Sta Zeljeznicar, sreco?Infologicar wrote:Željezničarjeza u ledja wrote:Zrinjski ako i ove sezone osvoji titulu imace ih najvise u zajednickoj ligi pa vi vid'te.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#33651 Re: Premijer liga BiH
- Infologicar
#33652 Re: Premijer liga BiH
Duša draga, pardon, vidim računaš kompletno ujedinjavanje, pardon.
- Logovan
#33653 Re: Premijer liga BiH
Većinom za akademiju, dugove, a igrače iz Srbije, itd, smo dovodili i prije Tana, tako da ti ovo ne stoji nikako. Nije upotrebljen onoliko koliko se priča. Ne preuveličavaj, kad ne znaš.Infologicar wrote: Malezijski novac je upotrebljivan za što tačno? Za akademiju, za vraćanje dugova? Zato su dovedeni preplaćeni igrači iz Srbije, Makedonije i drugih država, a vrhunac je Benko koji je imao masne pare u FK Sarajevo, dok je Jasmin Mešanović za njega Robert Lewandowski.
Džabe novci, kada je skauting nula.
Mešanović Lewandowski za Benku.
- jeza u ledja
#33654 Re: Premijer liga BiH
Konstatacija zasnovana ni na cemu.Infologicar wrote:a vrhunac je Benko koji je imao masne pare u FK Sarajevo, dok je Jasmin Mešanović za njega Robert Lewandowski.
-
Nadzorna_ploca
#33655 Re: Premijer liga BiH
A krvi ti, imamo i ultrase iz mooostara.
- Stroj-2
#33656 Re: Premijer liga BiH
Infologicar wrote:
Benko koji je imao masne pare u FK Sarajevo.

- Infologicar
#33657 Re: Premijer liga BiH
Očigledno da ne pratiš prvaka BiH, da jesi znao bi šta znači profesionalac prema igraču koji voli popiti prije utakmice.Logovan wrote:Većinom za akademiju, dugove, a igrače iz Srbije, itd, smo dovodili i prije Tana, tako da ti ovo ne stoji nikako. Nije upotrebljen onoliko koliko se priča. Ne preuveličavaj, kad ne znaš.Infologicar wrote: Malezijski novac je upotrebljivan za što tačno? Za akademiju, za vraćanje dugova? Zato su dovedeni preplaćeni igrači iz Srbije, Makedonije i drugih država, a vrhunac je Benko koji je imao masne pare u FK Sarajevo, dok je Jasmin Mešanović za njega Robert Lewandowski.
Džabe novci, kada je skauting nula.
Mešanović Lewandowski za Benku.![]()
Fulio si temu, nije ti ovo tema za viceve.
Jasmin ove sezone već četiri gola i jedna asistencija u sedam kola, što je dovoljno za prvo mjesto Mostaraca.
- jeza u ledja
#33658 Re: Premijer liga BiH
Al jest ta slika smijesna svaki put se pocnem keslat. 
- Infologicar
#33659 Re: Premijer liga BiH
Ni blizu.Nadzorna_ploca wrote:A krvi ti, imamo i ultrase iz mooostara.
-
Nadzorna_ploca
#33660 Re: Premijer liga BiH
Koji ih q onda branis, cuj mmešanović lewa.

- Infologicar
#33661 Re: Premijer liga BiH
Konstantacija zasnovana na tome da je Jasmin sa svojim klubom bio prvak BiH uz ogroman doprinos, ne samo golova i asistencija, nego kompletnom zalaganju na teren.jeza u ledja wrote:Konstatacija zasnovana ni na cemu.Infologicar wrote:a vrhunac je Benko koji je imao masne pare u FK Sarajevo, dok je Jasmin Mešanović za njega Robert Lewandowski.
Momak se kreće po čitavom terenu, ne stoji samo u napadu, definicija modernog napadača. Benkino doba je prošlo, a i pored toga je dominirao ligom, ali da je pri kraju snage pokazuje i dokazuje činjenica da se FK Sarajevo nije postiglo gol u čak sedam kola prošle sezone. Poražavajuća činjenica za klub koji je godina ranije bio prvak, zar ne?
- Logovan
#33662 Re: Premijer liga BiH
Voli drmnuti jednu, eventualno dvije pive, ali zato na terenu trpa samo tako.Infologicar wrote: Očigledno da ne pratiš prvaka BiH, da jesi znao bi šta znači profesionalac prema igraču koji voli popiti prije utakmice.
Jasmin ove sezone već četiri gola i jedna asistencija u sedam kola, što je dovoljno za prvo mjesto Mostaraca.
Benke nema ove sezone, tako da mi džaba navodiš Jasminovu statistiku.
Konstantno se Benko omalovažava sa svih strana od drugih navijača. Što li Bože... Kompleksi neki, nešto.
- Kemal Malovčić
#33663 Re: Premijer liga BiH
Dobro kolo.
Žao mi samo Čelika i Mladosti DK što nisu osvojili zaslužena tri boda.
Ćelo dobar, neka nastavi ovako.
Žao mi samo Čelika i Mladosti DK što nisu osvojili zaslužena tri boda.
Ćelo dobar, neka nastavi ovako.
- Infologicar
#33664 Re: Premijer liga BiH
Ne branim ih, nego gledam krajnje objektivno. Jasmin Mešanović je Robert Lewandowski za ovu ligu. Prekucao je davno, u Osijeku je bio solidan, da bi opet, po drugi put dominirao ligom. Prvi put je to u Čeliku bilo.Nadzorna_ploca wrote:Koji ih q onda branis, cuj mmešanović lewa.![]()
- Stroj-2
#33665 Re: Premijer liga BiH
Ne mogu da vjerujem da poredu onu ofajlu sa Benkom ?

- Ned071
#33666 Re: Premijer liga BiH
Niam znao da je bhansa privatna firma. Sad mi je jasno kako vam je marin raspudic iz blagajne dao 300 hiljada. Pa strovalio i to na blagajnika Gudelja...Infologicar wrote:Nemaju kladionice veze sa tim klubom. Novac je od privatnika koji su odustali od projekta Široki Brijeg i sav novac je usmjeren prema tom klubu. Naredba je stigla davno od...pogodi koga.
-
Nadzorna_ploca
#33667 Re: Premijer liga BiH
Solidan igrac jest prekucao nije. Prekucavali su je Stojanović iz Leotara, Skoro iz Sarajeva, Wagner iz Sirokog. Ovaj nije ni blizu toga. A ni Benke vala.
- Infologicar
#33668 Re: Premijer liga BiH
Da ti kažem da pratim Benka od Varteksa ti mi ne bi vjerovaoLogovan wrote:Voli drmnuti jednu, eventualno dvije pive, ali zato na terenu trpa samo tako.Infologicar wrote: Očigledno da ne pratiš prvaka BiH, da jesi znao bi šta znači profesionalac prema igraču koji voli popiti prije utakmice.
Jasmin ove sezone već četiri gola i jedna asistencija u sedam kola, što je dovoljno za prvo mjesto Mostaraca.Prošle sezone najbolji strijelac lige.
![]()
Benke nema ove sezone, tako da mi džaba navodiš Jasminovu statistiku.
Konstantno se Benko omalovažava sa svih strana od drugih navijača. Što li Bože... Kompleksi neki, nešto.Još mu sad svi nabijaju na nos popijenu pivu prije utakmice. Isto kao da je jedini to uradio.
- Logovan
#33669 Re: Premijer liga BiH
I Benko je bio prvak sa Sarajevom uz ogroman doprinos, ne samo golova i asistencija, nego kompletnom zalaganju na terenu. Šta ćemo sad?Infologicar wrote:Konstantacija zasnovana na tome da je Jasmin sa svojim klubom bio prvak BiH uz ogroman doprinos, ne samo golova i asistencija, nego kompletnom zalaganju na teren.jeza u ledja wrote:Konstatacija zasnovana ni na cemu.Infologicar wrote:a vrhunac je Benko koji je imao masne pare u FK Sarajevo, dok je Jasmin Mešanović za njega Robert Lewandowski.
Momak se kreće po čitavom terenu, ne stoji samo u napadu, definicija modernog napadača. Benkino doba je prošlo, a i pored toga je dominirao ligom, ali da je pri kraju snage pokazuje i dokazuje činjenica da se FK Sarajevo nije postiglo gol u čak sedam kola prošle sezone. Poražavajuća činjenica za klub koji je godina ranije bio prvak, zar ne?
Benko ne stoji samo u napadu, što smo svi vidjeli, ne samo mi navijači Sarajevo, nego i ostali. Konstantno je pravio presing, ganjao loptu, ginuo na terenu.
Benko je u prošloj sezoni početkom ove godine sletio na klupu zbog ćelavog debila, tako da tu leži razlog zašto je malo manje golova zabio.
- Infologicar
#33670 Re: Premijer liga BiH
Stevo Nikolić.Nadzorna_ploca wrote:Solidan igrac jest prekucao nije. Prekucavali su je Stojanović iz Leotara, Skoro iz Sarajeva, Wagner iz Sirokog. Ovaj nije ni blizu toga. A ni Benke vala.
Jasmin ima 24 godine, prekucao je prošle godine, evo prekucava je i ove. Ako budu opet prvaci, može li se staviti pečat na ovo "prekucati"?
- Logovan
#33671 Re: Premijer liga BiH
To nema nikakve veze, taman da ga pratiš od njegovog rođenja.Infologicar wrote: Da ti kažem da pratim Benka od Varteksa ti mi ne bi vjerovao
Benko je bio najbolji napadač u ovoj ligi i to je činjenica. Poslije njega dođu Mešanovići, Lendrići i ostali.
- jeza u ledja
#33672 Re: Premijer liga BiH
Ja, pa? Koliko je dao prosle sezone kad je Zrinjski bio prvak, a koliko je dao Benko?Infologicar wrote:
Očigledno da ne pratiš prvaka BiH, da jesi znao bi šta znači profesionalac prema igraču koji voli popiti prije utakmice.
Benko 18 golova i 4 asistencije iz 26 utakmica, Mesanovic 11 golova i 3 asistencije iz 29 utakmica, prosle sezone.
Znaci to je samo sto se tice nase lige, da ne spominjemo naravno ogromnu razliku u karijeri jednog i drugog igraca. Benko je sa ovoliko godina koliko ima Mesanovic vec igrao u Bundesligi, dok se Mesanovic nije uspio nametnuti u jebenom Osijeku.
Svaka dalja rasprava na tu temu je besmislena.
Jedini napadac u ligi koji se donekle mogao porediti s Benkom je Lendric, medjutim i on je evo ofalio u formi, jer evo vec sesta utakmica bez gola. Benko za sezonu i po igranja nije imao period od vise od dvije utakmice bez datog gola.
Svaka para za njega je vrijedila.
Mi smo prosuli pare na neke druge igrace, na Benku ne.
- Infologicar
#33673 Re: Premijer liga BiH
Kraj živog Wagnera nikad.Logovan wrote:To nema nikakve veze, taman da ga pratiš od njegovog rođenja.Infologicar wrote: Da ti kažem da pratim Benka od Varteksa ti mi ne bi vjerovao
Benko je bio najbolji napadač u ovoj ligi i to je činjenica. Poslije njega dođu Mešanovići, Lendrići i ostali.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#33674 Re: Premijer liga BiH
Ja sam djecu u sobu odveo kad sam procitao ovo Mesanovic>Benko 
- jeza u ledja
#33675 Re: Premijer liga BiH
Benko se ne moze porediti s Wagnerom koji igra ligu vec 10+ godina i nije uopste centarfor.