Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ljevoruki

#33551 Re: Edin Džeko

Post by ljevoruki »

Bosanski_kralj wrote:Draže mi je nego da sam ja zabio. Crknite mišOvi. :izet:
:thumbup: :bih: :bih:
ljevoruki

#33552 Re: Edin Džeko

Post by ljevoruki »

Na Whoscorred.com dijamant je Man of the match. :izet:
asker

#33553 Re: Edin Džeko

Post by asker »

ljevoruki wrote:Na Whoscorred.com dijamant je Man of the match. :izet:
Za svakog objektivnog je man of the match. Pored asistencije i gola, koliko je samo vazdusnih duela dobio. Neke je i gubio, ali 90 minuta su mu na ledjima po 2-3 igraca, hrva se s njima cijelu utakmicu sto strasno zamara igraca.
Iskreno utakmica mucna za gledati. Mislim da su oborili rekord po izbijanju/nabijanju glavom i jedni i drugi. Lopta je u zraku provela vise vremena nego na travi. Roma kao da sredine nema, tu malo krivim i Pjanica. Golman izbij na Dzeku, odbrana izbij na Dzeku, pa haman cijela utakmica izbij na Dzeku pa ako se ovaj snadje, kao sto ih neko nazva ptice trkacice mozda nesto usicare.

Al se iz aviona vidi da ga navijaci obozavaju, ime mu skandiraju nekoliko puta tokom utakmice, suigraci Salahov gol sa Dzekom slave, Toti se smjeska s nekim kao "jesam ti reko da je Dzekson kralj" :D
stranac2

#33554 Re: Edin Džeko

Post by stranac2 »

Imao je par sprinteva kao na video igrama , iznenadila me brzina kod njegovog gola ...
MOSALJOZE

#33555 Re: Edin Džeko

Post by MOSALJOZE »

:nargila:
noiserr

#33556 Re: Edin Džeko

Post by noiserr »

Ma Dzekson je zvjer. Samo da se jos uigraju malo bolje, zadnji pas im treba biti bolji, ovo ce biti dominacija.
mO k3

#33557 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

@leskarenje
Zahvaljujuci tebi i tvojim kritikama na racun edina odigrao je juce dobro prvo poluvrijeme , samo steta sto ga trener izvadi drugo
Tomahawk11
Globalni moderator

#33558 Re: Edin Džeko

Post by Tomahawk11 »

mO k3 wrote:@leskarenje
Zahvaljujuci tebi i tvojim kritikama na racun edina odigrao je juce dobro prvo poluvrijeme , samo steta sto ga trener izvadi drugo
Bas je zato odigrao dobro :-) :mrgreen:
I mani se sarkazma (mislim na ovaj drugi dio posta). Povuci se na vrijeme. Nisam od tebe ocekivao tipicni bosnjo mentalitet. Nemoj se ljutiti, ali pljuvanje po Dzeki i ostalim svijetlim tackama ovog naseg tamnog vilajeta je upravo to.
ultima_palabra

#33559 Re: Edin Džeko

Post by ultima_palabra »

Ne može ti odgovoriti, aparat zašteko.
mO k3

#33560 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

Tomahawk11 wrote:
mO k3 wrote:@leskarenje
Bas je zato odigrao dobro :-) :mrgreen:
I mani se sarkazma (mislim na ovaj drugi dio posta). Povuci se na vrijeme. Nisam od tebe ocekivao tipicni bosnjo mentalitet. Nemoj se ljutiti, ali pljuvanje po Dzeki i ostalim svijetlim tackama ovog naseg tamnog vilajeta je upravo to.
:thumbup:
Vazi bez sarkazma ... drago mi je da je biser juce pogodio.. :izet:
Tomahawk11
Globalni moderator

#33561 Re: Edin Džeko

Post by Tomahawk11 »

:thumbup:
costacurta

#33562 Re: Edin Džeko

Post by costacurta »

costacurta wrote:
OT
Imam viziju da će ga krenuti večeras.
Haj Amrinih ti uvali barem jedan, da razbijes maler i demantujes nas. :thumbup:
:mrgreen:

Samo da se samocitiram :mrgreen:
Dobar Džekson sinoć. Samo mi nije jasno sto kod one prilike poslije drugog gola ne zaustavi loptu pa je fino kud hoće i kako hoće a ne onako je krhnu :-)
Al haj nejse,
gledam pregled sinocnjeg kola i kakvih je promašaja bilo :-) za rubrike tobe jarabi, Džekson je odlican :thumbup:
mO k3

#33563 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

ultima_palabra wrote:Ne može ti odgovoriti, aparat zašteko.
Ne pomazu aparati , ne pomazu ti ultima ... kazu u ovome trentuku pomaze jedan aparat , a to je aparat koji koriste safetovi hejteri samo sto su nestali ...prica se da si ih sve pokupovao :mrgreen:

Hajde ba ne ljuti se , ne stoji ti to da budes bad boy ... nisi ti taj tip previse si dobar :thumbup:
Point.

#33564 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

Joj sto volim ove pljuvace kad im Edin zacepi gubicu golovima i igrom pa ne znaju sta da pisu pa izmisljaju stvari. Jebote, ja bi se momentalno ranio sarafcigerom u sred glavuse da ovako mrzim jednu od rijetkih svjetlih tacaka sto je Bosna izrodila. Kako mali moras biti za to.
BarbaDue

#33565 Re: Edin Džeko

Post by BarbaDue »

costacurta wrote:Samo mi nije jasno sto kod one prilike poslije drugog gola ne zaustavi loptu pa je fino kud hoće i kako hoće a ne onako je krhnu :-)
Al haj nejse,
A tek njemu kako nije jasno :-)
ultima_palabra

#33566 Re: Edin Džeko

Post by ultima_palabra »

Point. wrote:Joj sto volim ove pljuvace kad im Edin zacepi gubicu golovima i igrom pa ne znaju sta da pisu pa izmisljaju stvari. Jebote, ja bi se momentalno ranio sarafcigerom u sred glavuse da ovako mrzim jednu od rijetkih svjetlih tacaka sto je Bosna izrodila. Kako mali moras biti za to.
Sreća nije ih još puno ostalo, dvojica redovnih i poneki padobranac.
mO k3

#33567 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

Point. wrote:Joj sto volim ove pljuvace kad im Edin zacepi gubicu golovima i igrom pa ne znaju sta da pisu pa izmisljaju stvari. Jebote, ja bi se momentalno ranio sarafcigerom u sred glavuse da ovako mrzim jednu od rijetkih svjetlih tacaka sto je Bosna izrodila. Kako mali moras biti za to.
izvini sta cu ti reci , ali ti nisi ozbiljan sugovarac zato molim te idi na temu o sisama i guzovima ..

Tenzije se smirile ovdje i ti bi sada da ih dizes ponovo...
ultima_palabra

#33568 Re: Edin Džeko

Post by ultima_palabra »

mO k3 wrote:
Ne pomazu aparati , ne pomazu ti ultima ... kazu u ovome trentuku pomaze jedan aparat , a to je aparat koji koriste safetovi hejteri samo sto su nestali ...prica se da si ih sve pokupovao :mrgreen:

Hajde ba ne ljuti se , ne stoji ti to da budes bad boy ... nisi ti taj tip previse si dobar :thumbup:
Ne čujem dobro, smanji malo aparat.
mO k3

#33569 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

ultima_palabra wrote:
mO k3 wrote:

Ne čujem dobro, smanji malo aparat.
hahhahaha :thumbup: dobari ti taj :) ...
pruzam ti ruku pomirenja ... nemoj barem ti biti bez nivoa , ako je @point
ultima_palabra

#33570 Re: Edin Džeko

Post by ultima_palabra »

Ma sve u duhu dobre zajebancije ;-) Vidim da si doživio prosvjetljenje i ušao u fan klub Big Eda :thumbup:
Image
mO k3

#33571 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

ultima_palabra wrote:Ma sve u duhu dobre zajebancije ;-) Vidim da si doživio prosvjetljenje i ušao u fan klub Big Eda :thumbup:
Image
ja sam fan svih nasih... ali zar se ne smijem kritikovati??
ako kritikujes odma si pljuvac .....

sve u svemu :thumbup:
nek su juce dali go ... i sve najbolje repki next week
mO k3

#33572 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

Nisam upratio gdje onaj sto je juce petaka stavio na gol edina , da nije srcani dobio??
moa

#33573 Re: Edin Džeko

Post by moa »

Jucer kao nikad, samo steta sto ona druga sansa za 3:0 nije usla. Inace su ono edinove sanse iz kojih zabija hladno. Ne znam sta mu da je onako zapuca.
Point.

#33574 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

mO k3 wrote:
izvini sta cu ti reci , ali ti nisi ozbiljan sugovarac zato molim te idi na temu o sisama i guzovima ..

Tenzije se smirile ovdje i ti bi sada da ih dizes ponovo...
Dizes ih ti svojim hejtovima kao lose je odigrao drugo poluvrijeme a lik izabran za igraca utakmice. Sto dokazuje da ili da nemas pojma o lopti ili samo pokusavas lose trollati. Vjerujem da nisi ni gledo tekmu nego si se smrzavo u Zenici da se docepas karata da ih poslije preprodavas po duploj cijeni.
mO k3

#33575 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

@piont cestitam ti , prvi si kojeg cu da stavim ana /ignore listu ..... :thumbup:
Post Reply