Nije problem u meni, vec u njima. Tesko je pronaci neku normalnu danas. Evo i ti si dokaz za to svojim razmisljanjem. Jos si ti pametna u odnosu na prosjecnu djevojku koja je ogranicena kao balkon.annoy wrote:Ako konstantno biras partnerice koje se na kraju ispostave nekvalitetnima, to vise govori o tebi i tvojoj nemogucnosti pravilne procjeneXavier1 wrote:
Ja nasao djevojku i nikada nisam imao problem sa tim. Druga je stvar sto se svaka ispostavi nekvalitetnom nakon odredjenog vremena. A ne cudi me kad vidim kako plitko razmisljate.
Super, nasao si djevojku, evo pljesak. Kad uspijes ostvariti dugodisnju kvalitetnu vezu sa suprotnim spolom onda mozda mozes doci na forum prosipati pamet o vezama i izboru partnera, ovako ispadas samo nadobudni klinac bez stvarnog zivotnog iskustva koji se precjenjuje i valja sto put ponovljene floskule bez ikakvog argumenta i sadrzaja
I jedini koji u ovom slucaju ima povrsno razmisljanje si ti, jer osobe svodis samo na jednu jedinu karakteristiku a to je koliko su imale iskustva sa suprotnim spolom i na iskljucivo na temelju toga donosis zakljucke o kvaliteti te osobe kao potencijalnog partnera. Pa moze li povrsnije od toga? Sama cinjenica da netko nije imao puno iskustva sa suprotnim spolom ne moze ga nikako sama za sebe definirati kao osobu i jos manje kao kvalitetnog partnera, jer razlozi za to mogu biti svakakvi. Mozda je npr. uzasna osoba puna frustracija i bez ikakvih socijalnih vjestina, kako to moze biti idealan partner?
Ja, s druge strane, ne razmisljam tako povrsno nego tvrdim da osobu cini skup karakteristika i da kvalitetnog partnera cini skup kvaliteta. Da bi muskarac bio kvalitetam partner treba moci ponuditi mnogo vise od "pa barem nisam promiskuitetni kreten." I ni na koji nacin ne pomazes Ludzaku tako sto hranis njegovu frustraciju i samosazaljenje na nacin da mu potvrđujes da zasluzuje imati djevojku samo zato sto postoji. Ocito je da treba nesto promijeniti kod sebe.
Evo i ovaj Medjed ti je objasnio ono o cemu ja govorim. Trebalo bi da ti bude jasnije.
I normalno ja je to koliko je osoba imala iskustva sa suprotnim spolom bitno. Zar ti je tesko razumjeti da osoba koja navikne da mijenja partnere tesko moze to da promijeni? Ne desi se klik u glavi i postanes drugacija osoba. Karakter se formira u jako ranoj mladosti.