NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

n;hill

#33551 Re: NBA - National Basketball Association

Post by n;hill »

Tomahawk11 wrote:Tako im se poredalo.
Biće i istok zanimljiv.
Al na zapadu će biti bar dva matchupa da gori sve.
Očekivam na zapadu da Huoston ispadne u prvom krugu...s obzirom kako se Harden i CP3 gube u playoffsima
a Tom Thibodeu i ekipa stisnu čvrstu obranu...bit će odmah rotacija od 7 igrača svi po 40 min
Tomahawk11
Globalni moderator

#33552 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

n;hill wrote:
Tomahawk11 wrote:Tako im se poredalo.
Biće i istok zanimljiv.
Al na zapadu će biti bar dva matchupa da gori sve.
Očekivam na zapadu da Huoston ispadne u prvom krugu...s obzirom kako se Harden i CP3 gube u playoffsima
a Tom Thibodeu i ekipa stisnu čvrstu obranu...bit će odmah rotacija od 7 igrača svi po 40 min
Pa i dosad je uglavnom tako igrao :mrgreen:
Što se mene tiče, nek sve odmah ide u 7, u prvom krugu, dosta je više dosadnih play off serija i čekanja finala :zzzz:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#33553 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Velkoski »

od wiTardsa je talentovanija moja baka
kakavdanakneiskustvu

#33554 Re: NBA - National Basketball Association

Post by kakavdanakneiskustvu »

Velkoski wrote:Image

frajer je uništio čar triple-doublea jbt
:thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#33555 Re: NBA - National Basketball Association

Alighieri wrote:hipotetički, što ne bi bio opet mvp, t-d prosjek, da je to lahko, svako bi ga imao.

:mrgreen:

Imaće lik novi t-d, 26 ove sezone, ukupno 105 u karijeri, koja mašina. Što dalje mu kuća od mojih Bullsa bila :kiss:

Gori, hajde vukovi!

normalno da nije lako,osobito u skokovima,ali znamo svi da mu se dosta skokova prepusta da ih zabilježi,isforsirano prilično
kakavdanakneiskustvu

#33556 Re: NBA - National Basketball Association

Itsoktobealone wrote:To što ima ofanzivu može baciti u vodu, nikad neće biti veliki igrač dok ne popravi odbranu. A i bit' će razlog zašto će Denver večeras ispasti.

nash je takodje bio rupa u odbrani pa je dvaput bio mvp,,treba li spominjati hardena?
kakavdanakneiskustvu

#33557 Re: NBA - National Basketball Association

spree wrote:Drugi ciglar iz phile postao najmlađi ikada da triple doubleom, a ja ga izbacio sa daily fantasyja :(

i on ko i simmons prakticki ne suta trojke,samo jednom u sezoni
kakavdanakneiskustvu

#33558 Re: NBA - National Basketball Association

Aron Baynes became the first NBA player in more than 50 years to log at least 25 points and 14 rebounds while playing 20 minutes or fewer.
insaneinthebrain

#33559 Re: NBA - National Basketball Association

Post by insaneinthebrain »

Wesrbrook kralj. :lol: :lol:
Koji ludjak. Pasa igraj sam. Tako je najbolje :zzzz:
insaneinthebrain

#33560 Re: NBA - National Basketball Association

Post by insaneinthebrain »

Sixersi izdominirali zavrsnicu na istoku. Ubili brasno u bucksima. :lol: 16 uzastopnih pobjeda na kraju sezone i oboren 68 godina star rekord :thumbup: :-D
I slag na tortu tripl dabl fultza :thumbup:
Miami here we come 8-)

#trusttheprocess
pirmin

#33561 Re: NBA - National Basketball Association

Post by pirmin »

Kad Pejsersi izdominiraju Kavalire. 8)
Beno

#33562 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Beno »

danas je smijesno pricati o td kad vidis kako se igra, kakve se asistencije broje, dodas igracu loptu na trici on je spusti ,pretrci dvojicu i polozi kaze asistencija. kako da ne. Kad vidis da centar ima 4 skoka a play 19 skokova sve ti je jasno.
Raigor Stonehoof

#33563 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Raigor Stonehoof »

Westbrook i njegovo ofiranje mi se sve vise gadi. Nije nista bolji nego svojevremeno Ricky Davis

Itsoktobealone

#33564 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Itsoktobealone »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Itsoktobealone wrote:To što ima ofanzivu može baciti u vodu, nikad neće biti veliki igrač dok ne popravi odbranu. A i bit' će razlog zašto će Denver večeras ispasti.

nash je takodje bio rupa u odbrani pa je dvaput bio mvp,,treba li spominjati hardena?
jel me zajebavas? Nash je bio ofanzivni genije koji je stvorio novi sistem igranje košarke u NBA-u i PONOVO nije bio lošiji u defanzivi u odnosu na poziciju koju igra. Jokić je centar. Za Hardena nemam sta spominjati. Ljudi preuveličavaju njegovu lošu odbranu koja je ionako bolja ove godine nego ranije. Ako ništa može stalno ispred svog igrača sto je odmah dvije lige iznad truta iz Denvera.

Sinoć su druže ispali zbog njega. Loša weak side pomoć, loša reket odbrana, loše zatvaranje KAT...znači frajer bukvalno u svim kategorijama odbrane je nemoćan a igra centra - najvažniju odbranbenu poziciju u košarci :-)
kakavdanakneiskustvu

#33565 Re: NBA - National Basketball Association

ja samo spominjem da je nash bio rupa u odbrani,jer jeste bio rupa u odbrani,pa je ipak bio MVP,ne kažem da će jokić biti MVP,bilo šta slično,i on je rupa u odbrani,ali ne bi bio prvi kvalitetan igrac koji je katastrofa na jednom dijelu terena,i ofanzivno je jedan od najboljih medju centrima
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 12/04/2018 15:18, edited 1 time in total.
Melo15

#33566 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Melo15 »

Itsoktobealone wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:

jel me zajebavas? Nash je bio ofanzivni genije koji je stvorio novi sistem igranje košarke u NBA-u i PONOVO nije bio lošiji u defanzivi u odnosu na poziciju koju igra. Jokić je centar. Za Hardena nemam sta spominjati. Ljudi preuveličavaju njegovu lošu odbranu koja je ionako bolja ove godine nego ranije. Ako ništa može stalno ispred svog igrača sto je odmah dvije lige iznad truta iz Denvera.

Sinoć su druže ispali zbog njega. Loša weak side pomoć, loša reket odbrana, loše zatvaranje KAT...znači frajer bukvalno u svim kategorijama odbrane je nemoćan a igra centra - najvažniju odbranbenu poziciju u košarci :-)
Jokic je jutros bio najbolji igrac na terenu u obje ekipe, o cemu ti pricas? Druga je stvar sto su sudije pustile Gibsonu da ga mlati kako stigne na kraju 4. i u produzetcima a na drugoj strani svirali i najmanji kontakt...pa na kraju 4/4 Butleru nisu svirali 8sec da nije prenio loptu i onda Denveru ostalo par sekundi za napad umjesto 15 da su to svirali, mislim, o cemu pricamo?
Itsoktobealone

#33567 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Itsoktobealone »

Čuj ovog :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#33568 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

A jbg, jes čovjek jutros razvalio, nije on kriv što ima kloca Milsapa i još većeg kloca Chandlera. Previše za jednu utakmicu jaču i od play off utakmice.
Melo15

#33569 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Melo15 »

Itsoktobealone wrote:Čuj ovog :lol:
Sta sam pogresno napisao? Ili ti je "cuj ovog" jedini argument?
Itsoktobealone

#33570 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Itsoktobealone »

Sve si pogrešno napisao jer nisu izgubili zbog sudija nego zbog sebe. I tu je kraj diskusije.

Sa druge strane, offseason počela. Hornacek i Vogel dobili otkaze :-)
Melo15

#33571 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Melo15 »

Itsoktobealone wrote:Sve si pogrešno napisao jer nisu izgubili zbog sudija nego zbog sebe. I tu je kraj diskusije.

Sa druge strane, offseason počela. Hornacek i Vogel dobili otkaze :-)
Ja nisam napisao da smo izgubili zbog sudija, sudije su samo pomogle malo u kljucnim trenutcima da se ne bi igralo 5 produzetaka a i dalje tvrdim da je Jokic bio najbolji u obje ekipe u ovoj utakmici, druga je stvar sto Chandler npr za 48min nije dao ni jedan poen, sto malone ne zna nacrtati dvije akcije korisne, sto rotira pogresno ili ne rotira nikako, ali to ne umanjuje Jokicev ucinak na kompletnu utakmicu
pirmin

#33572 Re: NBA - National Basketball Association

Post by pirmin »

Ko ste sad vi?
nema me tamo

#33573 Re: NBA - National Basketball Association

Post by nema me tamo »

Nebeski narod.. :D

Može li se Steph vratiti 2 krug?
Melo15

#33574 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Melo15 »

pirmin wrote:Ko ste sad vi?
Navijam za Denver, od kako su draftovali Meloa.. :kiss:
spree

#33575 Re: NBA - National Basketball Association

Post by spree »

nema me tamo wrote:Nebeski narod.. :D

Može li se Steph vratiti 2 krug?
Nema za njih drugog kruga :evil: .Taman nek odmori do sljedeće godine :D .
Bolje da je Malone dobio otkaz nego ova dvojica. Jbt frajer daje presporom centru zadnji napad u korneru, a Taj ga cuva :( . Nebitno sve ostalo samo zbog toga treba fasovati otkaz. Zadnji napad ides na beka kako Bog zapovjeda, a ne izmisljati toplu vodu. Jokara unistio iako je kita u odbrani. Kako su se samo zajebali dovodjenjem Milsapa. Covjek gusio jokica, tek su proigrali kad se ovaj povrijedio.
Post Reply