Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

esmasaric

#33526 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by esmasaric »

Čudan film, ali svidjet će se muškom dijelu foruma :perverzna: :perverzna: :perverzna:

Image
Daryl Dixon

#33527 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by Daryl Dixon »

Snake Eyes wrote: Pa tko god je POKUSAO gledati prvi dio zna da to govno treba izbjegavati, zapravo sve što snime akteri tog filma je govno.
nisam gledao drugi dio ali Seth Rogen je bas koma lik, svaki film mu o gudri, lik općinjen gudrom :-) :lol:
gotivan mi je glumac Jonah Hill iz Superbad-a, 21 i 22 Jump Street-a, plač vazda kad gledam neki njegov film :lol:
markioni
Location: neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rjesava stvar

#33528 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by markioni »

Daryl Dixon wrote:
Snake Eyes wrote: Pa tko god je POKUSAO gledati prvi dio zna da to govno treba izbjegavati, zapravo sve što snime akteri tog filma je govno.
nisam gledao drugi dio ali Seth Rogen je bas koma lik, svaki film mu o gudri, lik općinjen gudrom :-) :lol:
gotivan mi je glumac Jonah Hill iz Superbad-a, 21 i 22 Jump Street-a, plač vazda kad gledam neki njegov film :lol:
bukvalno i bez pretjerivanja jedino sto vrijedi u filmu su stavili u trailer... :-) nadam se da me nece maler opalit i drugi put za The Nice guys sutra...
¤ jelena ¤

#33529 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by ¤ jelena ¤ »

Daryl Dixon wrote:
taureg71 wrote:msm Vrana, legendarni film.... :run: qq Bosanci otkrivaju toplu vodu...hahaha...pa ovaj film prezvakan jedno 20 god najmanje...qq vama..majke mi, uglavnom nije cudo sto nam se Bosancima svi smiju, koliko zaostajemo u svemu...pa neki sa foruma sad Vranu otkrili ??? ma daaaj.... :lol: :lol: :lol:
ja sam preporucio Vranu jel' neki problem? gledao sam ga prije 18 godina i slucajno sam na netu naletio na neki clanak i preporucio sam ga ovdje na forumu a moja generacija pripada Y generaciji ako znas uopste sta to znaci.. smatram da je film vrijedan gledanja ... kakav ti je to rezon k'o u djeteta Kurana ti cuj tek sad otkrili Vranu :-) za ovih par godina kako sam na forumu nisam vidio da je iko spominjao taj film pa sam ga preporucio... kad neko hoce neku promjenu i kad hoce nesto da mijenja - prvo se krene od sebe i od svojih stavova, djela i razmisljanja tek onda se prdi i generalizuje... :D
:thumbup:

A onda došla ja, žraknula temu...bla, bla pričala nešto...i juče prvi put odgledala taj film. Ah, mea culpa. :shock: :-)

Jbt, šta bi bilo da si Hičkokove ''Ptice'' preporučio, a ne jednu ''Vranu'' iz '94... :D

I btw naravno da je pomenuti film vrijedan gledanja...
markioni

#33530 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by markioni »

@ ¤ jelena ¤
paradokslano ili ne ja mislim da bi sa Pticama manje halabuke bilo... :D
Snake Eyes

#33531 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by Snake Eyes »

markioni wrote:@ ¤ jelena ¤
Eto sad, kad preporučiš ptice sve je Ok, a kad preporučiš određenu pticu onda je problem :lol:
1Dante1

#33532 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by 1Dante1 »

Snake Eyes wrote:
markioni wrote:izbjegavati Neighbors 2: Sorority Rising al ono bas....uzas.
Pa tko god je POKUSAO gledati prvi dio zna da to govno treba izbjegavati, zapravo sve što snime akteri tog filma je govno.
Prvi dio odlican, drugi kazu na isti kalup stoga je vjerovatno i on odlican, Chloe Grace Moretz je jos jedan plus. :thumbup:
black

#33533 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by black »

esmasaric wrote:Čudan film, ali svidjet će se muškom dijelu foruma :perverzna: :perverzna: :perverzna:
ma dajj tek sad 'otkrila' mulholland drive :oops: :mrgreen: :nosic:
hujdur007

#33534 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by hujdur007 »

Daryl Dixon wrote:
taureg71 wrote:msm Vrana, legendarni film.... :run: qq Bosanci otkrivaju toplu vodu...hahaha...pa ovaj film prezvakan jedno 20 god najmanje...qq vama..majke mi, uglavnom nije cudo sto nam se Bosancima svi smiju, koliko zaostajemo u svemu...pa neki sa foruma sad Vranu otkrili ??? ma daaaj.... :lol: :lol: :lol:
ja sam preporucio Vranu jel' neki problem? gledao sam ga prije 18 godina i slucajno sam na netu naletio na neki clanak i preporucio sam ga ovdje na forumu a moja generacija pripada Y generaciji ako znas uopste sta to znaci.. smatram da je film vrijedan gledanja ... kakav ti je to rezon k'o u djeteta Kurana ti cuj tek sad otkrili Vranu :-) za ovih par godina kako sam na forumu nisam vidio da je iko spominjao taj film pa sam ga preporucio... kad neko hoce neku promjenu i kad hoce nesto da mijenja - prvo se krene od sebe i od svojih stavova, djela i razmisljanja tek onda se prdi i generalizuje... :D
markioni

#33535 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by markioni »

Snake Eyes wrote:
Eto sad, kad preporučiš ptice sve je Ok, a kad preporučiš određenu pticu onda je problem :lol:
moze se i tako gledati na to naravno, iako nisam na to bas mislio :D
u sustini ovdje je puno kontrasa i egotripova sto nije lose imati jer ponekad ozivi malo temu pa makar i na los nacin
medvjed23

#33536 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by medvjed23 »

ja sve kontam da se radi o trolanju :-)
jer vrana jeste dobar film, al nije neko epohalno djelo, neki vrhunac (filmske) umjetnosti, pa da vrijedi ona: ko nije gledo, ne treba da živi :-)
esmasaric

#33537 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by esmasaric »

black wrote:
esmasaric wrote:Čudan film, ali svidjet će se muškom dijelu foruma :perverzna: :perverzna: :perverzna:
ma dajj tek sad 'otkrila' mulholland drive :oops: :mrgreen: :nosic:
Kad bi stavila sve filmove koje otkrivam onda bi se baš nabacalo naslova. :D
Davno otkrila, ali možda neki nisu.
Daryl Dixon

#33538 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by Daryl Dixon »

markioni wrote:
Snake Eyes wrote:
moze se i tako gledati na to naravno, iako nisam na to bas mislio :D
u sustini ovdje je puno kontrasa i egotripova sto nije lose imati jer ponekad ozivi malo temu pa makar i na los nacin
yoda82

#33539 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by yoda82 »

Snake Eyes wrote:
Pa tko god je POKUSAO gledati prvi dio zna da to govno treba izbjegavati, zapravo sve što snime akteri tog filma je govno.
Kad je izašao prvi dio, ja ga pokušao gledati i odustao. Znači nisam jedini.
Snake Eyes

#33540 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by Snake Eyes »

yoda82 wrote:
Snake Eyes wrote:
Kad je izašao prvi dio, ja ga pokušao gledati i odustao. Znači nisam jedini.
Ja tada na scenu izlijevanja karina kliknuo shut down, izgleda dok se ne bude slalo u zatvor za snimanje ovakvih filmova isti se neće prestati snimati :-)
johnnykola

#33541 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by johnnykola »

esmasaric wrote:Ako ste filmofili, onda ovo. A i zabavan je. :-D

Image
Baciti oko ako se već nije na Pervertitov vodič kroz kinematografiju također.

Image
Jedan od pogleda:

KB9

#33542 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by KB9 »

pregleda sinoc one karate razbijacine ip man 1 i 2, kec dosta bolji :izet:
Rampage

#33543 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by Rampage »

Image
Sjećam se da sam nekad naletio na info da je Lynch u početku namjeravao da radi ovaj film kao spin off Twin Peaksa.

http://www.twinpeaksgazette.com/communi ... 8.cfm.html

Doduše, nije da se ne primjeti:)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#33544 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by Truba »

ne znam ja sam čuo onomad kad je film bio aktualan
da je uletio neplanski u taj projekat... tojest da je bio pred raspadom :D
a on ga je spasio
markioni

#33545 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by markioni »

:izet:
konahawaii

#33546 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by konahawaii »

Maharadza wrote: Zootopia
http://www.imdb.com/title/tt2948356/

Image

Oplakah, preporuka! :thumbup:
odlican :thumbup:
Daryl Dixon

#33547 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by Daryl Dixon »

KB9 wrote:pregleda sinoc one karate razbijacine ip man 1 i 2, kec dosta bolji :izet:
treći dio je par excellence :izet: :thumbup:
taureg71

#33548 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by taureg71 »

Daryl Dixon wrote:

eto za pocetak je problem sto datum izlazenja filma i tema nema veze s tim !!! dakle procitaj naslov teme...ili otvori novu temu tipa zaboravljeni a dobri filmovi, ili ...ja se sjetio dobrog filma i sl...nema ljutis, ali msm da sam u pravu..posto volim argumente i tako pricam, msm da sam prostro dobar argument...jer ako bi svako pisao o filmu koga se sjetio a da je legendaran, a datum izlaska filma daleko ispod 2005. na ovoj temi ajd razmisli dokle bi otisli??? :thumbup: :thumbup: :thumbup:
cassius

#33549 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by cassius »

Ako nisi primjetio, a ocigledno nisi, vise od pola ucesnika ove teme je preporucivalo filmove iz 80tih, 70tih, 60tih itd. To sto ti trazis dlaku u jajetu samo da bi laprdao i pametovao po forumu , to govori o tebi. Ali kako sam primjetio, nije ti prvi put.
Snake Eyes

#33550 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013

Post by Snake Eyes »

taureg71 wrote: eto za pocetak je problem sto datum izlazenja filma i tema nema veze s tim !!! dakle procitaj naslov teme...ili otvori novu temu tipa zaboravljeni a dobri filmovi, ili ...ja se sjetio dobrog filma i sl...nema ljutis, ali msm da sam u pravu..posto volim argumente i tako pricam, msm da sam prostro dobar argument...jer ako bi svako pisao o filmu koga se sjetio a da je legendaran, a datum izlaska filma daleko ispod 2005. na ovoj temi ajd razmisli dokle bi otisli??? :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Nedosljedan si svojim argumentima :D

1978
taureg71 wrote:remek djelo, ne spada u naslov teme ali...

http://www.imdb.com/title/tt0077138/
Ili, po kom osnovu preporučuješ filmove iz 2015 godine? :lol:
taureg71 wrote: http://www.imdb.com/title/tt3203606/?ref_=nv_sr_1

sve preporuke, omiljeni nam Brajan Krenston, kandidat za kipic za naaj musku ulogu, true story, jako lijepo uradjeno :-D :-D :-D
taureg71 wrote: http://www.imdb.com/title/tt2446980/?ref_=nv_sr_1

Prilicno mi se dopao, sjajna oskarovka Jenifer Lorens, odlicnaaaaa...simpa film, istinita prica :thumbup:
Post Reply