Manchester City FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
zelenjava
#33676 Re: Manchester City FC
Ma City sa dvije pobjede prolazi sigurno ali nema teorije kako igraju.
- drug_profi
#33677 Re: Manchester City FC
Pele uzeo trofej, ostario i vuce ga rodna gruda. Mozda malo i demencija udara.
Hoce covjek otkaz i otpremninu. Nece da umre na klupi.
Hoce covjek otkaz i otpremninu. Nece da umre na klupi.
- BarbaDue
#33678 Re: Manchester City FC
Šiti je nažalost otišao u aut 
- Altair_SA
#33679 Re: Manchester City FC
Shiti kao ime mu bas pashe onako vorpa... klub je realno smjehotresan. Steta sto je Dzekson ostao.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#33680 Re: Manchester City FC
Ma klub je dobar mislim ima jako dobrih igraca od kojih se stvarno moze sastaviti jaka ekipa ali su jednostavno procitani. Od kad pratim City bolje receno od odlaska Mancinija igra je jedna te ista, bezglavo dosadno dodavanje do iznemoglosti sa rijetkim ubacivanjem dubinskih lopti koje Dzeko, Aguero te nekad Tevez, Baloteli I Negredo uvijek cekaju na rubu ofsajda. Igra sa krila je dobra dok ne dodje do ubacivanja a onda su ta ubacivanja katastrofa u totalno ne-engleskom stilu. Kontre su takodje usporene a u odbrani uvijek postoji jedan propuh igrac a po meni Kolarov mi morao bez dileme biti uvijek u prvih 11 sto zbog defanzivnih sto zbog ofanzivnih zadataka. Svaka ekipa koja je imalo fizicki jaca ih raznosi I ne bi dobili ni MU da ovi nisu fasovali crveni karton. Pelegrini kaznjava samo Edina mada Aguero I Jovetic ne pokazuju ama bas nista...ajde ovaj prvi daje I golove al ovaj drugi je ono bas trenutno vans svake forme. I naravno ta skrtost pojedinih igraca I meljanja lopti do besvjesti moze proci samo izgleda u MC. U vecerasnjih 20-tak minuta Edin je pokazao iako je I on van forme da je puno konkretniji od obojce napadaca I drago mi je kad skontam sto nije trenutno dio ove lakrdije od igre I kombinacija Pelegrinija u punom obimu tako da ne moze apsolutno snositi krivicu za ove debakle u LP.Altair_SA wrote:Shiti kao ime mu bas pashe onako vorpa... klub je realno smjehotresan. Steta sto je Dzekson ostao.
Siguran sam da ce opet tokom sezone se doci na to da je Edin igrac odluke I igrac koji jednostavno mora biti u prvih 11. Samo MC rotira non stop napadace I jebe koncepciju igre non stop dok vecina klubova zna tko je prvi napadac I na njemu se bazira igra te se mijenja samo u slucaju nuzde. Meni se cini da je Pelegriniju Cile sve blize I blize
-
Sunup
#33681 Re: Manchester City FC
Dobri (vrhunski) igraci u City-ju su: Silva, Aguero, tu i tamo Zabaleta.... i to je to. Kompany nije vrhunski vec samo puki prosjek na toj poziciji i nista vise. Ovo je suvise malo za Evropu tj. za Ligu sampiona.hrasno38 wrote:Ma klub je dobar mislim ima jako dobrih igraca od kojih se stvarno moze sastaviti jaka ekipa ali su jednostavno procitani. Od kad pratim City bolje receno od odlaska Mancinija igra je jedna te ista, bezglavo dosadno dodavanje do iznemoglosti sa rijetkim ubacivanjem dubinskih lopti koje Dzeko, Aguero te nekad Tevez, Baloteli I Negredo uvijek cekaju na rubu ofsajda. Igra sa krila je dobra dok ne dodje do ubacivanja a onda su ta ubacivanja katastrofa u totalno ne-engleskom stilu. Kontre su takodje usporene a u odbrani uvijek postoji jedan propuh igrac a po meni Kolarov mi morao bez dileme biti uvijek u prvih 11 sto zbog defanzivnih sto zbog ofanzivnih zadataka. Svaka ekipa koja je imalo fizicki jaca ih raznosi I ne bi dobili ni MU da ovi nisu fasovali crveni karton. Pelegrini kaznjava samo Edina mada Aguero I Jovetic ne pokazuju ama bas nista...ajde ovaj prvi daje I golove al ovaj drugi je ono bas trenutno vans svake forme. I naravno ta skrtost pojedinih igraca I meljanja lopti do besvjesti moze proci samo izgleda u MC. U vecerasnjih 20-tak minuta Edin je pokazao iako je I on van forme da je puno konkretniji od obojce napadaca I drago mi je kad skontam sto nije trenutno dio ove lakrdije od igre I kombinacija Pelegrinija u punom obimu tako da ne moze apsolutno snositi krivicu za ove debakle u LP.Altair_SA wrote:Shiti kao ime mu bas pashe onako vorpa... klub je realno smjehotresan. Steta sto je Dzekson ostao.
Siguran sam da ce opet tokom sezone se doci na to da je Edin igrac odluke I igrac koji jednostavno mora biti u prvih 11. Samo MC rotira non stop napadace I jebe koncepciju igre non stop dok vecina klubova zna tko je prvi napadac I na njemu se bazira igra te se mijenja samo u slucaju nuzde. Meni se cini da je Pelegriniju Cile sve blize I blize
Sredina City-ja je uzas. To su sve igraci koji ne cine nikakav napor da ovoje loptu i pored kojih protivnicki igraci prolaze bez problema.
Sta tek reci za odbranu ? Pa sa njom se poigravaju i prosjecne ekipe.
Pelegrini uopce ne kaznjava Edina vec je on i u ovakvoj situciji najgori City-jev napadac. Iako se Jovetic u zadnjih par utakmica trudi da on bude najgori, ipak mu to ne uspjeva jer je Dzeko toliko los da mu je i klupa dobar domet.
U vecerasnjih 20 minuta (zadnjih; kada su igraci koji su od pocetka igrali vec malo umorni) Dzeko je uspio upropasiti 2 prilike koje su mu bile servirane (prvo mu je golman pre nosom uzeo loptu, a onda je jedna lopta u 16-cu prosla pored njega kao pored panja) i to upravo zbog nevjerovatne sporoti i krutosti pa mu bjeze i one lopte koje bi svaki prosjesno brz igrac bez problema primio i kontrolirao. Ostalo od njega nije bilo vrijedno paznje. Dokle vise jebeni hvalospjevi o Dzeki ? Tim u kome Dzeko u bilo kakvim kombinacijama moze biti i blizu prvih 11 nema sta traziti medju vrhunskim ekipama ! Cak i ovakav City je lutrijski dobitak za Dzeku !
Pelegrini nema sta snositi krivicu zbog toga sto on nema igrace od kojih moze nesto napraviti u Evropi. Na njegovu veliku srecu M.United, Liverpool, Arsenal nisu na nivou na kome mogu biti pa City ima sansi da bude u vrhu PL. Ni Chelsea nije kao sto je bio ali je ipak kvalitetniji od City-ja.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#33682 Re: Manchester City FC
@Sunupe, ne lupaj! Ocito ti je nestalo lijekova, pa opet baljezgas! Ima dezurna apoteka, ako nisi u kakvoj vukojebini
Ne znam kako bih drugacije objasnio toliko mrznje prema Edinu.
-
Sunup
#33683 Re: Manchester City FC
A ko je to uopce htio dovesti Dzeku u svoje redove, za koje pare i za koju placu ??Altair_SA wrote:Shiti kao ime mu bas pashe onako vorpa... klub je realno smjehotresan. Steta sto je Dzekson ostao.
Odgovor je da ga niko cak nije ni trazio niti sta nudio .
City je lutrijski dobitak za Dzeku.
Dokle vise te ispprazne navijacke price o Dzeki ?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#33684 Re: Manchester City FC
Da je los koliko ga ti blatis, davno bi ga nabili nogomSunup wrote:A ko je to uopce htio dovesti Dzeku u svoje redove, za koje pare i za koju placu ??Altair_SA wrote:Shiti kao ime mu bas pashe onako vorpa... klub je realno smjehotresan. Steta sto je Dzekson ostao.
-
Sunup
#33685 Re: Manchester City FC
Koja jebena mrznja prema Edinu ?? Mrznja ako se o njegovim fudbalskim vrijednostima pise bez navijanja tj. onako kakve te vrijednosti jesu???Tomahawk11 wrote:@Sunupe, ne lupaj! Ocito ti je nestalo lijekova, pa opet baljezgas! Ima dezurna apoteka, ako nisi u kakvoj vukojebiniNe znam kako bih drugacije objasnio toliko mrznje prema Edinu.
Sta to Dzeko ima da bi bio onakav kakvim ga ti i takvi zamisljate?
Brina? Tehnika? Sut? Pregled ?...... nesto drugo?? Sve ovo je kod Edina na nivou komedijasa!
Pa on nema nicega sto bi ga moglo svrstati u red zaista dobrih fudbalera!! Da nije 1,93 m visine i koristenja mozga ne bi mogao ni u Vratniku igrati !
Apoteka treba budaletinama poput tebe kojima se stvari neprestano prividjaju i koje slijepo vjeruju u ta prividjenja.
-
Sunup
#33686 Re: Manchester City FC
Vec u par navrata su mu pokazivali vrata ali ga NIKO nije htio kupiti !! Ove sezone su bukvalno ostali bez napadaca, a nisu ni uspjeli kupiti nikoga dobrog i produzili su mu ugovor (nakon duzeg razmisljanja; nije imao gdje ici, a ako je pod ugovorom ne mora biti pusten bez bilo kakve ostete ako ga neko bude trazio).Tomahawk11 wrote:Da je los koliko ga ti blatis, davno bi ga nabili nogomSunup wrote:A ko je to uopce htio dovesti Dzeku u svoje redove, za koje pare i za koju placu ??Altair_SA wrote:Shiti kao ime mu bas pashe onako vorpa... klub je realno smjehotresan. Steta sto je Dzekson ostao.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#33687 Re: Manchester City FC
Ne zasluzujes odgovor, ali cu ti ipak reci. Za visokog centarfora itekako ima tehniku. Sjeti se kako je laznjakom povalio dvojicu, pa dao gol (reprezentacija), ko je ubacio Vedi loptu za odlucujuci gol za odlazak na SP, sjeti se eurogola Francuzima, sjeti se golova Grcima, sjeti se bitnih golova za City....da, fino si to naveo, pregled, Edin ima odlican pregled, cesto zna poslati preciznu dugu loptu. Za ovo bold ne znam sta bih ti rekaoSunup wrote:Koja jebena mrznja prema Edinu ?? Mrznja ako se o njegovim fudbalskim vrijednostima pise bez navijanja tj. onako kakve te vrijednosti jesu???Tomahawk11 wrote:@Sunupe, ne lupaj! Ocito ti je nestalo lijekova, pa opet baljezgas! Ima dezurna apoteka, ako nisi u kakvoj vukojebiniNe znam kako bih drugacije objasnio toliko mrznje prema Edinu.
Brina? Tehnika? Sut? Pregled ?...... nesto drugo?? Sve ovo je kod Edina na nivou komedijasa!
Pa on nema nicega sto bi ga moglo svrstati u red zaista dobrih fudbalera!! Da nije 1,93 m visine i koristenja mozga ne bi mogao ni u Vratniku igrati !
Apoteka treba budaletinama poput tebe kojima se stvari neprestano prividjaju i koje slijepo vjeruju u ta prividjenja.
Jeste, Edin je komedijas koji zaradjuje mjesecno koliko ti neces za zivota, da je takav kakvim ga ti opisujes, davno bi ga nabili nogom pa bi igrao za Vrbanjusu. Ostace upisan kao osvajac Bundeslige sa Wolfsburgom, 2x EPL sa Cityjem, znaci rodjeni pobjednik, najbolji strijelac reprezentacije....ma mogu ti cijelu noc nabrajati, imas pricu koja ti nema nikakvog osnova, ali bas nikakvog! Ili prestani valjati gluposti i povuci se dok je vrijeme ili cu pomisliti da si utekao iz kakve ustanove
-
5 0 5
#33688 Re: Manchester City FC
mozda ovo nesto vrijedi.Sunup wrote:Koja jebena mrznja prema Edinu ?? Mrznja ako se o njegovim fudbalskim vrijednostima pise bez navijanja tj. onako kakve te vrijednosti jesu???Tomahawk11 wrote:@Sunupe, ne lupaj! Ocito ti je nestalo lijekova, pa opet baljezgas! Ima dezurna apoteka, ako nisi u kakvoj vukojebiniNe znam kako bih drugacije objasnio toliko mrznje prema Edinu.
2014.
- Ronaldo: 49 Gol.
- Messi: 45
- Benzema: 29
- Neymarinho: 28
- Zlatan: 27
- Dzeko: 25
ili ti imas neku drugu listu sa 80 fudbalera izmedju zlatana i edina.
- drug_profi
#33689 Re: Manchester City FC
htjeli g anabiti nogom i dali mu povisicu , da nije tuzan....

Sta li je njemu Edin uradio... ne moze frajer bez njega.
Sta li je njemu Edin uradio... ne moze frajer bez njega.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#33690 Re: Manchester City FC
Opet izmisljas. Nije tacno da nije bilo interesanata za Edina. Edin je taj koji nije htio ici negdje drugo za manju platu. Zasto bi? Nece ni Xavi iz Barce, sto bi, dobro mu. Ne valja ni on, jelde?Vec u par navrata su mu pokazivali vrata ali ga NIKO nije htio kupiti !! Ove sezone su bukvalno ostali bez napadaca, a nisu ni uspjeli kupiti nikoga dobrog i produzili su mu ugovor (nakon duzeg razmisljanja; nije imao gdje ici, a ako je pod ugovorom ne mora biti pusten bez bilo kakve ostete ako ga neko bude trazio).
S druge strane, City je zadovoljan Edinovim igrama, pogledaj sta je sve uradio za City u drugoj polusezoni. Nemoj biti toliko bezobrazan, da si mu najveci dusman, ne bi tako pricao.
-
LSD
#33691 Re: Manchester City FC
Džeko se nešto opasno zamjerio @Sunupu 
- Altair_SA
#33692 Re: Manchester City FC
Hahahaha, kakav lik
Nisam upratio ovoga dosada, komedija ziva lik sve te ne hebalo

Anyway, ni trolovi nisu vise sto su bili

Nisam upratio ovoga dosada, komedija ziva lik sve te ne hebalo
Anyway, ni trolovi nisu vise sto su bili
Mojne mu ove statistike, doci ce mu tesko, pa mu ni lijekovi nece pomoci vise@505
-
LARVA
- Tito_i_Partija
#33694 Re: Manchester City FC
Nesto nevalja s tom statistikom. Ocigledno fali Suki, a ne bi bilo lose navesti i izvor kad nekome iznosis cinjenice.5 0 5 wrote: mozda ovo nesto vrijedi.
2014.
Just sayin'.
-
SSemir
#33695 Re: Manchester City FC
sunup zaljubljen u amru silajdzic. na desktopu mu stoji njena slika
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#33696 Re: Manchester City FC
SSemir wrote:sunup zaljubljen u amru silajdzic. na desktopu mu stoji njena slika
- alchak.ba
#33697 Re: Manchester City FC
Da Bog da svaku izgubili.
-
tr_ba
#33698 Re: Manchester City FC
Neznam,ovaj mazlum,kao da je nagrais'o...
Mozda je nekom zabavan,ali meni ide opasno na zivce.
I zasto se ovo tolerise,mislim od moderacije,da neko pisa po najvecem BiH brendu,po covjeku koji je donjeo toliko srece ljudima koji vole ovu zemlju?!
Sunupe,razguli odavde!
Mozda je nekom zabavan,ali meni ide opasno na zivce.
I zasto se ovo tolerise,mislim od moderacije,da neko pisa po najvecem BiH brendu,po covjeku koji je donjeo toliko srece ljudima koji vole ovu zemlju?!
Sunupe,razguli odavde!
- insaneinthebrain
#33699 Re: Manchester City FC
ma samo ga na ignore 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#33700 Re: Manchester City FC
I jos ovi prije njega su standardni u prvih 11 i stalno igraju.5 0 5 wrote:mozda ovo nesto vrijedi.Sunup wrote:Koja jebena mrznja prema Edinu ?? Mrznja ako se o njegovim fudbalskim vrijednostima pise bez navijanja tj. onako kakve te vrijednosti jesu???Tomahawk11 wrote:@Sunupe, ne lupaj! Ocito ti je nestalo lijekova, pa opet baljezgas! Ima dezurna apoteka, ako nisi u kakvoj vukojebiniNe znam kako bih drugacije objasnio toliko mrznje prema Edinu.
2014.