Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
avetinja

#3376 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by avetinja »

sema911s wrote:
avetinja wrote:Ne razumijem muškarce koji padaju na ženske suze koje su uglavnom proračunate i žene ih koriste kako bi lakše došle do željenog cilja.
Kada zena pusti suzu svijet se zatrese
Feministkinje, medijska hajka, ravnopravnost spolova, sve je to doprinijelo tome.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3377 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

cLo wrote:
A čekaj, on je načisto bogat, oni su se razveli, zar njoj ne bi bilo profitabilnije da je ostala s njim i malo ga istrpila, ako je takva koja ne preza ni od čega i ako joj svašta može stati u obraz i ako je spremna na sve kako bi izvukla poneku kintu?
Ako je on pun k'o brod onda je ona levatica što ga je ostavila. :-)
Joj klo ti si cistokrvno zensko :)

Ima Severina bona bona para vise nego on, nisu njoj pare bile cilj igre. Uvijek je hodala sa starijim i ozenjenim i blago receno ruznim muskarcima. Dok sam zivio u Zagrebu hodala je sa onim sto je WGW odjeca njegova, malo prije toga sa onim sto su se snimali na brodu.
Cherry-Cherry

#3378 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Bilo bi joj bolje, da ga ima kao centralnu banku cijeli život, nego ovako. Potrošit će novac od razvoda i šta onda?
Ah da, našla je sljedeću žrtvu i opet će tako i opet i opet i to je to...
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#3379 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Ma yok ba sta vam je. Zlatni par Balkana, nesto kao Boba Zivojinovic i Lepa Brena, to je bio cilj igre, a ne pare :wink:
Cherry-Cherry

#3380 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

_BataZiv_0809 wrote:Ma yok ba sta vam je. Zlatni par Balkana, nesto kao Boba Zivojinovic i Lepa Brena, to je bio cilj igre, a ne pare :wink:
Ali nisu dogo bili zlatni par...
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#3381 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Nesto se u medjuvremenu pohebalo, dok mu ovoliko grcevito brani da vidi sina. Da sam on, odlezao bih je zbog toga :fazlija:
Cherry-Cherry

#3382 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

_BataZiv_0809 wrote:Nesto se u medjuvremenu pohebalo, dok mu ovoliko grcevito brani da vidi sina. Da sam on, odlezao bih je zbog toga :fazlija:
Ti si baš osjetljiv na djecu. :)
dječak sa šibicama

#3383 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dječak sa šibicama »

Pa budimo realni, nije Milan glup, znao je koga zeni.

Ja mislim da je ovo njihovo glupiranje po medijima oko sincine, ili teski marketing, ili dokaz da su oboje idioti.

Ali njihova stvar, sta me briga, samo da mi ne iskace iz pastete Severina, smorise vise sa njom i njenim djetetom.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#3384 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

dječak sa šibicama wrote:Pa budimo realni, nije Milan glup, znao je koga zeni.

Ja mislim da je ovo njihovo glupiranje po medijima oko sincine, ili teski marketing, ili dokaz da su oboje idioti.

Ali njihova stvar, sta me briga, samo da mi ne iskace iz pastete Severina, smorise vise sa njom i njenim djetetom.
Daj ba djecak, pa budimo realni-ne trebas biti Tesla genijalac da skontas da je Sevka tip zene od koje te itekako moze glava zaboljeti.

A evo i ja duduk, naspram Milana, to znam. Naravno to ne znaci da se sutra mozda necu zaljubiti u neku rospiju, ali brate ovaj imao korpus delikt da se kurva sa ozenjenim muskarcem koji joj svrsava po faci i sve to snima i onda (ne)namjerno to pusti u javnost prije izlaska albuma "Hrvatica" :izet: A i do tad je je bila svalerka ozenjenim likovima, od Tutica do Vargeka.

Ali sto kazes, neka vode svoj zivot, daj nek to dijete odrasta u normalnoj atmosferi, ono nije nista krivo. I vala nek ne smaraju vise sa Severinom i njenom vise nego skromnom guzicom. Uslika se na instagram i to je vijest u svim regionalnim medijima. Idi bre :run:
cLo

#3385 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by cLo »

_BataZiv_0809 wrote:
cLo wrote:
A čekaj, on je načisto bogat, oni su se razveli, zar njoj ne bi bilo profitabilnije da je ostala s njim i malo ga istrpila, ako je takva koja ne preza ni od čega i ako joj svašta može stati u obraz i ako je spremna na sve kako bi izvukla poneku kintu?
Ako je on pun k'o brod onda je ona levatica što ga je ostavila. :-)
Joj klo ti si cistokrvno zensko :)

Ima Severina bona bona para vise nego on, nisu njoj pare bile cilj igre. Uvijek je hodala sa starijim i ozenjenim i blago receno ruznim muskarcima. Dok sam zivio u Zagrebu hodala je sa onim sto je WGW odjeca njegova, malo prije toga sa onim sto su se snimali na brodu.
Hajde mi napiši šta znači "čistokrvno žensko"? :D
Je li to negativno? I ako je negativno neću se ljutiti. Ovo nije prvi put da mi neko nešto tako. Je li to znači da mi je kratka pamet? :D
Znaš kako, ja uvijek pokušavam da razumijem zašto ljudi rade stvari koje iskaču iz "standarda", i koliko god to bilo naivno i bedasto ja opet mislim da svi ti ljudi imaju svoje razloge zašto su uradili to što će biti okarakterisano kao neprimjereno od svih ostalih. Ne branim je zato što je smatram primjerom, zato što se ugledam na nju ili joj se divim. Daleko je od toga, Severina je za mene bitna koliko i lanjski snijeg.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#3386 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

cLo wrote: Hajde mi napiši šta znači "čistokrvno žensko"? :D
Je li to negativno? I ako je negativno neću se ljutiti. Ovo nije prvi put da mi neko nešto tako. Je li to znači da mi je kratka pamet? :D
Znaš kako, ja uvijek pokušavam da razumijem zašto ljudi rade stvari koje iskaču iz "standarda", i koliko god to bilo naivno i bedasto ja opet mislim da svi ti ljudi imaju svoje razloge zašto su uradili to što će biti okarakterisano kao neprimjereno od svih ostalih. Ne branim je zato što je smatram primjerom, zato što se ugledam na nju ili joj se divim. Daleko je od toga, Severina je za mene bitna koliko i lanjski snijeg.
Joj niposto :) To je kompliment, barem kad ga ja tako nesto kazem.

Jer, klo, osjecam da sam ponovo dosao na pocetak, da sam isfurao sve taktike i zamjene teza. Treba mi zensko koje ce me pustiti da odvrnem cep umjesto nje, koja ce mi dati da joj ogulim jabuku, pustit me da joj uparkiram auto bocno (i bukvalno :lol: ). Koja ce sa uzivanjem gledati kako kosim livadu ispred vikendice, a kad zavrsim docekat me u mirisnoj kupki. Ne treba mi ona koja misli da je fizicki jaca od mene, ne treba mi ona koja se ljuti na moj prijedlog da parkiram, ne treba mi ona sto kaze, ne kosi tu livadu, platicemo nekom, sto se umaras :izet:

I treba mi neka tako da emotivno rezonuje stvari (kao ti sad), dok ja rezonujem racionalno i da smo jedno drugom smijesni zbog toga :D
annoy

#3387 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Kakve veze ima što joj svršava po faci? :D
Gabrielo

#3388 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

Cherry-Cherry wrote:Ne kontam što žene vole Bred Pita. :skoljka: Al ozbiljno. :roll: Ne kontam ni što frajeri vole Anđelinu. :roll:
Meni su njih dvoje bez veze... On mi uopšte nije neki lafac. Što se nje tiče, vještačka mi je ta njena transformacija u Majku Terezu, a prije toga tetovirala noževe, furala se na neku opasnu žensku, imala je neke izjave morbida žešća i sad odjednom svetica, humanitarac :roll: Sve mi je kod nje prenaglašeno i jedna i druga krajnost... Ne znam, nije se ona meni nikad sviđala. Dženifer mi je bila daleko simpatičnija, nekako mi je super cura, obična djevojka iz susjedstva, sva je spontana. Anđelina je poprilično mračna i vještačka. :roll:
Bred je onako omalen. Da ja stanem pored njega ne bi ga zene ni primjetile. Ni meni to nije jasno.
Dzenifer je sigurno bolja od Anđeline. I lice i tijelo ljepse ima. :thumbup:
cLo

#3389 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by cLo »

_BataZiv_0809 wrote:
cLo wrote: Hajde mi napiši šta znači "čistokrvno žensko"? :D
Joj niposto :) To je kompliment, barem kad ga ja tako nesto kazem.

Jer, klo, osjecam da sam ponovo dosao na pocetak, da sam isfurao sve taktike i zamjene teza. Treba mi zensko koje ce me pustiti da odvrnem cep umjesto nje, koja ce mi dati da joj ogulim jabuku, pustit me da joj uparkiram auto bocno (i bukvalno :lol: ). Koja ce sa uzivanjem gledati kako kosim livadu ispred vikendice, a kad zavrsim docekat me u mirisnoj kupki. Ne treba mi ona koja misli da je fizicki jaca od mene, ne treba mi ona koja se ljuti na moj prijedlog da parkiram, ne treba mi ona sto kaze, ne kosi tu livadu, platicemo nekom, sto se umaras :izet:

I treba mi neka tako da emotivno rezonuje stvari (kao ti sad), dok ja rezonujem racionalno i da smo jedno drugom smijesni zbog toga :D
:oops:
Ja sam već počela misliti da si ti jedan običan šovinista, a ti meni ovako :D
Sad se osjećam ružno što sam te zakinula na puno aspekata :D
Ovo je bilo u najmanju ruku đentlmenski :D da te previše ne nahvalim :oops: jer ako pokušam da se rasipam riječima mogu ući u neiskrenost, a to nisi zaslužio nakon ovog posta.
Sviđa mi se odgovor :D
I drago mi je što se eto muškarac u diskusiji sa mnom osjeća kao pravi muškarac :D
Naravno da je to kompliment :oops: i hvala :oops:
Gabrielo

#3390 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

_BataZiv_0809 wrote:
annoy wrote:Ja mislim da žene općenito ne bi trebale povećavat usnice, jer to nikad ne izgleda prirodno ni lijepo, barem meni.

Povlačim sve što sam rekla, ima ružnih prirodnih punih usana http://www.capitalfm.co.ke/lifestyle/fi ... iteley.jpg
Dobra ti ova :per:
Mislim da je ovo Stejtemova. On je muskarcina za razliku od Breda. :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#3391 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

cLo wrote: :oops:
Ja sam već počela misliti da si ti jedan običan šovinista, a ti meni ovako :D
Sad se osjećam ružno što sam te zakinula na puno aspekata :D
Ovo je bilo u najmanju ruku đentlmenski :D da te previše ne nahvalim :oops: jer ako pokušam da se rasipam riječima mogu ući u neiskrenost, a to nisi zaslužio nakon ovog posta.
Sviđa mi se odgovor :D
I drago mi je što se eto muškarac u diskusiji sa mnom osjeća kao pravi muškarac :D
Naravno da je to kompliment :oops: i hvala :oops:
Crvenim se :trep:

Imao sam ja odavno utisak da si me pogresno protumacila, ali u skladu sa mojom zivotnom filozofijom-"nadoci ce, ne moze nasilu" pustio sam da se nesto samo desi :)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#3392 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

annoy wrote:Kakve veze ima što joj svršava po faci? :D
A ovdje imamo negativan primjer. Izvlacenje sporedne stvari iz konteksta :D
annoy

#3393 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

_BataZiv_0809 wrote:
Zanima me zašto je to izdvojeno i nije pokriveno "kurvanjem" :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#3394 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

annoy wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
Zanima me zašto je to izdvojeno i nije pokriveno "kurvanjem" :D
Opet pogresan zakljucak. Naime kad nemas problem da ti ozenjen, otac troje djece, sumnjivi bogatas svrsava po licu, i ne samo to, vec i snimas i onda satro nenamjerno dozvolis da zavrsi u javnosti, jasno je da nisi bas materijal za povjerenje.
annoy

#3395 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

_BataZiv_0809 wrote:
Opet pogresan zakljucak. Naime kad nemas problem da ti ozenjen, otac troje djece, sumnjivi bogatas svrsava po licu, i ne samo to, vec i snimas i onda satro nenamjerno dozvolis da zavrsi u javnosti, jasno je da nisi bas materijal za povjerenje.
Zar nije bilo i penetracije na toj snimci? :oops:
Gabrielo

#3396 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

Zene sta mislite o ovoj muskarcini?

Image

Testosteron izbija iz njega. :thumbup:
annoy

#3397 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Dobar je Statham ali mi je prenizak :oops:
hanamontanaa

#3398 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by hanamontanaa »

Gabrielo wrote:Zene sta mislite o ovoj muskarcini?

Image

Testosteron izbija iz njega. :thumbup:
Pa ne znam baš, možda tebi :lol:

@annoy sta fali sto je nizak?
Gabrielo

#3399 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

Zar je nizak?
Pise 178. Oko prosjeka je to. Bezvezni Bred je nizi. :oops:

Kolika si to ti? :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#3400 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

annoy wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
Zar nije bilo i penetracije na toj snimci? :oops:
Da nije, kako bi bilo ejakulacije :D
Post Reply