AhaAmiĐa_Idriz wrote:Ma kakvi, eventualno klupa za ne daj Bože._BataZiv_0809 wrote:Igra li Lovrenda znam hocu li igrati vise golova
Znaci duel dvije krimi rad odbrane svakako ne gine?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
AhaAmiĐa_Idriz wrote:Ma kakvi, eventualno klupa za ne daj Bože._BataZiv_0809 wrote:Igra li Lovrenda znam hocu li igrati vise golova
Manje više da. Matip je ok stoper mada ima i on "Lovren" dana. Da je makar Virgil dostupan drugačije bi to sve bilo. Uglavnom ko god da bude par sa Matipom moglo bi biti svega u zadnjoj liniji, ali valjda su pripremili to kako treba._BataZiv_0809 wrote:AhaAmiĐa_Idriz wrote:Ma kakvi, eventualno klupa za ne daj Bože._BataZiv_0809 wrote:Igra li Lovrenda znam hocu li igrati vise golova
![]()
Znaci duel dvije krimi rad odbrane svakako ne gine?
Da sam kakav štreber ranije bi ga riješio, vuče se više od godinumissko wrote:StreberuAmiĐa_Idriz wrote:Kad god položim ispit na faksu mi pobjedimo sljedeću tekmu a evo maloprije sam dobio desetku iz najtežeg predmeta na godini tako da sutra možda i dobro odigramo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BREAKING: Roberto Firmino and Dejan Lovren miss @LFC training ahead of Champions League last-16 tie against @FCBayernEN #SSN
E jebi ga.Roberto Firmino was NOT present as the squad emegered for training. Sky Sports are reporting that the Brazilian is OUT of the clash against Bayern Munich.
Ipak,AmiĐa_Idriz wrote:BREAKING: Roberto Firmino and Dejan Lovren miss @LFC training ahead of Champions League last-16 tie against @FCBayernEN #SSNE jebi ga.Roberto Firmino was NOT present as the squad emegered for training. Sky Sports are reporting that the Brazilian is OUT of the clash against Bayern Munich.
A jebem ti više viruse.Suggestions doing the rounds that Roberto Firmino has missed training as a result of a virus. Sky Sports are reporting that Firmino has simply missed training, they have not stated that he’s out.
Liverpool remain hopeful that Firmino will recover in time to lead the line in Tuesday night’s first leg.
Daniel Sturridge is on standby to start if Firmino isn’t deemed available for selection once he’s been assessed by club medical staff on Tuesday morning, writes @JamesPearceEcho
King_Kenny wrote:@Amiđa, čestitke za položenog teškaša.
Nije valano_sekirli wrote:Amidja, cestitam! Nadam se da si 10 dobio iz prakticnog dijela nastave "sjemenjenje krava i drugih papkara".![]()
svi u napad wrote:Amidza iskrene cestitke za polozeni ispit. Svaka cast i svaka ti dala. A sad ono po naski - bosanski sto se kaze: "lako je dobiti 10 kad ti je profo rodjak. Znas amidza je iz poznate SDA familije![]()
pa mu je lako vidjet cemo ga kod drugog profesora" (sala mala amidza - znas nas jebo ti nas). Nego mani te zajebancije zavrsi taj fax. Vidi koliki klipan a jos se vucara po faxu. Otidji brate u Travnik i zavrsi to, Jes cuo bolan!!!
![]()
![]()
Cestitke jos jednom.
P.S. - da nisi ovoliko na ovom forumu ne bi ispit cekao godinu dana (joj jesam na lijevoj danas - jebiga izvini)![]()
Prevelik si pesimista, mislim ipak pričamo o Bayernu. U ovakvom takmičenju ima nešto i do imena samog._BataZiv_0809 wrote:Dolazi vam nikad losiji Bajern
Ne znam baš za Bayern, voli i njih Mourinho podbadatizomri wrote:Jel' mi to sljedeće dvije igramo protiv @misskovih ljubimaca?
![]()
Izdržite braćo!
Forumski MourinhoAmiĐa_Idriz wrote:Ne znam baš za Bayern, voli i njih Mourinho podbadatizomri wrote:Jel' mi to sljedeće dvije igramo protiv @misskovih ljubimaca?
![]()
Izdržite braćo!
Neces vjerovati da cu za vas navijati.zomri wrote:Jel' mi to sljedeće dvije igramo protiv @misskovih ljubimaca?
![]()
Izdržite braćo!
De budalice jedna, da te neki novi Karisu momenat sjebe u finalu!AmiĐa_Idriz wrote:Meni je sutra podjednako važno kao i nedjelja.
Ššššš, to je tabu temaBHF_Manijak wrote:De budalice jedna, da te neki novi Karisu momenat sjebe u finalu!AmiĐa_Idriz wrote:Meni je sutra podjednako važno kao i nedjelja.![]()
![]()