SDP

wolf07

#33576 Re: SDP

Post by wolf07 »

Ko imalo sumnja u to da SDP treba pomesti s vlasti u oktobru taj je u gadnoj zabludi. U principu, pametan covjek sad gasi "radar" za izbor stranke koju ce zaokruziti u oktobru. U preostalim mjesecima slusacemo i gledati - predizborna sranja!!!! Tu politike nema ni na kilometar. I naravno da ce se tu i tamo uciniti i pokoji dobar potez. Osim toga, SDP je svojim pristajanjem na razne ucjene iz RS-a do te mjere ojacao SNSD i Dodika da je sad veliko pitanje ko ce tamo i na koji nacin parirati onom medjedu Dodiku. S druge strane sutili su k'o kakve picke kad se sve sto je vezano za "Sejdic-Finci" polako ali sigurno pretapalo u "hrvatsko pitanje" a oni su i izazvali svo sranje sa Covicem kad su ugurali Komsica u Predsjednistvo. Sad kad je trebalo do kraja istjerati tu stvar niko nema muda da Hrvatima kaze: "Halo, gospodo sve sto u politici BiH postoji rezultat je rata, pa tako i vas polozaj. Ko vas handri, sto niste odbili Vasingtonski i Dejtonski sporazum kad te tako zahebani. Ako hocete da popravljate svoje stanje onda prvo morate nama pomoci da rasklopimo RS, ako necete onda vozdra!"
drug_profi

#33577 Re: SDP

Post by drug_profi »

Jednog dana kad se shvati da se RS moze samo ratom rasklopiti, valjda cemo bataliti te ublehe i krenuti dalje.
rokan

#33578 Re: SDP

Post by rokan »

sda, sds, hdz su najvece zlo koje je zadesilo bih ali je sdp najveca prevara i zato su mi odvratniji od bilo kojeg sda-ovca, sds-ovca ili hdz-ovca. ovi su mi uzeli sve ali mi je uvijek ostajala nada. tu nadu mi je ubio sdp.
vee-jay

#33579 Re: SDP

Post by vee-jay »

drugi profil wrote:...ja cu im halaliti ...
ja ovo procitam i izgubim godinu zivota.
Akibh

#33580 Re: SDP

Post by Akibh »

drugi profil wrote:Ako SDP ucini da Konjuh proradi, iz kakvih god sebicnih razloga to bilo, ja cu im halaliti dio sranja.
Kad bi sve stranke iz istih razloga uradili ponesto za opste dobro, ne bi bila ovako grdna zemlja.
O boze, zar normalan covjek moze nesto ovako izjavit...
Android Knego

#33581 Re: SDP

Post by Android Knego »

Akibh wrote:
drugi profil wrote:Ako SDP ucini da Konjuh proradi, iz kakvih god sebicnih razloga to bilo, ja cu im halaliti dio sranja.
Kad bi sve stranke iz istih razloga uradili ponesto za opste dobro, ne bi bila ovako grdna zemlja.
pa u redu je ako se ono "dio" odnosi na 0,00000000000001% od svega sto su napravili...
McMoy

#33582 Re: SDP

Post by McMoy »

vee-jay wrote:
:lol: :lol: :thumbup:
drug_profi

#33583 Re: SDP

Post by drug_profi »

vee-jay wrote:
...dio sranja. Ne sve. I objasnio sam zasto.
drug_profi

#33584 Re: SDP

Post by drug_profi »

Akibh wrote:
Sta bi falilo kad bi svaka stranka ponekad nesto i za raju uradila?
Valjda je jasno da se svi oni bore za vlast radi sebe, a ne radi nas. Kad se desi da ucine nesto korisno, treba pozdraviti.

Ili se ne slazes sa tim, jer normalan covjek ne zeli da vlast radi korisne stvari?
drug_profi

#33585 Re: SDP

Post by drug_profi »

rokan wrote:sda, sds, hdz su najvece zlo koje je zadesilo bih ali je sdp najveca prevara i zato su mi odvratniji od bilo kojeg sda-ovca, sds-ovca ili hdz-ovca. ovi su mi uzeli sve ali mi je uvijek ostajala nada. tu nadu mi je ubio sdp.
ovo je susta istina. Najveci zlocin koji su mogli uraditi prema ovoj zemlji je ubiti i nadu.
Ova bagra lopovska sa svezanim zastavama iz 1991 pametnog covjeka nije mogla prevariti, ali ovi sa crvenim kravatama, nasukase nas opako...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#33586 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

Pojavio se opet Zlatko , naša posljednja nada spasa (kako ono bi :? :D ) sa tajne lokacije. Opet plače. Poziva pravosudne organe. Ne znam od kada se sa kumom kojoj šteliš posao razgovara preko društvenih mreža, ali šta ćeš, moderno doba, a čovjek informatičar. Ujedno rekao oprostiti svim svojima i dati šansu da poprave grešku. Valjda će i kuma oprostiti, nije dugme. Nije spominjao svog brata po materi korupciji Bakira, sad nije vrijeme za talasanje, sad je vrijeme za spašavanje dilova. Jadno, mizerno, nisko, nedostojanstveno, čemerno i tužno.
StupskaBitanga

#33587 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

Hamdija Lipovača danas o ponovnoj koaliciji sa SDA
"Koalicija sa SDA je državotvorno pitanje"
zar ovim nije sve jasno?
drug_profi

#33588 Re: SDP

Post by drug_profi »

I SDP i SDA...

isto nabijem na qurac.
_majevica_

#33589 Re: SDP

Post by _majevica_ »

KatarinaKosaca wrote:Pojavio se opet Zlatko , naša posljednja nada spasa (kako ono bi :? :D ) sa tajne lokacije. Opet plače. Poziva pravosudne organe. Ne znam od kada se sa kumom kojoj šteliš posao razgovara preko društvenih mreža, ali šta ćeš, moderno doba, a čovjek informatičar. Ujedno rekao oprostiti svim svojima i dati šansu da poprave grešku. Valjda će i kuma oprostiti, nije dugme. Nije spominjao svog brata po materi korupciji Bakira, sad nije vrijeme za talasanje, sad je vrijeme za spašavanje dilova. Jadno, mizerno, nisko, nedostojanstveno, čemerno i tužno.
Treba procesljat i pravosudje u FBiH...sve je to ista bagra.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#33590 Re: SDP

Post by JoseMujica »

StupskaBitanga wrote:Hamdija Lipovača danas o ponovnoj koaliciji sa SDA
"Koalicija sa SDA je državotvorno pitanje"
zar ovim nije sve jasno?

vole ga izgleda primati :lol:

al ko što gore rekoste ovi su zlotvori ubili zadnju nadu da moremo bolje...temeljitije nam hebaše mater nego što je to zločinačka famalija Izmetbegović učinila za protekle 24 najteže godine

još ih zaokružih 2010. ko zadnji gistro bančo :cry: Prolazniče tek da znaš da je i Tornjak bolja opcija od tebe nabijem te na qurac
Styling

#33591 Re: SDP

Post by Styling »

KatarinaKosaca wrote:Pojavio se opet Zlatko , naša posljednja nada spasa (kako ono bi :? :D ) sa tajne lokacije. Opet plače. Poziva pravosudne organe. Ne znam od kada se sa kumom kojoj šteliš posao razgovara preko društvenih mreža, ali šta ćeš, moderno doba, a čovjek informatičar. Ujedno rekao oprostiti svim svojima i dati šansu da poprave grešku. Valjda će i kuma oprostiti, nije dugme. Nije spominjao svog brata po materi korupciji Bakira, sad nije vrijeme za talasanje, sad je vrijeme za spašavanje dilova. Jadno, mizerno, nisko, nedostojanstveno, čemerno i tužno.

Nemojte Zlatku zamjeriti. Ima covjek ozbiljnih porodicnih problema. Malo je sludjen. :-)
KatarinaKosaca

#33592 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

Styling wrote:Nemojte Zlatku zamjeriti. Ima covjek ozbiljnih porodicnih problema. Malo je sludjen. :-)
Ma, jok, pa gdje bi njemu šta zamjerili. šta ti je. :oops: :D
StupskaBitanga

#33593 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

Slučajnom prolazniku se ništa ne zamjera jer je samo u prolazu

Sent from my iPhone using Tapatalk
JoseMujica

#33594 Re: SDP

Post by JoseMujica »

inače čovjek sve poslove obavlja u prolazu
StupskaBitanga

#33595 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

Rutinski

Sent from my iPhone using Tapatalk
JoseMujica

#33596 Re: SDP

Post by JoseMujica »

evo slogan za oktobar

SDP
MI SMO U PROLAZU!

pa veliki poster sa Sratkom uz natpis Čovjek u prolazu!
Last edited by JoseMujica on 22/02/2014 21:46, edited 1 time in total.
Maharadza

#33597 Re: SDP

Post by Maharadza »

drugi profil wrote:I SDP i SDA...

isto nabijem na qurac.
Image
pemanapemani

#33598 Re: SDP

Post by pemanapemani »

Više nije u pitanju to što je čovjek ispao levat na izborima 2010., nego što je dopustio sebi 15 godina manipuliranja.

S jedne strane imaš kriminalne "patriote", koji su pod krinkom probosanstva i zaštite bošnjaštva (terminologija zavisi od trenutka) opljačkali sve što se opljačkati dalo poslije fašističkog iživljavanja. Na njihovu radost, toga nije bilo malo, jer su radnici i pod granatama čuvali društvenu svojinu kao zjenicu oka svoga. Koliko god da je nakaradna i kriminalna, sa ovom "stranom" znaš na čemu si.

S druge strane, SDP. 15 godina manipuliranja emocijama, solidarnošću, socijalnom pravdom, poštenjem... "Uspjehe" Alijanse za promjene su opravdali dvogodišnjim mandatom i urotom protiv građanske BiH, a rezultate rada načelnika političkim sistemom i nenadležnošću. Političku prostituciju koju živimo protekle tri i kusur godine je glupo i komentarisati.

Politička kurva najgore vrste i stvorenje, da ga tako nazovem, koje je ubilo nadu.
emigrazione

#33599 Re: SDP

Post by emigrazione »

JoseMujica wrote:

pa šta je ovo drugovi.....reČe se Neonko je prvi počeo s onim "ovo je poruka političarima da rade svoj posao"...pa Šemsudin nastavio s tiradom o parfemisanim pismima PreCedniku...a sada i Slučajni prolaznik sasvim slučajno prolazi kroz GO u pauzi leta do Frankfurta a.m.

al što nije zabilježilo oko kamere i što me interesuje...jel bilo barem pokušaja "drugarske kritike" na račun PerCednika?
DRŽ'TE LOPOVA!!! :D
Ja govneta profesorskog majku mu...kako jezikom prevrce po ustima, pa onda malo okicama lopovskim...ali najzajebaniji je kada pocne urlati i satro ruziti Damira Hadzica i ostale :lol: :lol:
KatarinaKosaca

#33600 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

emigrazione wrote:..ali najzajebaniji je kada pocne urlati i satro ruziti Damira Hadzica i ostale :lol: :lol:
to nije ni šibicarski, nego pijačno-tezgarski fol star nekoliko decenija na Markalama. Vlasnik tezge kaže prodavcu da vara na vagi, ako se mušterija pobuni gazda kao dotrči i daje otkaz radniku riječima "Ja živim od mušterije ne od tebe". Sutra sve isto i nanovo.
Post Reply