Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
cLo

#3376 Re: Žene pitaju žene

Post by cLo »

Eurosa wrote:Vidi sto je pazljiv :-D
ma on je moje <3 :D :kiss:
šatirana_ljubičica

#3377 Re: Žene pitaju žene

Post by šatirana_ljubičica »

Hajd sad časti, s obzirom da ti je prekjučer bila desetogodišnjica na forumu :D
šatirana_ljubičica

#3378 Re: Žene pitaju žene

Pa, uljezu :D
LaLuna

#3379 Re: Žene pitaju žene

Post by LaLuna »

šatirana_ljubičica wrote:Tračate li :D
postoje samo dvije cure kojima je dozvoljeno tracanje u mom prisustvu i uzivamo u tome. sigurna sam da nista od te prica nikad ne ode negdje van tog kruga. ostali no no no
Secer_033

#3380 Re: Žene pitaju žene

Post by Secer_033 »

šatirana_ljubičica wrote:O čemu vi pričate uz prvu jutarnju kafu?Ili onu prvu s nekim, pošto možda neko pije sam jutarnju.
Ja ujutro nisam za price. Jesam za slusanja nekih interesantnih pricica ali niposto prepricavanja fb statusa i slusanje vijesti. Ja te stvari tek palim poslije podne.
Nekad sam gledala vijesti ujutro dok nisam skontala da me nasekiraju prije nego sto svane.
Secer_033

#3381 Re: Žene pitaju žene

Post by Secer_033 »

šatirana_ljubičica wrote:Tračate li :D
Tracam kad me neko naljuti i kad skontam koliko sam ljuta rijesim s doticnim.
Secer_033

#3382 Re: Žene pitaju žene

Post by Secer_033 »

Eurosa wrote:Zene, jeste li ikad vi prve prisle momku koji vam se svidja? :hm:
Nikad. Nemam te hrabrosti. Mislim da bih se radije popela na Mount Everest.
dobar osjecaj

#3383 Re: Žene pitaju žene

Post by dobar osjecaj »

Eurosa wrote:Zene, jeste li ikad vi prve prisle momku koji vam se svidja? :hm:
Moj jedini prilazak tipu je bio u situaciji kad sam se osjecala kao u necijem tudjem bicu. Nas nekoliko cura smo cavrljale uz rub bazena i ja sam primjetila tipa koji nas je sa zanimanjem slusao. Onako kao iz neba sam ga upitala sta on misli o tome o cemu smo pricale. Iznenadila sam ga, svidjelo mu se i pitanje i moj pristup kad sam ga poslije pitala da mi da broj da mu javim kad i gdje tacno organizujemo zabavu na koju sam ga pozvala. Nastavili smo se vidjati i prilicno se trudio da mi se svidi :)
dobar osjecaj

#3384 Re: Žene pitaju žene

Post by dobar osjecaj »

Eurosa wrote:Meni kad bi zivot o tome ovisio ja ne bih to mogla, a ni znala... :roll:
Ne bi ni ja :lol:
To je bilo jedno od mojih ljepsih stanja lucidnosti, bez ikakvih stimulansa, narkotika, samo sunce i ljeto u glavi.
Bloo
Globalna šefica

#3385 Re: Žene pitaju žene

Post by Bloo »

Eurosa wrote:
dobar osjecaj wrote:
Eurosa wrote:Meni kad bi zivot o tome ovisio ja ne bih to mogla, a ni znala... :roll:
To je bilo jedno od mojih ljepsih stanja lucidnosti, bez ikakvih stimulansa, narkotika, samo sunce i ljeto u glavi.

Ima jedan lik, vjezba u dvorani u kojoj i ja, i nekako se sretnemo u mimohodu,on odlazi a ja dolazim. Nikad se ne pozdravljamo(namcor i ja i on izgleda),ponekad klimne glavom samo ili se podrugljivo nakloni u karate stilu, :twisted: tacno mi dodje da ga pitam:cakani koji ti je vrag? :D :roll:
složiš ga na pod i poljubiš :D
odmah uspotaviš dominaciju i romantiku.. 2u 1 :oops:
slušaj starije
Secer_033

#3386 Re: Žene pitaju žene

Post by Secer_033 »

Eurosa wrote:Znas da je to mimo pravila :-?
U ljubavi i ratu nema pravila! :D
šatirana_ljubičica

#3387 Re: Žene pitaju žene

Eurosa wrote:
dobar osjecaj wrote:

Ima jedan lik, vjezba u dvorani u kojoj i ja, i nekako se sretnemo u mimohodu,on odlazi a ja dolazim. Nikad se ne pozdravljamo(namcor i ja i on izgleda),ponekad klimne glavom samo ili se podrugljivo nakloni u karate stilu, :twisted: tacno mi dodje da ga pitam:cakani koji ti je vrag? :D :roll:

Nemoj ni u ludilu mu reći: cakani koji ti je vrag :D
šatirana_ljubičica

#3388 Re: Žene pitaju žene

Eurosa wrote:Ne brini,da sam imala petlju davno bih rekla nesto, bilo sta... :eh:

Pa što ne bi imala petlju?Nećeš mu reći: e hajde hoćeš me ženit?Nešto reći prikladno sa situacijom pa i na kraju razmijeniti neki kontakt, šta fali, ne shvatam čemu bauk od toga, to je normalna konverzacija?
Bloo
Globalna šefica

#3389 Re: Žene pitaju žene

Post by Bloo »

Eurosa wrote:Ne brini,da sam imala petlju davno bih rekla nesto, bilo sta... :eh:
fino ti kazem, slozi ga na zemlju...kung fu fazoni :oops:
šatirana_ljubičica

#3390 Re: Žene pitaju žene

''Jesi li je zvala?Aha?Ma, ona će prvo na jedan pa na drugi, znači 2 presjedanja....- 2 presjedanja?-Ma nijee..Ima ona još jedno presjedanje...- Pa evo, u Beču jedno, u Zagrebu drugo..-A ne računaš do Beča...i to je presjedanje....-Aaa, dobro, to je prvo slijetanje, nije presjedanje...Ali je morala presjest.Pa dobro evo nabroj: Minhen,Zagreb.... A kad je krenula?Pa prekjučer, čekaj..jučer je zvala i rekla da je krenula jučer, znači prekjučer..-Aha.A kad stiže: sutra?Da, sutra.Znači 3 dana ide.Pa dobro.A ako računaš i onaj dan kad je krenula...-Pa kad je krenula?Pa prekjučer.A ček, ček, nije, jučer mi je rekla da je krenula jučer, pa jest, prekjučer.''
Priča koju trenutno slušam uz kafu.... A počela je pitanjem:hoćel ti dolaziti strina ove godine?

ne znam za vas, ali ja ne mogu ovako pričati pa ni uz kafu, mlatiti praznu slamu, fakat ne mogu.zato samo šutim ko riba.
Ljuska_u_BaklaFi

#3391 Re: Žene pitaju žene

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

:lol: :lol: Ismijah se uz kafu zbog tvoje kafe :D
šatirana_ljubičica

#3392 Re: Žene pitaju žene

Ljuska_u_BaklaFi wrote::lol: :lol: Ismijah se uz kafu zbog tvoje kafe :D
hajd makar neka korist od ove priče :D
cLo

#3393 Re: Žene pitaju žene

Post by cLo »

Bloo wrote:
najprirodnija reakcija, kada te iskrena emocija pogodi tu nema kalkuliranja glede bilo kakvih pravila, tako da mislim da se njoj taj tip i ne sviđa nešto specijalno mnogo puno eksplozivno :D
sha_ba

#3394 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

Bloo wrote:
ma nista do Hadzialagic taktike :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#3395 Re: Žene pitaju žene

Post by Bloo »

Eurosa wrote:Mislila sam nije po karate kodeksu da izazoves "slabijeg" od sebe. on je smedji :D Dok je obratno dozvoljeno i obaveza da se odazoves tj da prihvatis izazov.
Zna Bloo o cemu ja govorim :D
Image
Digla_da_kreci

#3396 Re: Žene pitaju žene

Post by Digla_da_kreci »

Pokusavam se sjetiti jesam li ikada prisla momku izravno, mislim da nisam :D Nekad stavim do znanja da mi se svidja. :D

Navikla sam na tisinu uz kafu jutarnju ili neku laganu neobaveznu pricu. Raspolozena sam i sve ali ne podnosim kad neko prakticira haos i stres, trku frku cim oci otvori a nerijetko se proteze i tokom cijelog dana.

U vezi traca, ukoliko imam potrebu nesto 'tracati' sto je vrlo rijetko, to radim iskljucivo sa bliskom osobom i ostaje za tim stolom medju nama sve receno i komentarisano.
BJB wrote:Zene, sta pijete protiv prehlade..Sve me boli, glava se raspada a u ushima mi shishti k'o da je pukla cijev negdje.
I ja sam prehladjena vec dvije sedmice, nos curi, kasalj zreo i nikako proci. Srecom nemam glavobolje. Najgore sto sam imala let neki dan sa prehladom i poludila sam od pritiska u usima, pucketanje da mozak eksplodira. Bas nelagodno i jos uvijek se oporavljam, napola ne cujem. :D Pijem caj od djumbira, limun, med, utoplim se, ide na bolje...
cLo

#3397 Re: Žene pitaju žene

Post by cLo »

Eurosa wrote:Mislila sam nije po karate kodeksu da izazoves "slabijeg" od sebe. on je smedji :D Dok je obratno dozvoljeno i obaveza da se odazoves tj da prihvatis izazov.
Zna Bloo o cemu ja govorim :D

:lol: pfff to je tragičnije, nego sam mislila :D diži ti sidro i veslaj dalje :D mane šnita od ganje :D ili te ne smatra izazovom ili mu se tresu gaće :D
cLo

#3398 Re: Žene pitaju žene

Post by cLo »

:lol: nemoj mu prilazit uvaliće ti korpu bona :D
dobar osjecaj

#3399 Re: Žene pitaju žene

Post by dobar osjecaj »

Posmatrajuci neke klanove oko sebe, zanima me kako gledate na coporativni princip funkcionisanja na poslu/faksu/u drustvu?

Prija li vam biti dio klana ili vise volite imati vecu dozu samostalnosti i biti povrsno i neobavezno dio vise razlicitih grupa?
Bloo
Globalna šefica

#3400 Re: Žene pitaju žene

Post by Bloo »

dobar osjecaj wrote:Posmatrajuci neke klanove oko sebe, zanima me kako gledate na coporativni princip funkcionisanja na poslu/faksu/u drustvu?

Prija li vam biti dio klana ili vise volite imati vecu dozu samostalnosti i biti povrsno i neobavezno dio vise razlicitih grupa?
ovo drugo.

ovo prvo me podsjeca na traume iz srednje :D
Post Reply