To je snazan dijalog.prljavi Hare wrote:Podrazumjeva li se u "snagu BiH" i kada ovaj Srna prebije komšinicu pred djecom ili se to tretira kao neka
lokalna snaga,opštinska ili kantonalna?
SDA-All about
-
drug profi
#3351 Re: SDA-All about
- brzica
#3352 Re: SDA-All about
Eh, i ti sad cjepidlačiš. Da ne bude sad opravdanjaprljavi Hare wrote:Podrazumjeva li se u "snagu BiH" i kada ovaj Srna prebije komšinicu pred djecom ili se to tretira kao neka
lokalna snaga,opštinska ili kantonalna?
kao ono iz "Praznik u Sarajevu": nije je baš tukao,
samo ponekad šamarom
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3353 Re: SDA-All about
snaga BiH je u integraciji prestupnika da budu korisni članovi društva
Kandidat za načelnika Općine Ilidža pomilovani osuđenik, nikad odslužio kaznu
Kandidat za načelnika Općine Gračanica pomilovani osuđenik, nikad odslužio kaznu
Kandidat za načelnika Općine Centar pomilovani osuđenik, nikad odslužio kaznu
sve je isto samo njega nema, al tako je to kad osuđenik osnuje stranku pa je ovo normala
Kandidat za načelnika Općine Ilidža pomilovani osuđenik, nikad odslužio kaznu
Kandidat za načelnika Općine Gračanica pomilovani osuđenik, nikad odslužio kaznu
Kandidat za načelnika Općine Centar pomilovani osuđenik, nikad odslužio kaznu
sve je isto samo njega nema, al tako je to kad osuđenik osnuje stranku pa je ovo normala
- Dozer
#3354 Re: SDA-All about
Nije lijepo rugati se...ali mislim da ove dvije, ukoliko BIDNU izabraTe, nece imati nikakvog posla jer slabo ko ce im se uopste obratiti za bilo sta...vjerovatno iz vizuelnog straha
- Maystor
#3355 Re: SDA-All about
Fali mu to što nije dorastao ni da bude predsjednik seoske mjesne zajednice (iz koje i dolazi) a kamoli načelnik opštine koja broji 100 hiljada stanovnika.Hodidid wrote:Ja nisam za SDA ali sta fali momku? Kakvih levata ima ovaj mi momak djeluje obrazovan, ne djeluje primitivan, prilicno je elokventan. Vidim da je prilicno potkovan kad je politicka scena u EU u pitanju. Steta samo sto je u SDA.StupskaBitanga wrote:Nastup onoga za Novi Grad Sarajevo na Face TV je blago rečeno odron
- Skijaš
#3356 Re: SDA-All about
U pravu si, nije lijepo ismijavati izgled žene.Dozer wrote:Nije lijepo rugati se...ali mislim da ove dvije, ukoliko BIDNU izabraTe, nece imati nikakvog posla jer slabo ko ce im se uopste obratiti za bilo sta...vjerovatno iz vizuelnog straha
- H4v4t4R
#3357 Re: SDA-All about
samo mi reci koji je fakultet završio, a koje su fakultete završili njegovi konkurenti?Maystor wrote:Fali mu to što nije dorastao ni da bude predsjednik seoske mjesne zajednice (iz koje i dolazi) a kamoli načelnik opštine koja broji 100 hiljada stanovnika.Hodidid wrote:Ja nisam za SDA ali sta fali momku? Kakvih levata ima ovaj mi momak djeluje obrazovan, ne djeluje primitivan, prilicno je elokventan. Vidim da je prilicno potkovan kad je politicka scena u EU u pitanju. Steta samo sto je u SDA.StupskaBitanga wrote:Nastup onoga za Novi Grad Sarajevo na Face TV je blago rečeno odron
-
udrch
#3358 Re: SDA-All about
Semir Efendić je jedini pravi kandidat u gradu Sarajevu za načelnika..jedina prava promjena..ono za što se svi zalažemo i želimo..mlad, obrazovan, pametan, pošten i neukaljan..
kakav će biti kasnije ne možemo sad znati, ali trenutno je jedan od rijetkih kojima se nema šta zamjeriti..
po sudu svih ljudi do čijeg mišljenja držim on je rijedak primjer ovih izbora u Sarajevu..
sve ostalo je politika i novac..čak i Vikić..
kakav će biti kasnije ne možemo sad znati, ali trenutno je jedan od rijetkih kojima se nema šta zamjeriti..
po sudu svih ljudi do čijeg mišljenja držim on je rijedak primjer ovih izbora u Sarajevu..
- bogumila
#3359 Re: SDA-All about
lijevu ne znam al desna je pedijatar i to dobar. dakle zena koja vec ima karijeru i plemenit poziv. i kojoj su se obracali i dalje ce, roditelji s bolesnom djecom. na "smijesna strana izbora" nisam htjela kvarit shegu, ali ovdje nema potrebe ismijavati ikog na osnovu izgleda.Dozer wrote:Nije lijepo rugati se...ali mislim da ove dvije, ukoliko BIDNU izabraTe, nece imati nikakvog posla jer slabo ko ce im se uopste obratiti za bilo sta...vjerovatno iz vizuelnog straha
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3360 Re: SDA-All about
jedna radi u prosvjeti, druga je ljekar
ismijavati nekoga samo zbog izgleda je odvratno
-
drug profi
#3361 Re: SDA-All about
Ja bih ovdje samo ismijavao onoga ko im je radio vizuelni identitet, i dizajne jer je to katastrofa, a mogli su naci i neku sminkericu da ih sredjuje za slikanje, a smijati se necijem izgledu je nisko. Nekog kamera voli nekog ne.
Ja na svakoj fotografiji izgledam kao da sam pijan, cak ni kad primiriso nisam. To opet nista ne govori o meni kao o covjeku.
Ja na svakoj fotografiji izgledam kao da sam pijan, cak ni kad primiriso nisam. To opet nista ne govori o meni kao o covjeku.
-
Trebam te
#3362 Re: SDA-All about
udrch wrote:Semir Efendić je jedini pravi kandidat u gradu Sarajevu za načelnika..jedina prava promjena..ono za što se svi zalažemo i želimo..mlad, obrazovan, pametan, pošten i neukaljan..
Efendic ce glatko pobijediti!!!
- ultima_palabra
#3363 Re: SDA-All about
Plakati su odrađeni samo tako... nema koja boja nije zastupljenadrug profi wrote:Ja bih ovdje samo ismijavao onoga ko im je radio vizuelni identitet, i dizajne jer je to katastrofa, a mogli su naci i neku sminkericu da ih sredjuje za slikanje, a smijati se necijem izgledu je nisko. Nekog kamera voli nekog ne.
- mO k3
#3364 Re: SDA-All about
Znaci ti se nekome obracas koji/a po tebi "lijepo" izgleda ??Dozer wrote:Nije lijepo rugati se...ali mislim da ove dvije, ukoliko BIDNU izabraTe, nece imati nikakvog posla jer slabo ko ce im se uopste obratiti za bilo sta...vjerovatno iz vizuelnog straha
Ovakva izjava puno o tebi govori
- mO k3
#3365 Re: SDA-All about
plain vanilla wrote:jedna radi u prosvjeti, druga je ljekar
Jako primitivno od doticnih ....
- Skijaš
#3366 Re: SDA-All about
Mala ispravka, ismijavati ženu zbog izgleda je odvratno. Muškarcima to manje znači pa zato i ne mislim da ima istu težinu.plain vanilla wrote:jedna radi u prosvjeti, druga je ljekar
- seln
#3367 Re: SDA-All about
Ako je tako dobar, sta ce u SDA?udrch wrote:Semir Efendić je jedini pravi kandidat u gradu Sarajevu za načelnika..jedina prava promjena..ono za što se svi zalažemo i želimo..mlad, obrazovan, pametan, pošten i neukaljan..
- novi.dan.nova.nafaka
#3368 Re: SDA-All about
Tako kao ti je razmišljala većina amera dok su crnci ubijani širom zemlje. Kako će crnac biti (dobar) čovjek, pitali su se mnogi, baš poput tebe.seln wrote:Ako je tako dobar, sta ce u SDA?udrch wrote:Semir Efendić je jedini pravi kandidat u gradu Sarajevu za načelnika..jedina prava promjena..ono za što se svi zalažemo i želimo..mlad, obrazovan, pametan, pošten i neukaljan..
Teoretičari kroz istoriju su "tvoj" fenomen nazivali različitim, uglavnom jako ružnim imenima...
Last edited by novi.dan.nova.nafaka on 04/10/2012 10:49, edited 1 time in total.
- Čovjek
#3369 Re: SDA-All about
Sve jedno...Dozer wrote:Nije lijepo rugati se...ali mislim da ove dvije, ukoliko BIDNU izabraTe, nece imati nikakvog posla jer slabo ko ce im se uopste obratiti za bilo sta...vjerovatno iz vizuelnog straha
Prvo vidi se da nisu upućen u posao Vijećnika, šta rade, ko i kako im se obraća i sl, što govori koliko si informisan građanin ove Zemlje.
Drugo, njih dvije su kandidatkinje SDA za Vijeće u Konjicu i sigurno će proći, koliko god se to tebi sviđalo ili ne.
Treće, ako misliš da si pismen, ako misliš da se izražavaš "gradski", moraš shvatiti da je Općinsko Vijeće takvo upravno tijelo u koje uđu ljudi koji dobiju dovoljan broj glasova, a sudeći po tvom visokom mišljenju o samome sebi, smatram da ni uža porodica nebi glasala za tebe, bez obzira na tvoju vanjsku ljepotu.
- novi.dan.nova.nafaka
#3370 Re: SDA-All about
Prema onome što znam iz vlastitog iskustva, o ljepoti drugih uglavnom pričaju likovi kojima nedostaje vlastita ljepota. Kad ćeš vidjeti naučnika svjetskog kalibra da se ruga ljudima sa Down-ovim sindromom, na primjer. Ne, takvima će se rugati upravo oni koji su nivo ili dva iznad njih, što mu ga haman pa dođe isto...Čovjek wrote:Treće, ako misliš da si pismen, ako misliš da se izražavaš "gradski", moraš shvatiti da je Općinsko Vijeće takvo upravno tijelo u koje uđu ljudi koji dobiju dovoljan broj glasova, a sudeći po tvom visokom mišljenju o samome sebi, smatram da ni uža porodica nebi glasala za tebe, bez obzira na tvoju vanjsku ljepotu.Dozer wrote:Nije lijepo rugati se...ali mislim da ove dvije, ukoliko BIDNU izabraTe, nece imati nikakvog posla jer slabo ko ce im se uopste obratiti za bilo sta...vjerovatno iz vizuelnog straha
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3371 Re: SDA-All about
pa slusaj, ako se takmice na izboru ljepote, onda imamo i pravo komentirati njihov izgled..jer to oni sami isticu kao svoj adutSkijaš wrote:Mala ispravka, ismijavati ženu zbog izgleda je odvratno. Muškarcima to manje znači pa zato i ne mislim da ima istu težinu.plain vanilla wrote:jedna radi u prosvjeti, druga je ljekar
ali ako se neko (muskarac ili zena, svejedno) pokusavaju svojim (ne)sposobnostima nametnuti u politici, onda je neumjesno u prvi plan stavljati njihov izgled
ove dvije zene su zavrsile u svim grupama na FB, na svim forumima... svaka shusha im se smijala...1 posto njih se potrudilo doznati ko su te zene, jesu li obrazovane, sposobne u svojim poslovima...a kako je receno prije, jedna je pedijatrica, a druga nastavnica...
onaj osjecaj kad branis SDA
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3372 Re: SDA-All about
novi.dan.nova.nafaka wrote:Prema onome što znam iz vlastitog iskustva, o ljepoti drugih uglavnom pričaju likovi kojima nedostaje vlastita ljepota. Kad ćeš vidjeti naučnika svjetskog kalibra da se ruga ljudima sa Down-ovim sindromom, na primjer. Ne, takvima će se rugati upravo oni koji su nivo ili dva iznad njih, što mu ga haman pa dođe isto...Čovjek wrote:Treće, ako misliš da si pismen, ako misliš da se izražavaš "gradski", moraš shvatiti da je Općinsko Vijeće takvo upravno tijelo u koje uđu ljudi koji dobiju dovoljan broj glasova, a sudeći po tvom visokom mišljenju o samome sebi, smatram da ni uža porodica nebi glasala za tebe, bez obzira na tvoju vanjsku ljepotu.Dozer wrote:Nije lijepo rugati se...ali mislim da ove dvije, ukoliko BIDNU izabraTe, nece imati nikakvog posla jer slabo ko ce im se uopste obratiti za bilo sta...vjerovatno iz vizuelnog straha
ako se treba nečemu rugati onda je to amaterski izrađen plakat
- seln
#3373 Re: SDA-All about
Tako kao ti rezonuje i lafina vecina polupismenih telala u SDA.novi.dan.nova.nafaka wrote:Tako kao ti je razmišljala većina amera dok su crnci ubijani širom zemlje. Kako će crnac biti (dobar) čovjek, pitali su se mnogi, baš poput tebe.seln wrote:Ako je tako dobar, sta ce u SDA?udrch wrote:Semir Efendić je jedini pravi kandidat u gradu Sarajevu za načelnika..jedina prava promjena..ono za što se svi zalažemo i želimo..mlad, obrazovan, pametan, pošten i neukaljan..
Teoretičari kroz istoriju su "tvoj" fenomen nazivali različitim, uglavnom jako ružnim imenima...
Niko ne bira boju koze, niti boja koze sama po sebi moze biti nesto lose...isto kao ni vjera, pol, seksualno opredjeljenje...
Za politicku opciju, medjutim, svako se odlucuje svjesno. A ako se taj momak svjesno odlucio za jednu kleptokratsku, populisticku partiju, onda ne moze biti toliko dobar. Ili mu fali pameti ili postenja.
- PapeSusic
#3374 Re: SDA-All about
Svaka cast za obnovljenu Vijecnicu 
- novi.dan.nova.nafaka
#3375 Re: SDA-All about
Ne braniš ti SDA, već braniš ono malo zdravog razuma što je ostalo kod nas. Radi se o tome da većina bez razloga pljuje/brani nekoga, da nema pojma o tom čovjeku. Danas trebamo više nego ikad probati glasati za pojedince iz stranaka i birati one za koje mislimo da su OK. Ne možeš više ni za koga reći da je po defaultu u redu...plain vanilla wrote:pa slusaj, ako se takmice na izboru ljepote, onda imamo i pravo komentirati njihov izgled..jer to oni sami isticu kao svoj adutSkijaš wrote:Mala ispravka, ismijavati ženu zbog izgleda je odvratno. Muškarcima to manje znači pa zato i ne mislim da ima istu težinu.plain vanilla wrote:jedna radi u prosvjeti, druga je ljekar
ali ako se neko (muskarac ili zena, svejedno) pokusavaju svojim (ne)sposobnostima nametnuti u politici, onda je neumjesno u prvi plan stavljati njihov izgled
ove dvije zene su zavrsile u svim grupama na FB, na svim forumima... svaka shusha im se smijala...1 posto njih se potrudilo doznati ko su te zene, jesu li obrazovane, sposobne u svojim poslovima...a kako je receno prije, jedna je pedijatrica, a druga nastavnica...
onaj osjecaj kad branis SDA