Al zaista,jel taj Dodik svemoguć......jel on konačno otjelotvorenje Boga u ljudskom liku.....mislim.vivaldi wrote:Opet kazem, tesko je na to imati adekvatan odgovor kada nemas nikakve instrumente sa sankcinonisanjem.vee-jay wrote:Da, to znam. Jedino ne znam zasto druga strana na takve kompromise pada. Ustvari znam i to, radi svojih fotelja.
Ali da se razumijemo, ustvari nije uopste tesko na Dodikovu destrukciju imati adekvatan odgovor.
Imamo problem sa JMBG i sta mile uradi? On donese entiteski zakon i rijesi u rs. Problem popisa? Mile opet kaze - hoces- neces- ne moras, napravicemo popis u rs-u...
i sta mu ti mozes? ne mozes nista. Njega boli tuki za drzavom. On zivi u drzavi BiH samo zato sto ga je amerika natejrala na to, ali ga nisu mogli natjerati da se pomiri s tim i da je zavoli. Ne mozes njega kazniti nefunkcionisanjem drzave - njemu je to nagrada. Njega zanima samo entitet, a tu apsolutno dominira. Ne znam da li si primjetio, ali poslije svih izbora, od 15-ak vlada u BiH prva se uvijek formira vlada rs. On odmah zavrsi ono sto njemu treba..
Ti si pametan čovjek Vivaldi, uživaš zaslužen renome na ovom forumu........molim te , pročitaj još jednom šta si napisao , ako ne vidiš ono što ti hercegovac kaže (da tvoje riječi prizivaju odnosno bolje reći najavljaju rat) onda ništa, sorry