Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude?
-
DejanSrbin
#3376 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
E onda oboje znamo sta nam je ciniti
- Paranoid
#3377 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Posle šestog posta si odlučio uzet stvar u svoje ruke... jest ti kratak fitilj u pm, mora da si skoro iz puberteta izašao.DejanSrbin wrote:E onda oboje znamo sta nam je ciniti
Znaš li bolan Dejane Srbine da su četnici jaki samo kad ima teškog kalibra pa da mogu uz kilu prasetine, litru brlje i malo bijele "tehnike".. Inače u borbi su prave mindje i svaki ostane izrešetane guzice, a onda nastane qq-lele sa obronaka i sela odakle im adresa potiče..
Nego, balo ne seri i šuti...
-
Srpscanin
#3378 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Poredjenje je neprikladno,neodgovarajuce.Nezavisnost Srpske doprinijela bi stabilizaciji i omogucila da se i Federacija prvo reformise na nacin da i Hrvati njome budu zadovoljni a onda i da poradi na evropskim integracijama.Basvod wrote:Besmislenih drzava puna planeta Zemlja, pa pogledaj Kipar i Izrael a situacija se ne mjenja 50 godina.Srpscanin wrote:Zato sto ovo jednom mora da se zavrsi,a najelegantniji nacin je da se zavrsi tako.Ako pratis odnos medjunarodnih faktora prema BiH primijetices da se taj odnos polako ali sigurno mijenja u smjeru koji vodi ka nezavisnosti RS.Za tih 3 ili 5 ili 20 godina sto je misljenja sam maksimum ali maksimumvivaldi wrote: priznat ce kurac, sto bi priznao??,protektorat ce svakodnevno gubiti kredibilitet.
-
Srpscanin
#3379 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Ajd na spavanjeDejanSrbin wrote:Citam ove komentare i ne verujem....vi mislite da cete pobediti Srbe...neki kazu jos za dve nedelje...samo malo cu da skrenem paznju svima ,sta nije isto 92-e i sad....drzava Srbija nece gledati sa strane i cutati,nego ce se umesati...Rusija je sad zemlja koja moze da spreci NATO intervenciju(Sirija),a ne kao 95-te kad su bombardovali Srpske polozaje i u Hrvatskoj i u BiH,pa onda "pobedili" srpsku vojsku....vi "muslimani" ste vec izgubili pola Bosne,nemojte i drugu polovinu....a sto se tice junastva Hrvata i Bosnjaka...najvise imate da procitate na wikipediji...sve te slavne bitke i osvajanja zadnjih 1000 godina
-
MrAmani96
#3380 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Srpscanin wrote:Ajd na spavanjeDejanSrbin wrote:Citam ove komentare i ne verujem....vi mislite da cete pobediti Srbe...neki kazu jos za dve nedelje...samo malo cu da skrenem paznju svima ,sta nije isto 92-e i sad....drzava Srbija nece gledati sa strane i cutati,nego ce se umesati...Rusija je sad zemlja koja moze da spreci NATO intervenciju(Sirija),a ne kao 95-te kad su bombardovali Srpske polozaje i u Hrvatskoj i u BiH,pa onda "pobedili" srpsku vojsku....vi "muslimani" ste vec izgubili pola Bosne,nemojte i drugu polovinu....a sto se tice junastva Hrvata i Bosnjaka...najvise imate da procitate na wikipediji...sve te slavne bitke i osvajanja zadnjih 1000 godina
Cetnici dobili po pizdi u ratu. Bosanci (civili) bez naoruzanje pobjedili cetnike sa naoruzanjem i tenkovima.
Last edited by MrAmani96 on 09/01/2014 20:34, edited 1 time in total.
-
Ras Al Ghul
#3381 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
DejanSrbin wrote:Citam ove komentare i ne verujem....vi mislite da cete pobediti Srbe...neki kazu jos za dve nedelje...samo malo cu da skrenem paznju svima ,sta nije isto 92-e i sad....drzava Srbija nece gledati sa strane i cutati,nego ce se umesati...Rusija je sad zemlja koja moze da spreci NATO intervenciju(Sirija),a ne kao 95-te kad su bombardovali Srpske polozaje i u Hrvatskoj i u BiH,pa onda "pobedili" srpsku vojsku....vi "muslimani" ste vec izgubili pola Bosne,nemojte i drugu polovinu....a sto se tice junastva Hrvata i Bosnjaka...najvise imate da procitate na wikipediji...sve te slavne bitke i osvajanja zadnjih 1000 godina
Još jedan guslaš!Podmaži traktor!
-
MrAmani96
-
Srpscanin
#3383 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
NesumnjivoMrAmani96 wrote: Cetnici dobili po pizdu u ratu. Bosanci (civili) bez naoruzane pobjedili cetnike sa naoruzanem i tenkovima.
-
MrAmani96
#3384 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Ima jos video zapise ako ti ne smeta.Srpscanin wrote:NesumnjivoMrAmani96 wrote: Cetnici dobili po pizdu u ratu. Bosanci (civili) bez naoruzane pobjedili cetnike sa naoruzanem i tenkovima.
-
Srpscanin
#3385 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Samo ti kaci majstore,de ce smetatMrAmani96 wrote:Ima jos video zapise ako ti ne smeta.Srpscanin wrote:NesumnjivoMrAmani96 wrote: Cetnici dobili po pizdu u ratu. Bosanci (civili) bez naoruzane pobjedili cetnike sa naoruzanem i tenkovima.
-
MrAmani96
-
zavrzlama
#3387 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
DejanSrbin wrote:Puske odavno ne dobijaju ratovezavrzlama wrote:Ti bi sad da mali ausvic otmeno propadneDejanSrbin wrote:Ako mislite da mozete,a vi slobodno navalite...samo ne vidim razlog za ratovanje ,za deo teritorije bosne,ako oni ne zele da zive sa vama...jedan tu covek rece,bolje manje zemlje ali uredjene,nego vece a ne uredjene...ali znam da pretnjama i ratom necete sigurno dobiti RS..ne moze valja nazor krepavat....mali ausvic je sam sebi problem,jer njegovo egzistiranje zahtjeva konstantno negiranje BIH jer to dvoje ne mogu normalno funkcionirati...kako vrijeme prolazi ,a velikosrba sve manje koji bi uzeli pusku pa krenuli od Brckog da spajaju zapadni i istocni ausvic,cike na zapadu su davno iskalkulisali da je jeftinije da se srbi pate u drzavi koju nevole,nego da im se dozvoli velika srbija...i nesrbi se pate ali u drzavi koju vole...pa ti sad skontaj
Mislis srpske puske.......zato i nema velike srbije,kosovo je nezavisno,a u BIH se krepava nazor uz rahat patnju
- Ali Kemal
#3388 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Koja je ovo drzava gdje raja prizeljkuje gradjanski rat
Moze li gore, tesko
Moze li gore, tesko
-
oakville
#3389 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Srbe oko Beograda definitivno ne može niko pobjediti, ima ih previše.DejanSrbin wrote:Citam ove komentare i ne verujem....vi mislite da cete pobediti Srbe...neki kazu jos za dve nedelje...samo malo cu da skrenem paznju svima ,sta nije isto 92-e i sad....drzava Srbija nece gledati sa strane i cutati,nego ce se umesati...Rusija je sad zemlja koja moze da spreci NATO intervenciju(Sirija),a ne kao 95-te kad su bombardovali Srpske polozaje i u Hrvatskoj i u BiH,pa onda "pobedili" srpsku vojsku....vi "muslimani" ste vec izgubili pola Bosne,nemojte i drugu polovinu....a sto se tice junastva Hrvata i Bosnjaka...najvise imate da procitate na wikipediji...sve te slavne bitke i osvajanja zadnjih 1000 godina
- Sinapsa
#3390 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
On tebi baci mamac a ti ko gladna pastrmka....DejanSrbin wrote:sta ti nije jasnoSezam wrote:Haj iz pocetka.DejanSrbin wrote:Citam ove komentare i ne verujem....vi mislite da cete pobediti Srbe...neki kazu jos za dve nedelje...samo malo cu da skrenem paznju svima ,sta nije isto 92-e i sad....drzava Srbija nece gledati sa strane i cutati,nego ce se umesati...
-
mezzo95
#3391 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Kakav likDejanSrbin wrote:Ako mislite da mozete,a vi slobodno navalite...samo ne vidim razlog za ratovanje ,za deo teritorije bosne,ako oni ne zele da zive sa vama...jedan tu covek rece,bolje manje zemlje ali uredjene,nego vece a ne uredjene...ali znam da pretnjama i ratom necete sigurno dobiti RS
Presto sam ga ozbiljno shvatat pri recenici:
Ovaj put srbija nece samo cutati i gledati..
Jebo majku odakle vise ovih inteligentnih
-
mezzo95
#3392 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Nego hafize
Vidje li ti onog izroda iz viteza hrvat, a navija za BiH.. Njih 20-tak..kakva je ono bagra
Vidje li ti onog izroda iz viteza hrvat, a navija za BiH.. Njih 20-tak..kakva je ono bagra
-
oakville
#3393 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Nisu to hrvati to su pripadnici klonirane divizije željka komšićamezzo95 wrote:Nego hafize
-
Bodkin
#3394 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
nesto pametno i od tebe. samo to ne vazi za male narode i drzavice. toliko male da kinezi napuste grad u koji moze stati cijela bosnaDejanSrbin wrote:Puske odavno ne dobijaju ratovezavrzlama wrote:Ti bi sad da mali ausvic otmeno propadneDejanSrbin wrote:Ako mislite da mozete,a vi slobodno navalite...samo ne vidim razlog za ratovanje ,za deo teritorije bosne,ako oni ne zele da zive sa vama...jedan tu covek rece,bolje manje zemlje ali uredjene,nego vece a ne uredjene...ali znam da pretnjama i ratom necete sigurno dobiti RS..ne moze valja nazor krepavat....mali ausvic je sam sebi problem,jer njegovo egzistiranje zahtjeva konstantno negiranje BIH jer to dvoje ne mogu normalno funkcionirati...kako vrijeme prolazi ,a velikosrba sve manje koji bi uzeli pusku pa krenuli od Brckog da spajaju zapadni i istocni ausvic,cike na zapadu su davno iskalkulisali da je jeftinije da se srbi pate u drzavi koju nevole,nego da im se dozvoli velika srbija...i nesrbi se pate ali u drzavi koju vole...pa ti sad skontaj
-
Hafis
#3395 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Šta smeta. Mogu ti reći da i ja ponekad na nekim utakmicama pomalo natežem za njih. A vjerojatno bih i više da postoje imalo normalniji i professionalniji tv komentatori, a ne ono preseravanje.mezzo95 wrote:Nego hafize
-
DejanSrbin
#3396 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Paranoid wrote:Posle šestog posta si odlučio uzet stvar u svoje ruke... jest ti kratak fitilj u pm, mora da si skoro iz puberteta izašao.DejanSrbin wrote:E onda oboje znamo sta nam je ciniti
Znaš li bolan Dejane Srbine da su četnici jaki samo kad ima teškog kalibra pa da mogu uz kilu prasetine, litru brlje i malo bijele "tehnike".. Inače u borbi su prave mindje i svaki ostane izrešetane guzice, a onda nastane qq-lele sa obronaka i sela odakle im adresa potiče..
Nego, balo ne seri i šuti...
Pa malo pre sam napisao o hrabrosti Hrvata I Bosnjaka...wikipedija ne moze proguta toliko junastva Bosnjaka i Hrvata....a to da li sam izasao iz puberteta,jesam ....pre odprilike20 godina...a internet junaci kao ti koji pricaju ratne price ,obicno prvi zaglave na granici ka zapadu....zato cuti i ne junaci se...vidim da si bas aktivan clan na ovom forumu...cini mi se da si vise srba pobio, nego Bata Zivojinovic Nemaca u svim filmovima zajedno.
Last edited by DejanSrbin on 09/01/2014 23:37, edited 1 time in total.
-
pravi_herceg_bosanac
#3397 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Vidim jos uvijek se presipa iz prazno u supljo. A niko da spomene popis stanovnistva. Ipak je to kljucni dogadjaj od rata do danas.
Po popisu(kolko kogA ima) ce se sve odredjivati.
A evo kolko vidimo Hrvati u BiH su spali oficijelno na nacionalnu manjinu posto recimo Mostar, od kojeg je se najvise ocekivalo, ima tek 25.000 hrvata.
Mislim da je to vazan detalj.
Po popisu(kolko kogA ima) ce se sve odredjivati.
A evo kolko vidimo Hrvati u BiH su spali oficijelno na nacionalnu manjinu posto recimo Mostar, od kojeg je se najvise ocekivalo, ima tek 25.000 hrvata.
Mislim da je to vazan detalj.
-
mezzo95
#3398 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Nish ne smeta, naprotiv..jebote ti i ja nikako da se uhaFizamo kad se ko zajebaje, ironija, sarkazam, ozbilja, nikako upratit.Hafis wrote:Šta smeta. Mogu ti reći da i ja ponekad na nekim utakmicama pomalo natežem za njih. A vjerojatno bih i više da postoje imalo normalniji i professionalniji tv komentatori, a ne ono preseravanje.mezzo95 wrote:Nego hafize
Meni je ono ok bilo skroz, bas sam se sa nekim jaranima za vratove hvato oko toga juce. Ovi moji pjene ko eto provokacija, ja im govorim iskulirajte, imao sam osjecaj da je to neka normala, s obzirom na sve parametre u drustvu, proslosti, sportu, meni je ovo super. Prihvati, podrzi, popi pivu, danas-sutra bice jos bolje.
-
DejanSrbin
#3399 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
AHAHAHA...vidi se da ste veliki junaci....aj molim te nadji nesto i na wikipediji o tim vasim junacima ...dacu ti bonu ako uspes...ha ha haMrAmani96 wrote:Ima jos....
-
mezzo95
#3400 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Ko na post od dejana sbina pisne, .ovno stisne