Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
channel10 wrote:Vidi mrkele sto djecu za.ebava za chale
Lijepo je vidjeti titovu prometnu, limaru na carini i onaj kontejner u sarajevskoj...
Pa kada vec napises neciji nadimak, napisi nesto o toj osobi...(pratio sam redovno temu momci sa sarajevskog asfalta ).
Npr. ko je taj Mrkela, jel ziv, jel on bio neki problem i sl...
Ko su bili zajebani momci od prije rata?
Bobi wrote:
Ma nije Hilmo...koji ti je taj ...ustvari ne sjecam se , hemiju ja mislim da se zvala dusica ili zorica..ma zaboravio ..sad mozda da nadjem knjizicu sa ocjenama ali ne vjerujem da imam...to je baceno
Hilmo profesor Tehnickog obrazovanja, mislim da je bio Sandzaklija, imao je neki pravo tezak naglasak. Moguce da je u ratu dosao. Vjerovatno je dogurao do direktora kao i ostali mu sunarodnjaci
Manojlo Popić je sadašnja Meša Selimović. Baš prije nekoliko mjeseci sam sreo nastavnika Hilmu, meni je bio razrednik.Inače nije došao tokom rata, već mnogo prije na školovanje ovdje. Jedan jako dobar čovjek.
giannibelif wrote:Manojlo Popić je sadašnja Meša Selimović. Baš prije nekoliko mjeseci sam sreo nastavnika Hilmu, meni je bio razrednik.Inače nije došao tokom rata, već mnogo prije na školovanje ovdje. Jedan jako dobar čovjek.
Jel to onaj sto puca cvegere za dvicu?, meni jos glava trne.
Bogami, cujem da sve vise zenicana prati ovu novu reformacijsku vladu u KS. Pravi primjer sta treba Zenici, samo pratiti rad vlade KS. Nazalost, Fudo kao neka "alternativa" je daleko od toga...
Eno, gledam ponovo Glovis dobi posao, postavljat ce se klupe od parkinga do spomenika na Smetovima. Cak se prica da je stvarni vlasnik Dofu.
Nadam se da ce se i u Zenici otvoriti Narod i Pravda, pa da ce se uhvatiti u kostac sa zelenima. Bilo bi zanimljivo gledati nekog novog Konakovica.
A vrlo jednostavno se mogu izbaciti zeleni za sva vremena, cak i da budes siguran ako dodju standardni preletaci. Međutim, daj narodu samo jedan razlog da glasa za SDA, voli pojest govno vise nego ista. Jer gdje ces dati glas za ove pedere i cafire iz Nase stranke Ovako nam studentarija iz Kiseljaka dobija ministarska mjesta
Vrijeme ce pokazati, ali cinjenica je da su Konakovic sa NIP-om i NS, kao i svi ostali clanovi koalicije, pokrenuli jednu pozitivnu pricu, koja se mozda prosiri i na Zenicu.
Nedavno bas pijem kafu sa jednim od prva tri covjeka u SDPu na nivou drzave i covjek kaze da je Begic Senaid sjebao formiranje vlasti od strane gradjanskog bloka. Cak je i Ramo cijelo vrijeme cekao da ispostuje obećanje,nije odmah preletio zelenim. Isključivi krivac po njemu je Senaid koji je bio zadužen da to odradi, ali se završilo kako se završilo.
Pa kazem kako jest .... Nisam faca, ali je istina sto sam napisao. Nemam razloga pisati nesto sto nije tacno. To si fan Senaida pa ti neodgovara napisano?
Ih, sta se klupa moze narediti do spomenika gore...Najmanje 200x3000, a moze ici i na 4 milje po klupi, zbog spec. antikorozivnog premaza
Ovo je samo uvod u naplatu dnevne karte od 10KM.
Ali opet Causals ni tvojima nije mahane, gledam onaj portir i vijećnik iz Gradisca predvodi delegaciju u posjeti skoli u Tetovu. Jbt, direktor skole sav sretan sto se moze portiru uvuci u shu*ak. Ebo stranku koja portira progura u vijeće....
clio_dci120 wrote:Haha, ili si Cajlakovic ili neko od crvenih
Ko te miluje, Senaid ili Fujdo...
sta je to cajlakovic? sta je to neko od crvenih i sta su to crveni? fujdo je pretpostavljam fuad kasumovic. na moju zalost, a na radost grada, ja nisam gradonacelnik zenice.
a ne miluju me muskarci. missim...
Haha, gledam na fb zenicki ogranak SDA, pa i oni se uključili u branjenje one Samre....Pametnije im je da se pobrinu za svoje dvorište...
U Rajvosa su kao ranjene uvjeri, pomahnitali u agoniji...
Steta sto je NS prilično tanka u Zemlji, nisam primjetio nekog da se ističe osim Sanje Renic, koja i nije bas neki kapacitet...
Doduše, ima ona "influenserka", ona plavuša...