Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma Sarri jos veci glupan isp'o s onim prosipanjem huje, bacanjem stvari po klupi, "odlaskom" u svlacionicu i slicno...
Jarane ili mu jebi nanu naninu i izvedi ga za usi s terena ili se poklopi, sjedi dole, grickaj kospe i gledaj tekmu.
AmiĐa_Idriz wrote:Fora je što nije digao tablu sudija, bez table glavni nema ništa sa ovim.
U kom momentu dižu tablu?
Kaže Sari sada da nije znao da mali nema grčeve.
A Cavalero se zagrijava petnaest minuta.
J... lud zbunjenog.
Pa kad potvrde izmjenu, valjda je Zola mahnuo Kepi da izađe, ovaj mahao da neće i tu su zaustavili sudiju, u suštini ogroman nedostatak komunikacije prisutan isto tako.
Pa sigurno da je zadnja stvar koju sad treba uraditi je iživljavanje na pressu, lupaće za javnost neku lijevu priču a riješiće to iza zavjese sa njim. Ako su ozbiljan klub i dalje, naravno.
Obično bih rekao da trener po defaultu nije u pravu, ali neko ovu Chelseajevu preplaćenu bagru mora naučiti pameti prije ili kasnije.
Mada, klub sam širi ovakvu kulturu, nisu Hazard, Kepa, prije njih Courtois i slični moćni jer su treneri krivi i glupi, nego jer se Abramovich uvijek po defaultu stavlja na njihovu stranu i promoviše individualizam iznad timske kulture.
Sarri je sam kriv što je došao u ovo, ali niko ne može reći da je loš trener i da ne razumije fudbal.
Ma mislim da je malo i precijenjeno i pretjerano to oko Chelsea i svlacionice! Ne kazem da im je situacija bajna, Abramovic je to raspustio do PM, ali generalno zadnjih 5 godina njima problem svlacionica.
Pa nemoguce da sviju otjeraju.
Sta je cilj? Samopromoacija? Dokazivanje? Pa u ovakvom stanju kite, ko ce se od njih dalje prodati osim Edena, kome je cilj da se klub sroza i da su oni svi u qrcevoj formi?
Ne kontam, ako to i rade onda su mongoloidi svi do jednog!
Utisci sa najvece utakmice Engleske su se slegli. Lijepo je vidjeti Manchester United u svom dvoristu da igra kao Burnley sa 10 igraca iza lopte.
Mocni Liverpoool.
Ole uradio ono sto je i Mourinho radio u derbi utakmicama, a ne vidim da iko se.re o norveskoj prevari.