gledajuci promo... mislim da je Battle of Castle BlackTito_i_Partija wrote: Prva: Ned Stark gubi glavu
Druga: Battle of Blackwater
Treca: Red Wedding
Cetvrta: ???
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Brkooo
#3351 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Last edited by Brkooo on 02/06/2014 17:07, edited 1 time in total.
- bosnianidiot
#3352 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Vjerovatno neko gotivno krvnicko rokanje na zidu, i ponovni susret Snowa i one divljakuse, bit ce interesantnoTito_i_Partija wrote:Rekoh ja vama. Ali svi mi koji gledamo ovu seriju smo pomalo masohisti.1Dante1 wrote:Jebem ti onaj dan kad ja rijesi da gledam ovu seriju. Poslije ove epizode vise necu bit isti![]()
Sta cemo za sledecu epizodu? Kao sto vec sigurno znate, od pocetka serije je deveta epizoda svake sezone bila vazda najjaca.
Prva: Ned Stark gubi glavu
- Capajebo
#3353 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
AleksoMKD wrote:Ja znam al necu da me banuju zbog spojlanjaTito_i_Partija wrote: Sta cemo za sledecu epizodu? Kao sto vec sigurno znate, od pocetka serije je deveta epizoda svake sezone bila vazda najjaca.

-
Juliuscezar
#3354 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Martin je bolestan covjek definitivno, da li je kao mali pio hladno mlijeko ili sta vec ali da nam ovo uradi... Cak i dok mu je onaj oci rovio ja sam se nadao nekom preokretu
-
sizifinho
#3355 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Tito_i_Partija wrote:Po mom misljenju, Jorah je imao dva rivala sto se tice blizih saradnika: Daario mu je bio rival na romanticnom, privatnom nivou, a Baristan mu je bio rival na profesionalnom, odnosno "poslovnom" nivou. Sva trojica se bore za paznju Khaleesi, ali jedini se Jorah bori na dva fronta.duboka_misao wrote:
a nije ni sir baristanovo maslo za ramazana ali je jedva docekao da joraha otkuca
I de ti sad uzmi jednu glupavu curicu koja bi bez Jore uginula u pustinji onog momenta kad je Drogo crko, coj'k joj spasio zivot ko zna kol'ko puta, ubio ljudi kamaru, uvijek joj dav'o savjete kako samo iskusan vitez moze, izgradio joj carstvo maltene, i ona to sve izbrisa u tri'est sekundi. Jos neda coj'ku da progovori. Pu jebem je nezahvalna.
ja pak mislim, po onom sto sam vidio u promo, da ce iduca epizoda biti ono nabrijavanje adrenalina, ali zadnja epizoda u sebi nosi radnju zbog koje ce se citava igra okrenuti- haman za sve. Moramo vidjeti Tyrionovo kasapljenjeTito_i_Partija wrote:Rekoh ja vama. Ali svi mi koji gledamo ovu seriju smo pomalo masohisti.1Dante1 wrote:Jebem ti onaj dan kad ja rijesi da gledam ovu seriju. Poslije ove epizode vise necu bit isti![]()
Sta cemo za sledecu epizodu? Kao sto vec sigurno znate, od pocetka serije je deveta epizoda svake sezone bila vazda najjaca.
Tako da vjerujem da ova sezona ima itekako mnogo da nam ponudi do kraja
Sent from my PMP5580C using Tapatalk
-
Juliuscezar
#3356 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Odlazak Pabla (Obryen) iz serije ce po slikama najvise da zaboli Lenu (Ceresi). A sta ce se desiti patuljku, ko zna Martin uvijek preokreno nesto, a opet bas zato sto mi ocekujemo preokret mozda ga iskasape.. I nek mi neko kaze je li ovo Sizifinhovo spojler da znam da ne citam.
-
Teufik
#3357 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
"You're going to fight that?
I'm going to kill that".
Kakva epizoda, razvaljuje.
9-ta epizoda obicno bude jebena do bola. Ocekivati je svakakve strahote
Jel ko skonto' svrhu one price izmedju Tyriona i Jamieja prije borbe?
I jel moguce da ovaj duel zavrsi remijem. Mozda i onaj prdekne
Anyway, Nathalie Emmanuel - instant erection
I'm going to kill that".
9-ta epizoda obicno bude jebena do bola. Ocekivati je svakakve strahote
- Radar71
#3358 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
hoce li sta biti dobro u ovoj sezoni 
-
sizifinho
#3359 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
nije spojler, Oberyn je ubijen, a Tyrion osudjen na smrt, tako rece Tyvinbhnapoleon1 wrote:Odlazak Pabla (Obryen) iz serije ce po slikama najvise da zaboli Lenu (Ceresi). A sta ce se desiti patuljku, ko zna Martin uvijek preokreno nesto, a opet bas zato sto mi ocekujemo preokret mozda ga iskasape.. I nek mi neko kaze je li ovo Sizifinhovo spojler da znam da ne citam.
-
sizifinho
#3360 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
a i da prdekne, nije prdekno u borbi. To je "bozija" volja. Nek me neko podsjeti, je li Qyburn u seriji (vi koji niste knjigu citali, ne trazite ime po wiki)Teufik wrote:"You're going to fight that?
I'm going to kill that".
![]()
9-ta epizoda obicno bude jebena do bola. Ocekivati je svakakve strahote![]()
-
Teufik
#3361 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Samo trazim utjehu i nadam se potajnosizifinho wrote: a i da prdekne, nije prdekno u borbi. To je "bozija" volja. Nek me neko podsjeti, je li Qyburn u seriji (vi koji niste knjigu citali, ne trazite ime po wiki)
Jebo sve likove ako ode patuljak.
- AleksoMKD
#3362 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jeste, on je Jamievu ruku (t.j. ono sto je ostalo) previjao i onda kada mu je Cersej zahvaljivala jer su se povukli "simptomi"sizifinho wrote: Nek me neko podsjeti, je li Qyburn u seriji (vi koji niste knjigu citali, ne trazite ime po wiki)
-
sizifinho
#3363 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ee hvala, zaboravio sam.AleksoMKD wrote:Jeste, on je Jamievu ruku (t.j. ono sto je ostalo) previjao i onda kada mu je Cersej zahvaljivala jer su se povukli "simptomi"sizifinho wrote: Nek me neko podsjeti, je li Qyburn u seriji (vi koji niste knjigu citali, ne trazite ime po wiki)
p.s. posto mi je Baelish inace najdrazi lik, jer je on taj koji igra igru, mogu s sigurnoscu reci da ce Sansa imati dobrog ucitelja. Neko je mozda rekao da je ona nova Cersei, a ja bih da kazem da grijesi. Sansa ce biti daleko sposobnija od Cersei koja dobija sve na pladnju zbog svog porodicnog imena, novca i rore medju nogama. U sustini Cersei je ogroman kockar kojem se do sad samo posrecilo sa kartama. Sansa ce biti od onih sto broje i planiraju koje ce iduce karte pasti. A volio bih da u tom nekom gro planu Petyr bude pobjednik Igre prijestolja, jer je jedini sposoban, i nije se rodio s moci. Al hebi ga, pored zmajeva, tesko...
wow jesam kul, citao sam knjige, jeje, znam sta ce se desit -.-IuliusMeini wrote:Iduća epizoda je bitka za Zid. Pojavljuje se neočekivan lik u tom dijelu svijeta.
Last edited by sizifinho on 02/06/2014 18:16, edited 3 times in total.
-
Juliuscezar
#3364 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Mozda Jaime pomogne malom bratu da pobjegne
. Jednostavno ponestaje pozitivaca ako njega ubiju (malo bitnijih pozitivaca)
- hrastov žižak
#3365 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ja ovo gledam samo iz navike 
-
sizifinho
#3366 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ma kakav Jamie, pa prvo bi na njeg posumnjalibhnapoleon1 wrote:Mozda Jaime pomogne malom bratu da pobjegne. Jednostavno ponestaje pozitivaca ako njega ubiju (malo bitnijih pozitivaca)
-
Juliuscezar
#3367 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
A dobro mislio sam na likove koje publika zavolisizifinho wrote:ma kakav Jamie, pa prvo bi na njeg posumnjalibhnapoleon1 wrote:Mozda Jaime pomogne malom bratu da pobjegne. Jednostavno ponestaje pozitivaca ako njega ubiju (malo bitnijih pozitivaca)
serija nije o pozitivcima, Tyrion nije pozitivac...u ovoj seriji nema pozitivca ili negativca, svi igraju za svoju korist...osim onog Ramseya, on je cisto zlo
- AleksoMKD
#3368 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja bi volio da ga daju Boltonovom kopiletu da mu da Teonov tretman, jer je zbog njega poceo rat kojio je unesrecio toliko ljudi.sizifinho wrote: p.s. posto mi je Baelish inace najdrazi lik, jer je on taj koji igra igru, mogu s sigurnoscu reci da ce Sansa imati dobrog ucitelja. Neko je mozda rekao da je ona nova Cersei, a ja bih da kazem da grijesi. Sansa ce biti daleko sposobnija od Cersei koja dobija sve na pladnju zbog svog porodicnog imena, novca i rore medju nogama. U sustini Cersei je ogroman kockar kojem se do sad samo posrecilo sa kartama. Sansa ce biti od onih sto broje i planiraju koje ce iduce karte pasti. A volio bih da u tom nekom gro planu Petyr bude pobjednik Igre prijestolja, jer je jedini sposoban, i nije se rodio s moci. Al hebi ga, pored zmajeva, tesko...
A za Sansu se slazem da bi trebala postati opasan igrac i nadam se da ce ona Baelishu doci glave.
- shmizlica
#3369 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
miša vam, što me ne upozoriste, stade mi čips u grlu
i molit ću lijepo, pa niko da ne prokomentariše ono misandeino kupanje i čeznutljive poglede neokaljanog kakoseveczove
a i šansica odraste odjednom
i definitivno nema većeg psihopate od ramseya u seriji....svi ostali su male mace
-
sizifinho
#3370 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ma nista to, Sansa ce da se zaljubi u Baelisha haha, to mu je i cilj. Jbg ne sudim mu. Citavo djetinjstvo je proveo u sjeni onih "bogatijih", a sreca pa je imao uma da iskoristi tudje zelje i ideale u svoju korist.AleksoMKD wrote:Ja bi volio da ga daju Boltonovom kopiletu da mu da Teonov tretman, jer je zbog njega poceo rat kojio je unesrecio toliko ljudi.
A za Sansu se slazem da bi trebala postati opasan igrac i nadam se da ce ona Baelishu doci glave.
Sansica posta preko noci riba i po, i pored nje mi je Missandei obicni curetak xD jbg, imam fetis na crvenu kosu, blijed ten..shmizlica wrote:![]()
![]()
![]()
miša vam, što me ne upozoriste, stade mi čips u grlučitavo vrijeme kontam o čemu vi, kad ono....
![]()
i molit ću lijepo, pa niko da ne prokomentariše ono misandeino kupanje i čeznutljive poglede neokaljanog kakoseveczove
a i šansica odraste odjednom![]()
i definitivno nema većeg psihopate od ramseya u seriji....svi ostali su male mace
Hoce ga sivi crvic umocit, mislim htio bi, da ima cim
Last edited by sizifinho on 02/06/2014 18:42, edited 1 time in total.
-
Juliuscezar
#3371 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma neka ga Sansa sredi kao sto je on sredio Eddardasizifinho wrote:ma nista to, Sansa ce da se zaljubi u Baelisha haha, to mu je i cilj. Jbg ne sudim mu. Citavo djetinjstvo je proveo u sjeni onih "bogatijih", a sreca pa je imao uma da iskoristi tudje zelje i ideale u svoju korist.AleksoMKD wrote:Ja bi volio da ga daju Boltonovom kopiletu da mu da Teonov tretman, jer je zbog njega poceo rat kojio je unesrecio toliko ljudi.
-
sizifinho
#3372 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ko ce joj reci? Niko nije znao za tu izdaju sem Neda i Petyra. A da budemo fer, rekao mu je da mu ne bi smio vjerovati. Plus se Renly ponudio da srede Lannisterove, al jooook, mora Eddard biti mr. pravicni. Eto mu sad.bhnapoleon1 wrote:Ma neka ga Sansa sredi kao sto je on sredio Eddardasizifinho wrote:ma nista to, Sansa ce da se zaljubi u Baelisha haha, to mu je i cilj. Jbg ne sudim mu. Citavo djetinjstvo je proveo u sjeni onih "bogatijih", a sreca pa je imao uma da iskoristi tudje zelje i ideale u svoju korist.AleksoMKD wrote:Ja bi volio da ga daju Boltonovom kopiletu da mu da Teonov tretman, jer je zbog njega poceo rat kojio je unesrecio toliko ljudi.
- insaneinthebrain
#3373 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
jebo borbu, najjaca scena u ovoj epizodi. sansa ljubavi
al joj stoji haljina

al joj stoji haljina

-
sizifinho
#3374 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
haha, definitivno me ocarala tu.insaneinthebrain wrote:jebo borbu, najjaca scena u ovoj epizodi. sansa ljubavi![]()
al joj stoji haljina![]()
![]()
- shmizlica
#3375 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
nije to ni haljina.....pogledaj izraz lica....druga osoba