Postojala je, ali rezultati izbora danas tvrde suprotno, jer je SDA dobila 70,000 glasova u KS... Sto je cetvrtina svih glasova koje su dobili u drzavi.dust71000 wrote:Ne podjebavas minderase nego gradjane Sarajeva, ili mislis da tu ne postoji razlika ? A fakat pored svih podjela koje vec postoje praviti nepotreban animozitet izmedju TZ i SA je blago receno retardirano.Alfons Kauders wrote:Gradacac, odozgo su Novalici, ako se dobro sjecam.dust71000 wrote: Upegla ti kralju sa Tuzlom i Sarajevom. Bezveze je ulaziti u prepucavanje TZ- SA ali znam 15-ak ljudi iz Tuzle koji su se u zadnjih 10 godina preselili u Sarajevo u potrazi za poslom i znam sta oni sami kazu kada porede ova dva grada, zato odmori ziv bio. Svaki ima svojih problema i bezveze je trolati.
Nego, kad smo kod porijekla politicara, odakle je ono Fadileoprosti Novalic ?
A dusha mi podjebavat minderashe. Sta ces, to je jace od mene.
Sarajevo je Minder Central.
Ne radi se to o animozitetu vec mojoj zelji da Sarajevom ne vladaju kojekakvi Zahiragici, Velici, Konakovici, Ajnadzici i slicni. Ako Sarajlijama smeta moje podjebavanje, pa fino brate, kada prestanu glasati za takve, i ja cu ih prestati prozivati.