Prčo, pa zar ti vjeruješ tim glasinamapici wrote:Alfons Kauders wrote:Prvi Nositelj se zaboravio logovati na drugi accountmO k3 wrote:Eki ovoga sam sebe kvota i sam sebi se smije![]()
puko afizaga ko konjska dlaka na gudalu
Demokratska fronta Željko Komšić
-
Hafis
#33576 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- kmirsad
#33577 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
mO k3 wrote:pici wrote:
puko afizaga ko konjska dlaka na gudalu![]()
- Alfons Kauders
#33578 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U doba da tebi i stranačkim kolegama uskoro valja s motorkom u balvane, jer Reuf opet gleda preko Ivana, a mi ga guramo. U doba da se morate koprcati i nadati da će Fahro u predsjedništvo, a neće jer u NVZ imamo još neka iznenađenja za njegove, što bi rekli Amerikanci, "October surprise"... U doba da molite Boga i Gospu da SDA napravi kakav-takav rezultat i uvali vas u vlast, a mi samo molimo Mirsada Kukića da ga ne opali srce prije izbora, da mu tad preuzmemo i ono pola stranke što nije već s nama. U ta doba da ne kontate da internetska zajebancija prestaje biti zajebancija kad je se dohvate ozbiljni ljudi.Hafis wrote:Šta ima s tim NVZ...NZV... kakogod ? U koja ste doba?
U ta smo doba da će -U- najebat s NVZ, dobri moj doktore. A ti se ibreti i pitaj kad ćemo osnovati stranku i koliko ćemo imati mandata, sve dok ne skontaš da NVZ nije stranka, već pokret i životna filozofija, NVZ druge stranke koristi kao autobuse, kad nam trebaju od A do B.
Kad smo kod toga, šta ima s tim Planom B?
- mO k3
#33579 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
@alfoinso mislis plan "kme"?? 
- Alfons Kauders
#33580 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne ofiraj položaj!mO k3 wrote:@alfoinso mislis plan "kme"??
-
Hafis
#33581 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ništa, čekamo na slijedeći potez ''probosanskog'' bloka. Ovo sa Zakonom o izbornim jedinicama izgleda nije upalilo, valjda imaju još nekakav kec u rukavu.Alfons Kauders wrote: Kad smo kod toga, šta ima s tim Planom B?
- Roccohljup
#33582 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kmee ili beeeee isto ti ga dođe. Izgleda da ce sve krunice baciti na šćepu da im on bude partnermO k3 wrote:@alfoinso mislis plan "kme"??
-
Hafis
#33583 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vidjet ćemo tko daje više - SDA/SBB ili ono što preostane zbrda zdola.Roccohljup wrote:kmee ili beeeee isto ti ga dođe. Izgleda da ce sve krunice baciti na šćepu da im on bude partnermO k3 wrote:@alfoinso mislis plan "kme"??
Imam osjećaj da ćemo imati reprizu vlasti HDZ/SDA (plus njeni klonovi)/SBB.
NVZ i i ostala kombi ekipa na popravni ponovo za 4 godine.
- Roccohljup
#33584 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sve da se to i desi, najgore bi opet prosao UZP. Sa ovakvim tempom aktivnosti na "očuvanju hrvatskog korpusa" za 4 god nece imati glasova ni za vlast na kantonalnom nivou.Hafis wrote:Vidjet ćemo tko daje više - SDA/SBB ili ono što preostane zbrda zdola.Roccohljup wrote:kmee ili beeeee isto ti ga dođe. Izgleda da ce sve krunice baciti na šćepu da im on bude partnermO k3 wrote:@alfoinso mislis plan "kme"??
- mO k3
#33585 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Ako se u manjem entitetu na odrze izbori , a vamo bude Zeljo Komsic i Denis recimo , kako funkocionise onda predsjednistvo??
-
Hafis
#33586 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To je sve relativno, i dešava se u cijeloj državi. Samo će biti manji broj glasača, a isti postotci.Roccohljup wrote:Sve da se to i desi, najgore bi opet prosao UZP. Sa ovakvim tempom aktivnosti na "očuvanju hrvatskog korpusa" za 4 god nece imati glasova ni za vlast na kantonalnom nivou.Hafis wrote:Vidjet ćemo tko daje više - SDA/SBB ili ono što preostane zbrda zdola.Roccohljup wrote:
kmee ili beeeee isto ti ga dođe. Izgleda da ce sve krunice baciti na šćepu da im on bude partner
Sad da i ja slično oprobam: Ali zato će bismilah ekipa s ovakvim tempom aktivnosti na ''očuvanju bošnjačkog korpusa'' za 4 godine dodatno učvrstiti vlast u trokutistanu.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#33587 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
to je spin velikobošnjačkih stranaka i muslimana koji žele otjerati hrvate iz bosne i hercegovine.Roccohljup wrote: Sa ovakvim tempom aktivnosti na "očuvanju hrvatskog korpusa" za 4 god nece imati glasova ni za vlast na kantonalnom nivou.
- mO k3
#33588 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
spin , otjerati hrvate iz bih??malakh wrote:to je spin velikobošnjačkih stranaka i muslimana koji žele otjerati hrvate iz bosne i hercegovine.Roccohljup wrote: Sa ovakvim tempom aktivnosti na "očuvanju hrvatskog korpusa" za 4 god nece imati glasova ni za vlast na kantonalnom nivou.
Ko ih tjera ??
- Roccohljup
#33589 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zna semO k3 wrote:spin , otjerati hrvate iz bih??malakh wrote:to je spin velikobošnjačkih stranaka i muslimana koji žele otjerati hrvate iz bosne i hercegovine.Roccohljup wrote: Sa ovakvim tempom aktivnosti na "očuvanju hrvatskog korpusa" za 4 god nece imati glasova ni za vlast na kantonalnom nivou.
Ko ih tjera ??
- mO k3
#33590 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znaci bosnje im krive za jako losu ekonomsku situaciju ??
-
Hafis
#33591 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tjera ih laka dostupnost boljeg života na zapadu, veća mogućnost zapošljenja, veća zarada, ušteda, bolji provod i općenito sve ono za što bi prosječan Marokanac ili Pakistanac dali jedan bubreg i pola sternalne koštane srži, a takvih bogami nije malo ni u ovoj zemlji. Ali ako ništa - mogu se rugati onim nesrećnicima koji su to ostvarili tamo.Roccohljup wrote:mO k3 wrote:Zna semalakh wrote: spin , otjerati hrvate iz bih??
Ko ih tjera ??![]()
![]()
Ali eto, sad će Komšo i NVZ nakon izbora dotjerati stvari pod konac, i eto sviju nazad što se rek'o keks.
Evo, već pomalo kreće nabolje... malo su sadaku podigli braniteljima.
- mO k3
#33592 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
zato je Covic imao priliku u zadnje 4 godine da uradi bolje , ali nije mu nesto islo za rukom .
Ja da sam bosanski katolik pitao bih se jeli Covic pravi covjek , gdje je zakazala njegova politika ...
Vazno je traziti krivca u drugima
Ja da sam bosanski katolik pitao bih se jeli Covic pravi covjek , gdje je zakazala njegova politika ...
Vazno je traziti krivca u drugima
-
PeraDzetic
#33593 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dabome da nas tjeraju Bosnjaci izborom Željka K. za predstavnika Hrvatskog naroda. I iz Slavonije, Podravine , Zagorja odlazimo jer ne mozemo da trpimo teror tog zlog uma koji nas terorise. Ja sam za to da damo Covicu jos jedan mandat da zastiti nas Hrvate i u Bosni i u matici.Hafis wrote:Zna seRoccohljup wrote: Ko ih tjera ??![]()
![]()
Tjera ih laka dostupnost boljeg života na zapadu, veća mogućnost zapošljenja, veća zarada, ušteda, bolji provod i općenito sve ono za što bi prosječan Marokanac ili Pakistanac dali jedan bubreg i pola sternalne koštane srži, a takvih bogami nije malo ni u ovoj zemlji. Ali ako ništa - mogu se rugati onim nesrećnicima koji su to ostvarili tamo.
Ali eto, sad će Komšo i NVZ nakon izbora dotjerati stvari pod konac, i eto sviju nazad što se rek'o keks.
-
halo_ba
#33594 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komsic im je crvena krpa pred ocima.Hafis wrote: Tjera ih laka dostupnost boljeg života na zapadu, veća mogućnost zapošljenja, veća zarada, ušteda, bolji provod i općenito sve ono za što bi prosječan Marokanac ili Pakistanac dali jedan bubreg i pola sternalne koštane srži, a takvih bogami nije malo ni u ovoj zemlji. Ali ako ništa - mogu se rugati onim nesrećnicima koji su to ostvarili tamo.
Hafise, vidi ovo:

-
Hafis
#33595 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jesi li ti pročitao što sam ja napisao ili si ovo unaprijed spremio pa postavio kao nekakvu repliku na moj tekst.PeraDzetic wrote:Dabome da nas tjeraju Bosnjaci izborom Željka K. za predstavnika Hrvatskog naroda. I iz Slavonije, Podravine , Zagorja odlazimo jer ne mozemo da trpimo teror tog zlog uma koji nas terorise. Ja sam za to da damo Covicu jos jedan mandat da zastiti nas Hrvate i u Bosni i u matici.Hafis wrote:Zna seRoccohljup wrote: Ko ih tjera ??![]()
![]()
Tjera ih laka dostupnost boljeg života na zapadu, veća mogućnost zapošljenja, veća zarada, ušteda, bolji provod i općenito sve ono za što bi prosječan Marokanac ili Pakistanac dali jedan bubreg i pola sternalne koštane srži, a takvih bogami nije malo ni u ovoj zemlji. Ali ako ništa - mogu se rugati onim nesrećnicima koji su to ostvarili tamo.
Gdje sam ja spomenuo da Bošnjaci nekog tjeraju iz BiH? I jednim jedinim slovom doveo Bošnjake u taj kontekst???
Samo sam uzgred rekao da bi Bošnjaci odlazili u još većem broju kada bi imali odgovarajuće papire, što ne znači da i sada ne odlaze u velikom broju, o čemu nije baš popularno javno govoriti u tvojoj sredini, čim se ti s Hrvatima zamajavaš.
Dedera malo, prisaberi se... znači idemo ponovo
- Alfons Kauders
#33596 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kako će i upaliti kad niko u SDP i DF ne zna čitati Ustav i Poslovnik?Hafis wrote:Ništa, čekamo na slijedeći potez ''probosanskog'' bloka. Ovo sa Zakonom o izbornim jedinicama izgleda nije upalilo, valjda imaju još nekakav kec u rukavu.Alfons Kauders wrote: Kad smo kod toga, šta ima s tim Planom B?
Sad idemo na alternativnu. HDZ u vlast, Čović s vlasti. Uživajte u manjinskoj vladi.
- kmirsad
#33597 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
halo_ba wrote:Komsic im je crvena krpa pred ocima.Hafis wrote: Tjera ih laka dostupnost boljeg života na zapadu, veća mogućnost zapošljenja, veća zarada, ušteda, bolji provod i općenito sve ono za što bi prosječan Marokanac ili Pakistanac dali jedan bubreg i pola sternalne koštane srži, a takvih bogami nije malo ni u ovoj zemlji. Ali ako ništa - mogu se rugati onim nesrećnicima koji su to ostvarili tamo.
Evo, već pomalo kreće nabolje... malo su sadaku podigli braniteljima.![]()
Hafise, vidi ovo:
-
Hafis
#33598 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tito je bio najveći gospodin što se ikada pojavio na ovim prostorima. Doduše, ono su bila vremena koja su zahtijevala velike ljude. Danas toga više nema.
A porediti ovog malog jazavca s njim je vic godine.. jebo ti tvoj antifašizam kada ti ga ovaj alkos može prodati.
A porediti ovog malog jazavca s njim je vic godine.. jebo ti tvoj antifašizam kada ti ga ovaj alkos može prodati.
- ultima_palabra
#33599 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ivo Miro je još veći redikul, pa ste svi glasali za njega. Nije u tome stvar.
- kmirsad
#33600 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Po čemu si zaključio da alkoholizam i antifažizam...jedno drugo isključuju... ja što više pijem... sve sam veči antifašista i jezik mi se sve više razvezuje da se fašistima najebem mame... i sve sam opasniji, crnji antifašista... jel to karasevdah...