Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
kakavdanakneiskustvu
#33526 Re: Zeničani
da,a u tvom mozgu nece prestati postojati vlasi,drotovi ,ujke
da,ti si sigurno mislio kad si spomenuo bilala na vlahe kao narod,koji su inace izuzetno zastupljeni u zenici
da,ti si sigurno mislio kad si spomenuo bilala na vlahe kao narod,koji su inace izuzetno zastupljeni u zenici
-
clio_dci120
#33527 Re: Zeničani
Pa eto koristis i ti naziv balija, sigurno si mislio na zapustene ljude kada si koristio taj pojam.
Cesto tebe uspale ove teme vezane za Bajram...sjecam se još uvijek one neke rasprave ne znam sa kim, oko radnog vremena ....
Subota je , dan je fin,skokni do Viteza, bit ce ti lakse....
Cesto tebe uspale ove teme vezane za Bajram...sjecam se još uvijek one neke rasprave ne znam sa kim, oko radnog vremena ....
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#33528 Re: Zeničani
Haj malo ohladite, boktejebo al mozete kenjat
Ima li kakva firma kod nas da radi unutrasnje staklene pregrade?
Znaci treba mi da jednu sobu ogradim od druge ali providnom pregradom radi svjetlosti.
Ima li kakva firma kod nas da radi unutrasnje staklene pregrade?
Znaci treba mi da jednu sobu ogradim od druge ali providnom pregradom radi svjetlosti.
-
smartXL
#33529 Re: Zeničani
Ne znam na šta konkretno misliš, ali vidi može li ti prima commerce šta ponudit. Ako ne, imaš kristal iz Viteza
-
kakavdanakneiskustvu
#33530 Re: Zeničani
clio_dci120 wrote:Pa eto koristis i ti naziv balija, sigurno si mislio na zapustene ljude kada si koristio taj pojam.
ti bas ne kontas,shodno tvom koristenju termina vlah,i ja podjoh tvojim stopama pa spomenuh vlasinu i baliju,a ti od to dvoje samo primijeti ovo drugo,ovo prvo,vlasina ti ne para oči,što li
nidje veze,vitez selendra,sta cu tamo,mozda se to tebi svidja ,meni ne
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#33531 Re: Zeničani
Staklena pregrada sa vratima kao u kancelarijama. Znaci hocu da hodnik pregradim od dnevne sobe ali da mi ostane svjetlost. Zato sam mislio ici sa pregradom od mutnog stakla.smartXL wrote:Ne znam na šta konkretno misliš, ali vidi može li ti prima commerce šta ponudit. Ako ne, imaš kristal iz Viteza

Ovako nesto.
-
smartXL
#33532 Re: Zeničani
Onda kristal Vitez, samo se nemoj iznenaditi sa cijenom_BataZiv_0809 wrote:Staklena pregrada sa vratima kao u kancelarijama. Znaci hocu da hodnik pregradim od dnevne sobe ali da mi ostane svjetlost. Zato sam mislio ici sa pregradom od mutnog stakla.smartXL wrote:Ne znam na šta konkretno misliš, ali vidi može li ti prima commerce šta ponudit. Ako ne, imaš kristal iz Viteza
Ovako nesto.
-
clio_dci120
#33533 Re: Zeničani
Vidi ti ipak i Primu, mozda to i oni rade ... Kristal je haos skup.
A iskreno ja ne bi nikada tako mutno staklo, kao sa smartove slike, nego ono da je staklo hrapavo ..ne znam sad objasniti....
Uglavnom , i u Ze i u Sa uzimao Priminu stolariju i prezadovoljan sam, a ipak je malo povoljnija nego konkurencija .
A iskreno ja ne bi nikada tako mutno staklo, kao sa smartove slike, nego ono da je staklo hrapavo ..ne znam sad objasniti....
Uglavnom , i u Ze i u Sa uzimao Priminu stolariju i prezadovoljan sam, a ipak je malo povoljnija nego konkurencija .
-
clio_dci120
#33535 Re: Zeničani
Meni su pred sami istek garantnog roka od dvije godine uvazili ne tako malu reklamacije. Opet to je moje iskustvo.
Mada da budem iskren cuo sam i nekih nezadovoljnih. Sta je kod tebe bio problem?
Mada da budem iskren cuo sam i nekih nezadovoljnih. Sta je kod tebe bio problem?
- Casual's
#33536 Re: Zeničani
Kristal ti je skup, ali nije bezveze skup.
Najbolja opcija ti je uzeti neko staklo i kupiti pjeskarenu foliju. To ce ti dosta jeftinije izaci, a izgled isti.
Najbolja opcija ti je uzeti neko staklo i kupiti pjeskarenu foliju. To ce ti dosta jeftinije izaci, a izgled isti.
-
Throttle
#33537 Re: Zeničani
Kupio kod njih prozore, trazio iskljucivo njemacke prozore i iskljucivo najkvalitetnije. Prvo mi pogrijesili sto nisu na jedan stavili mraz staklo, to isprave, onda skuzim da su stavili turske okove umjesto njemackih, pa odem galamit, izmijenjali sve okove, kasnije skuzim da ima neka baja
u prozoru izmedju stakala u prostoru koji je navodno punjen argonom-a ocito nije, jedna steka skljoca kad se zatvara itd. Uglavnom, odron, nikad vise. Dali su mi 10g garancije pa za baju i skljocanje trebam zvat da dodju popravit al uglavnom nikom ne bih preporucio vise
-
smartXL
#33538 Re: Zeničani
Kod ovih stvari nije cijena velika zbog folije, nego zbog stakla. Za ovakve stvari ide kaljeno ili lamistal staklo, a ono je skupo. Može on uzet obično staklo i kod kristala, a to što će ciknut kad ga neko malo zakači, to je druga stvar.Casual's wrote:Kristal ti je skup, ali nije bezveze skup.![]()
- Bakir1
#33539 Re: Zeničani
Ti onda u rodne zavidovićekakavdanakneiskustvu wrote:
ti bas ne kontas,shodno tvom koristenju termina vlah,i ja podjoh tvojim stopama pa spomenuh vlasinu i baliju,a ti od to dvoje samo primijeti ovo drugo,ovo prvo,vlasina ti ne para oči,što li
nidje veze,vitez selendra,sta cu tamo,mozda se to tebi svidja ,meni ne
Ti si prototip majoriziranog s namerom dodjoh u veliki grad lika.
-
kakavdanakneiskustvu
#33540 Re: Zeničani
Bakir1 wrote:Ti onda u rodne zavidovićekakavdanakneiskustvu wrote:
nidje veze,vitez selendra,sta cu tamo,mozda se to tebi svidja ,meni ne![]()
Ti si prototip majoriziranog s namerom dodjoh u veliki grad lika.
Jest da ne bi,koji cu klinac tamo,samo sam rodjen u zdicima,ovdje sam citav zivot
ko spomenu majorizaciju?ja ne,problem nekima izgleda nije kad se za nekog napise da je vlah ili vlasina ali je izgleda problem kad se napise riječ balija
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 18/05/2019 17:12, edited 1 time in total.
- Bakir1
#33541 Re: Zeničani
I sve ti smeta u Zenici?
Sad je top najnovije?
Sad je top najnovije?
-
kakavdanakneiskustvu
#33542 Re: Zeničani
Bakir1 wrote:I sve ti smeta u Zenici?
Sad je top najnovije?
A ja spomenuo da mi nešto smeta?
- Bakir1
#33543 Re: Zeničani
U vise navrata, od toga sto nema svinjetine, sto se ne radi za bajram, i tako.
Mislim malo si pogrešno nastrojen, suzivot ne znaci da ti i tvoje ide u prvi plan nego kada dodje na red.
Ukoliko si ostecen promjenis adresu gdje sve sto ti odgovara bude "normalno" a sve sto ti ne odgovara "nenormalno". Ukratko okruzis se istomisljenicima i ozezi roki.
Mislim malo si pogrešno nastrojen, suzivot ne znaci da ti i tvoje ide u prvi plan nego kada dodje na red.
Ukoliko si ostecen promjenis adresu gdje sve sto ti odgovara bude "normalno" a sve sto ti ne odgovara "nenormalno". Ukratko okruzis se istomisljenicima i ozezi roki.
-
kakavdanakneiskustvu
#33544 Re: Zeničani
Ne znam da sam spomenuo za svinjetinu,moguće,to se ne smije spomenuti????
Ne smeta ti to što neko na temi za srbe koristi termin vlah,za hvate koristi termin ujke,to je ok?
Ne smeta ti to što neko na temi za srbe koristi termin vlah,za hvate koristi termin ujke,to je ok?
- Bakir1
#33545 Re: Zeničani
Nije zabranjeno ali nije bitno.
A te terminologije vise govore o onome ko ih koristi nego o onima o kojima se koristi.
A te terminologije vise govore o onome ko ih koristi nego o onima o kojima se koristi.
-
clio_dci120
#33546 Re: Zeničani
Samo je razlika danak moj sto ja ne umotavam da nisam u odredjenoj mjeri nacionalista, dok kod tebe uvijek nekako izleti, iako pokusavas to prikriti.
-
kakavdanakneiskustvu
#33547 Re: Zeničani
Bakir1 wrote:Nije zabranjeno ali nije bitno.
Pa što ne reagujes kad neko nešto takvo napise na temi,ako već stigneš meni kako ne stigneš i takvima nešto prigovoriti?
-
kakavdanakneiskustvu
#33548 Re: Zeničani
clio_dci120 wrote:Samo je razlika danak moj sto ja ne umotavam da nisam u odredjenoj mjeri nacionalista, dok kod tebe uvijek nekako izleti, iako pokusavas to prikriti.
Ti znači si neprikriveni nacionalista?
Uvijek izleti?,osim one priče za bajram,na šta još konkretno misliš?
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 18/05/2019 17:35, edited 1 time in total.
- Distortion
#33549 Re: Zeničani
Ako si u Sarajevu, pogledaj kakve cijene daje Ramaglas Sarajevo. Nemam iskustva sa Ramaglasom ali te varijante nisu jeftine. Meni je staklo npr za tus kabinu radio Kristal._BataZiv_0809 wrote:Staklena pregrada sa vratima kao u kancelarijama. Znaci hocu da hodnik pregradim od dnevne sobe ali da mi ostane svjetlost. Zato sam mislio ici sa pregradom od mutnog stakla.smartXL wrote:Ne znam na šta konkretno misliš, ali vidi može li ti prima commerce šta ponudit. Ako ne, imaš kristal iz Viteza
Ovako nesto.
- Bakir1
#33550 Re: Zeničani
Zato sto ti pocesto potenciras na nekim bezveznim stvarima, koje nikome ne bi trebale biti bitne, do onima koji smatraju da su imenom i prezimenom i vjerskom slobodom nesto ostećeni...