Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote:sta ovaj kaze da vec znamo da portland igra new orleans a utah da igra oklahomu.
kako to? ja sam konto da ce ova tkma sto se sad igra to odluciti.
Napisao ja to jos juce New Orleans ili Oklahoma..
ali kao vec se zna da je por-no. nebitno ko uzme ovo tekmu por-uta
bolje za nurka i kompaniju da igraju no nego okc
karanana wrote:sta ovaj kaze da vec znamo da portland igra new orleans a utah da igra oklahomu.
Nisam siguran, ali moguce da je zbog onih divizija, tj pobjednika divizija . U svakom slučaju portland u super poziciji. Igraju protiv najlošije ekipe sa zapada.
spree wrote:Nisam siguran, ali moguce da je zbog onih divizija, tj pobjednika divizija . U svakom slučaju portland u super poziciji. Igraju protiv najlošije ekipe sa zapada.
Vec ima priliku da poništi ono što je napravio Aldrige kao Blazer i da igra 2 krug ono je bio prvi krug kad je pogodio Lilard protiv Hou jel tako?
Itsoktobealone wrote:Jeste, prvi krug. I ovo što se nista nije promijenilo ima veze sa onim divizijama glupim u NBA-u. Uglavnom, zapad ce biti pravo ratište