BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
7
10%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
54%

Total votes: 70

Cupko_

#3376 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Cupko_ »

rovac13 wrote:Jos mjesec dana i istice mi i ovaj dvogodisnji ugovor sa eronetom.
Jel neko u toku ima li neki operater kakvih akcija,ne bitno da li je pretplata ili dopune,cak imam i mob dual sim pa su i kombinacije moguce.

Trenutno koristim super 25.........200 min prema svima......1000 sms.......2gb + flat....to placam 29,25KM sa pdv.

Ima li nesto slicno gdje za manje para.........sms ova ne mora ovoliko,50 je full dovoljno.

Ponuda telefona mi se uopce ne svidja.......tako da eventualno imam opciju isti paket produzit na 2 godine bez uredjaja.....pa isti ovaj paket placat nesto oko 23 KM.........ako nista drugo ne nadjem bice tako .......ali eto volio bih naci nesto bez ugovora.
Što se tiče telefona, koji te uređaji zanimaju a da ih nema? Ako ti se ne sviđa trenutna ponuda, vjerovatno nema nešto što bi ti htio, pa me zanima koji je to model, budući da je ponuda telefona garantirano najraznovrsnija i najbogatija od svih operatera, a pogotovo ima dobrih modela na tom 25 paketu.

A druga stvar, koliki su ti sada računi, uklapaš li se u paket ili su veći? Ako su veći, zašto ne bi onda uzeo SimOnly35 za taj isti novac? Ako se uklapaš i sad u tih 29,25, onda je najbolja opcija ova koju si naveo, SimOnly25 za 23,40.

Što se tiče ponude konkurencije, koliko sam upoznat, ovo je najbolja tarifa u tom rangu, a pogoootovo za osobe kojima telefon i ne treba pa mogu imati i Super35 za isti novac, a čak i ovako Super25 za 23,40.

Ako te bilo šta još detaljno zanima u vezi uređaja, tarife, popusta i slično, slobodno se javi u inbox. Stojim na raspolaganju i svim ostalim forumašima za sva pitanja, uvijek ću rado odgovoriti na sve, neki su već upoznati s tim tako da, izvolite :)
getriba

#3377 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by getriba »

rovac13 wrote:Jos mjesec dana i istice mi i ovaj dvogodisnji ugovor sa eronetom.
Jel neko u toku ima li neki operater kakvih akcija,ne bitno da li je pretplata ili dopune,cak imam i mob dual sim pa su i kombinacije moguce.

Trenutno koristim super 25.........200 min prema svima......1000 sms.......2gb + flat....to placam 29,25KM sa pdv.

Ima li nesto slicno gdje za manje para.........sms ova ne mora ovoliko,50 je full dovoljno.

Ponuda telefona mi se uopce ne svidja.......tako da eventualno imam opciju isti paket produzit na 2 godine bez uredjaja.....pa isti ovaj paket placat nesto oko 23 KM.........ako nista drugo ne nadjem bice tako .......ali eto volio bih naci nesto bez ugovora.
Često pročitam na ovim temama "ne dopada mi se ponuda", "loša im je ponuda" i slično. Interesuje me jedno, pa da se nadovežem na tebe jer si spomenuo isto, da li sada ti misliš na globalnu ponudu uređaja ili na činjenicu da bi trebali imati neke druge modele u ponudi jer su ovi loši?

Pitanje je za diskusiju, interesuje me šta raja misli po tom pitanju [emoji6]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
rovac13

#3378 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by rovac13 »

Mozda sam se ja malo pogresno izrazio.

Nisam mislio na to da mi se ne svidjaju telefoni koji su u ponudi...........nego mi cijene nisu zanimljive............to sam vec spominjao na temi.

Do sad sam telefon koji na piku univerzalno i slicno najjeftinije moguce se nadje po 300-400KM...........takav je na mojoj tarifi do sad kostao 50-100-130 KM...........sto je bilo jako povoljno pa sam zato produzavao ugovor.

Sad na eronetu mob jedva malo jeftiniji nego ga nadjem u slobodnoj ponudi.........tako da ne vidim smisao da se vezem ugovorom radi toga.
getriba

#3379 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by getriba »

rovac13 wrote:Mozda sam se ja malo pogresno izrazio.

Nisam mislio na to da mi se ne svidjaju telefoni koji su u ponudi...........nego mi cijene nisu zanimljive............to sam vec spominjao na temi.

Do sad sam telefon koji na piku univerzalno i slicno najjeftinije moguce se nadje po 300-400KM...........takav je na mojoj tarifi do sad kostao 50-100-130 KM...........sto je bilo jako povoljno pa sam zato produzavao ugovor.

Sad na eronetu mob jedva malo jeftiniji nego ga nadjem u slobodnoj ponudi.........tako da ne vidim smisao da se vezem ugovorom radi toga.
To je onda nešto drugo [emoji4]
Možda je u momentu kupnje bila akcija. Jednostavno si bio na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
avaks

#3380 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

medeni99 wrote:Bude se, bude uhljebi. Izgleda da ih je konkurencija prodrmala

Iako je ponuda budalaštinja živa
https://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M555eece7c12.html
Image
Ma šta ovo sad i sms aktuelan kod BHT :lol:
Eronet na svojim tarifama kada u bonus ubaci 1000 sms onda je to bezveze ( i jeste po meni ) a šta sada pljuvači kažu na ovu BHT ponudu koja brat bratu kasni 3 godine za konkurencijom :lol:
Svaka čast za internet ali morali su ukakit' sa ovih 10 dana, pa što niko ne stavi mjesec je*o ih mjesec :mrgreen:
Jedino Haloo ima finu ponudu dokupa kao i GoFree, a ovi giganti nula bodova a 2017godina još malo oni peglaju sa 1GB za 1KM za 1dan...
5GB za 3KM na Eronetu ali jedan dan, 1GB je isto 3KM ali 5 dana, pa stavi ga do kraja mjeseca, ko trši više svakako će dokupiti :run:
Inače je Eronet na ovim manjim pretplatama skroz tanak s internetom a pogotovo dokup sramotan... Ubacili 150MB za dokup :run:
kloniran

#3381 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

Vizionar 1985 wrote:
kloniran wrote:i nakon 6 mjeseci nova kartica sa 600 Mb bonusa :D
super je i sto se kredit moze prebaciti sa stare kartice :D
Bosanac svemu dohaka. Maheri smo mi za to. :mrgreen:
meni dosta ovih 600 mega, a ako zatreba ima zalihe u kreditu da se dokupi :D
Cupko_

#3382 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Cupko_ »

rovac13 wrote:Mozda sam se ja malo pogresno izrazio.

Cijene su tada bile nevjerovatno niske i dosta ljudi je iskoristilo te pogodnosti, ali ni akcije ne mogu vječno trajati za svakoga. Sada je recimo aktualna akcija za prijenos broja gdje na toj tvojoj tarifi dobiješ za 29km uređaj koji košta negdje oko 330km (Huawei Y6 2 Compact), a ima i još sličnih modela.
Ti si tada iskoristio akciju i uzeo ono što se nudilo, operater je dosta manje zaradio na tome, ali zato i jest akcija jer ne traje vječno. Trenutne cijene su konkurentne i opet ponavljam i odgovorno tvrdim, iste a u dosta dosta slučajeva i bolje nego kod konkurencije. Što se tiče uređaja u slobodnoj prodaji, takvi nemaju full garanciju od 2 godine i nemaju mogućnost kupovanja na rate po istoj cijeni kao i za gotovinsko plaćanje, a to nudi svaki operater, sad je nebitno jel Eronet ili BHT itd...
Kada se nešto desi uređaju koji si kupio kod operatera, ti znaš da iza te garancije stoji ovlašteni servis MESC, da ćeš dobiti zamjenski uređaj i da će kvar bit otklonjen bez problema ukoliko nije uzrokovan tvojom krivicom. U svakom pravilu ima iznimka i vjerujem da postoji i lošijih iskustava i sa MESC-om, ali ovo što ja govorim se odnosi na 99% ostalih slučajeva. A kada se pokvari uređaj koji si kupio negdje u radnji, ne znaš ni ko ga popravlja, ni šta sa njim radi a ne znaš ni hoće li ga uopće popraviti ili će izmisliti da si ti tu nešto kriv... Dosta je slučajeva da se to dešavalo i sa garancijama koje daje Univerzalno, fonTELe, Hustel, AS Mobitel (imam lično iskustvo od ranije a i od par prijatelja).
rovac13

#3383 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by rovac13 »

Meni se nikad nije pokvario telefon tako da tu temu bih zaobisao.
Moj drug ima telefoniju,kod njeg imam dobre cijene i ne brinem se sto se tice garancije ni tu.
A s druge strane starom se pokvario alcatel iz eroneta popravili sz mu bez problema,dobio neki samsung u medjuvremenu.Znaci obje varijante su mi ok.

Taj y6II za 29KM je zanimljiva opcija......ali to ne mogu ja dobit vjerovatno.ako je za nove clanove sa prenosom
Cupko_

#3384 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Cupko_ »

rovac13 wrote:Meni se nikad nije pokvario telefon tako da tu temu bih zaobisao.
Moj drug ima telefoniju,kod njeg imam dobre cijene i ne brinem se sto se tice garancije ni tu.
A s druge strane starom se pokvario alcatel iz eroneta popravili sz mu bez problema,dobio neki samsung u medjuvremenu.Znaci obje varijante su mi ok.

Taj y6II za 29KM je zanimljiva opcija......ali to ne mogu ja dobit vjerovatno.ako je za nove clanove sa prenosom
Za sve prenesene, i nove i one kojima istice ugovor pa produzavaju :) a 063 brojevi koji ne mogu iskoristit tu pogodnost mogu dobit neke druge benefite i popuste (isto tako dobre ako ne i bolje). Za detaljnije se mozemo cut u PP pa da ti objasnim :)
Sanjarko

#3387 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

medeni99 wrote:Ponuda ELTA kabel pretplata
http://www.elta-kabel.com/mobilna-telefonija/
Sta znaci ovo sad, jel ispada po ovom da je haloo od elta, ili je elta i haloo u vlasnistvu eroneta.
Cupko_

#3388 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Cupko_ »

Vizionar 1985 wrote:
medeni99 wrote:Ponuda ELTA kabel pretplata
http://www.elta-kabel.com/mobilna-telefonija/
Sta znaci ovo sad, jel ispada po ovom da je haloo od elta, ili je elta i haloo u vlasnistvu eroneta.
Ispada da Elta i haloo suradjuju, nista vise :)
bumerangss

#3389 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by bumerangss »

Iz principa hocu da predjem sa bhtelekoma na bilo kojeg drugog operatera jer su me opljackali! Trenutno sam na ultri i imao sam 430 KM kredita :D i svaki mjesec sam aktivirao Buy&Surt 13 KM 1G 30 dana i toliko mi je i trajalo kad sam van kuce da imam za fb, vibera... i neki dan na poslu pstim Kebu "nemam drage nema druga" i Don Ares "idi vilo" i jos neke sto je trajalo oko 25 minuta i nisam cuo da su mi dosle poruke da sam potrosio dokupljeni net i skinuli su mi 320 KM!!!! :shock: za 25 minuta kao da sam ragovarao sa Australiom ili Marsom, Venerom; Jpiterom!!!!

Odmah sam nazvao 1444 i zena se ibreti kako toliko za tako kratko vrijeme i kaze da predam pismeno molbu, žalbu na šalter da zamolim da mi vrate kredit :D što sam i uradio ali sam dobio negativan odgovor i pravo da se žalim drugostepenoj komisiji u roku 15 dana. Šta da radim? Imam još oko 100 KM kredita i mislio sam napisati tu molbu drugostepenoj komisiji uz "prijetnju" da cu otkazati Moja TV i preci na telemah jer mi je on u mahali dominantan sto se tice TV-a i na eronet nekuu tarifu sa internetom ako mi ne vrate kredit! :skoljka:
HardCore

#3390 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by HardCore »

bumerangss wrote:Iz principa hocu da predjem sa bhtelekoma na bilo kojeg drugog operatera jer su me opljackali! Trenutno sam na ultri i imao sam 430 KM kredita :D i svaki mjesec sam aktivirao Buy&Surt 13 KM 1G 30 dana i toliko mi je i trajalo kad sam van kuce da imam za fb, vibera... i neki dan na poslu pstim Kebu "nemam drage nema druga" i Don Ares "idi vilo" i jos neke sto je trajalo oko 25 minuta i nisam cuo da su mi dosle poruke da sam potrosio dokupljeni net i skinuli su mi 320 KM!!!! :shock: za 25 minuta kao da sam ragovarao sa Australiom ili Marsom, Venerom; Jpiterom!!!!

Odmah sam nazvao 1444 i zena se ibreti kako toliko za tako kratko vrijeme i kaze da predam pismeno molbu, žalbu na šalter da zamolim da mi vrate kredit :D što sam i uradio ali sam dobio negativan odgovor i pravo da se žalim drugostepenoj komisiji u roku 15 dana. Šta da radim? Imam još oko 100 KM kredita i mislio sam napisati tu molbu drugostepenoj komisiji uz "prijetnju" da cu otkazati Moja TV i preci na telemah jer mi je on u mahali dominantan sto se tice TV-a i na eronet nekuu tarifu sa internetom ako mi ne vrate kredit! :skoljka:

Halali pare i prelazi odmah na dr mrezu, imas vrh ponudu u eronetu simonly 35 300min prema svima 1000sms 4gb brzog interneta za 29km ;)
medeni99

#3391 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by medeni99 »

mislim da bi trebo da se žališ kebi i doni ares i ostalim džigarašima kije si slušo :lol:
alo jarane sam si sebi kriv, trošio si internet van dokupa a tu su cijene takve kakve si i dobio, i to najžešća potrošnja koja može bit, puštajući youtube, tako da je tu sve regularno i nikakve osnove za žalbu ti nemaš jarane
medeni99

#3392 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by medeni99 »

i na toj pretplati u slučaju da opet sluša džigaraše na youtube mu se može desit ista stvar odnosno gora, kod njega je problem glavni bio što je imo puno kredita, inače da je imo malo odma bi mu skino i kaput, presto bi mu i internet, a sa pretplatom će ti rokat do sutra, pa ti može nabit račun i od 1000 KM kao što se dešavalo budalašima koji su aktivirali ili zaboravili deaktivirat internet u romingu a tu jarane te odere za par sekundi da boli glava, pa ako si na pretplati može doći račun da te baš glava zaboli
Benq

#3393 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Benq »

bumerangss wrote:Iz principa hocu da predjem sa bhtelekoma na bilo kojeg drugog operatera jer su me opljackali! Trenutno sam na ultri i imao sam 430 KM kredita :D i svaki mjesec sam aktivirao Buy&Surt 13 KM 1G 30 dana i toliko mi je i trajalo kad sam van kuce da imam za fb, vibera... i neki dan na poslu pstim Kebu "nemam drage nema druga" i Don Ares "idi vilo" i jos neke sto je trajalo oko 25 minuta i nisam cuo da su mi dosle poruke da sam potrosio dokupljeni net i skinuli su mi 320 KM!!!! :shock: za 25 minuta kao da sam ragovarao sa Australiom ili Marsom, Venerom; Jpiterom!!!!

430KM kredita :shock:

Sto se ovih prijetnji tice , nemoj se muciti jer neces nista postici , hebe se njih sta ces ti uraditi.. Prije 4 dana odem sa komsijom koji je imao njihov fiksni telefon i internet da to odjavi i predje na telemach, ona salterusa ni trepnula nije , da je bar pitala koji je razlog iskljucivanja usluga , ma nista.. samo isprinta nekoliko papira , ovaj se potpisao i to je to.
bumerangss

#3394 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by bumerangss »

Sad pjevam "nemam para, nemam kredita" :roll: jebem li im sve po spisku :izet: sve uhljebi stranacki i Samir Silajdžic i Sanela Sijercic i Hankina kcer i Semihe Borovac kcer i joj :-x

Kad potrosim ovih 100 KM mozda mi je ipak najbolje da uvežem Moja TV phone 29KM i da uzmem moj mini od 17,50 KM jer t ima pola gige neta i dobio bih jos pola gige ako uvežem u moj izbor ako to uopšte može jer živim sam i nemam cure :D pa trošim slabo kredit ali mi treba net za fb i viber kojeg puno koristim jer je besplatan i svi ga koriste i na poslu smo u grpi a i familija tako da mi ne treba puno za obicnog razgovora i naravno da mi racn bude sto manji da sto manje ide iz mog u njihov djep! Tako bi mi bilo sve oko 48 KM.
Kad se potrosi to pola gige na mini može li tad nabiti racun od par stoja?
bumerangss

#3395 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by bumerangss »

Benq wrote:

430KM kredita :shock:

Sto se ovih prijetnji tice , nemoj se muciti jer neces nista postici , hebe se njih sta ces ti uraditi.. Prije 4 dana odem sa komsijom koji je imao njihov fiksni telefon i internet da to odjavi i predje na telemach, ona salterusa ni trepnula nije , da je bar pitala koji je razlog iskljucivanja usluga , ma nista.. samo isprinta nekoliko papira , ovaj se potpisao i to je to.
Imao sam i više kredita. Pružao usluge hotline udatim nesretnim ženama kad im muževi nisu kuci ili spavaju pa me nazovu iz WC-a da skupa svršimo :D a zvali su me i muški jer imam sexy glas :lol: pa mi dopune petaka u znak ahvalnosti :run:

Znam da nije moralno ali je bilo isplativo i eto kako djavo donese, tako i odnese :roll:
avaks

#3396 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

medeni99 wrote:i na toj pretplati u slučaju da opet sluša džigaraše na youtube mu se može desit ista stvar odnosno gora, kod njega je problem glavni bio što je imo puno kredita, inače da je imo malo odma bi mu skino i kaput, presto bi mu i internet, a sa pretplatom će ti rokat do sutra, pa ti može nabit račun i od 1000 KM kao što se dešavalo budalašima koji su aktivirali ili zaboravili deaktivirat internet u romingu a tu jarane te odere za par sekundi da boli glava, pa ako si na pretplati može doći račun da te baš glava zaboli
Na pretplati sam, u roamingu se automatski deaktivira internet (kada potpisuješ ugovor ima ta opcija, nisam tutkum ali iz sigurnosnih razloga je dobro - ovo važi za Eronet, ne znam za ostale).
A mislim da kod svih operatera na pretplati imaš flat internet tako da ti u najgorem slučaju može potrošiti brzi net i da ti ostane spori (flat) a račun će biti isti :izet:
Benq

#3397 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Benq »

bumerangss wrote: Imao sam i više kredita. Pružao usluge hotline udatim nesretnim ženama kad im muževi nisu kuci ili spavaju pa me nazovu iz WC-a da skupa svršimo :D a zvali su me i muški jer imam sexy glas :lol: pa mi dopune petaka u znak ahvalnosti :run:

Znam da nije moralno ali je bilo isplativo i eto kako djavo donese, tako i odnese :roll:
Hahaha koji si ti kralj , pa ne mogu da vjerujem :pisnuo:
medeni99

#3398 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by medeni99 »

bumerangss wrote:Sad pjevam "nemam para, nemam kredita" :roll: jebem li im sve po spisku :izet: sve uhljebi stranacki i Samir Silajdžic i Sanela Sijercic i Hankina kcer i Semihe Borovac kcer i joj :-x

Kad potrosim ovih 100 KM mozda mi je ipak najbolje da uvežem Moja TV phone 29KM i da uzmem moj mini od 17,50 KM jer t ima pola gige neta i dobio bih jos pola gige ako uvežem u moj izbor ako to uopšte može jer živim sam i nemam cure :D pa trošim slabo kredit ali mi treba net za fb i viber kojeg puno koristim jer je besplatan i svi ga koriste i na poslu smo u grpi a i familija tako da mi ne treba puno za obicnog razgovora i naravno da mi racn bude sto manji da sto manje ide iz mog u njihov djep! Tako bi mi bilo sve oko 48 KM.
Kad se potrosi to pola gige na mini može li tad nabiti racun od par stoja?
ako ko ne voli bht uhljebe taj sam i za razliku od tebe i šuplje, ja s riječi prešo na djela, odjavio fiksni, ADSL, prebacio ultra broj na drugog operatera i više s uhljupima nemam ništa
ali ovo fakat nije do njih nego do tebe Kebe i youtuba
svaki prepaid operater bi ti na isti način skino kredit, stoga sam pao sam se ubio, pomiri se s tim
Sanjarko

#3399 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

HardCore wrote:
Halali pare i prelazi odmah na dr mrezu, imas vrh ponudu u eronetu simonly 35 300min prema svima 1000sms 4gb brzog interneta za 29km ;)
Da te nesto pitam prijatelju ako nije tesko da mi odgovoris.
Ima li kakav paket isto prema svim mrezama a da je 5-6 stoja minuta.
Hvala unaprijed na odgovoru.
Cupko_

#3400 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Cupko_ »

Vizionar 1985 wrote:
HardCore wrote:
Da te nesto pitam prijatelju ako nije tesko da mi odgovoris.
Ima li kakav paket isto prema svim mrezama a da je 5-6 stoja minuta.
Hvala unaprijed na odgovoru.
Imas paket Super50 sa 450 minuta prema svima, a sljedeci paket je Super80 sa 750 minuta prema svima, i u Eronetu je SVAKA TARIFA prema svim mrezama, nema zamki i slicno :)
Ovaj paket Super50 je 58,50km sa pdv-om, ili ako se vezes ugovorom na 2 godine a ne treba ti uredjaj, mozes dobit popust i da paket placas 40,95km.
A pake Super80 je 93,60km ili ponovo sa ugovorom bez uredjaja (SimOnly) na 2 godine izadje te 64,35km mjesecno.

U paketu 50 imas 8gb interneta po punoj brzini a u ovom od 80 imas 16gb, a nakon potrosenog prometa se brzina umanjuje i NE MOZES dobit veci racun zbog interneta :)
Post Reply