Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Edin H.

#3376 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Edin H. »

Meni je Prosinecki drag zato sto nije nacionalista i sto je imao muda da u jeku "budjena hrvatske nacionalne svijesti" ode u Zvezdu, znaci cisto sportski motiv. Medjutim kao trtener stvarno ne znam sta bi on mogao vise ponuditi od Okuke ili Amara. Recimo kad je bio trener Zvezde nije napravio ama bas nista.
Tito_i_Partija

#3377 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tito_i_Partija »

Muhamed Đakmić wrote:To sa kršenjem zakona je u tom španskom fudbalskom svijetu čiji su dio Pašalić a i Laudrup sasvim normalno. Pa pogledaj ko je sve na sudu za utaju poreza, i Messi i Ronaldo :D
Ma nije problem o krsenju zakona, nego ovaj tip, koji je tipicni saner i prodavac magle, se prodaje k'o neki autoritet u clanku koji je od pocetka do kraja cista samo-hvala i dizanje ega.
Fudo387

#3378 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Fudo387 »

luckylaka wrote:
Fudo387 wrote:Cuj nema, a ko kaze da je njemu zabranjeno da se opet kandiduje?
Pa nije se kandidovao,zna s kim je imao posla i vjerovatno ne zeli ponovo u zmijsko leglo a kao sto vidimo ni mnogi drugi nece.Cudno je da skoro pa i nema kandidata.
Pa eto, neka stave i Safeta u anketu, garantujem ti da bi za dva dana prosiso te gore levate, ma sta za dva dana...za sat.
luckylaka

#3379 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

Radio Sarajevo wrote:
luckylaka wrote:Ovo je tacno 100 % al nemoj ziv bio da sto puta ponavljamo isto.Haj da izaberemo novog pa da o njemu malo...Sajo,Mesha,Ciro ...zavrsena prica

Tako je Laki, ovo je Amarova era! :D :D :D
Jbga jarane ja sam napisao da Amar nije za tu funkciju ali ako ga savez postavi od mene ima dobrodoslicu na americkoj turneji i zelju za uspjehom u reprezentaciji.
SSemir

#3380 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by SSemir »

Tito_i_Partija wrote:
Muhamed Đakmić wrote:To sa kršenjem zakona je u tom španskom fudbalskom svijetu čiji su dio Pašalić a i Laudrup sasvim normalno. Pa pogledaj ko je sve na sudu za utaju poreza, i Messi i Ronaldo :D
Ma nije problem o krsenju zakona, nego ovaj tip, koji je tipicni saner i prodavac magle, se prodaje k'o neki autoritet u clanku koji je od pocetka do kraja cista samo-hvala i dizanje ega.
"Nije bitno sta kaze vec ko kaze" bosnjo
Fudo387

#3381 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Fudo387 »

luckylaka wrote:
Radio Sarajevo wrote:
luckylaka wrote:Ovo je tacno 100 % al nemoj ziv bio da sto puta ponavljamo isto.Haj da izaberemo novog pa da o njemu malo...Sajo,Mesha,Ciro ...zavrsena prica

Tako je Laki, ovo je Amarova era! :D :D :D
Jbga jarane ja sam napisao da Amar nije za tu funkciju ali ako ga savez postavi od mene ima dobrodoslicu na americkoj turneji i zelju za uspjehom u reprezentaciji.
Nema ni podrsku ni dobrodoslicu, dobice badvajzerom po ledjima. :D
luckylaka

#3382 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

Fudo387 wrote:
luckylaka wrote:
Fudo387 wrote:Cuj nema, a ko kaze da je njemu zabranjeno da se opet kandiduje?
Pa nije se kandidovao,zna s kim je imao posla i vjerovatno ne zeli ponovo u zmijsko leglo a kao sto vidimo ni mnogi drugi nece.Cudno je da skoro pa i nema kandidata.
Pa eto, neka stave i Safeta u anketu, garantujem ti da bi za dva dana prosiso te gore levate, ma sta za dva dana...za sat.
A jebo anketu i nas forumase ko da se mi pitamo za nesto>Nikada u anketama nisam glasao ni rezultat prognozirao.Safet ima posao sevap je zaposliti jos nekoga
Bazinga1234

#3383 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bazinga1234 »

Fudo387 wrote:
Bazinga1234 wrote:

Fudo, dosta je bilo Papeta. Njegovo trenersko neznanje se pokazalo nakon odlaska Misketa, o nepotizmu, lijenosti i bezobrazluku da ne govorim.
Safet je najbolji strucnjak u istoriji BiH reprezentacije, on je skupinu poprilicno limitiranih igraca napravio da igraju k’o Brazil u najboljim danima. Kvalitetno, leprsavo, u napadu ubojito, isto da si gledao neke totalne nama nepoznate strance i cudom se ne mozes nacudit. Onda dodje onaj konj i sve sjeba.
Neki dan mali Miralem veli, eee da nam je opet igrati k’o sa Saf...pa se zaustavi, k’o prije. Al’ nece jezik na stranu, skonto sam ja njega, samo nece da se zamjeri supcima.
Opet smo u eri Safeta... :D

Miralem Pjanic o SP2014

U Brazil smo se plasirali, jer smo imali relativno laganu grupu, većina igrača igrala je u svojim klubovima i bila u dobroj formi. To će nam biti potrebno i ako želimo u Rusiju, jer mi smo takva selekcija da, kada dvojica bitnih ne igraju u svojim klubovima, odmah imamo problem.

Imal gdje zasluga ex selektora Mire? :?
Grean

#3385 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Grean »

Inace mi smo nacija fudbalskih znalaca pa se tako u zelim zelis od iste osobe navedu imena Kataneca, Prosineckog, Keka, Magata.

To je kao kad bi klub trazio trenera pa se mislio izmedju Guardiole i Ota Renhagela, nikakvih dodirnih tacaka sem rezultata.

Cuj onog sa reprezentacija.ba zasto se na spisku nije nasao Musemic :lol: :lol: o jebem ti danasnje novinarstvo.
Last edited by Grean on 28/11/2017 22:35, edited 1 time in total.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#3386 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by mali_milojica »

Nasi iz saveza se spremaju na put.
Odose u Istanbul kod Imperatora 8-)
spree

#3387 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by spree »

dodaji terima na anketu :oops:
Radio Sarajevo

#3388 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Radio Sarajevo »

Grean wrote:Inace mi smo nacija fudbalskih znalaca pa se tako u zelim zelis od iste osobe navedu imena Kataneca, Prosineckog, Keka, Magata.

To je kao kad bi klub trazio trenera pa se mislio izmedju Guardiole i Ota Renhagela, nikakvih dodirnih tacaka sem rezultata.

Cuj onog sa reprezentacija.ba zasto se na spisku nije nasao Musemic :lol: :lol: o jebem ti danasnje novinarstvo.
Musemić je 15 puta bolji trener od Prosinečkog, a bio je i bolji igrač od mnogih naših zvjezdica.
Logovan

#3389 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

mali_milojica wrote:Nasi iz saveza se spremaju na put.
Auu to je nešto novo. :D Malo su se pomaknuli sa fotelja, rade. :oops:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#3390 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by mali_milojica »

Logovan wrote:
mali_milojica wrote:Nasi iz saveza se spremaju na put.
Auu to je nešto novo. :D Malo su se pomaknuli sa fotelja, rade. :oops:
Sve rade preko Tarika Hodzica. Ma covjek hoce iz kurtoazije da ih primi,a nasi jedva docekali da vide puta :D
manijak1

#3391 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by manijak1 »

Što su gluposti ?Zato što se odupire u globalu podaničkom odnosu prema lijevom i desnom bloku?
Zato što četiri trenera iz BiH vode različite reprezentacije na Svjetskom prvenstvu?
Zato što je i Dragan Okuka iz Bosne i Hercegovine , ali ti ga prvenstveno filtriraš kao Srbina iz Srbije .
I sada ti je mrak na oči pao što se možda zove i Fatih Terim.
Moj stav je da to bude neko iz BiH , hoće li biti Bošnjak , Srbin ili Hrvat , svejedno je samo neka radi svoj posao i postiže rezultate , ako toga nema , nema ni klupe.Baš radi ovakvih gledišta ostale su bez učešća na velikim takmičenjima tri generacije odličnih igrača .
Ni Husrefu ni Amaru ni Marinoviću ni Sredojeviću ni Ćiri ni Papetu ni Meši ništa ne fali , ko je to sjeo na klupu bilo tima bilo selekcije a da su mu trofeji ili rezultati pali s neba ?
I još jedan je problem ovdje , da se na sve gleda od kraja a ne od početka.
:izet: :izet: :izet: :izet: više nacionalni ključ sve redom.
Muhamed Đakmić

#3392 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Muhamed Đakmić »

Poenta tog teksta je da se skupa sa Amarom u rečenicu uzme trener koji ni u snovima u ovom trenutku ne bi preuzeo reprezentaciju, govorim o Husrefu Musemiću.

Dakle, mogao je u ovom tekstu stajati pored Amara i Jose Mourinho, cilj teksta ostaje potpuno isti.
manijak1

#3393 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by manijak1 »

Muhamed Đakmić wrote:Poenta tog teksta je da se skupa sa Amarom u rečenicu uzme trener koji ni u snovima u ovom trenutku ne bi preuzeo reprezentaciju, govorim o Husrefu Musemiću.

Dakle, mogao je u ovom tekstu stajati pored Amara i Jose Mourinho, cilj teksta ostaje potpuno isti.
Po meni cilj teksta je da to bude Bosanac ili Hercegovac .....i de pojasni mi koji će se racku neko provaljivat na toj klupi i upustiti u borbu s milion otežavajućih faktora , jel radi osvježavanja lanca ti igrača ja pare pa šalji dalje?
I dalje još jesu li slagali šta u načinu rada obojice u ovom dijelu :
Jedini logičan odgovor je – zato što su Musemić i Osim treneri koji su potpuno nezavisni u svom radu i koji ne odgovaraju menadžerima koji su u protkelih mjesec dana u više navrata vršili pritisak na izbor novog selektora Bosne i Hercegovine. Musemić i Osim ne odgovaraju ni raznim mešetarima u i oko Fudbalskog saveza BiH koji su naučili da mogu komandovati i šefovati dosadašnjim selektorima.
Muhamed Đakmić

#3394 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Muhamed Đakmić »

Dakle, poenta je predstaviti njih dvojicu boljima od svih ostalih.

A onda, pošto jedan svakako ne može biti selektor, ostaje nam samo ovaj drugi.

I to je cilj tog teksta. Ne ulazeći uopšte u to da li je Amar dobar ili loš trener, jer je to u ovom slučaju nebitno.

Pa stvorila se atmosfera da će se Kodri lobiji miješati u posao i da je po tom pitanju lošiji od Amara, istom onom Kodri koji je smijenjen jer nije bilo po njegovom, a nije odustao od svojih stavova.
markomilanov

#3395 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

U 25 godina historije bih repke,bili su izbornici samo domaći treneri,i jedan odlazak na veliko takmičenje,bosanski treneri koji vrede,nikada nisu želeli da preuzmu bih,toliko o patriotizmu,sadašnji bih treneri nemaju kvalitet ni rezultate,niko nije video evropu avgustu,uvek završe takmičenje u junu,što se etiče nacionalnog ključa on nije postojao ,jer srbin nikad nije bio izbornik.
Bazinga1234

#3396 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bazinga1234 »

Radio Sarajevo wrote:
Musemić je 15 puta bolji trener od Prosinečkog, a bio je i bolji igrač od mnogih naših zvjezdica.
:lol: Tako je majstore! :thumbup:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#3397 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Jimmy McNulty »

A kao Prosinecki koji je Maminja otjerao u qrac bh menadzeri ce krojiti sastav.

Sto ne mogu na rende kore i supe na viljusku.
Grean

#3398 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Grean »

Radio Sarajevo wrote:
Grean wrote:Inace mi smo nacija fudbalskih znalaca pa se tako u zelim zelis od iste osobe navedu imena Kataneca, Prosineckog, Keka, Magata.

Da, bas je za reprezentaciju trener koji jebe mater i pickara sa klupe. Jedna stvar je kad je tamo Hebibovic koji zivi od toga a sasvim druga kad je Dzeko ili bilo koji igrac koji od tog egzistencijalno ne zavisi.

Pitar sam ali sam realan i znam sta je interes reprezentacije.

A uz to sve, poenta je ovo sto @Dzakmic rece, ne laje kuja zbog sebe nego zbog sela. Husref je tu da bi se pravdalo nesto drugo. Isti cilj kojem je sluzilo pljuvanje po Kodri.
Radio Sarajevo

#3399 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Radio Sarajevo »

Grean wrote: Da, bas je za reprezentaciju trener koji jebe mater i pickara sa klupe. Jedna stvar je kad je tamo Hebibovic koji zivi od toga a sasvim druga kad je Dzeko ili bilo koji igrac koji od tog egzistencijalno ne zavisi.

Pitar sam ali sam realan i znam sta je interes reprezentacije.

A uz to sve, poenta je ovo sto @Dzakmic rece, ne laje kuja zbog sebe nego zbog sela. Husref je tu da bi se pravdalo nesto drugo. Isti cilj kojem je sluzilo pljuvanje po Kodri.
Jest, jest, a inače su dosad sve bili treneri koji su mirotvorci, koji ne bi je i be sastavili nikad u životu.
Point.

#3400 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

Bazinga1234 wrote:
Radio Sarajevo wrote:
:lol: Tako je majstore! :thumbup:
Vidim ovaj Radio nastavlja da se blamira. Postoji valjda razlog zasto Husref i Amar ne mogu dalje od Mladosti Doboj Kakanja, Olimpika, Katara i Zelje a Robi ima inostrani angazman kako je otiso Bilic sa klupe.
Locked