Archi podrska.asker wrote:Pod hitno se zahvaliti Amerima i vratiti ovih 40-ak Hamera, vidis ti kolko to trosi na 100 km?
Sta treba, danas - sutra da nam doniraju Abramse, znate li vi kolko tek oni trose?
Samo Golf V 1,6 tdi za vojsku, zbog potrosnje!
![]()
![]()
![]()
@Archi, pametan si covjek, sabur. Hvala ti sto temu drzis zivom
???General War wrote: Ma citavom regionu daju i sakom i kapom, navozao sam se jastrebom, i volio bih ga vidit u bosanskim bojama, mada i hjuia bi se tesko mogao rastati, volio bi samo da ga modernizuju sto Bell radi za relativno male pare i udri.
...e sad....

A ha...i smrzo se i skuho se u njemu.Maraschino wrote:???General War wrote: Ma citavom regionu daju i sakom i kapom, navozao sam se jastrebom, i volio bih ga vidit u bosanskim bojama, mada i hjuia bi se tesko mogao rastati, volio bi samo da ga modernizuju sto Bell radi za relativno male pare i udri.
...e sad....
Sadako Ogata je bilo kad su hiljade Amera izginuli da oslobode mocne Francuze. Ovo je samo malo "politicka" podrska da se ne bi Rusi ugurali na ove prostore.insomnia78 wrote:Sadako Ogata.
Na osnovu Ugovora koje je Ministarstvo odbrane Bosne i Hercegovine sklopilo o izradi obilježja za sve lokacije Oružanih snaga BiH (OSBiH), načelnik Zajedničkog štaba OSBiH generalpukovnik Senad Mašović izdao je naređenje o poduzimanju mjera i radnji za uklanjanje postojećih, te postavljanje novih, jedinstvenih i unificiranih tabli.
Naredba o uklanjanju postojećih i postavljanju novih tabli na lokacijama OSBiH izdata je u skladu sa tačkama 74. i 75. Pravila službe OSBiH i Odlukom Predsjedništva BiH o razmještaju i broju lokacija OSBiH.
Istovremeno, postojeće table će biti uskladištene u muzejima 1, 2. i 3. pješadijskog puka OSBiH.
Potčinjene komande su dužne dostaviti Izvještaj o završenom procesu postavljanja obilježja svih navedenih lokacija do 22. jula, saopćeno je iz Ministarstva odbrane BiH.
sadaku koju dobija izrael niko nikad nije dobio niti su prilike da hoce.mirsek wrote:DaBogda mi dobivali toliko vojne sadake kao cionisti od Amerike, mada bi za komsiluk bilo dovoljno i kao Libanon.
Pun forum kucnih ljubimaca155_mm wrote:
evo mene ne interesuju kucni ljubimci i tamo nema moj ni jedan post.

Čitaj, klasične izviđačke jedinice na terenu, samo što su kroz mandat dobile mogućnost da se ne moraju sakrivati i izviđati, već to rade javno!Sistem LOT kuća predstavlja "oči i uši" EUFOR-a na terenu, te doprinosi održavanju sigurnog i stabilnog okruženja i omogućava međunarodnoj zajednici da pomogne zemlji da korača naprijed prema uspješnoj budućnosti.