Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- eluna
#3351 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
a zašto se muškarci boje jakih, samostalnih, uspješnih i pametnih žena koje imaju svoje ja i stav u životu (finansijsku nezavisnost ovaj put ostavimo po strani)??
- stachu
#3352 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Sto se mene licno tice, takve zene postujem, i iskreno bih volio kada bi jedna takva i bila pored mene.eluna wrote:a zašto se muškarci boje jakih, samostalnih, uspješnih i pametnih žena koje imaju svoje ja i stav u životu (finansijsku nezavisnost ovaj put ostavimo po strani)??
A uopsteno ti zaista ne mogu odgovoriti, jer zaista ne znam (citaj: ja nisam takav)...
- kokuz_sa
#3353 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
to te neko slago bogme
zena treba da je u rangu s muskarcem, da ima karakter, svoje JA..
znaci osoba s kojom se moze popricat kojazna sta hoce i ne libi se to uzet u svoje ruke
sta ce mi kakva drugacija, koja ima milioon pitanja kako nesto uradit smijel to uradit itd itd
i muskarci se ne boje
sam manje prilaze takvim zenama jer pocesto naviku da kazu "NE"..
jer kontaju ko je on pa dosao mene startovat..i onda na kraju kad skontaju da im satic otkucava kazu DA bilo kojem samo da ne ostanu same s kucom punom macaka
znaci osoba s kojom se moze popricat kojazna sta hoce i ne libi se to uzet u svoje ruke
sta ce mi kakva drugacija, koja ima milioon pitanja kako nesto uradit smijel to uradit itd itd
i muskarci se ne boje
jer kontaju ko je on pa dosao mene startovat..i onda na kraju kad skontaju da im satic otkucava kazu DA bilo kojem samo da ne ostanu same s kucom punom macaka
- JThomas
#3354 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
to je floskula kojom se tješe rospije, pa racionaliziraju da ih niko neće, jer su eto pametne i uspješne...nije, nego ih neće što su rospije. pa svakome normalnom je draže da i žena ima i radi nego da nema i da ne radi. glupa žena i pametan čovjek također nikad neće funkcionisati na duge staze, ako je taj pametan čovjek nižih moralnih kvaliteta on će nju "prevariti i iskoristiti", al' na duge staze nula poena. znači riječ je o mijenjanju teza i miješanju pojmova...
- stachu
#3355 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
U smislu, daj sta das...kokuz_sa wrote:to te neko slago bogme
znaci osoba s kojom se moze popricat kojazna sta hoce i ne libi se to uzet u svoje ruke![]()
i muskarci se ne boje![]()
Na zalost, istinito (tuzno ali je tako)...
- SultanSuljke
#3356 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
jer je ovo balkan hanumice....i gdje ce bas to nas coek priznati i prihvatiti...ihhhhheluna wrote:a zašto se muškarci boje jakih, samostalnih, uspješnih i pametnih žena koje imaju svoje ja i stav u životu (finansijsku nezavisnost ovaj put ostavimo po strani)??
- dale cooper
#3357 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jesi.Ma ja ba wrote:
forumasi i forumasice, vodite ljubav, a ne rat.
jesam li ovo lijepo rekla?
Prikladan soundtrack iz vremena te uzrečice:
- JThomas
#3358 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ja bukvalno ne znam nijednog muškarca kojeg smatram pametnim i uspješnim, a da mu žena nije barem slična (pod žena ne mislim samo na zakonsku suprugu nego na bilo kakav duži i ozbiljniji odnos). sličnosti se privlače, a ta priča da se neko kao boji uspješnih žena, to je kiselo grožđe...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3359 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
zena treba da ima svoje ONkokuz_sa wrote:to te neko slago bogme
- dale cooper
#3360 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jel' to ono "samo šuti i trepći"?plain vanilla wrote:zena treba da ima svoje ONkokuz_sa wrote:to te neko slago bogme
- eluna
#3361 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
hahahahahhahahahahaha dobro veče vanillaplain vanilla wrote:zena treba da ima svoje ONkokuz_sa wrote:to te neko slago bogme
- kokuz_sa
#3362 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
dobije ona NJEGA..ide u kompletu s muskarcemplain vanilla wrote:zena treba da ima svoje ONkokuz_sa wrote:to te neko slago bogme
- Ma ja ba
#3363 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Iza svakog uspjesnog muskarca, stoji jos uspjesnija zena. 
- eluna
#3364 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ma ja ba wrote:Iza svakog uspjesnog muskarca, stoji jos uspjesnija zena.
za obratno nismo sigurni
- p206
#3365 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Zato što su često hladne, ne mislim odbojne nego nekako hladne. Previše ističu tu svoju uspješnost. Ima ih i koje nisu takve naravno.eluna wrote:a zašto se muškarci boje jakih, samostalnih, uspješnih i pametnih žena koje imaju svoje ja i stav u životu (finansijsku nezavisnost ovaj put ostavimo po strani)??
Inače sad je kod nas pogano vrijeme došlo, gdje se svako voli isticati nazor nečim, tako nam sa zapada dolazi gey populacija, sa istoka nekakvi vjerski pravci koji nikad nisu bili ovdje, a nacionalizam cvjeta i veliki pripadnici svojih nacija sa njim. Tu je i muzika koja forsira neko plastično silikonsko ponašanje omladine. Sve se sastavilo. Žene ni jedan "pogani proces" ne forsiraju, to čine muškarci, ali zato imamo poplavu ambicioznih i uspješnih djevojaka koje se vole tako predstavljati.
Ne kažem da ne trebaju biti takve, ali ne mora se to tako otvoreno pokazivati.
- kokuz_sa
#3366 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
mislis iza svake uspjesne zene stoji uspjesan sponzor ili baboeluna wrote:Ma ja ba wrote:Iza svakog uspjesnog muskarca, stoji jos uspjesnija zena.![]()
![]()
![]()
za obratno nismo sigurni
- SultanSuljke
#3367 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ili obrnutoMa ja ba wrote:Iza svakog uspjesnog muskarca, stoji jos uspjesnija zena.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3368 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
jes, jesdale cooper wrote:Jel' to ono "samo šuti i trepći"?plain vanilla wrote:zena treba da ima svoje ONkokuz_sa wrote:to te neko slago bogme
ja uvijek tako, kako musko kaze-tako je
trepcem, smjeskam se....
baba kod ljekara, kuka kako je sve bolikokuz_sa wrote: dobije ona NJEGA..ide u kompletu s muskarcem![]()
doktor: baba, vama je potrebna njega
baba: eeeeeee, sine, otkad baba njega nije vidjela
- dale cooper
#3369 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
plain vanilla wrote:
jes, jes
trepcem, smjeskam se....![]()
baba kod ljekara, kuka kako je sve boli
doktor: baba, vama je potrebna njega
baba: eeeeeee, sine, otkad baba njega nije vidjela
Dobro je što ništa nisam jeo ili pio.
- kokuz_sa
#3370 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
zato za razliku od babe ti njega vidisplain vanilla wrote:jes, jesdale cooper wrote:
Jel' to ono "samo šuti i trepći"?
trepcem, smjeskam se....![]()
Idu baba i deda da kupe tele... I tako se dedi pripiša i on se okrene pored puta i počne se olakšavati. Dok se olakšavao, naleti pčela i ujede ga za onu stvar. Objasni deda babi situaciju, a baba da iskoristi priliku... Pošto mu je penis nateko, popne se na dedu i radi ono što je najbolje znala. Kad je završila, deda prokomentira:
- Možemo li sad ići kupiti tele?
- Deda, jebo tele, ajmo kupit pčele!!
- eluna
#3371 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
kokuz_sa wrote:
Idu baba i deda da kupe tele... I tako se dedi pripiša i on se okrene pored puta i počne se olakšavati. Dok se olakšavao, naleti pčela i ujede ga za onu stvar. Objasni deda babi situaciju, a baba da iskoristi priliku... Pošto mu je penis nateko, popne se na dedu i radi ono što je najbolje znala. Kad je završila, deda prokomentira:
- Možemo li sad ići kupiti tele?
- Deda, jebo tele, ajmo kupit pčele!!
- Ma ja ba
#3372 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
hahaha kako da ne, inace takvim samopouzdanim i finansijski neovisnim zenama je jako bitno da starost docekaju sa djuturumom ravnim sebi, pa da kad vec pere svoju zubnu protezu moze oprati i njegovu.kokuz_sa wrote:to te neko slago bogme
znaci osoba s kojom se moze popricat kojazna sta hoce i ne libi se to uzet u svoje ruke![]()
Ono sto hocu reci - najlakse je generalizovati, ali nisu svacije percepcije dobrog i kvalitetnog zivota iste.
Nije svakome cilj u zivotu da se uda ili ozeni za daj sta das. Neko je sasvim sretan provesti cijeli zivot u potrazi za necim sto je ni manje ni vise nego princ. Naravno u tom procesu se treba i puno zaba ljubiti, ali ima i to svojih prednosti, ne mora se bas trcati da se za svaku zabu udas.
- dale cooper
#3373 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
+1Ma ja ba wrote:hahaha kako da ne, inace takvim samopouzdanim i finansijski neovisnim zenama je jako bitno da starost docekaju sa djuturumom ravnim sebi, pa da kad vec pere svoju zubnu protezu moze oprati i njegovu.kokuz_sa wrote:to te neko slago bogme
jer kontaju ko je on pa dosao mene startovat..i onda na kraju kad skontaju da im satic otkucava kazu DA bilo kojem samo da ne ostanu same s kucom punom macakaTo je svakako privlacnije od hranjenja macke kao kucnog ljubimca.
![]()
Naravno, poneku ce i promuhabetiti, ali na kraju sve to ide odakle smo i dosli.
Ono sto hocu reci - najlakse je generalizovati, ali nisu svacije percepcije dobrog i kvalitetnog zivota iste.
Nije svakome cilj u zivotu da se uda ili ozeni za daj sta das. Neko je sasvim sretan provesti cijeli zivot u potrazi za necim sto je ni manje ni vise nego princ. Naravno u tom procesu se treba i puno zaba ljubiti, ali ima i to svojih prednosti, ne mora se bas trcati da se za svaku zabu udas.
- Ma ja ba
#3374 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moze i tako.III SULTAN III wrote:ili obrnutoMa ja ba wrote:Iza svakog uspjesnog muskarca, stoji jos uspjesnija zena.
Poenta je da se radi o timskom radu, bez uzajamne podrske nebi bilo uspjeha.
- kokuz_sa
#3375 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
sto se tice prvog boldiranogMa ja ba wrote:hahaha kako da ne, inace takvim samopouzdanim i finansijski neovisnim zenama je jako bitno da starost docekaju sa djuturumom ravnim sebi, pa da kad vec pere svoju zubnu protezu moze oprati i njegovu.kokuz_sa wrote:to te neko slago bogme
jer kontaju ko je on pa dosao mene startovat..i onda na kraju kad skontaju da im satic otkucava kazu DA bilo kojem samo da ne ostanu same s kucom punom macakaTo je svakako privlacnije od hranjenja macke kao kucnog ljubimca.
![]()
Naravno, poneku ce i promuhabetiti, ali na kraju sve to ide odakle smo i dosli.
to su one zeMske koje hoce da izigravaju musko, da imaju muda i da vode glavnu politiku kod kuce
eh da su babi muda bila bi baba s mudima, opet nije deda..i takve ce da da pokazuju svoja muda coporu macaka i zvat ce ih "stare cure"
sto se tice drugog boldiranog
procitaj gore post od
JThomas
on je za to dao naziv..rospija