Sunup wrote:Point. wrote:Sunupe, Sunupe....sta li ti je Dzeko uradio da se ovako prosipas, zaista neznam. Tolia mrznja prema covjeku koji je toliko uradio i zabio, ne samo za BiH nego i za Wolfsburg i City, nije zdrava. Ozbiljno ti preporucujem da potrazis kakvog malo jaceg psihijatra, da te malo strucno prostudira.

Evo jos jednom. Ja sam zadnji covjek koji bi bilo zbog cega mrzio Dzeku. Ali shvati (i ti i ostali navijacki nastrojeni forumasi) to da je ovdje piusem ISKLJUCIVO o Dzekinim fudbalskim kvalitetima ali bez bilo kakvog navijanja!
Ako ja ovdje napisem nesto o Dzekinom (i to ocitim) skromnom fudbalskom umijecu, onda probaj opovrgnuti to, a ne kukati kao mala beba jer ti neko dira omiljenu igracku !!
Jebes ti to fudbalsko znanje ako ti niko ne da da sutiras bilo kakav penal ili slobodan udarac, a ti si kao klasa od napadaca !
Jebes ti to fudbalsko znanje ako se lopta od tebe odbija kao od bandere i to nakon sto cijeli zivot igras fudbal !
Jebes ti to znanje kada sio toliko spor da i djeca od 15 godina mogu pored tebe proci kao brzi voz !
Jebes ti to znanje sto ti sutiras sa obje noge kada su ti obje lijeve i treba ti 20-30 suteva sa 10-15 m da jednom pogodis po golu!
Jebes ti to znanje kada te GODINAMA NIKO NE ZELI KUPITI, a redovno grijes klupu u jednom klubu komicara poput City-ja!
Jebes ti to kada od tri napadaca molis boga sa ostala 2 budu povrijedjena da bi ti mogao igrati !!
Jebes ti to znanje kada covjek sa polomljenim koljenom i koji 2 godine ne igra zbog povreda ima prednost u timu !
Ovako mogu do sutra.
I svi ovo u svijetu vec odavno vide ali to do bosanskih tokmaka nije doslo niti moze doci.
Ovo su sve cinjenice i NIJE NIKAKVA JEBENA MRZNJA !! HALOOOOOO !!!
A ono za psihijatra bih ti odgovorio ali ce neko jedva docekati da zaplace i trazi ban.
Nego, nema psihijatra na zemaljskoj kugli koji takvima poput tebe moze pomoci.
Lutko, sad ce ti ciko nesto objasniti. Najjaci ste mi vi, objektivni. Ja da tebi nesto opovrgavam, pa misu jedan same cifre ti sve govore. Dzeko ima tri titule drzavnog prvaka, sa ublehaskim Wolfom je bio prvak Njemacke i najbolji strijelac lige, te po deset asistencija. Frajer je dao jedan od najvaznijih golova u istoriji Citija, najbolji strijelac kvalifikacija za Brazil, zabija i lijevom i desnom kao i glavom. Ima odlican pregled igre. Frajer je kupljen za 32 miliona eura od strane
strucnih ljudi, koji se razumiju u fudbal.
Evo ti cifre misu jedan, pa crkni od muke:
Teplice 43 (16)
VfL Wolfsburg 111 (66)
Manchester City 114 (48)
Bosnia-Herzegovina 69 (38)
Ballon d'Or: 13th place 2009
Bosnian Footballer of the Year: 2009, 2010, 2011–12
Castrol Performance Index EDGE Performance of the Month: August 2011
Bundesliga Players' Player of the Year: 2008–09
Bundesliga Top Goalscorer (22 goals): 2009–10
Premier League Player of the Month: August 2011[78]
League Cup Top Goalscorer (6 goals): 2014
2014 FIFA World Cup Man of the Match: Bosnia v Iran
All-time top scorer of the Bosnian national team
PS. I pogrijesio sam u vezi psihijatra. Tebi, sinko, ne pomaze ni stotinu psihijatara. Tebi i takvima kao ti, treba zabraniti da gledaju na televizoru reprezentaciju, kamoli vas pustiti na Bilino, jer ne cijenite nase. Ah,da, vi ste ono objektivni navijaci. Objektivno vas nabijem na jednu stvar, puna mi je kapa pljuvaca i kvazi patriota poput tebe. Sad furaj sa teme.