Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Novajlija10 wrote:Kakav je ovaj Sociedad,znam da je dosta slabiji od prošle godine ali mogu li barem trčati ??
1X kontam kvota 3 ???
Pazi, tanki su. Otislo im je igraca a Vela je povrijedjen.U cetvrtak su ispali iz europa league, Krasnodar ih je razbio 3-0. Kolo prije su se patili sa Aberdeenom.Trka im je jedino sto je ostalo
Kladionicarski, nije nemoguca opcija jer Madrid dolazi bez Cristiana. Prva utakmica gdje ce Carlo pogledati klupu a tamo nece biti ni Di Maria ni X.Alonso. Anoeta je gadan stadion, i nije nemoguce da kiksaju.
5 0 5 wrote:RS nije izgubio prve dvije utakmice od sezone 2001/2. Ne govori puno, ali govori nešto. Mada je ovo za one druge teme.
Ok, ali ako se gleda iz Barsinog ugla situacija se u tri sedmice promijenila.
U Barceloni se strahovalo od toga kako ce poceti sezona. Puno novajlija ukljucujuci trenera,kazna Suareza i Messi kao upitnik. Nakon zadnjih Madridovih rokada, situacija se promijenila. Sad je Madrid sa samo 18 igraca u polju a dvojica koji su prakticno do juce bili referencije vise nisu tu.
malo je oftopik, ali ne znam gdje drugo da pitam pa cu ovdje gdje sam domaca. neki dan sam presla s androida na ajfon i treba mi dobra app za scores, da apdejta brzo, ima spiskove prije tekme, i da po mogucnosti ne jede bateriju ko ja janjetinu kad dodjem u bosnu nakon par godina. ajfonovci imal vas?
omar little wrote:malo je oftopik, ali ne znam gdje drugo da pitam pa cu ovdje gdje sam domaca. neki dan sam presla s androida na ajfon i treba mi dobra app za scores, da apdejta brzo, ima spiskove prije tekme, i da po mogucnosti ne jede bateriju ko ja janjetinu kad dodjem u bosnu nakon par godina. ajfonovci imal vas?
omar little wrote:malo je oftopik, ali ne znam gdje drugo da pitam pa cu ovdje gdje sam domaca. neki dan sam presla s androida na ajfon i treba mi dobra app za scores, da apdejta brzo, ima spiskove prije tekme, i da po mogucnosti ne jede bateriju ko ja janjetinu kad dodjem u bosnu nakon par godina. ajfonovci imal vas?