PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
- arnes_king
#3376 Re: PlayStation 4 - all about
Znam, ali PS3 koji je imao full CFW to nije imao a ovi pisu da ima PS4 koji uopste nema ni CFW nego jednostavnu verziju exploita koji ti da pristup debug meniu.
Kako god, ovo sa linka je lazno.
Kako god, ovo sa linka je lazno.
- klixoris
#3377 Re: PlayStation 4 - all about
Evo da podijelim iskustvo iz prve ruke i kazem da je Far Cry 5 prilicno dobar
Ima dosta vise za igrati u odnosu na Far Cry 4, jer sada treba ubiti 3 diktatora koji vladaju u 3 odvojene regije, a svaka regija ima tonu glavnih i sporednih zadataka
I protivnici su dosta pametniji i nanose vise stete pa zna biti dosta tesko
-
gilla
#3378 Re: PlayStation 4 - all about
Prodajem:
gta 5
resident evil 7
evil within 2
far cry 4
Sve extra ocuvano. Dogovor na pp. Ne radim zamjene.
gta 5
resident evil 7
evil within 2
far cry 4
Sve extra ocuvano. Dogovor na pp. Ne radim zamjene.
- arnes_king
#3379 Re: PlayStation 4 - all about
Meni je slijedeci na redu nakon sto zavrsim GOW, ali njega vec igram podugo i nikad mu krajaklixoris wrote:Evo da podijelim iskustvo iz prve ruke i kazem da je Far Cry 5 prilicno dobarIma dosta vise za igrati u odnosu na Far Cry 4, jer sada treba ubiti 3 diktatora koji vladaju u 3 odvojene regije, a svaka regija ima tonu glavnih i sporednih zadataka
- klixoris
#3380 Re: PlayStation 4 - all about
Dobra stvar je sto sada koljes zivotinje za pare, a ne da bi dobio i kombinovao materijale da napravis neki upgrade. Meni je to u Far Cry 4 islo prilicno na zivce. Hoces upgrade da nosis vise municije, treba ti naka riba, koza od vuka, pero od tuke, ma bjez....arnes_king wrote:Meni je slijedeci na redu nakon sto zavrsim GOW, ali njega vec igram podugo i nikad mu krajaklixoris wrote:Evo da podijelim iskustvo iz prve ruke i kazem da je Far Cry 5 prilicno dobarIma dosta vise za igrati u odnosu na Far Cry 4, jer sada treba ubiti 3 diktatora koji vladaju u 3 odvojene regije, a svaka regija ima tonu glavnih i sporednih zadataka
Far Cry 5 sam malo za sada probao i cinio mi se super, nadam se da ce ostati zanimljiv do kraja jer do sada ni jednu Far Cry igru nisam odigrao do kraja.
- TMovac
#3381 Re: PlayStation 4 - all about
imam prostora za jos 2-3 igre na svom PS4, sve igre su legalno kupljenje ( US account ). zanima me kako da ih sacuvam.da ih mogu opet igrati kada pozelim. a da trenutno opet oslobodim prostor za nove igre. Unaprijed hvala na odgovoru.
- arnes_king
#3382 Re: PlayStation 4 - all about
Slobodno obrises, ako su ti na disku mozes ih sa njega uvijek ponovo instalirati. Ako si kupio digitalno, onda ih uvijek mozes ponovo skinuti sa PSN.TMovac wrote:imam prostora za jos 2-3 igre na svom PS4, sve igre su legalno kupljenje ( US account ). zanima me kako da ih sacuvam.da ih mogu opet igrati kada pozelim. a da trenutno opet oslobodim prostor za nove igre. Unaprijed hvala na odgovoru.
- TMovac
#3383 Re: PlayStation 4 - all about
hvala. sve su digitalno kupljene. znaci moze se brisati i skidati koliko god puta zelim a da ne moram ponovo placatiarnes_king wrote:Slobodno obrises, ako su ti na disku mozes ih sa njega uvijek ponovo instalirati. Ako si kupio digitalno, onda ih uvijek mozes ponovo skinuti sa PSN.TMovac wrote:imam prostora za jos 2-3 igre na svom PS4, sve igre su legalno kupljenje ( US account ). zanima me kako da ih sacuvam.da ih mogu opet igrati kada pozelim. a da trenutno opet oslobodim prostor za nove igre. Unaprijed hvala na odgovoru.
- beni-bu-man
#3384 Re: PlayStation 4 - all about
takoe, ono sto si jedno kupio ne moroas ponovo platitiTMovac wrote:hvala. sve su digitalno kupljene. znaci moze se brisati i skidati koliko god puta zelim a da ne moram ponovo placatiarnes_king wrote:Slobodno obrises, ako su ti na disku mozes ih sa njega uvijek ponovo instalirati. Ako si kupio digitalno, onda ih uvijek mozes ponovo skinuti sa PSN.TMovac wrote:imam prostora za jos 2-3 igre na svom PS4, sve igre su legalno kupljenje ( US account ). zanima me kako da ih sacuvam.da ih mogu opet igrati kada pozelim. a da trenutno opet oslobodim prostor za nove igre. Unaprijed hvala na odgovoru.
- TMovac
#3385 Re: PlayStation 4 - all about
takoe, ono sto si jedno kupio ne moroas ponovo platitibeni-bu-man wrote:Slobodno obrises, ako su ti na disku mozes ih sa njega uvijek ponovo instalirati. Ako si kupio digitalno, onda ih uvijek mozes ponovo skinuti sa PSN.TMovac wrote:imam prostora za jos 2-3 igre na svom PS4, sve igre su legalno kupljenje ( US account ). zanima me kako da ih sacuvam.da ih mogu opet igrati kada pozelim. a da trenutno opet oslobodim prostor za nove igre. Unaprijed hvala na odgovoru.
hvala. sve su digitalno kupljene. znaci moze se brisati i skidati koliko god puta zelim a da ne moram ponovo placati
Hvala puno, skinuo si mi jednu brigu sa pleca. puno mi je lakse ( a i jeftinije ) kupovati online izdanja
- beni-bu-man
#3386 Re: PlayStation 4 - all about
kako da neTMovac wrote:
Hvala puno, skinuo si mi jednu brigu sa pleca. puno mi je lakse ( a i jeftinije ) kupovati online izdanja
- arnes_king
#3387 Re: PlayStation 4 - all about
Ovaj death stranding kad god pogledam novi trailer sve sam vise wtf
-
Shiba
#3388 Re: PlayStation 4 - all about
Ko zna na šta će to izać' na kraju. Internet se slomi od nagađanja, ima milion teorija raznoraznih. Možda ima veze sa Metal Gear Solid-om, možda ima veze sa Silent Hills, možda ima veze sa oboje, možda nema. Možda Kojima nikad nije napustio Konami, možda je sve "fasada" iz nekog razloga. Lik sarađuje i sa muzičarima koji snimaju čudne pjesme:arnes_king wrote:Ovaj death stranding kad god pogledam novi trailer sve sam vise wtf![]()
Pa objavljuje jednako čudne tweetove:

Pa se onda sve to analizira do zadnjeg detalja, imaš klipova po netu tovar, analize od par minuta do tri debela sata. Uglavnom, šta je tačno Death Stranding, trenutno ne zna niko. Možda ne zna ni sam Kojima. A možda nas čeka nešto revolucionarno. Najinteresantnije u svemu tome je upravo ovo, "the game has already begun", tweet star dvije godine. Šta je htio da kaže, šta je zamislio i kako je počela igra par godina prije izlaska, to ćemo tek da vidimo.
- mali Ninja
#3389 Re: PlayStation 4 - all about
imal ko za prodat kakvu igricu, zlo mi je od ovog minecrafta 
- beni-bu-man
#3390 Re: PlayStation 4 - all about
imas li acc, imas garant... kupi dolare ili sta vec i kupuj sta ti je cejfmali Ninja wrote:imal ko za prodat kakvu igricu, zlo mi je od ovog minecrafta
ima sad i mid year sale pa ozezi....
- mali Ninja
#3391 Re: PlayStation 4 - all about
nemam acc druze imam ps4 10 dana, mislio sam probat koju igru na disku ako se zarazim pa da kupim plus i kako vec ide...beni-bu-man wrote:imas li acc, imas garant... kupi dolare ili sta vec i kupuj sta ti je cejfmali Ninja wrote:imal ko za prodat kakvu igricu, zlo mi je od ovog minecrafta
- beni-bu-man
#3392 Re: PlayStation 4 - all about
ma jarane napravi sebi US account, kupi plus i rokajmali Ninja wrote:nemam acc druze imam ps4 10 dana, mislio sam probat koju igru na disku ako se zarazim pa da kupim plus i kako vec ide...beni-bu-man wrote:imas li acc, imas garant... kupi dolare ili sta vec i kupuj sta ti je cejfmali Ninja wrote:imal ko za prodat kakvu igricu, zlo mi je od ovog minecrafta
- mali Ninja
#3393 Re: PlayStation 4 - all about
vjeruj mi da cjenim tvoje misljenje ali plus ce jos malo sacekati, do tada koju igru na disku opalitbeni-bu-man wrote: ma jarane napravi sebi US account, kupi plus i rokaj
- beni-bu-man
#3394 Re: PlayStation 4 - all about
Odaklen si mozda ti dam Horizon Zero Dawn da se igrasmali Ninja wrote:vjeruj mi da cjenim tvoje misljenje ali plus ce jos malo sacekati, do tada koju igru na disku opalitbeni-bu-man wrote: ma jarane napravi sebi US account, kupi plus i rokaj
- mali Ninja
#3395 Re: PlayStation 4 - all about
sarajevo, centar, brekabeni-bu-man wrote:Odaklen si mozda ti dam Horizon Zero Dawn da se igrasmali Ninja wrote:vjeruj mi da cjenim tvoje misljenje ali plus ce jos malo sacekati, do tada koju igru na disku opalitbeni-bu-man wrote: ma jarane napravi sebi US account, kupi plus i rokaj
- Qler
#3396 Re: PlayStation 4 - all about
Zelim biti anoniman 
- beni-bu-man
#3397 Re: PlayStation 4 - all about
da nisi iz centra mozda bih ti dao

- mali Ninja
#3398 Re: PlayStation 4 - all about
nije valjda ljubomora jaca?beni-bu-man wrote:da nisi iz centra mozda bih ti dao![]()
![]()
![]()
- Qler
#3399 Re: PlayStation 4 - all about
Meni bi trebao Xbox iz svice doći, cca 330KM tamo nov u radnji...
- REDDEVILS
#3400 Re: PlayStation 4 - all about
Preporuka za igru do 10 Dolara na US store-u da uzmem dok su MIDYEARSALE snizenja