Ja fakat nekad posumnjam da ti uopšte gledaš utakmice... Zidane je dobio 14 crvenih kartona i rijetko koji je bio zbog faula.5 0 5 wrote:za ove koji spominju zlatana. kada se to zlatan potukao, na terenu, a pogotovo van terena? ja se ne sjecam toga. cak se ne sjecam nekog njegovog nesportskog slucaja.
zinadin isto. on je napravio samo jedan, koliko se sjecam, i to je bio poslednji potez u njegovoj fudbalerskoj karijeri. sto se tice tog slucaja, adidas je odmah ulozio 10m eura da zastite njegov imidz. slicna stvar je bila i sa roonyjem kada je tukao svoju zenu. ili ona 2 engleza koji su pretukli crnca u klubu. ili sa terryjem. velike korporacije stoje iza tih igraca i jaki savezi. zataska se to brzo.
ko stoji iza spahe? u fudbalu se primjeri prave upravo na igracima kao sto je on. fudbaleri nisu najbistriji ljudi. znaju trcati za loptom i to je to. sto se spahe tice, sam pao sam se ubio. kako god da pogledam ovaj slucaj, ne mogu naci opravdanje. ako mu jarani nisu mogli doci u vip, nazovi, reci im, nema veze, naci cemo se poslije na parkngu i to je to. tuci se i nadjebavati sa ljudima kojima je posao da cuvaju red na stadionu, je krkanluk. pogotovo za spahu. ako ga ovo kosta karijere, glup je, zasluzio je, i na kraju krajeva, njegova stvar.
Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#3351 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
-
VCorp
#3352 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Cantona, Keane, Gattuso, Materazzi, Pepe, Barton - sve psiho do psiha, a šta ih je još takvih. Ne znamo šta se tačno desilo, jest Spaha živac ali šta su mu morali reći ili uraditi da čovjek od 35 godina onako reagira ? To se ne pitamo. On je u fokusu svega zato što je Balkanac, da je to uradio Gotze drugi bi se film vrtio. To isto su pisali Nijemci po komentarima na Bildu.
Oni govore da mi ne shvatamo kako se ponašati, možda da oni pokušaju shvatiti već jednom da ne damo na sebe i ljude koje volimo. Mi jesmo takvi kakvi smo, emocije nas vode kroz život i često nas to košta mnogih stvari ali realno kako bi svako od nas odreagirao da mu napadnu brata i počnu ga mlatiti, bez obzira bio on nama kriv ili ne ? Ako moram birati između uspjeha s njihovom hladnoćom ili emocija svojstvenih za nas Balkance onda biram ovo drugo. Zamislite vi da BiH kojim slučajem recimo osvoji SP u fudbalu ? Pa kod nas bi slavlje trajalo godinu dana i ne bi bilo nimalo gospodsko, ali srce je jače od mozga
Oni govore da mi ne shvatamo kako se ponašati, možda da oni pokušaju shvatiti već jednom da ne damo na sebe i ljude koje volimo. Mi jesmo takvi kakvi smo, emocije nas vode kroz život i često nas to košta mnogih stvari ali realno kako bi svako od nas odreagirao da mu napadnu brata i počnu ga mlatiti, bez obzira bio on nama kriv ili ne ? Ako moram birati između uspjeha s njihovom hladnoćom ili emocija svojstvenih za nas Balkance onda biram ovo drugo. Zamislite vi da BiH kojim slučajem recimo osvoji SP u fudbalu ? Pa kod nas bi slavlje trajalo godinu dana i ne bi bilo nimalo gospodsko, ali srce je jače od mozga
-
5 0 5
#3353 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
da. na terenu. ne sjecam se da se tukao van terena, ili kao sto su ovi primjeri koje sam nabrojao.ultima_palabra wrote: Ja fakat nekad posumnjam da ti uopšte gledaš utakmice... Zidane je dobio 14 crvenih kartona i rijetko koji je bio zbog faula.
- Clan komisije
#3354 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spaha
Ne kontam zastitare, pa covjek doveo brata, prijatelje na tekmu da gledaju i oni se nesta uskofrcili...a navijaci mogu radit sta hoce... Ma dajte...nisu imali kartu, alo pa Spaha je igrac tog kluba jeboga, valjda ima neka prava...
Jest kabadahija, ali neka ih je posaketo...
Ne kontam zastitare, pa covjek doveo brata, prijatelje na tekmu da gledaju i oni se nesta uskofrcili...a navijaci mogu radit sta hoce... Ma dajte...nisu imali kartu, alo pa Spaha je igrac tog kluba jeboga, valjda ima neka prava...
Jest kabadahija, ali neka ih je posaketo...
-
vryzas
- Clan komisije
#3356 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa mozda da je on doveo brata na tekmu i da su ovi rekli, halo Zidan pusi kurac ne mogu oni uc nemaju kartu, mozda bi i on frku napravio...5 0 5 wrote: da. na terenu. ne sjecam se da se tukao van terena, ili kao sto su ovi primjeri koje sam nabrojao.
Spaha kao igrac tog kluba valjda se i on nesta pita, a jebo te i karta..ima covjek milione..kupit ce je..
- Clan komisije
#3357 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Brata i svoju familiju ću uvijek štiti i braniti, dok sam živ
Tako je Spaha, pravi bosanac.

- shake69
#3358 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Samo da nije onog udarca glavom na kraju, kad je Emir bio vec na izlazu, ovo nista ne bi bilo. Ali sujeta, bahatost i neki povrijedjeni ponos "ko je redar da meni nesto", i eto belaja.
I ove reakcije 'nek mi raskinu ugovor' su djetinje i neshvatljive za tako iskusnog igraca. Jos se dakle nije smirio!?
I ove reakcije 'nek mi raskinu ugovor' su djetinje i neshvatljive za tako iskusnog igraca. Jos se dakle nije smirio!?
- PriNc_ba
#3359 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ne znam njemacki 
Ali
kako se kaze 'bem ti najmilije
?
Realno za psovke su zasluzili da ih se izroka makar do potkoljenica
i da se jos popisaju po njima izranjavanima 
Koji kreten(i)
Ali
Realno za psovke su zasluzili da ih se izroka makar do potkoljenica
Koji kreten(i)
- phillie
#3360 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa sto im odmah ne kupi karte za VIP, nego se suga....
Sistem i balkanac dvije nespojive stvari...
Sistem i balkanac dvije nespojive stvari...
- Clan komisije
#3361 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Zavrsena tekma, Spaha buraza i nekoliko jarana mozda poveo do loze da nekoga vide, upoznaju...i onda dodju ovi redari i pokusavaju da zavode red.
Shvatio bih da je u pitanju neka grupica navijaca, ali jbt igrac kluba je tu, ne kontam, prazne tribine pusti ih jebote...
Shvatio bih da je u pitanju neka grupica navijaca, ali jbt igrac kluba je tu, ne kontam, prazne tribine pusti ih jebote...
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#3362 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spaha je obicna budala i mina. Moras biti kreten sa dna kace, da racunas na ublehu sa jos malo 40 godina. Znam, da nema 40 ali nije ni daleko. Brzo ide. Kazna ce biti nesto poput zabrana pristupu stadiona na pola godine, godinu ili tako. Pa ce preko TV ekrana gledati. Apotekrai ga nece braniti isto kao sto oni nisu onog branili sto je zapalio svoj stan, pa jos dobio zatvorske kazne.
-
AmirBaa
#3363 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa ljudi nije termin igrao pa se zakacio s nekim i posaketao. Profesionalac, fudbaler, uzor mladima (pogotovo u BiH) ono sebi ne moze dopustiti. Pa bilo je svakakvih uvreda na utakmicama (sjetite se Alvesa i banane) i ne znam da li sam vidio saketanje profesionalnog igraca sa bilo kim poslije utakmice. Ovo sto je uradio je pogresno, bilo da je bosanac, nijemac ili da je sa farskih otoka

- Arminovski
#3364 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
:thumbdown: =/Clan komisije wrote:Brata i svoju familiju ću uvijek štiti i braniti, dok sam živ
Super sto je brani ali pogresno. Spahicu i svoj toj klapi fali sabur... Da je tinejdzer i upadne u ovakve situacije hajde i oprosti ali on odrastao, familija, uspjesan, uzor mnogima, uzor drzavi. Pa mogao je rijesiti ovo i drugacije. Ovako ce on najebati a zastitar relativno gledajuci NECE a moglo je sigurno biti drugacije pa da ispadne 100% dingospo i opet dobije kako je zamislio... Sad ce da ga vode ko psa da se javno izvinjava...
-
5 0 5
#3365 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Clan komisije wrote:i onda dodju ovi redari i pokusavaju da zavode red.
- It_is_a_Leclerc
#3366 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Emir Spahić se osramotio i ovim saopćenjem. Kad on misli prestati s tim ?!
Države poput Njemačke, koje imaju sistem na svakom koraku, ne zanima plaho ko si, šta si i šta radiš, već im je bitno da se držiš pravila i poštuješ procedure. Al' naš Bošnjo, navikao da mu se svi sklone jer ima pare i utjecaj...
Države poput Njemačke, koje imaju sistem na svakom koraku, ne zanima plaho ko si, šta si i šta radiš, već im je bitno da se držiš pravila i poštuješ procedure. Al' naš Bošnjo, navikao da mu se svi sklone jer ima pare i utjecaj...
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#3367 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Kantona je zbog slicnih stvari otisao u legendu 
-
splinter
#3368 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Eric i EMir fudbalski buntovnici, zato ih raja i gotivi !!Slo Burner wrote:Kantona je zbog slicnih stvari otisao u legendu
https://www.youtube.com/watch?v=JFsW6vvBwHk
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3369 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Interesantno je da, sta god da se desi, ima pro i contra ekipa. I onda se brane stavovi ko da je zivot u pitanju
Ne vidim sto bi to njega Bayer otpustio. Nije nista uradio tokom utakmice. Od njega mogu traziti nesto tipa ove price o izvinjenju, a ostalo je Emirova stvar sa organima reda u Njemackoj, dakle ako ce biti krivicno gonjen, sudjen, to je njegova privatna stvar.
No, ne treba zaboraviti da Emiru istice ugovor ove godine, tako da je moguce da nece produziti dalje s njim (da ovo bude uteg koji ce doprinijeti toj odluci.
Nego, da vise ne oftopicarim, nesto na temu.
Da se razumijemo, Spahic ima 35 godina i fascinantno je da je na ovako dobrom nivou. Pa nije golman da bude bolji sto je stariji
Ne vidim sto bi to njega Bayer otpustio. Nije nista uradio tokom utakmice. Od njega mogu traziti nesto tipa ove price o izvinjenju, a ostalo je Emirova stvar sa organima reda u Njemackoj, dakle ako ce biti krivicno gonjen, sudjen, to je njegova privatna stvar.
No, ne treba zaboraviti da Emiru istice ugovor ove godine, tako da je moguce da nece produziti dalje s njim (da ovo bude uteg koji ce doprinijeti toj odluci.
Nego, da vise ne oftopicarim, nesto na temu.
Da se razumijemo, Spahic ima 35 godina i fascinantno je da je na ovako dobrom nivou. Pa nije golman da bude bolji sto je stariji
- alibegoa
#3370 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa sad nek se ko šuga voda i javno izvinjava. Da ima mrvu ponosa bilo bi ono ne zanima me kazna. Sad će on sve to lijepo polizati.Clan komisije wrote:Brata i svoju familiju ću uvijek štiti i braniti, dok sam živ
- Logovan
#3371 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Clan komisije wrote:Brata i svoju familiju ću uvijek štiti i braniti, dok sam živ
- Point.
#3372 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Najjaci su mi ovi sto tajno prizeljkuju i govore kako ce mu dati otkaz. Jasta ce, i za gore stvari se nisu klubovi rjesavali igraca.
Spaha samo udri ko god dirne familiju, pusti se ovih bosanskih moralnih gromada sto u bilo sta da je iz Njemacke, gledaju ko u svetost.
Spaha samo udri ko god dirne familiju, pusti se ovih bosanskih moralnih gromada sto u bilo sta da je iz Njemacke, gledaju ko u svetost.
- JThomas
#3373 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
džaba je sve, kad je (fudbalski) sistem iz dana u dan sve stroži prema ispadima bilo koje vrste. nikakve veze nema šta mi pričamo, kad je to biznis gdje se vrte milijarde. i svako talasanje je nepoželjno i kvari biznis. fudbalerima su plate sve veće, ali i odgovornosti isto tako, i tretman što se tiče ovakvih stvari je sve bliže tretmanu fabričkih radnika.
-
missko
#3374 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Da Riberijev buraz dodje i piša na sred stafiona i neko od ovih redara mu nesto lane Riberi bi ga zubima pojeo i Uli bi stao iza njega bilo bi nrke fol novcane kazne koju bi klub platio za njega i stvar bi bila rijesena. Vidjet cemo kako ce Völler reagovat u principu onako kako misli koliko mu Spaha znaci za klub. Klub ga moze nesto malo interno kaznit jer se sve desilo nakon tekme. Bit ce mozda nekih privatnih prijava od strane obezbjedjenja sto ce Spaha to izvinjenjem javnim i novcanom kaznom rijesit
-
todd_smith
#3375 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
sta se ima izvinjavati ako je uradio pravu stvar?Emir Spahić će se lično izviniti svim učesnicima u ime grupe