Što se tiče telefona, koji te uređaji zanimaju a da ih nema? Ako ti se ne sviđa trenutna ponuda, vjerovatno nema nešto što bi ti htio, pa me zanima koji je to model, budući da je ponuda telefona garantirano najraznovrsnija i najbogatija od svih operatera, a pogotovo ima dobrih modela na tom 25 paketu.rovac13 wrote:Jos mjesec dana i istice mi i ovaj dvogodisnji ugovor sa eronetom.
Jel neko u toku ima li neki operater kakvih akcija,ne bitno da li je pretplata ili dopune,cak imam i mob dual sim pa su i kombinacije moguce.
Trenutno koristim super 25.........200 min prema svima......1000 sms.......2gb + flat....to placam 29,25KM sa pdv.
Ima li nesto slicno gdje za manje para.........sms ova ne mora ovoliko,50 je full dovoljno.
Ponuda telefona mi se uopce ne svidja.......tako da eventualno imam opciju isti paket produzit na 2 godine bez uredjaja.....pa isti ovaj paket placat nesto oko 23 KM.........ako nista drugo ne nadjem bice tako .......ali eto volio bih naci nesto bez ugovora.
A druga stvar, koliki su ti sada računi, uklapaš li se u paket ili su veći? Ako su veći, zašto ne bi onda uzeo SimOnly35 za taj isti novac? Ako se uklapaš i sad u tih 29,25, onda je najbolja opcija ova koju si naveo, SimOnly25 za 23,40.
Što se tiče ponude konkurencije, koliko sam upoznat, ovo je najbolja tarifa u tom rangu, a pogoootovo za osobe kojima telefon i ne treba pa mogu imati i Super35 za isti novac, a čak i ovako Super25 za 23,40.
Ako te bilo šta još detaljno zanima u vezi uređaja, tarife, popusta i slično, slobodno se javi u inbox. Stojim na raspolaganju i svim ostalim forumašima za sva pitanja, uvijek ću rado odgovoriti na sve, neki su već upoznati s tim tako da, izvolite