Zahiragić opet jaše

Post Reply
skupljac_zeljeza

#3376 Re: Zahiragić opet jaše

Post by skupljac_zeljeza »

Cherry-Cherry wrote:Ma lik je samo glup, specijalno glup.
Ma ja, glup, a sa Čamparom na listi. :mrgreen:
Kada je u pitanju lista SDA za Skupštinu KS, nju će predvoditi Semir Efendić, potom Jasmina Biščević Tokić, Mirza Čelik, Aljoša Čampara, Amra Hasagić, Mahir Dević, Sabahudin Delalić, Smiljana Viteškić, Hamed Aljović, Samra Hajdarović Ćosović, Senija Milišić, Senad Hasanspahić, Haris Zahiragić, Muamer Bandić, Azra Muzur i Haris Gudić.
Cherry-Cherry

#3377 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Cherry-Cherry »

Pa nije ti to nikakva garancija pameti, samo guzicolizstva . Jest mi dobra ova riječ. :mrgreen:
cyprus

#3378 Re: Zahiragić opet jaše

Post by cyprus »

Danas je Rijana Jusufbegović na svom facebook profilu ponovo slagala upotrijebivši slike dres koda sa PPUP programa (koji je u tekstu gore objašnjen) uvjeravajući isto(ne)mišljenike da je to zvanični dres kod Princetona, kao i dres kod za tutore unajmljene od strane Bostonskog univerziteta, što se također ne odnosi na studente. Oba ova podatka lako su provjerljiva na stranicama koje sam već navela u tekstu, a osjećajte se slobodnim da poput mene kontaktirate Urede Dekana ova dva univerziteta sa istim pitanjem (email adrese su vidljive na slikama iznad i provjerljive na oficijelnim stranicama univerziteta). Ožalošćena sam činjenicom da ni nakon priloženih dokaza (koje doslovno bilo ko od čitatelja može i sam provjeriti) i dalje postoji potreba za pravdanjem i novim lažima, umjesto preuzimanjem odgovornosti. Također, mene koja nisam ni članica (a ni simpatizerka) nijedne političke stranke u BiH za razliku od nje, već samo odgovorna članica akademske zajednice - kolegica Jusufbegović je pokušala uključiti u svoje prizemne političke rasprave. Molim sve da se uključe u javnu raspravu i dostave svoja mišljenja reprezentativnim tijelima.
Image
Sara03

#3379 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Sara03 »

klosar pravi wrote:Hare je mangup, a vi bezimeni forumaši. :D
Klončiću klošarčiću, pozdravi Hareta. :D
JThomas

#3380 Re: Zahiragić opet jaše

Post by JThomas »

ne može me niko ubijediti da zahson prije rata ne bi bio skojevac, i isto tako u prvim redovima, busajući se šakama u prsa. iskrenih ekstremista i poluekstremista je svaki dan sve više, ali on je samo ekstremni režimlija i prelivoda.
piupiu

#3381 Re: Zahiragić opet jaše

Post by piupiu »

JThomas wrote:ne može me niko ubijediti da zahson prije rata ne bi bio skojevac, i isto tako u prvim redovima, busajući se šakama u prsa. iskrenih ekstremista i poluekstremista je svaki dan sve više, ali on je samo ekstremni režimlija i prelivoda.
Apsolutno. Klasični ambiciozni (i uvijek nadobudni) oportunista za svaki režim i svako vrijeme.
Control panel

#3382 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Control panel »

Mene samo interesuje kako postade ovakav kreten i zadojeni vjernik od oca koji je bio u SDP-u i nije se trijeznio. Zbog alkohola i cigara mu je stari i umro.
Je li starog vrijedjao i nazivao ga komnjarom. Jel mu se stari kupao samo nedjeljom?
HAVANA

#3383 Re: Zahiragić opet jaše

Post by HAVANA »

Ih ovaj bi tada na vjezbi nista nas ne smije iznenaditi vazda bio crveni,i predvodnik,zatim nacelnik odreda izvidjaca,vjerovatno bi predvodio i horsku sekciju druze tito ljubicice bijela i galamio protiv nas padavicara s kosom i gitarama...Rusitelja sistema i drustvanih vrijednosti. :gunjastajl:
dječak sa šibicama

#3384 Re: Zahiragić opet jaše

Post by dječak sa šibicama »

JThomas wrote:ne može me niko ubijediti da zahson prije rata ne bi bio skojevac, i isto tako u prvim redovima, busajući se šakama u prsa. iskrenih ekstremista i poluekstremista je svaki dan sve više, ali on je samo ekstremni režimlija i prelivoda.
To je uvijek ista sorta. Moju mamu je kao srednjoskolku lokalni lider SSOJ angazovao kao i jos mnoge tada omladince, da hodaju po selima i drze mitinge u vrijeme nedeljne mise ili dzume petkom, namjerno su birali taj termin.

Pred rat se uclanio u jednu od nacionalnih stranaka, ako sam dobro obavijesten. Danas vise nije ziv vjerovatno, ali nasljednika ne nedostaje.
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#3385 Re: Zahiragić opet jaše

Post by dr.gog »

Control panel wrote:Mene samo interesuje kako postade ovakav kreten i zadojeni vjernik od oca koji je bio u SDP-u i nije se trijeznio. Zbog alkohola i cigara mu je stari i umro.
Je li starog vrijedjao i nazivao ga komnjarom. Jel mu se stari kupao samo nedjeljom?
Ma jarane, da je jednom popio šljagu ne bi se qrčio. Ovako ga imamo kao stranačkog pajaca koji ni sam ne konta kako je besmislen.
Hakiz

#3386 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Hakiz »

Ali, izguraće dress code...

I u ovoj situaciji se pokazuje zašto nama nikad neće biti dobro.

Papak gura svoje, raja uz kafu govori među sobom "Divi papka", na kraju papak izgura svoje.

Uraditi nešto da papak ne izgura svoje? Ma jok to, ko će, ima drugi za to zadužen.
triconja

#3387 Re: Zahiragić opet jaše

Post by triconja »

Hakiz wrote:Ali, izguraće dress code...

Papak gura svoje, raja uz kafu govori među sobom "Divi papka", na kraju papak izgura svoje.

Uraditi nešto da papak ne izgura svoje? Ma jok to, ko će, ima drugi za to zadužen.
To ti je skolsko primjer kako je nacizam doso na vlast u njemackoj, sve fina raja po kafama vikala vid mu glave i ja budale a lola brijege valjo :D
Fudo387

#3388 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Fudo387 »

Hakiz wrote:Ali, izguraće dress code...

Vecini je jos uvijek dobro.
klosar pravi

#3389 Re: Zahiragić opet jaše

Post by klosar pravi »

Sara03 wrote:

Ne znaš ni ti sama ko si identitet totalno nepoznat. :D
JThomas

#3390 Re: Zahiragić opet jaše

Post by JThomas »

ama ne gura on. nego se takvi koriste kao megafon za ono što lideri hoće, a nisu sto posto sigurni ide li ili ne ide. ako ne ide ogradiš se od njega, eto on je samo nižepozicionirani naš dužnosnik, malo je pretjerao, mlad je, ponijelo ga - ali mi u njemu vidimo veliki potencijal za budućnost...a ako ide dobro i jeste.
Sara03

#3391 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Sara03 »

klosar pravi wrote:
Sara03 wrote:
Ne znaš ni ti sama ko si identitet totalno nepoznat. :D
Nema me tam... nigdje. :|
Bloo
Globalna šefica

#3392 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Bloo »

Prisjetimo se mladahnog Tarika Dautovica...
koraks

#3393 Re: Zahiragić opet jaše

Post by koraks »

dječak sa šibicama wrote:
To je uvijek ista sorta. Moju mamu je kao srednjoskolku lokalni lider SSOJ angazovao kao i jos mnoge tada omladince, da hodaju po selima i drze mitinge u vrijeme nedeljne mise ili dzume petkom, namjerno su birali taj termin.

Pred rat se uclanio u jednu od nacionalnih stranaka, ako sam dobro obavijesten. Danas vise nije ziv vjerovatno, ali nasljednika ne nedostaje.
Obrazac ovakvih likova....k'o iz lektire.
Pade mi na pamet vic, pojavio se jos tokom rata ...:
Sreli se Suljo i Mujo nakon dugo vremena, i pita Suljo Muju sta ima, sta radi itd... Kaze Mujo, skoro isto k'o i prije rata, samo malo drugacije...
Kako bolan, Mujo, isto a drugacije? (pita Suljo).
Radim na istom mjestu, skoro isti pos'o, prije rata se zvalo SUP sad se zove MUP, i stojim petkom ispred dzamije, prije zapisiv'o ko ide u dzamiju, sad zapisujem kone ide. (kaze Mujo).
Eto, to je to....
koraks

#3394 Re: Zahiragić opet jaše

Post by koraks »

koraks wrote:
dječak sa šibicama wrote:

Obrazac ovakvih likova....k'o iz lektire.
Pade mi na pamet vic, pojavio se jos tokom rata ...:
Sreli se Suljo i Mujo nakon dugo vremena, i pita Suljo Muju sta ima, sta radi itd... Kaze Mujo, skoro isto k'o i prije rata, samo malo drugacije...
Kako bolan, Mujo, isto a drugacije? (pita Suljo).
Radim na istom mjestu, skoro isti pos'o, prije rata se zvalo SUP sad se zove MUP, i stojim petkom ispred dzamije, prije zapisiv'o ko ide u dzamiju, sad zapisujem ko ne ide. (kaze Mujo).
Eto, to je to....
Control panel

#3395 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Control panel »

Ova Sda jugend po svaku cijenu hoce da proguraju kodeks. Meni je drago zbog toga. Podrzavam ih. Cak bih predlozio da uvedu i jednoobrazne uniforme da se ne razlikuje ko je imucniji a ko nije. Iopak se vidi da su zahiragic i kompanija djeca komunjara. Ostalo je to iz vremena kad su im tate a sada babe bili u keceljama.
Drago mi je sto zahiragic ne zaboravlja porijeklo. Nije petokraka voda, pardon krv voda.
klosar pravi

#3396 Re: Zahiragić opet jaše

Post by klosar pravi »

Hello Sara where are you? :D
petunija

#3397 Re: Zahiragić opet jaše

Post by petunija »

Bloo wrote:Prisjetimo se mladahnog Tarika Dautovica...
Mojne živa bila, :cry:
neka ga u zaboravu gdje mu je i mjesto
Bloo
Globalna šefica

#3398 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Bloo »

petunija wrote:
Bloo wrote:Prisjetimo se mladahnog Tarika Dautovica...
Mojne živa bila, :cry:
neka ga u zaboravu gdje mu je i mjesto
Ne.
Treba znati kakvi ljudi zive oko tebe. On je samo kanalisao misljenje nekih, bas kao i Zahiragic i ini.
Bas kao i Rajko V.
Nastavi niz...
addy_sa

#3399 Re: Zahiragić opet jaše

Post by addy_sa »

Haris i Rijana naši budući zastupnici u Kantonu.
Btw. zašto Rijana nema svoju temu? Takav kapacitet i politička nada
triconja

#3400 Re: Zahiragić opet jaše

Post by triconja »

addy_sa wrote:Haris i Rijana naši budući zastupnici u Kantonu.
Btw. zašto Rijana nema svoju temu? Takav kapacitet i politička nada
Hu iz det?
Post Reply