Rukometna reprezentacija BiH

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#3351 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Logovan »

Velkoski wrote:Jes' gled'o Katar jaro? :D
Nisam, pretpostavljam da bi se mogli izbaciti. :D
MOSALJOZE

#3352 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by MOSALJOZE »

Nisam upratio,ali uglavnom šta nama treba da bi išli na Katar??
BHF_Manijak

#3353 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by BHF_Manijak »

Da mi prodjemo, a oni da budu prvi u grupi, jer je malo vjerovatno da cemo mi treci zavrsiti. :mrgreen: :mrgreen:
palermo

#3354 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by palermo »

It_is_a_Leclerc wrote:Opet ti kažem. Igračima nakon poraza dosađivati blesavim pitanjima tipa - "Šta vi mislite što mi gubimo lopte u napadu", je iritantno i možeš samo dobiti da te igrač, izrevoltiran i ljut nakon poraza, pošalje poprijeko. To je pitanje za selektora, i on je vrlo jasno rekao šta je u pitanju, i zašto gubimo lopte.

Vidio sam ovo što je sportsport objavio. Tužno, zaista. Potpuno iz konteksta vade izjavu, jer je Prce rekao da su krivi pojedinci, a ne cijela ekipa, vjerovatno misleći i na sebe, a ne da nekog potkazuje.
Onaj dupli sport je definicija novine, institucije, čovjeka koji bi sve (pa i državu) prodao za pare.

Inače, u principu se slažem sa ovim što ti rečeo pitanjima nakon utakmice.
MOSALJOZE

#3355 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by MOSALJOZE »

BHF_Manijak wrote:Da mi prodjemo, a oni da budu prvi u grupi, jer je malo vjerovatno da cemo mi treci zavrsiti. :mrgreen: :mrgreen:
:zzzz:
SkyLimit

#3356 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by SkyLimit »

Sam prolazak grupe bi bio odličan rezultat, naši bi utakmicu šesnaestine finala mogli odigrati rasterećeno, a njima upravo i treba da se malo opuste, ponekad djeluju isprepadano na terenu. To bi bila naša najbolje odigrana utakmica na turniru sve i da se Francuska nalazi na drugoj strani.
Last edited by SkyLimit on 19/01/2015 21:15, edited 2 times in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3357 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Velkoski »

Dajte ba.. Slučajno JAKO dobro poznajem momka koji je u Kataru ispred ss.ba i ne mogu reći nijednu jedinu lošu stvar za njega, nemojte zajebavat' ba. :)

Inače volite pisati kako su generička pitanja bezveze, sada kada pita nešto konkretno ni to ne valja.. Ko bi ugodio.

I e'o pregledah video.. Uopće nije novinar sportsporta postavio pitanje. :facepalm:

Al' popljujte. :thumbup:
todd_smith

#3358 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by todd_smith »

ne kontam, kako iko slucajno moze nekog JAKO dobro da poznaje?

:mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#3359 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Velkoski »

fraza majmune :mrgreen:
BHF_Manijak

#3360 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by BHF_Manijak »

Velkoski wrote:Dajte ba.. Slučajno JAKO dobro poznajem momka koji je u Kataru ispred ss.ba i ne mogu reći nijednu jedinu lošu stvar za njega, nemojte zajebavat' ba. :)

Inače volite pisati kako su generička pitanja bezveze, sada kada pita nešto konkretno ni to ne valja.. Ko bi ugodio.

I e'o pregledah video.. Uopće nije novinar sportsporta postavio pitanje. :facepalm:

Al' popljujte. :thumbup:
Nisam ja za njega govorio, znas da je to brat moj pravi! :mrgreen: :mrgreen: Cak ne mogu da skontam ni ko je pit'o, a poznat mi glas haos. :-?
It_is_a_Leclerc

#3361 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Inače, moment kad Perić zabije svoj prvi gol i dolazi na klupu, a Marković ga ko malo dijete :kiss: .

SkyLimit je već pisao o haosu u našem rukometnom savezu. Gledajte. Mi smo jednom, jednom, okupili juniorsku repku sačinjenu od igrača Borca, Bosne, Izviđača, i dobili Perića, Malinovića, Zulfića, Milasa, Bezbradicu, Ereša, Građana, Halilkovića...

Zamislite šta bismo imali da nam juniorska reprezentacija igra svake godine kvalifikacijske turnire.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#3362 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Velkoski »

BHF_Manijak wrote:
Nisam ja za njega govorio, znas da je to brat moj pravi! :mrgreen: :mrgreen: Cak ne mogu da skontam ni ko je pit'o, a poznat mi glas haos. :-?
Ma govorim zbog ovog 'Onaj dupli sport je definicija novine, institucije, čovjeka koji bi sve (pa i državu) prodao za pare.'

Ne garantujem za ostale, štaviše i briga me za ostale, al' za Farukicu ruku dajem..

I pit'o je Feđa mensčini :D
SSemir

#3363 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by SSemir »

isto. za nadati se da ce ovcini dosaditi sunce i plaze (jesam smijesan :D) iz katra pa skontati da treba doci u europu da igra rukomet. jer se vidi da ga je stigao umor, danas od njeg nista nismo imali..

i nadati se da ce nasi igraci preci u neke jace klubove, i postat jos kvalitetniji, jer nama treba vrhunskih igraca, koji se mogu porediti sa vrhunskim igracima i biti bolji od njih, jer su takvi vecinom na svjetskom, olimpijskim, europskom prvenstvu. dobra je ovo ekipa, ima karakter, blizu smo, da kazem, gornjeg dijela svjetskog rukometa, ali nam fali to malo pa da budemo rame uz rame sa takvim. to je razlog poraza i od austrije, i od makedonije.
todd_smith

#3364 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by todd_smith »

Velkoski wrote:
BHF_Manijak wrote:
Ma govorim zbog ovog 'Onaj dupli sport je definicija novine, institucije, čovjeka koji bi sve (pa i državu) prodao za pare.'

Ne garantujem za ostale, štaviše i briga me za ostale, al' za Farukicu ruku dajem..

I pit'o je Feđa mensčini :D
garantujem ti ja, karina od portala i novinara, barem onog jednog od dva sto su osnovala :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#3365 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Velkoski »

ma dobro, to je moderni Sinan, al' s obzirom da je u Kataru pravi momak..
vinnie_jones

#3366 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by vinnie_jones »

Jazuk za onaj napad sa dvojicom viška, tu se sve prelomilo, nedostatak iskustva, rutine. Uglavnom klasika, pooped ćega - stream, Bosno moja poharana itd.

It_is_a_Leclerc wrote:Inače, moment kad Perić zabije svoj prvi gol i dolazi na klupu, a Marković ga ko malo dijete :kiss: .
Odličan je bio, pravo osvježenje u napadu, par lopti je baš mangupski podvalio.
SkyLimit

#3367 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by SkyLimit »

Ako napad ne funkcionira, barem odbrana radi dobar posao

Image
Image
Image
It_is_a_Leclerc

#3368 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Bože me sačuvaj, ove prve slike.. Šta je ovo 'vako :? :lol:
junior3

#3369 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by junior3 »

Izgleda kao pokusaj silovanja. :D
Pjanic15

#3370 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Pjanic15 »

Strašno je šta se radi tamo u Kataru. :?

:lol:
Iker C

#3371 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Iker C »

Delić je doktor rukometa za Ovčinu.
splinter

#3372 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by splinter »

Moramo biti agresivniji u odbrani
It_is_a_Leclerc

#3373 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Strava u Kataru !
SkyLimit

#3374 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by SkyLimit »

Ovčina zna neke stvari sa rukometnom loptom što makedonska krila mogu samo u snu, ali za razliku od njih, on pravi amaterske poteze, griješi u osnovnim stvarima. To je vjerovatno posljedica toga što se oni svake sezone u dresu Vardara i Metalurga čeliče protiv najboljih europskih klubova u Ligi prvaka, dok je Ovčina do sada nastupao samo u egzotičnim rukometnim ligama država BiH i Katar.
al-em

#3375 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by al-em »

Da sam ja igrao na mjestu vrazalica, imao bih isti ucinak u igri. Cak bih mozda i zabio onu kontru kad smo imali dva igraca vise.

Mislim da je celica trebao igrati vise, prce se od guzova ne moze dici sa zemlje.

Ima jos jedna utakmica za koju su svi i smatrali da je ta druga pobjeda koja nas vodi dalje.
Sigurno je da ce biti gutavo ko i u ove dvije prethodne utakmice. Valjda nam se neke stvari i poklope ovaj put.
Post Reply