ići na dzumu
OK. Samo moraš sačekat da vidimo hoće li se javiti još koji ateista i obećat da će ići na džumu.beni-bu-man wrote:Dogovoreno
OK. Nađi si poso.Idemedosumom wrote:Daj Šećeru otkrij meni što god korisno, nemam milje, na birou sam
Hilf mirsekerbay wrote:OK. Nađi si poso.Idemedosumom wrote:Daj Šećeru otkrij meni što god korisno, nemam milje, na birou sam
Call-Center-AgentIdemedosumom wrote:Hilf mirsekerbay wrote:OK. Nađi si poso.Idemedosumom wrote:Daj Šećeru otkrij meni što god korisno, nemam milje, na birou sam
ma hajde kad smo vec robovi, sta fali lovu uzetIdemedosumom wrote:Ih, oni izrabljuju