Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Itsoktobealone wrote:Joj ako večeras izgubi Cleveland kakav meltdown očekujem
Prošle godine ista situacija bila da su pobjedili prvu vjerujem da bi i pobjedili seriju citavu..
Evo sad imaju priliku s još slabijim Cavsima..
Inace sjecas se prošle godine kad su kuci imali + 27 na poluvremenu?
Ja imao tad 100 maraka na Indianu historijski povratak Cavsa bio nikad niko ranije se nije vratio s +26 ili 7 ne znam ni sam..
Itsoktobealone wrote:Joj ako večeras izgubi Cleveland kakav meltdown očekujem
Prošle godine ista situacija bila da su pobjedili prvu vjerujem da bi i pobjedili seriju citavu..
Evo sad imaju priliku s još slabijim Cavsima..
Inace sjecas se prošle godine kad su kuci imali + 27 na poluvremenu?
Ja imao tad 100 maraka na Indianu historijski povratak Cavsa bio nikad niko ranije se nije vratio s +26 ili 7 ne znam ni sam..
Nije James nikad u karijeri izgubio prvu utakmicu playoffa tako da će (ako izgube) ovo večeras biti prvijenac.
Znam sigurno da od 2012te do danas nije izgubio nijednu seriju i da su sve bile 4:0 u prvoj rundi. A poprililično sam i siguran (mrsko mi provjeravati) da i prije toga nikad nije izgubio prvu tekmu prve runde. Inaće je u prvim runda na omjeru 10:0
EDIT: u pravu sam. Nikad nije izgubio prvu utakmicu u prvoj rundi u svojoj karijeri. Večeras će (izgleda) biti prva.
Last edited by Itsoktobealone on 15/04/2018 23:24, edited 1 time in total.