Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#33601 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Zanimljivo je ovo što piše Sabina, nema dileme.
-
kiligonzales
#33602 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Dobili su moj glas, sada im zelim srecu, rezultat im je svakako bolji nego do sada i ocekujem da oni sa ostatkom ljevice napokon poduzmu korake i srede kanton po svojoj mjeri.
-
gidra
#33603 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Konakovic nema animozitet prema SDA stranci i to vazda naglasi i podcrta već prema određenim članovima te stranke..madner wrote:Opet nelogicnosti. Pa puno je teza koalicija izmedju SDPa i DFa ili izmedju SDA i NiPa nego bilo koja druga opcija. Oni drugi imaju drugu ideologiju, ovi imaju licne amnozitete.
- madner
#33604 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ja vidim iz aviona jedan jako solidan anti SDA blok sa stabilnom vecinom. Nista nije 100% sigurno, naravno da mogu kupiti ljude, samo budite svjesni da se to moze desiti i kadrovima NSa. Sada su svi manje vise zadovoljni, ali kada dodje do podjele kolaca, tu padaju ljudi.kluz franjo wrote:Pa fino napiši, da znam da i na mene misliš.madner wrote:I to. Klasicno razmisljanje gdje je cilj ne izaci iz sigurnosne zone. Narod se nece promjeniti, samo se kampanja moze prilagoditi narodu.kluz franjo wrote: Misliš li na ovo moje gore sa Ćesirom?
Ljudi nisu glasali za doktora jer su druge stranke imale kvalitetnije kampanje, uspjeli su doci do svoje ciljne grupe i animirati istu. Dakle kriva je NS, kao sto je kriv i Becirevic i SDP za svoj rezultat.
Sto se tice koaliranja, ozbiljno pitam kada mislite da mozete uzeti vlast u kantonu bez neke desne stranke? Shvatate li opste da to nije realan cilj? Ne moze ni druga strana bez neke ljeve, sada je prilika jer:
Desna stranka nije SDA
Desna stranka mora napraviti rezultat
Ljeve stranke su vece od desnih.
Ima jos jedna bitna stvar, ovaj rast NS je samo privremena slabost SDPa, koji jos nije popunio rupe u KSu. Ali jako brzo ce neko sabrati 2 i 2. DF propada ako Komso ide sa SDA, SDP je ovako slaba druga stranka, dakle...
Nisi sigurno upratio (hiljade ljudi svašta piše), ali ja sam u predizborno vrijeme pokušavao argumentovati gdje je realno za NS da može aktivno participirati u vlasti (KS), čak šta više pokušavao sam da animiram ne za NS, nego za jednu većinu od 18 ruku.
Ja nisam ideološki puritanac, niti mislim da mi u BiH čak i imamo klasičnu ideološku podjelu na političkoj sceni.
Naravno, da su stranke i zaslužne i krive za svoj izborni rezultat.
Ali izborni rezultat je izborni rezultat.
Za stabilnu kantonalnu Vladu bez SDA je potrebno minimalno 18 ruku, među kojima neće biti nijedna koja će popustiti kada SDA krene da je zavrće ili kada joj SDA odriješi kesu.
Ako postoji takvih 18 ruku u skupštini KS, o svemu se može razgovarati ili pregovarati.
Ja kada gledam ovaj izborni rezultat, ja tih 18 ruku ne vidim...
To je sve.
Samo to nije razlog da se ne pokusa.
- Challenger_
#33605 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
sabina1 wrote:Nikome nije niko ništa predbacio....
Konakovićev najprirodniji partner je na Poljinama....a i blizu mu je....
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#33606 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sve tacno, ali i lijevica se mora pogledati u ogledalo.Ako je uopce NS ljevica, jer liberali to ne bi trebali biti po definiciji. Jedan od razloga sto ih glasam. Liberalni asoekt, mada nekad odu vise lijevo od Tite. Ali, to sad nebitno. Nego, opcenito, haj'mo ih nazvati opozicija ima strasne, cesto nicim bazirane sujete. Gleda metar oko sebe ni pedalj dalje. Nema viziju, taktiku ni strategiju i vrlo, veoma potcjenjuje kokurenta. A glavni konkurent je stranka koja vlada skoro 3 decenije sa resursima, infrastrukturom, boljim brojanjem glasova od cika, vjerskom zajednicim iza sebe i vjernim glasacima koju cini armija zaposkenih uhljeba i tenderskih duznika. I boreci se sa takvim divom, opozicija se sretno gleda u ogledalo kaze..vidi me sto sami lijep, pametan i obrazovan. Cesto puta precijenjena stvarnost bez obzira sto konkurrrnt nema zube, ti takav prosjecan mediokritet, usitnjen i slab..dobivas rezulrat kakav imas.sabina1 wrote: A nikako nije razjedinjenost ljevice jer je ideja podređena ličnim ambicijama lidera , zato što smo taoci zloupotrebe najemotivnih vjersko-etno-nacionalnih karakteristika , jer lokalni šerifi utiču na svaki glas u selima i zaseocima , jer je manipulacija neobrazovanim i neukim dovedena do savršenstva , jer se državnim parama na pozicijama rade promocije vladajuće partije , jer smo neobrazovani , privredno inferiorni , podijeljeni , infrastruktrni crvi i jer nam mladi i potencijalni nosioci budućnosti nepovratno odlaze....
Ne , ne , za sve je kriv FGR koji neće da Kifli zaboravi 20 godina karijere u SDA...
Od SDA su gori jedino izdajnici SDA....
- DrugaGimnazija
#33607 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
I ja se slazem da cilj NS mora biti vlast, uz jedan uslov, da to bude bez SDA. Pomalo sam umoran od glasanja za stranku koja ceka da dobije 51% glasova da bi usla u vlast. Ja zelim da moj glas bude zastupljen u vlasti, a ne u opoziciji.
Upravo to. Da budu prva stranka koja nece uhljebljivati ministre iz redova rukovodstva te stranke, nego pokazati da ce pozicije dobijati najsposobniji i najstrucniji. Na ovaj nacin bi se uspostavio novi standard pri uspostavljanju vlasti, jedna nova kvaliteta. Glasaci bi ovo znali prepoznati i nagraditi i nema govora o kaznjavanju zbog koalicije sa NiP.madner wrote: Zato imam prijedlog, uzmu resore i kazu MI cemo imati fer i posten izbor najstrucnijih kandidata. I stvarno to urade, objave ko i zasto je dobio koju poziciju. Ispadne da su zapravo posteni.
-
zippoo87
#33608 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
imam i sada stav,ali nema vise sagovornika ovdje za iznosenje stavova i misljenja...udjemsa vremena na vrijeme na temu,procitam,ne komentarisemsabina1 wrote:Ti si nekada imao stavove u postovima.zippoo87 wrote: tvoji postovi u zadnje vrijeme granice sa ludilom
Danas pišeš kao najmanje 200 ulizica NS - centrale , ne treba im to vjeruj mi a tebi još manje.
Ti stvarno vjeruješ da je Konaković napustio SDA jer je htio da promijeni Kanton Sarajevo iako je prije toga imao 1000 dana da promijeni sve što je poželio a nije promijenio ni pertle na cipelama ?zippoo87 wrote: te tvoje neke konstrukcije i ocekivsnjw nisu izvodiva ni u buducih 200 godina u ovim okolnostima
on topic
ja mislim i ocekujem da NS udje u vlast u KS i da upravo tu pocnu rjesavati probleme
evo ovo boldirano tebe diskredituje...ti si na ovoj temi imala raznorazne "prelaze"...od euforicne navijacice NSa,do konstruktivne sagovornice i sada na kraju,potpuno nerealno i utopisticko rezonovanje realnosti,tacnije pogleda na NS i politiku NSa
ti imas pravo da zelis da NS opet bude opozicija i to ti niko ne spori ali NS i kao stranka a i ljudi unutar stranke su sazrili za vece stvari i nisu vise tako naivni,da ih se tek tako prevesla...nisu ni korumpirani,da ih se kupi i ja vjerujem da ce Pedja i ekipa uraditi sve da naprave najbolje odluke,sigurno ce tu biti i nepopularnih stvari ali vrijeme je da se ide u vlast,naravno ako se mognu dogovoriti,ne radi se ovdje samo o matematici...NS nece ici u puko koaliranje,traziti ce se odmah na konstituisanju neke izmjene i to je nulta tacka...moguce da drugi nece pristati na ovo...ima milion kombinacija
pregovaranje i dogovaranje je umjetnost a u BiH je to posebno tesko,zbog licnih interesa i pohlepe politicara
vidjeti cemo kako ce se stvari odvijati u narednim danima...da se prvo potvrde rezultati pa onda ostalo
sto se mene tice,meni su prihvatljivi svi oni koji prihvate da se odmah rade promjene i da se napravi temelj za napredak...ako to u startu odbiju ovi potencijalni partneri,to ce znaciti da ih promjene i ne zanimaju i u tom slucaju NS i treba i mora ostati u opoziciji,cak i po cijenu da oslabi,bolje nego da se potpuno ugasi
-
A_A_AKCIJA
#33609 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
palermo wrote:pa dobro, to jeste logična koalicija.....ali predbacivati narodu zato što nije glasao za tebe je nekako dječje........mislim, onaj FGR nikad nema više smisla nego nakon ovih par postova od strane članova ili simpatizera NS-a.sabina1 wrote:
Zato imamo 55 % podrške ozbiljnim političkim strankama u Kantonu Sarajevo - SDA-SBB-NIP-NBL-BOSS , odgovorni , ozbiljni , izrazito pošteni i nagrađeni zasluženo novim povjerenjem građana
Mislim, čemu ta uvrijeđenost
Sukus mišljenja prosječnog FGR simpetizera NS, za koje se iskreno nadam da nisu većina. Jedan od razloga zašto je priča o ljevici i sličnim derivatima glupost.Tvoja subjektivna karaterizacija konakovice stranke je samo to i providan paravan za izbjegavanje odgvornosti prema biracima.
Politika je accessoar kao Bvlgarijeva torba. U školi sam voljela debatne klubove, pa bih sad da malo vježbam u skupštinskoj klupi. Samo da se razlikujem od ostalih. Promjene, ali da ostanemo posebni. Vlast, samo kada svi kolektivno evoluirate na naš nivo i prepoznate da ste trebali glasat za mog pradedu, Peđu, nekad davno još u 21. vijeku...
Ljudi, meni je pun klinac svega i hoću da se zgrabi šansa dok još postoji!
-
kluz franjo
#33610 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
OK. Može li samo odgovor na dva pitanja.madner wrote:Ja vidim iz aviona jedan jako solidan anti SDA blok sa stabilnom vecinom. Nista nije 100% sigurno, naravno da mogu kupiti ljude, samo budite svjesni da se to moze desiti i kadrovima NSa. Sada su svi manje vise zadovoljni, ali kada dodje do podjele kolaca, tu padaju ljudi.kluz franjo wrote:Pa fino napiši, da znam da i na mene misliš.madner wrote: I to. Klasicno razmisljanje gdje je cilj ne izaci iz sigurnosne zone. Narod se nece promjeniti, samo se kampanja moze prilagoditi narodu.
Ljudi nisu glasali za doktora jer su druge stranke imale kvalitetnije kampanje, uspjeli su doci do svoje ciljne grupe i animirati istu. Dakle kriva je NS, kao sto je kriv i Becirevic i SDP za svoj rezultat.
Sto se tice koaliranja, ozbiljno pitam kada mislite da mozete uzeti vlast u kantonu bez neke desne stranke? Shvatate li opste da to nije realan cilj? Ne moze ni druga strana bez neke ljeve, sada je prilika jer:
Desna stranka nije SDA
Desna stranka mora napraviti rezultat
Ljeve stranke su vece od desnih.
Ima jos jedna bitna stvar, ovaj rast NS je samo privremena slabost SDPa, koji jos nije popunio rupe u KSu. Ali jako brzo ce neko sabrati 2 i 2. DF propada ako Komso ide sa SDA, SDP je ovako slaba druga stranka, dakle...
Nisi sigurno upratio (hiljade ljudi svašta piše), ali ja sam u predizborno vrijeme pokušavao argumentovati gdje je realno za NS da može aktivno participirati u vlasti (KS), čak šta više pokušavao sam da animiram ne za NS, nego za jednu većinu od 18 ruku.
Ja nisam ideološki puritanac, niti mislim da mi u BiH čak i imamo klasičnu ideološku podjelu na političkoj sceni.
Naravno, da su stranke i zaslužne i krive za svoj izborni rezultat.
Ali izborni rezultat je izborni rezultat.
Za stabilnu kantonalnu Vladu bez SDA je potrebno minimalno 18 ruku, među kojima neće biti nijedna koja će popustiti kada SDA krene da je zavrće ili kada joj SDA odriješi kesu.
Ako postoji takvih 18 ruku u skupštini KS, o svemu se može razgovarati ili pregovarati.
Ja kada gledam ovaj izborni rezultat, ja tih 18 ruku ne vidim...
To je sve.
Samo to nije razlog da se ne pokusa.
Koliko ruku po trenutnim rezultatima broji taj jako solidan anti SDA blok?
Nalaze li se među tim rukama imena npr. Mekić, Kurić, Marić, Pecikoza?
- madner
#33611 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
I to je suplja ako znas malo te ljude. Dakle trenutni SDA u KSu je Konakovica istjerao iz stranke, nakon sto su ga stavili na 13. poziciju, nakon sto su omalozavali kao premijera.gidra wrote:Konakovic nema animozitet prema SDA stranci i to vazda naglasi i podcrta već prema određenim članovima te stranke..madner wrote:Opet nelogicnosti. Pa puno je teza koalicija izmedju SDPa i DFa ili izmedju SDA i NiPa nego bilo koja druga opcija. Oni drugi imaju drugu ideologiju, ovi imaju licne amnozitete.
Nema on problem sa Alijom, to je tacno, ali mislim da nema motivisanije stranke od njih da rasciste racune sa bivsim kolegama.
- Challenger_
#33612 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
I da, iako sam načelno apstinent, ispunio sam dvije liste, kantonalnu, NS i Federalni parlament (Čudić, Bukarić).
Nisam zažalio.
Nisam zažalio.
Last edited by Challenger_ on 08/10/2018 22:24, edited 1 time in total.
- Prpa.ba
#33613 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kifla je NS za novu FGR. Mislim da cemo ostati uskraceni za Bandicevsku koaliciju NiP-NS-SDP-NBL-preletac iz DF jer ce SDA uzeti Novi grad drasticnijom razlikom nego sto je ocekivano, plus nestabilnost NiP i NS prema nemoralnim SDA ponudama kojih ce sigurno biti.
Uostalom, stara FGR nije ni zasluzila da ih nova FGR uvlaci ni krive ni duzne u vlast. Dok se Kifla mrzne jer mu Efendic zakljucava skolske sale po perifernim pripizdinama ne bi li vazio pred 30 lokalaca, stara FGR ugodno caska sa prolaznicima na Ferhadiji. I to u kantonu sa 2/3 ruralnog i recentno doseljenog stanovnistva. I jos ljutnja neka prema tim ljudima, kao kako ne prepoznaju da treba smijeniti SDA.
I tacno je da NiP nema animozitet prema SDA, samo imaju animozitet prema pobjednickom timu okupljenom oko Efendica i pola GO SDA KS.
Uostalom, stara FGR nije ni zasluzila da ih nova FGR uvlaci ni krive ni duzne u vlast. Dok se Kifla mrzne jer mu Efendic zakljucava skolske sale po perifernim pripizdinama ne bi li vazio pred 30 lokalaca, stara FGR ugodno caska sa prolaznicima na Ferhadiji. I to u kantonu sa 2/3 ruralnog i recentno doseljenog stanovnistva. I jos ljutnja neka prema tim ljudima, kao kako ne prepoznaju da treba smijeniti SDA.
I tacno je da NiP nema animozitet prema SDA, samo imaju animozitet prema pobjednickom timu okupljenom oko Efendica i pola GO SDA KS.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#33614 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
KatarinaKosaca wrote: Sve tacno, ali i lijevica se mora pogledati u ogledalo.Ako je uopce NS ljevica, jer liberali to ne bi trebali biti po definiciji. Jedan od razloga sto ih glasam. Liberalni asoekt, mada nekad odu vise lijevo od Tite. Ali, to sad nebitno. Nego, opcenito, haj'mo ih nazvati opozicija ima strasne, cesto nicim bazirane sujete. Gleda metar oko sebe ni pedalj dalje. Nema viziju, taktiku ni strategiju i vrlo, veoma potcjenjuje kokurenta. A glavni konkurent je stranka koja vlada skoro 3 decenije sa resursima, infrastrukturom, boljim brojanjem glasova od cika, vjerskom zajednicim iza sebe i vjernim glasacima koju cini armija zaposkenih uhljeba i tenderskih duznika. I boreci se sa takvim divom, opozicija se sretno gleda u ogledalo kaze..vidi me sto sami lijep, pametan i obrazovan. Cesto puta precijenjena stvarnost bez obzira sto konkurrrnt nema zube, ti takav prosjecan mediokritet, usitnjen i slab..dobivas rezulrat kakav imas.
Sjeti se da si me prije mjesec pitala zašto sam promijenila stav preman Našoj stranci ?
Zbog rukovodstva , koje je sve ovo što ti pišeš i što je najgore , identično je vodstvo SDP-a , GS-a , DF-a....njih zanimaju samo oni , lični profit , ambicije i ugled u društvu.
Lideri stranaka za socijalna prava nose najskuplje marke odjeće u zemlji prosječne plate 400 eura.
Dobar rezultat Naše stranke je posljedica nezadovoljstva.
Fantastičan rezultat SDA je posljedica RADA NA TERENU.
Zamisli da SDA ima neke opšte rezultate zadovoljavajuće , da nam se makar malo popravi standard , da bude više posla i malo pravednija vladavina prava , ma osvajali bi 80-90 % jer se ozbiljno posvete izbornom cilju.
Gurati samu Našu stranku u grotlo da bi pet ljudi dobilo pozicije i da bi botovi odradili zadatak je idiotarija.
Ti si u tri rečenice detektovala sve ono što oni između sebe nikada neće dogovoriti jer im je to nebitno.
Brendovi su opet bitni i resursi...pogledaj GS , nestao zato što oni nisu ulagali u infrastrukturu. Nikakvu.
Odustati od infrastrukture NS-a i SDP-a radi Dine Konakovića može poželiti samo SDA....
Veliki pozdrav.
Last edited by sabina1 on 08/10/2018 22:33, edited 1 time in total.
- Lakat Jebić
#33615 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
to je toPrpa.ba wrote:Kifla je NS za novu FGR. Mislim da cemo ostati uskraceni za Bandicevsku koaliciju NiP-NS-SDP-NBL-preletac iz DF jer ce SDA uzeti Novi grad drasticnijom razlikom nego sto je ocekivano, plus nestabilnost NiP i NS prema nemoralnim SDA ponudama kojih ce sigurno biti.
-
neon-x
#33616 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ljudi nikako da shvate da SDA dobija izbore zato sto je uzjahala budzete, imaju cime da kupuju glasove i igraju prljavo da bi dosli do pobjede. To ce tako trajati unedogled a Nasa Stranka ce imati i dalje ekskluzivno pravo na bavljenje moralnim i estetskim pitanjima iz opozicije.
- sabina1
#33617 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Još kad bi budžet kantona sa 800 milki narastao na milijardu i kusur da se to fino raskusura , navodni animozitet bi ostao samo u Avazu...Prpa.ba wrote:
Kifla revolucionar s flašom vode pored kreveta....zlu ne trebalo
- sabina1
#33618 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pišem sutra.zippoo87 wrote: evo ovo boldirano tebe diskredituje...ti si na ovoj temi imala raznorazne "prelaze"...od euforicne navijacice NSa,do konstruktivne sagovornice i sada na kraju,potpuno nerealno i utopisticko rezonovanje realnosti,tacnije pogleda na NS i politiku NSa
Pozz
-
kluz franjo
#33619 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Evo mene "mrskog fgr-ovca" da opet nešto biberim.neon-x wrote:Ljudi nikako da shvate da SDA dobija izbore zato sto je uzjahala budzete, imaju cime da kupuju glasove i igraju prljavo da bi dosli do pobjede. To ce tako trajati unedogled a Nasa Stranka ce imati i dalje ekskluzivno pravo na bavljenje moralnim i estetskim pitanjima iz opozicije.
Smijem sli samo malo izmjeniti tekst.
Ljudi nikako da shvate da SDA dobija izbore zato što je uzjahala budžete, ZATO ŠTO IMA RUKE U PARLAMENTU!
Nije pitanje ni estetike, ni qrca-palca.
Jedini koji je to shvatao bio je Lagumdžija.
Imaš ruke - imaš vlast - imaš budžet - kupuješ ruke - itd...
Ja ozbiljno pitam. Šta mislite, ko će lakše i prije do 18. ruke u skupštini SKS? Ćesir ili Konaković ili Kojović?
Ako može odgovor bez "bavljenja moralnim i estetskim pitanjima".
- sabina1
- Challenger_
#33621 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
sabina1 wrote:Još kad bi budžet kantona sa 800 milki narastao na milijardu i kusur da se to fino raskusura , navodni animozitet bi ostao samo u Avazu...
- Challenger_
#33622 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Prije svega i iznad svega izborni inžinjering. Promjenjena je, mjenja se i mijenjaće se izborna baza u Sarajevu i tu je početak i kraj priče.neon-x wrote:Ljudi nikako da shvate da SDA dobija izbore zato sto je uzjahala budzete, imaju cime da kupuju glasove i igraju prljavo da bi dosli do pobjede. To ce tako trajati unedogled a Nasa Stranka ce imati i dalje ekskluzivno pravo na bavljenje moralnim i estetskim pitanjima iz opozicije.
- Challenger_
#33623 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
+1Lakat Jebić wrote:to je toPrpa.ba wrote:Kifla je NS za novu FGR. Mislim da cemo ostati uskraceni za Bandicevsku koaliciju NiP-NS-SDP-NBL-preletac iz DF jer ce SDA uzeti Novi grad drasticnijom razlikom nego sto je ocekivano, plus nestabilnost NiP i NS prema nemoralnim SDA ponudama kojih ce sigurno biti.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#33624 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
50% glasaca budzetlije, tenderski zahvalnici, korisnici privikegija itd. 25% nepismeni koji misle da je sda=bih, 25% izbirni inzenjering. Moje misljenje.Challenger_ wrote:Prije svega i iznad svega izborni inžinjering. Promjenjena je, mjenja se i mijenjaće se izborna baza u Sarajevu i tu je početak i kraj priče.neon-x wrote:Ljudi nikako da shvate da SDA dobija izbore zato sto je uzjahala budzete, imaju cime da kupuju glasove i igraju prljavo da bi dosli do pobjede. To ce tako trajati unedogled a Nasa Stranka ce imati i dalje ekskluzivno pravo na bavljenje moralnim i estetskim pitanjima iz opozicije.
- Prpa.ba
#33625 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nazalost, nasi budzetski uhljebi onemogucavaju efikasnije raskusuravanje. Cim budzet naraste, proporcionalno rastu izdaci za budzetistan. Ipak se sukob svodi na to ko je gazda nad fiksnim portfeljem.sabina1 wrote:Još kad bi budžet kantona sa 800 milki narastao na milijardu i kusur da se to fino raskusura , navodni animozitet bi ostao samo u Avazu...