SDP
-
nihoniho
#33626 Re: SDP
Ja evo sada vidio
povlaci se , mozda , ali poslije izbora ... Jebo ti kad vozd licno, i pored hronicnog slijepila , vidi da ovako ne ide.Razocarao me, mislio sam da ce se boriti do posljednje kapi krvi !? Ima nesto cudno u Bosnjaka
Iako, nijedan se nije dobrovoljno povukao, sve su to manevri, folovi
Last edited by nihoniho on 26/02/2014 15:27, edited 2 times in total.
-
VjecitiStudent
#33627 Re: SDP
To je sad interesantno ko npr. intervju sa Viktorom Janukovičem.Styling wrote:Shaptach kobilama wrote:Pa šta je ovo ljudi moji ..niko da komentira "briljantan" nastup velikog vođe sinoc na Hayat tv ? Kao da sam gledao Allistaira Campbela osobno ...![]()
Ko ce komentarisati? Oni koji su po sluzbenoj duznosti gledali nece se usuditi a ostali su gledali Ligu Prvaka.
- drug_profi
#33628 Re: SDP
To je odluka za 10 godina zakasnila, a za dvije prekasnila.
-
VjecitiStudent
#33629 Re: SDP
Nisi nam tako pisao prije dvije godinedrugi profil wrote:To je odluka za 10 godina zakasnila, a za dvije prekasnila.
-
nihoniho
#33630 Re: SDP
Zlatko OSTANI, spasi ljevicu ! Samo tako mozemo napraviti zdravu, modernu, NOVU socijaldemokrtatiju !
Last edited by nihoniho on 26/02/2014 15:30, edited 1 time in total.
- Havatar
#33631 Re: SDP
prije dvije godine nije prekasnila..VjecitiStudent wrote:Nisi nam tako pisao prije dvije godinedrugi profil wrote:To je odluka za 10 godina zakasnila, a za dvije prekasnila.
- drug_profi
#33632 Re: SDP
Dvije godine?VjecitiStudent wrote:Nisi nam tako pisao prije dvije godinedrugi profil wrote:To je odluka za 10 godina zakasnila, a za dvije prekasnila.
Nemam pojma sta sam pisao prije dvije godine.
Ja sam na zadnjim izborima glasao za NS.
Do prije toga za SDP, a vjerovatno tad i zadnji put.
Mozda te buni to sto nisam nikad pljuvao po SDP-u, a ponekad sam ih i branio od pljuvacine koja je motivisana mrznjom prema crvenoj boji, sto onda pogadja i mene. Vecina ovdje sve SDP-ovce poistovjecuje sa Zlajom i klonovima.
- drug_profi
#33633 Re: SDP
tako nekako, jos je bilo nesto nade da ce se SDA spakovati u Remetinec... kad ono uhvatise se pod ruku.Havatar wrote:prije dvije godine nije prekasnila..VjecitiStudent wrote:Nisi nam tako pisao prije dvije godinedrugi profil wrote:To je odluka za 10 godina zakasnila, a za dvije prekasnila.
-
Aspekt
#33634 Re: SDP
Hoce li zlatko demonstrante slati u onaj logor na Kubi
ne bi bilo prvi put
-
VjecitiStudent
#33635 Re: SDP
Ko je god imao imalo soli u glavi mogao je skontati još prije pet godina šta se sa SDP-om dešava.drugi profil wrote:Dvije godine?VjecitiStudent wrote:Nisi nam tako pisao prije dvije godinedrugi profil wrote:To je odluka za 10 godina zakasnila, a za dvije prekasnila.
Mozda te buni to sto nisam nikad pljuvao po SDP-u, a ponekad sam ih i branio od pljuvacine koja je motivisana mrznjom prema crvenoj boji, sto onda pogadja i mene. Vecina ovdje sve SDP-ovce poistovjecuje sa Zlajom i klonovima.
Eto vam ga sad ...
- drug_profi
#33636 Re: SDP
jel ti sad drago?VjecitiStudent wrote:Ko je god imao imalo soli u glavi mogao je skontati još prije pet godina šta se sa SDP-om dešava.drugi profil wrote:Dvije godine?VjecitiStudent wrote:
Nisi nam tako pisao prije dvije godine
Eto vam ga sad ...
Sta si ti uradio na tim izborima 2010.,koja je tvoja opcija bila da vidimo koliko si ti pametan?
- Styling
#33637 Re: SDP
Prije pet godina!!!VjecitiStudent wrote:
Ko je god imao imalo soli u glavi mogao je skontati još prije pet godina šta se sa SDP-om dešava.
Eto vam ga sad ...
-
VjecitiStudent
#33638 Re: SDP
Evo moje zrno soli postano u septembru 2008.drugi profil wrote: jel ti sad drago?![]()
Sta si ti uradio na tim izborima 2010.,koja je tvoja opcija bila da vidimo koliko si ti pametan?
Moj glas 2010. nije nikome pomogao da osvoji komadičak vlasti.VjecitiStudent wrote:SDP je najodgovorniji sto je opozicija u BiH pretvorena u slabasnu snagu, cija je jedina nada da ce narod jednog dana prepoznati da "oni" nisu "nacionalisti" i onda njih izabrati.Pravi Bosanceros wrote: Ako ti je SDP najveci problem u zivotu, onda si ti sretan covjek. Da ovoliko energije trosite na borbu sa nacionalistima bilo bi nam svima mnogo bolje...
U zemlji kojoj socijalnih problema ima na pretek, SDP bije unaprijed izgubljenu bitku na njihovom terenu, umjesto da se bori za radna mjesta, radnicka prava, ...
Pa vise je lopov Brankovic na kraju uradio za radnike cak i onako nakaradnom kampanjom protiv rada na crno nego sva supljaza SDP-a ...
-
VjecitiStudent
#33639 Re: SDP
Kad su ovi lažni socijaldemokrati u pitanju, vizionarstvo čak i prije pet godina je bilo dječija igra.Styling wrote:Prije pet godina!!!VjecitiStudent wrote:
Ko je god imao imalo soli u glavi mogao je skontati još prije pet godina šta se sa SDP-om dešava.
Eto vam ga sad ...Koji si ti vizionar. U ovoj drzavi niko ne zna sta ce biti za dva mjeseca a kamoli za 5 godina unaprijed.
Zašto je većina vas bila ćorava kod očiju, to je pravo pitanje.
- drug_profi
#33640 Re: SDP
Dobices medalju za to. Nije ti vala prevelika pamet trebala za to sto si pisao, ali jeste pametno napisano, nema sta.
Moje je stanoviste jos od Alijanse da nemam vise iluzije da postoji neka dobra opcija, vec su sve samo lose i manje lose.
Iz mog posta u vezi smjene vidis da sam i ja smatrao da je prije 10 godina poslo ukrivo, ali sam se nadao da ce ujedinjeni glasovi kontra tadasnje garniture donijeti promjene. Prije dvije godine sam izgubio nadu da ta ekipa moze to donijeti.
Nisu, boze moj. Ja nisam navijac pa da gorljivo branim dres.
General nakon bitke necu biti, ali bilo bi bolje da smo SDA bacili u opoziciju nego sto smo rasuli glasove posvuda. Sad bi makar ta SDA bila malo prociscenija, pa ne bi bila preveliko zlo.
Moje je stanoviste jos od Alijanse da nemam vise iluzije da postoji neka dobra opcija, vec su sve samo lose i manje lose.
Iz mog posta u vezi smjene vidis da sam i ja smatrao da je prije 10 godina poslo ukrivo, ali sam se nadao da ce ujedinjeni glasovi kontra tadasnje garniture donijeti promjene. Prije dvije godine sam izgubio nadu da ta ekipa moze to donijeti.
General nakon bitke necu biti, ali bilo bi bolje da smo SDA bacili u opoziciju nego sto smo rasuli glasove posvuda. Sad bi makar ta SDA bila malo prociscenija, pa ne bi bila preveliko zlo.
- Styling
#33641 Re: SDP
Prije pet godina si mogao biti nacionalista i glasati sa SDA ili socijaldemokrata i glasati za SDP (govorim sa pozicije bosnjaka). Tada nije bilo SBB-a, DF-a ni NS-a. Ja nisam nacionalista i iskreno, i dan danas, vjerujem u socijaldemokratiju, koliko god to nekome cudno zvucalo.VjecitiStudent wrote:Kad su ovi lažni socijaldemokrati u pitanju, vizionarstvo čak i prije pet godina je bilo dječija igra.Styling wrote:Prije pet godina!!!VjecitiStudent wrote:
Eto vam ga sad ...Koji si ti vizionar. U ovoj drzavi niko ne zna sta ce biti za dva mjeseca a kamoli za 5 godina unaprijed.
Zašto je većina vas bila ćorava kod očiju, to je pravo pitanje.
-
VjecitiStudent
#33642 Re: SDP
Bilo bi najbolje da se nije vlast 2010. uzimala po svaku cijenu.drugi profil wrote:Dobices medalju za to. Nije ti vala prevelika pamet trebala za to sto si pisao, ali jeste pametno napisano, nema sta.
Možeš li zamisliti kako bi u tom slučaju na sljedećim izborima prošli SDA, HDZ, SBB, jer ovi nemiri bi se svakako desili?
Ali šta bi onda bilo sa braćom, suprugama i manjim i većim kamočajima SDP-a, ko je od njih onda mogao čekati dodatne četiri godine, ko bi ubirao procente u EP BiH, na auto-putu ...
-
VjecitiStudent
#33643 Re: SDP
Kratko li je pamćenje.Styling wrote: Prije pet godina si mogao biti nacionalista i glasati sa SDA ili socijaldemokrata i glasati za SDP (govorim sa pozicije bosnjaka). Tada nije bilo SBB-a, DF-a ni NS-a. Ja nisam nacionalista i iskreno, i dan danas, vjerujem u socijaldemokratiju, koliko god to nekome cudno zvucalo.
I NS i gomila drugih malih stranaka su postojali uoči izbora 2010.
Za ostvarivanje suštine je potrebno imati puno, puno više od imena.
Last edited by VjecitiStudent on 26/02/2014 16:22, edited 1 time in total.
- madner
#33644 Re: SDP
Svaka cast, niko nije nista ljepse za Brankovica napisao odavno. 
- vee-jay
#33645 Re: SDP
kako prije pet tako i u narednih pet godina: jedini veliki pozitivni koraci su moguci revizijom dejtona i vashingtona. vjerujam da vecina SDP glasaca nije ni ocekivala velike pozitivne korake nego samo da budu bolji od SDA - sto ruku na srce nebi trebao biti tezak posao.
- Styling
#33646 Re: SDP
VjecitiStudent wrote:Kratko li je pamćenje.Styling wrote: Prije pet godina si mogao biti nacionalista i glasati sa SDA ili socijaldemokrata i glasati za SDP (govorim sa pozicije bosnjaka). Tada nije bilo SBB-a, DF-a ni NS-a. Ja nisam nacionalista i iskreno, i dan danas, vjerujem u socijaldemokratiju, koliko god to nekome cudno zvucalo.
2010 nije bila prije pet godina. Ili ti nekako drugacije brojis vrijeme.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#33647 Re: SDP
dobro je žena rekla. Preračunao si se.VjecitiStudent wrote:Kratko li je pamćenje.Styling wrote: Prije pet godina si mogao biti nacionalista i glasati sa SDA ili socijaldemokrata i glasati za SDP (govorim sa pozicije bosnjaka). Tada nije bilo SBB-a, DF-a ni NS-a. Ja nisam nacionalista i iskreno, i dan danas, vjerujem u socijaldemokratiju, koliko god to nekome cudno zvucalo.
-
VjecitiStudent
#33648 Re: SDP
Apsolutno, apsolutno.madner wrote:Svaka cast, niko nije nista ljepse za Brankovica napisao odavno.
Kad je eliminisanje rada na crno u pitanju, ni milimetar se nismo pomakli od 2008.
A "socijaldemokrate" na vlasti.
-
VjecitiStudent
#33649 Re: SDP
http://hr.wikipedia.org/wiki/Na%C5%A1a_strankaKatarinaKosaca wrote:dobro je žena rekla. Preračunao si se.VjecitiStudent wrote:Kratko li je pamćenje.Styling wrote: Prije pet godina si mogao biti nacionalista i glasati sa SDA ili socijaldemokrata i glasati za SDP (govorim sa pozicije bosnjaka). Tada nije bilo SBB-a, DF-a ni NS-a. Ja nisam nacionalista i iskreno, i dan danas, vjerujem u socijaldemokratiju, koliko god to nekome cudno zvucalo.
Za ostvarivanje suštine je potrebno imati puno, puno više od imena.Mislim da je NS oformljena baš 2010 ili 2009, a to je još uvijek manje od 5.
- madner
#33650 Re: SDP
Slabasna opozicija dosla na vlast?VjecitiStudent wrote:Apsolutno, apsolutno.madner wrote:Svaka cast, niko nije nista ljepse za Brankovica napisao odavno.
Kad je eliminisanje rada na crno u pitanju, ni milimetar se nismo pomakli od 2008.
A "socijaldemokrate" na vlasti.