Demokratska fronta Željko Komšić

Hafis

#33576 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

pici wrote:
Alfons Kauders wrote:
mO k3 wrote:Eki ovoga sam sebe kvota i sam sebi se smije :mrgreen: :lol:
Prvi Nositelj se zaboravio logovati na drugi account :lol:

puko afizaga ko konjska dlaka na gudalu
Prčo, pa zar ti vjeruješ tim glasinama :)
kmirsad

#33577 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kmirsad »

mO k3 wrote:
pici wrote:
puko afizaga ko konjska dlaka na gudalu
:lol: :mrgreen:
:lol: a što se ismijah na sabahu...
Alfons Kauders

#33578 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:Šta ima s tim NVZ...NZV... kakogod ? U koja ste doba?
U doba da tebi i stranačkim kolegama uskoro valja s motorkom u balvane, jer Reuf opet gleda preko Ivana, a mi ga guramo. U doba da se morate koprcati i nadati da će Fahro u predsjedništvo, a neće jer u NVZ imamo još neka iznenađenja za njegove, što bi rekli Amerikanci, "October surprise"... U doba da molite Boga i Gospu da SDA napravi kakav-takav rezultat i uvali vas u vlast, a mi samo molimo Mirsada Kukića da ga ne opali srce prije izbora, da mu tad preuzmemo i ono pola stranke što nije već s nama. U ta doba da ne kontate da internetska zajebancija prestaje biti zajebancija kad je se dohvate ozbiljni ljudi.

U ta smo doba da će -U- najebat s NVZ, dobri moj doktore. A ti se ibreti i pitaj kad ćemo osnovati stranku i koliko ćemo imati mandata, sve dok ne skontaš da NVZ nije stranka, već pokret i životna filozofija, NVZ druge stranke koristi kao autobuse, kad nam trebaju od A do B.

Kad smo kod toga, šta ima s tim Planom B? :)
mO k3

#33579 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mO k3 »

@alfoinso mislis plan "kme"?? :mrgreen:
Alfons Kauders

#33580 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Alfons Kauders »

mO k3 wrote:@alfoinso mislis plan "kme"?? :mrgreen:
Ne ofiraj položaj! :izet:
Hafis

#33581 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote: Kad smo kod toga, šta ima s tim Planom B? :)
Ništa, čekamo na slijedeći potez ''probosanskog'' bloka. Ovo sa Zakonom o izbornim jedinicama izgleda nije upalilo, valjda imaju još nekakav kec u rukavu.
Roccohljup

#33582 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Roccohljup »

kmee ili beeeee isto ti ga dođe. Izgleda da ce sve krunice baciti na šćepu da im on bude partner :D
Hafis

#33583 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

Roccohljup wrote:
kmee ili beeeee isto ti ga dođe. Izgleda da ce sve krunice baciti na šćepu da im on bude partner :D
Vidjet ćemo tko daje više - SDA/SBB ili ono što preostane zbrda zdola.
Imam osjećaj da ćemo imati reprizu vlasti HDZ/SDA (plus njeni klonovi)/SBB.
NVZ i i ostala kombi ekipa na popravni ponovo za 4 godine.
Roccohljup

#33584 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Roccohljup »

Hafis wrote:
Roccohljup wrote:
Sve da se to i desi, najgore bi opet prosao UZP. Sa ovakvim tempom aktivnosti na "očuvanju hrvatskog korpusa" za 4 god nece imati glasova ni za vlast na kantonalnom nivou.
mO k3

#33585 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mO k3 »

Image

Ako se u manjem entitetu na odrze izbori , a vamo bude Zeljo Komsic i Denis recimo , kako funkocionise onda predsjednistvo??

:mrgreen:
Hafis

#33586 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

Roccohljup wrote:
Hafis wrote:
Roccohljup wrote:
Sve da se to i desi, najgore bi opet prosao UZP. Sa ovakvim tempom aktivnosti na "očuvanju hrvatskog korpusa" za 4 god nece imati glasova ni za vlast na kantonalnom nivou.
To je sve relativno, i dešava se u cijeloj državi. Samo će biti manji broj glasača, a isti postotci.

Sad da i ja slično oprobam: Ali zato će bismilah ekipa s ovakvim tempom aktivnosti na ''očuvanju bošnjačkog korpusa'' za 4 godine dodatno učvrstiti vlast u trokutistanu.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#33587 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

Roccohljup wrote: Sa ovakvim tempom aktivnosti na "očuvanju hrvatskog korpusa" za 4 god nece imati glasova ni za vlast na kantonalnom nivou.
to je spin velikobošnjačkih stranaka i muslimana koji žele otjerati hrvate iz bosne i hercegovine.
mO k3

#33588 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mO k3 »

malakh wrote:
Roccohljup wrote: Sa ovakvim tempom aktivnosti na "očuvanju hrvatskog korpusa" za 4 god nece imati glasova ni za vlast na kantonalnom nivou.
to je spin velikobošnjačkih stranaka i muslimana koji žele otjerati hrvate iz bosne i hercegovine.
spin , otjerati hrvate iz bih??
Ko ih tjera ??
Roccohljup

#33589 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Roccohljup »

mO k3 wrote:
malakh wrote:
spin , otjerati hrvate iz bih??
Ko ih tjera ??
Zna se :D :D :D
mO k3

#33590 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mO k3 »

Znaci bosnje im krive za jako losu ekonomsku situaciju ??
Hafis

#33591 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

Roccohljup wrote:
mO k3 wrote:
malakh wrote: spin , otjerati hrvate iz bih??
Ko ih tjera ??
Tjera ih laka dostupnost boljeg života na zapadu, veća mogućnost zapošljenja, veća zarada, ušteda, bolji provod i općenito sve ono za što bi prosječan Marokanac ili Pakistanac dali jedan bubreg i pola sternalne koštane srži, a takvih bogami nije malo ni u ovoj zemlji. Ali ako ništa - mogu se rugati onim nesrećnicima koji su to ostvarili tamo.

Ali eto, sad će Komšo i NVZ nakon izbora dotjerati stvari pod konac, i eto sviju nazad što se rek'o keks.
Evo, već pomalo kreće nabolje... malo su sadaku podigli braniteljima.
mO k3

#33592 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mO k3 »

zato je Covic imao priliku u zadnje 4 godine da uradi bolje , ali nije mu nesto islo za rukom .
Ja da sam bosanski katolik pitao bih se jeli Covic pravi covjek , gdje je zakazala njegova politika ...
Vazno je traziti krivca u drugima
PeraDzetic

#33593 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by PeraDzetic »

Hafis wrote:
Roccohljup wrote: Ko ih tjera ??
Tjera ih laka dostupnost boljeg života na zapadu, veća mogućnost zapošljenja, veća zarada, ušteda, bolji provod i općenito sve ono za što bi prosječan Marokanac ili Pakistanac dali jedan bubreg i pola sternalne koštane srži, a takvih bogami nije malo ni u ovoj zemlji. Ali ako ništa - mogu se rugati onim nesrećnicima koji su to ostvarili tamo.

Ali eto, sad će Komšo i NVZ nakon izbora dotjerati stvari pod konac, i eto sviju nazad što se rek'o keks.
Dabome da nas tjeraju Bosnjaci izborom Željka K. za predstavnika Hrvatskog naroda. I iz Slavonije, Podravine , Zagorja odlazimo jer ne mozemo da trpimo teror tog zlog uma koji nas terorise. Ja sam za to da damo Covicu jos jedan mandat da zastiti nas Hrvate i u Bosni i u matici.
halo_ba

#33594 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by halo_ba »

Hafis wrote: Tjera ih laka dostupnost boljeg života na zapadu, veća mogućnost zapošljenja, veća zarada, ušteda, bolji provod i općenito sve ono za što bi prosječan Marokanac ili Pakistanac dali jedan bubreg i pola sternalne koštane srži, a takvih bogami nije malo ni u ovoj zemlji. Ali ako ništa - mogu se rugati onim nesrećnicima koji su to ostvarili tamo.

Komsic im je crvena krpa pred ocima. :D

Hafise, vidi ovo:

Image
Hafis

#33595 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

PeraDzetic wrote:
Hafis wrote:
Roccohljup wrote: Ko ih tjera ??

Dabome da nas tjeraju Bosnjaci izborom Željka K. za predstavnika Hrvatskog naroda. I iz Slavonije, Podravine , Zagorja odlazimo jer ne mozemo da trpimo teror tog zlog uma koji nas terorise. Ja sam za to da damo Covicu jos jedan mandat da zastiti nas Hrvate i u Bosni i u matici.
Jesi li ti pročitao što sam ja napisao ili si ovo unaprijed spremio pa postavio kao nekakvu repliku na moj tekst.
Gdje sam ja spomenuo da Bošnjaci nekog tjeraju iz BiH? I jednim jedinim slovom doveo Bošnjake u taj kontekst???

Samo sam uzgred rekao da bi Bošnjaci odlazili u još većem broju kada bi imali odgovarajuće papire, što ne znači da i sada ne odlaze u velikom broju, o čemu nije baš popularno javno govoriti u tvojoj sredini, čim se ti s Hrvatima zamajavaš.

Dedera malo, prisaberi se... znači idemo ponovo
Alfons Kauders

#33596 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote: Kad smo kod toga, šta ima s tim Planom B? :)
Ništa, čekamo na slijedeći potez ''probosanskog'' bloka. Ovo sa Zakonom o izbornim jedinicama izgleda nije upalilo, valjda imaju još nekakav kec u rukavu.
Kako će i upaliti kad niko u SDP i DF ne zna čitati Ustav i Poslovnik?

Sad idemo na alternativnu. HDZ u vlast, Čović s vlasti. Uživajte u manjinskoj vladi. :D
kmirsad

#33597 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kmirsad »

halo_ba wrote:
Hafis wrote: Tjera ih laka dostupnost boljeg života na zapadu, veća mogućnost zapošljenja, veća zarada, ušteda, bolji provod i općenito sve ono za što bi prosječan Marokanac ili Pakistanac dali jedan bubreg i pola sternalne koštane srži, a takvih bogami nije malo ni u ovoj zemlji. Ali ako ništa - mogu se rugati onim nesrećnicima koji su to ostvarili tamo.

Komsic im je crvena krpa pred ocima. :D

Hafise, vidi ovo:

Image
:lol: :lol: :lol:
Hafis

#33598 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

Tito je bio najveći gospodin što se ikada pojavio na ovim prostorima. Doduše, ono su bila vremena koja su zahtijevala velike ljude. Danas toga više nema.
A porediti ovog malog jazavca s njim je vic godine.. jebo ti tvoj antifašizam kada ti ga ovaj alkos može prodati.
ultima_palabra

#33599 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Ivo Miro je još veći redikul, pa ste svi glasali za njega. Nije u tome stvar.
kmirsad

#33600 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kmirsad »

Po čemu si zaključio da alkoholizam i antifažizam...jedno drugo isključuju... ja što više pijem... sve sam veči antifašista i jezik mi se sve više razvezuje da se fašistima najebem mame... i sve sam opasniji, crnji antifašista... jel to karasevdah...
Post Reply