Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
dječak sa šibicama

#3376 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

A dobro, umjetnici bas i nisu neki primjer akademskih gradjana, to je sve opiceno :D
Igbala

#3377 Re: Farma

Post by Igbala »

:gooza: :gooza: :gooza:

Image

:bije:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3378 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Taman napisah kako mi je žao Stanije kakva god bila od psihopate Filipa, sad vidim kad se on malo smiri, ona počne da provocira i vrti film i sve što mu ima da zamjeri. Dakle, bolesna kombinacija potpuno, ali je indikativno da niti jedno od njih dvoje ne izgleda sretno kao što bi se očekivalo u prvoj fazi zaljubljenosti.

Vesna Rivas je lažljivica, četnikuša i osoba koja pati za provokacijom. Ipak, to nikako ne opravdava LJubu za drsko ponašanje u štali i ometanje da nešto počne raditi.
I nije mi jasno kako mogu živa bića držati gladna i žedna kao što rade. Sve od zla oca od gore matere..
dječak sa šibicama

#3379 Re: Farma

Mislim da zivotinjama nista ne fali, ne smiju se tu zajebavati, ako bi oni i prespavali, neko iz zadruge bi nahranio zivotinje.

dobro si primjetila katarina, bas sam zelio napisati... cim on popusti ljubomorni stisak, ona ga napadne kao danas ovo u pregledu "je li tebi vazniji Danijel ili ja?"... to je corpus delicti, kakva je manipulatorica. Kao, smeta joj ljubomora, a zapravo se igra sa deckom, cim je on malo sa Danijelom odmah ga napada da joj je Danijel jednako bitan kao i ona :-)

I jos ono da je nije branio od Zorice :roll: koja kravetina, valjda je i on trebao uci u sukob, pa biti izbacen. Valjda joj je dosadio.

Sve kontam jadna cura sa tim psihopatom, kad...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3380 Re: Farma

Post by JoseMujica »

i vi ovaj trash ozbiljno gledate? :shock:
suspect_zero

#3381 Re: Farma

Post by suspect_zero »

Sjoooooo kako bi sa merakom onom Stanojkom obrisala čučavac......koja kučka neizvagana :twisted:
P308

#3382 Re: Farma

Post by P308 »

dječak sa šibicama wrote:A dobro, umjetnici bas i nisu neki primjer akademskih gradjana, to je sve opiceno :D

Ja sam se sad uvrijedio :roll:
gnjev

#3383 Re: Farma

Post by gnjev »

kupačica wrote:
gnjev wrote: Kakav je pokazatelj pjevati na najvecem stratistu hrvata u proteklom ratu ?
Evo nešto ću ti reći ali da se ne nađeš uvrijeđen, obećaj!
Nema potrebe da na silu preusmjeravaš priču na nacionalizam. Nekad to ima smisla, ali sad vala nema pa nema.
Nije da ti brojim, ali koji je ovo već pokušaj da okrećeš na mržnju? Četvrti, peti?
Nećemo pretjerivati. Farma je kako znamo srpska, ljudi su dobro dočekani, tetošeni, kuva im se zasebno, kad nema-nema, kad ima ima za sve. Kad je slava isti taj Era se satrao oko Meme i Ekrema, njih je najviše pazio i nutkao, ajde reci da nije.
Za njih je uvijek jagnje ili barem piletina. Žene štekaju ulje, da imaju na čemu da skuvaju za njih, i to kuvaju zasebno. Moraju li - ne moraju.
I sada se Eri broji što zapjeva pjesmu da je Srbija velika? Ili što je pjevajo u ratu.
A ne kriviš Memu i Ekrema što su otišli među, kako kažeš, četnike i nacinaliste?
Zasto da se uvrijedim raspravljamo samo. Meni nije jasno kako ne mozes primjetiti zlo koje izbija iz Ere Ojdanica. Koliko god to on pokusavao maskirat sljam je nevidjeni. Pa ima li opravdanja neciju obitelj vrijedjat ? Isti su i on i Vesna samo on to pokusava prikrit a ona se ne libi otvoreno pokazati onakvom kakva je. To sto je dao neku piletinu Memi , Ekremu kome vec treba da znaci da je on super ultra mega druzeljubivi Era koji samo voli svoju zemlju ma daj. I nemoj opet da me pogresno shvatis . Fakat sam za pomirenja i tome slicno. Volim i srbe i hrvate pa blizi su mi oni nego tamo neki arap.Ali da bi rijesili te barijere prvo se moraju iskorijeniti Era i njemu slicni. Ako neko ne moze da primjeti zlo u Eri onda ga taj ne bi skontao ni da je isto opipljivo . :)

EDIT : Za sta da krivim Memu ? Ocito tripuje bratstvo i jedinstvo furku dok je ista nemoguca dok je ovakvih tipa Vesne i Ere . A Ekremu niko ni sta ne moze reci . Ni jedan njegov postupak ne mozes kriviti jer ne razmislja racionalcno , svi znamo i zbog cega.
kremali

#3384 Re: Farma

Post by kremali »

kakav Era i zlo, sta ti je ba

Era je seljak sa dna kace, primitvan, pedofilcina...Takvih ti je 90% seljaka na Balkanu...

Ne mislis valjda da ces na selu naci tolerantnog seljaka sa sirokim vidicima, po bilo kojem osnovu??
dječak sa šibicama

#3385 Re: Farma

P308 wrote:
dječak sa šibicama wrote:A dobro, umjetnici bas i nisu neki primjer akademskih gradjana, to je sve opiceno :D

Ja sam se sad uvrijedio :roll:
Nema razloga, umjetnici su takvi... imam ih u porodici nekoliko, od pokojne mame pa na dalje.

To su nemirni karakteri :D
Sabirni centar

#3386 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

Image
:lol: :D
Sabirni centar

#3387 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

KatarinaKosaca wrote:Taman napisah kako mi je žao Stanije kakva god bila od psihopate Filipa, sad vidim kad se on malo smiri, ona počne da provocira i vrti film i sve što mu ima da zamjeri. Dakle, bolesna kombinacija potpuno, ali je indikativno da niti jedno od njih dvoje ne izgleda sretno kao što bi se očekivalo u prvoj fazi zaljubljenosti.

Vesna Rivas je lažljivica, četnikuša i osoba koja pati za provokacijom. Ipak, to nikako ne opravdava LJubu za drsko ponašanje u štali i ometanje da nešto počne raditi.
I nije mi jasno kako mogu živa bića držati gladna i žedna kao što rade. Sve od zla oca od gore matere..
:thumbup:
Sve tačno sem zadnjeg, životinje nisu ni gladne ni žedne..

znam još iz prošlih serijala farma da to zadruga ne bi dopustila. :wink:
Igbala

#3388 Re: Farma

Post by Igbala »

Pitaju Ekrema u intervjuu ko najviše pije alkohol, kaže pa ja :mrgreen: onda Goca, Jovana...
a sa Tarotom se slomio tražeći po kući :lol:
Igbala

#3389 Re: Farma

Post by Igbala »

samo Šah rekao da mu je Memo najduhovitiji :roll:
Opalaopa12

#3390 Re: Farma

Post by Opalaopa12 »

E po cemu li je Miki toliko duhovit da ga ovoliko ljudi navede , strasno ..

Nijednom mu se nisam nasmijao do sad , ali eto te imitacije su ih ocigledno impresionirale ..
Igbala

#3391 Re: Farma

Post by Igbala »

Opalaopa12 wrote:E po cemu li je Miki toliko duhovit da ga ovoliko ljudi navede , strasno ..

Nijednom mu se nisam nasmijao do sad , ali eto te imitacije su ih ocigledno impresionirale ..
i ja se pitam :shock: meni baš nije :oops:
nego je fol što su njega prvog naveli, da Stanija nije rekla Ekrem, zaboravili bi na njega :roll:
Igbala

#3392 Re: Farma

Post by Igbala »

Jovana pita Mikija "hoćeš rajf" :lol: :lol: :lol:
Igbala

#3393 Re: Farma

Post by Igbala »

meni ovo nije smiješno :run:
iPod

#3394 Re: Farma

Post by iPod »

A Miki je stvarno odron, nikakav kapacitet plus što uvijek počne pred nominacije da zabušava kako ga grlo boli i slično, dupljak teški ali mi je porastao u očima nakon što je odbrusio stanijinom psu.
Mustang1

#3395 Re: Farma

Post by Mustang1 »

Igbala wrote:samo Šah rekao da mu je Memo najduhovitiji :roll:
Njih dvojica su raja vidi se .. Momci sa asfalta .. Ne istog asfalta ali se tacno se vidi da nisu zatucani seljaci
karanana

#3396 Re: Farma

Post by karanana »

ovo je smesno
ovo je smesno
dječak sa šibicama

#3397 Re: Farma

Opalaopa12 wrote:E po cemu li je Miki toliko duhovit da ga ovoliko ljudi navede , strasno ..

toliko su inovativni, da im je i cijela ideja na pamet pala dok su gledali imitacije nakon pregleda dana.

Zadruga vise nijedne ideje nema, sto je jadno, cime misle izgurati 100+ dana... samo svadje i prostacenje.
Mustang1

#3398 Re: Farma

Post by Mustang1 »

Ekrem samo nek ustane i dovoljno je :lol: :lol: :lol:
Mustang1

#3399 Re: Farma

Post by Mustang1 »

E jest ih i nasmijao u pm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igbala

#3400 Re: Farma

Post by Igbala »

joj derpea Fiće kaže znaš li šta je imitacija