koji si ti bukvalac. Povrijedi se igrac, i pocne trenirati i igrati, ali se onda moze reci da nije u formi, odigra drugu dobro nije u formi. Zasto nije u formi, zato sto treba minimum 5 utakmica da bi se bilo u formi. Nidje veze, ne shvatas da se to moze odnositi i na 2 utakmice jer ne pratis redovno.TheMule wrote:Upravu si. "Novinarima" forma znaci par utakmica, mislim da bi minimum 5 utakmica oznacavalo dobru formu. Pjanic je u formi, Dzeko mozda nadolazi, jer je odlicno odigro, ali vidjecemo u Seriji A.BackInBlack wrote:Sve na stranu (Dzeko kloc/velemajstor) ... imam jedno pitanje ?
Jedno nikako ne mogu da skontam ...
Ko ce mi definisati rijec "FORMA" ili "U FORMI JE"
Po meni FORMA/U FORMI JE: kad igrac konstanto dobro igra uz ceste golove i asistencije ( a i nije tolko bitno cesto zabit, asistirat ) ?!
Il po klixu i pojedinim userima: zabit gol jednom u 15 utakmica i odma je u formi ??
Znaci ... recimo da je trenutno Lewandowski, Aubameyang, Pjanic, De Bruine (po meni)
i sa druge strane, Costa, Mandzukic,Torres, Terry, nisu u formi ...
ovaj post off topick ... nije vezano za doticnog al me samo interesuje jel ja pogresno mislim ili ... ?
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- trcicu trceci
#33601 Re: Edin Džeko
-
TheMule
#33602 Re: Edin Džeko
naravno da se ne moze reci da nije u formi, ali ne moze se reci ni da jestetrcicu trceci wrote:koji si ti bukvalac. Povrijedi se igrac, i pocne trenirati i igrati, ali se onda moze reci da nije u formi, odigra drugu dobro nije u formi. Zasto nije u formi, zato sto treba minimum 5 utakmica da bi se bilo u formi. Nidje veze, ne shvatas da se to moze odnositi i na 2 utakmice jer ne pratis redovno.TheMule wrote:Upravu si. "Novinarima" forma znaci par utakmica, mislim da bi minimum 5 utakmica oznacavalo dobru formu. Pjanic je u formi, Dzeko mozda nadolazi, jer je odlicno odigro, ali vidjecemo u Seriji A.BackInBlack wrote:Sve na stranu (Dzeko kloc/velemajstor) ... imam jedno pitanje ?
Po meni FORMA/U FORMI JE: kad igrac konstanto dobro igra uz ceste golove i asistencije ( a i nije tolko bitno cesto zabit, asistirat ) ?!
Il po klixu i pojedinim userima: zabit gol jednom u 15 utakmica i odma je u formi ??
Znaci ... recimo da je trenutno Lewandowski, Aubameyang, Pjanic, De Bruine (po meni)
ovaj post off topick ... nije vezano za doticnog al me samo interesuje jel ja pogresno mislim ili ... ?
- trcicu trceci
#33603 Re: Edin Džeko
Mislim da ti vise mislis na vrhunske partije, jer svaki igrac koji igra utakmicu u vrhunskoj ligi mora biti u formi. To je ono sto ja mislim. A Dzeko nikako nije zaredao takvih
-
Korisničkoime
#33604 Re: Edin Džeko
Fakat onaj Neuer katastrofa forma nije zabio gola pih ne pamtim a lik standardan kod Njemca a ni ona 4 lika sto igraju ispred njega daju golove samo na terminimatrcicu trceci wrote:Ti i lesko mislite da je samo gol vazan u fudbalu, time pokazujete fudbalsko neznanje i ofirate se pravooo.BackInBlack wrote:Sve na stranu (Dzeko kloc/velemajstor) ... imam jedno pitanje ?
Znaci ... recimo da je ovaj post off topick ... nije vezano za doticnog al me samo interesuje jel ja pogresno mislim ili ... ?
Nego, dje lesko, vidim opijao se do jutra, ali ne od srece nego od tuge sto ga je Dzeko zabio
Lesku ce Dzeko do prosijackog stapa dovesti ili do ceroze jetre ali ima njegov doglavnik ovdje
-
Korisničkoime
#33605 Re: Edin Džeko
Ajd razguli mali nije to ovo tema o heklanju pa da imas sta recimO k3 wrote:nisam se tebi obracao , ujedno kada te kvotam , jeli ti ovo babovina , mislim jeli ovo tvoj forum pa da mi "ti" kazes da nisam dobro dosao??trcicu trceci wrote:zato ti obracas, slomi se gledajuci kako ces mi ko biva suknuti... hajde napusti temu nisi dobrodosaomO k3 wrote:@backinblack
nacrtaj trkacu , uostalom ja da sam na tvome mjestu ne bih obracao paznju na njega
Ne odlucujes ti ko je ovdje dobro dosao , nego moderatori charuga , libero i sef chmoljo , ako oni kazu da nisam dobro dosao onda se povlacim do tada prestani
Saberi se "profesore" , nauci se komuncirati ...
ujedno sta ti kaze arhiva
P.S.
Sala nemoj se odmah naci uvrijeden, sta si osjetljiv toliko.
-
Korisničkoime
#33606 Re: Edin Džeko
Glupost. Zasto mene nikad niko nije napao kad sam kritikovao Dzeku. Nije lik masina odigra i on koju losu pogotovo kad ga ponese ona njegova "ma boli me qurac" faza.Logovan wrote:Ne smiješ kritikovati. Da je normalan forum, bilo bi ti dozvoljeno, ovako jebi ga, nije.mO k3 wrote: ja sam fan svih nasih... ali zar se ne smijem kritikovati??
ako kritikujes odma si pljuvac .....
sve u svemu![]()
nek su juce dali go ... i sve najbolje repki next week
Medutim imas lika ovdje koji otvoreno kaze ja pljujem po njemu jer je Zeljin a zeljini su pljuvali po Safetu a on je nas. Onda mu @Point ukaze na to da je stoka i dobije ban eto bas ne smijes kritikovati jah malo sutra likovi dodu trolaju 10 stranica na temi Roma i ne smijes se ni malo nasaliti s njima ide ti odmah ban a kamoli napadati.
- stranac2
#33607 Re: Edin Džeko
Kako je Edin veliki cojek i igrac pokazuje i ona scena poslije gola iz penala kako ih je kao djecicu okupio i drzi govor. Objasnjava moronima da je sada samo rezultat prioritet da nema trke kao muhe be zglave i da se mora igrati mudro.
Jos jednom je dokazao da zna cesto da kulira al kada je vaznost utakmice velika da za da zaore pravo za ekipu ... Nije on slucajno pokupio pehar u svakoj ligi kojoj je bio .. Ovaj Edin trenutno je daleko bolji igrac nego sam se ikada nadao da ce postati ... ubica .. Legenda koja ce se pamtiti zauvjek i umjesto sto mu pojedinci gledaju da zamjere najmanje sitnice treba da im bude privilegija da gledaju Bosnju kako odlucuje tamo neke tekme u kupu sampiona ...
Jos jednom je dokazao da zna cesto da kulira al kada je vaznost utakmice velika da za da zaore pravo za ekipu ... Nije on slucajno pokupio pehar u svakoj ligi kojoj je bio .. Ovaj Edin trenutno je daleko bolji igrac nego sam se ikada nadao da ce postati ... ubica .. Legenda koja ce se pamtiti zauvjek i umjesto sto mu pojedinci gledaju da zamjere najmanje sitnice treba da im bude privilegija da gledaju Bosnju kako odlucuje tamo neke tekme u kupu sampiona ...
- Sanjarko
#33608 Re: Edin Džeko
Netačna ti je teorija.BackInBlack wrote:
kad igrac konstanto dobro igra uz ceste (NE ZNACI SVAKU UTAKMICU) golove i asistencije ( a i nije tolko bitno cesto zabit, asistirat )
Edit: valjda sad vidis ?
Edit: Znaci ... recimo da je trenutno u dobroj formi, Lewandowski, Aubameyang, Pjanic, De Bruine (po meni)
i sa druge strane, nisu u formi, Costa, Mandzukic,Torres, Terry (po meni)
Kako onda znati po tome da li su igrači odbrane i golmani u formi.
Po meni najbolje primjeniti ocjene igrača za formu što bolja ocjena to bolja forma.
- BackInBlack
#33609 Re: Edin Džeko
Primjetio sam da je lik malo naporan .. i bitno mu je da se svi slazu sa njim a on nehebenda nikog ni 2%.. isto kao i PointmO k3 wrote:@backinblack
nacrtaj trkacu , uostalom ja da sam na tvome mjestu ne bih obracao paznju na njega
I sa svake teme salje usere na heklanje i kuhanje
Cita samo sta zeli ... i sve mu je potrebno boldirat ...
Hvala ... na normalnom odgovoruTheMule wrote:Upravu si. "Novinarima" forma znaci par utakmica, mislim da bi minimum 5 utakmica oznacavalo dobru formu. Pjanic je u formi, Dzeko mozda nadolazi, jer je odlicno odigro, ali vidjecemo u Seriji A.BackInBlack wrote:Sve na stranu (Dzeko kloc/velemajstor) ... imam jedno pitanje ?
Ugl se slazemo ... i to mi je bilo bitno ...
Last edited by BackInBlack on 05/11/2015 23:47, edited 1 time in total.
- BackInBlack
#33610 Re: Edin Džeko
al poredi 3 portala i na svakoj ce biti druga ocjena ... primjer. (ako mislis na ove ocjene sa sportskih portala)Vizionar 1985 wrote:Netačna ti je teorija.BackInBlack wrote:
kad igrac konstanto dobro igra uz ceste (NE ZNACI SVAKU UTAKMICU) golove i asistencije ( a i nije tolko bitno cesto zabit, asistirat )
Edit: valjda sad vidis ?
Edit: Znaci ... recimo da je trenutno u dobroj formi, Lewandowski, Aubameyang, Pjanic, De Bruine (po meni)
i sa druge strane, nisu u formi, Costa, Mandzukic,Torres, Terry (po meni)
Kako onda znati po tome da li su igrači odbrane i golmani u formi.
Po meni najbolje primjeniti ocjene igrača za formu što bolja ocjena to bolja forma.
Prosla utakmica, proti Fiorentine na Goal com je Dzeko bio flop a ovde sam procitao da je bio 2-3 igrac utakmice na nekom drugom portalu.
Zato te ocjene mnogo ne pratim.
I tebi treba boldirati ? vidis da sam stavio da asistencije i golovi nisu tolko bitne (al nije lose da ih bude ne svaku utakmicu, neka bude svaku 3-4-5)
Al je bitnije da covjek konstantno igra i to dobro igra. Da se primjeti a ne da seta po terenu i misli sta ce vecerat .Da obavlja svoje zadatke. Naravno da neces gledat kolko je stoper zabio golova, il golman. To je logicno i nismo mala djeca da sad moram pisati u detalje za svaku poziciju sta je potrebno raditi.
- thekupus
#33612 Re: Edin Džeko
rekoh jucer, ponavljam danas, goal.com relevantan kao i kalesija.infotrcicu trceci wrote:e cuj goal.com![]()
![]()
- House
#33613 Re: Edin Džeko
trcicu trceci wrote:e cuj goal.com![]()
![]()
roma-bayer,salah igrač utakmice
- haris0032
#33614 Re: Edin Džeko
Niti ce Miljacka prestati da tece, a niti pojedinci da se*u. Naviknite se na to i prestanite se raspravljati.
Dzeko je klasa, dokazao i dokazat ce milion puta. A svi oni koji su ga pratili kao sto sam ja, a mogu slobodno reci citavu karijeru skoro, znaju da je klasa. Osvojene titule i direktan ucinak u istim sve govore. Zato prestanite zajebavat
Dzeko je klasa, dokazao i dokazat ce milion puta. A svi oni koji su ga pratili kao sto sam ja, a mogu slobodno reci citavu karijeru skoro, znaju da je klasa. Osvojene titule i direktan ucinak u istim sve govore. Zato prestanite zajebavat
- BackInBlack
#33615 Re: Edin Džeko
e cuj trcicu trceci ... (pise opet primjer i pise opet da take gluposti se ne prate) Opet ne citas ?trcicu trceci wrote:e cuj goal.com![]()
![]()
Al je neko spomeno da se na osnovu tih ocjena moze zakljuciti forma, sto je isto glup argument ... al ni to nisi procitao?
I ja sam samo priupitao, jel on misli na taj portal i nastavio argumentirat da je to smijesno.
Opet si samo procitao goal.com a ostatak ?
Citaj ... druze, citaj .. ako ti se ne cita prati neke slikovnice. Al nisi jedini ...
Uskoro stize njegov najjaci argument "Mrs odaVle"
- ultima_palabra
#33616 Re: Edin Džeko
Sa njim u ekipi dobiše Guzena i remi sa Barcom... bez njega X u Njemačkoj i puša u Bjelorusiji.
Odbrana im je grozna, jedino se dobro brane kad igraju bunker kao protiv Barce i Fiorentine.
Odbrana im je grozna, jedino se dobro brane kad igraju bunker kao protiv Barce i Fiorentine.
- moa
#33617 Re: Edin Džeko
ma mogo je ovo ususkat. Pogledaj sam da je imao vremena da se namjesti. Inace ovo je mogao po zemlji u kontra ugao od golamana nebi je uhvatilo ni 2 golamana. Stetahrasno38 wrote:Isla mu je lopta malo iza ledja...da je isla ispred golman podero bi mrezu...evo snimka pa sam procjeni...moa wrote:Jucer kao nikad, samo steta sto ona druga sansa za 3:0 nije usla. Inace su ono edinove sanse iz kojih zabija hladno. Ne znam sta mu da je onako zapuca.
https://youtu.be/X89nEoV1AC0
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#33618 Re: Edin Džeko
kad bi ususkao svaku sansu koju je imao u zivotu vec danas bi bio najbolji igrac planete ikada:)moa wrote:ma mogo je ovo ususkat. Pogledaj sam da je imao vremena da se namjesti. Inace ovo je mogao po zemlji u kontra ugao od golamana nebi je uhvatilo ni 2 golamana. Stetahrasno38 wrote:Isla mu je lopta malo iza ledja...da je isla ispred golman podero bi mrezu...evo snimka pa sam procjeni...moa wrote:Jucer kao nikad, samo steta sto ona druga sansa za 3:0 nije usla. Inace su ono edinove sanse iz kojih zabija hladno. Ne znam sta mu da je onako zapuca.
https://youtu.be/X89nEoV1AC0
- hrasno38
#33619 Re: Edin Džeko
Hejteri dobro se sagnite i naklonite kralju BH fudbala!!!!!!!
- insaneinthebrain
#33620 Re: Edin Džeko
po sredini, sto je sigurno sigurno je

- House
#33621 Re: Edin Džeko
OLE OLE OLE OLE DZEKOOO DZEKOOOO

- hrasno38
#33622 Re: Edin Džeko
da je u Engleskoj izvodio sve penale napravljene na sebi bio bi prvi strijelac Engleske.insaneinthebrain wrote:po sredini, sto je sigurno sigurno je![]()
- insaneinthebrain
#33623 Re: Edin Džeko
ode nam dijamant po cevape 
- insaneinthebrain
#33625 Re: Edin Džeko
steta sto ne udje ova dobra prilika