Mali, jedva 1200 gr, taman za jednu osobu. Spucan je u slast
Moderator: anex

To je bilo u bosni. A, ono što se desi u bosni, ostaje u bosniadda_sa wrote:ne zamajavaj nas tim slikama.. ti si na ovoj temi ostao duzan ustipke

Ovaj put te ne shvatam.insomnia78 wrote:Ne mogu shvatiti opsjednutos bosnje piletinom. Najgore meso. Jos vidim tamo milion jela sa piletinom i svrsavanje na ista. Jbt pored teletine i ostalih mesnih delicija ono uzdize neku pilecu glupost. Osim ako nije cijena u pitanju
cijena + mala šansa da će se nešto drastično fuliti prilikom pravljenjainsomnia78 wrote:Ne mogu shvatiti opsjednutos bosnje piletinom. Najgore meso. Jos vidim tamo milion jela sa piletinom i svrsavanje na ista. Jbt pored teletine i ostalih mesnih delicija ono uzdize neku pilecu glupost. Osim ako nije cijena u pitanju
ah... koliko kosta teletina..insomnia78 wrote:Ne mogu shvatiti opsjednutos bosnje piletinom. Najgore meso. Jos vidim tamo milion jela sa piletinom i svrsavanje na ista. Jbt pored teletine i ostalih mesnih delicija ono uzdize neku pilecu glupost. Osim ako nije cijena u pitanju
Zašto najgore meso? Sa nutricionističkog aspekta bijelo meso (piletina, puretina, riba) je najzdravije. Crveno meso se ne preporučuje više od 2x mjesečno. Organizmu treba 7-10 dana da probavi crveno meso.insomnia78 wrote:Ne mogu shvatiti opsjednutos bosnje piletinom. Najgore meso. Jos vidim tamo milion jela sa piletinom i svrsavanje na ista. Jbt pored teletine i ostalih mesnih delicija ono uzdize neku pilecu glupost. Osim ako nije cijena u pitanju
Ma industrijska proizvodnja, tj. sve sto danas jedemo jemoonca wrote:Kod mene ...jedino gici NE smiju kljukat hormone..
Jesti sto manje hrane..jedina zastita..animals wrote:Ma industrijska proizvodnja, tj. sve sto danas jedemo jemoonca wrote:Kod mene ...jedino gici NE smiju kljukat hormone..
pomocu pesticida ili zivotinje nekim antibioticima ili sta znam vec cime..
Nema zastite..moonca wrote:Jesti sto manje hrane..jedina zastita..animals wrote:Ma industrijska proizvodnja, tj. sve sto danas jedemo jemoonca wrote:Kod mene ...jedino gici NE smiju kljukat hormone..
To je malo..za danasnje vrijeme..animals wrote:
Nema zastite..
nije to toliko ni lose..
evo zivimo prosjek 70..
znaci moze se ..
samo jedi, deri i svasta nesto..
I taman kad se uspijes "zastiti", odapnes.moonca wrote:animals wrote:Jesti sto manje hrane..jedina zastita..moonca wrote:
Ma industrijska proizvodnja, tj. sve sto danas jedemo je