PeraDzetic wrote:
Pa analogno tome da samo Covic stiti interese Hrvata, i da je jedino HDZ polaze pravo da bude legitimni predstavnik Hrvata, ako izaberu Bosnjaci Ž.K ostadose Hrvati bez predstavnika. Da budemo jasni, Ž.K mora otici i u Posavinu i u Sredisnju Bosnu, a Boga mi u Hercegovinu po glasove. Tu gdje smo dobrim smo djelom i zbog Covica i zbog Bosnjackih predstavnika. Kao sto rece Slavo, sve se moze osporiti Komsicu osim toga nijje inkriminiran i da je patriota.
Ti opet k'o radio Halima, kao da se raspravljaš s jaranom iz mahale pa ideš od nekih vaših zajedničkih aksioma.
Pa analogno tome da samo Covic stiti interese Hrvata,
Tko je to rekao? Nađi jedan moj pasus gdje sam ja nešto približno tako napisao?
HDZ polaze pravo da bude legitimni predstavnik Hrvata,
Ja gledam samo činjenice. Struktura članova hrvatskih klubova u oba doma naroda je neumoljiva. Oni su tu, ja ne vidim neke Hrvate iz drugih stranaka...gdje su DF-ovi Hrvati tu? Znači, nemaju pravo da budu legitimni, ali oni to jesu sudeći po rezultatima izbora.
Da budemo jasni, Ž.K mora otici i u Posavinu i u Sredisnju Bosnu, a Boga mi u Hercegovinu po glasove.
Ne mora, niti će ići. Njegova izborna baza je u bošnjačkom korpusu, a sve van toga su promili, nebitni za njegovu moguću pobjedu.
Kao sto rece Slavo, sve se moze osporiti Komsicu osim toga nijje inkriminiran i da je patriota.
Heh, Slavo

stari egomanijak željan medijske pažnje.
Nego, ne dao bog ovoj državi još takvih patriota kao što je Komšić, koji je iz nje za 20 godina izmuzao koji milijun maraka ne radeći apsolutno ništa, i usput još stigao postati alkoholičar.
Jebeš ti narod kojeg je zapalo da mu protiv njegove volje takav krpelj i nesposobni uhljeb bude prvi među prvima.