sarajevoxxxx wrote:Ili Asad ili ćemo uništiti Siriju - Parola je sirijskog režima od početka sirijske revolucije.Osvetinčko zavijanje vukodlaka kojem se bliži kraj i monstruma sirijskog režima osjetili su danas građani Maaretu En-Nu'amana (grada u kojem je jučer režim doživio pravi debakl na bojnom polju).
Naravno, kukavica, a šta drugo može raditi, sveti se nad civilima, ženama, djeci, starcima, Idliba, na koje je danas izveo desetine zračnih udara, u kojem je poginulo 10 građana i na desetine ranjeno:
Maaretu An-Nu'man 16.12.2014.
https://www.facebook.com/video.php?v=48 ... =2&theater
Kako si ti posvađan sa elementarnom logikom, tj providno manipulišeš i služiš se prljavom propagandom. Čuješ sveti se civilima, i napiše u desetine zračnih udara ubije 10 civila. Da im je cilj ubijanje civila sve bi to mogli postići jednim udarom. Mani se više ponavljanja tih gluposti. Jasno je svakom da u ratu najgore stradaju nedužni ljudi, civili. Jasno je svakome da je Assad diktator a ne Gandi pa da se od njega očekuje da mirno prihvati sopstveni kraj. Jasno je da će se boriti do zadnjeg i da mu ničiji život ne vrijedi više od sopstvenog. Pa ko ga zbog toga može kriviti? Koji je to vladar koji bi mirno prihvatio štap u anus, kraj koji su mu namijenili oni koji decenijama po oprobanom receptu sprovode svoje naume koristeći živote ljudi ispranih mozgova koje je lako izmanipulisati da ustvari ginu za njihove ciljeve iako im se čini da ustvari ginu za neke svoje, koji su i sami po sebi naopaki i retrogradni.
Svakome je danas jasno šta se radi u Siriji i nema potrebe da ti manipulišeš i da se sprdaš sa elementarnom logikom. Shvatili smo, žene djeca, rana svakog muslimana. Kad te to toliko pogađa da moraš ovdje da ponavljaš kao pokvarena ploča, pitam se samo, jesi li ti i tvoji istomišljenici tolike kukavice da mislite da je to dovoljno? Zašto niste u Siriji? Da mene nešto toliko pogađa i progoni, ma ne bih gubio vrijeme pred tastaturom hvaleći se iz hlada ženine suknje koliki sam ja musliman i kako me stradanja žena, djece i braće muslimana pogađaju. Kakav ti je to egzibicionizam. Jesi li ti muško? Još ako to radiš za novac, jer enormno vrijeme koje trošiš ovdje i izbjegavanje diskusije sa drugima upućuje na takav zaključak, onda se baš pitam kakav si ti to soj čovjeka.