Ja imam problem sa ledjima od pada prije par godina pa koristim često. Koristio sam Balans, Tmc i Sanu i iskreno u Tmc.u mi je super bilo kad god sam bio. Ostale nisam probao pa zato pitam za ove. Ono što je generalno problem je termin i mislim da je tu ovaj TMC najbolji dobiješ svoj termin i niko ne jasa po tebi u to vrijeme. možda imaju manje posla od ostalih pa mogu ali to me i ne zanimajedna tamo wrote:i ja sam kontala uzet ovaj za masažu
jel bio neko? utisci?
ekupon.ba
-
papedzaja
#3351 Re: ekupon.ba
-
baja
#3352 Re: ekupon.ba
na portalu najpopust se trenutno nudi onaj mag povez DR Levine-a, u pola cijene!
da nije kakva furka??
da nije kakva furka??
-
zara79
#3353 Re: ekupon.ba
Tako obicno i rade sa tim ponudama. Sretan put i lijep provod.[/quote]NeyDan wrote:idemo u cetvrtak a ne znam hocemo li uzeti kupon na megabon jer sam gledala na stranici od hotela i cijena je istavjesticanametli wrote:Javi kako je bilo, dal' je onako kako je opisano i jel' daleko od grada?!NeyDan wrote: danas sam nasla rim za ĐŽ![]()
tako da idemo u taj hotela s megabona ali bez kupona.............ugl. javim kakav je hotel
Sretno i ja i se s utiscima
-
encimenci
#3354 Re: ekupon.ba
lajk wrote:dodje jutros,i odma pri prvoj upotrebi puce na savu..definitivno bacih 15 marakalajk wrote:iMAL NEKO DA JE KUPIO POJAS ZA LEDJA ? Kupila kupon al me jos niko nije kontaktirao nit je pojas dosao ?![]()
![]()
ako gdje naletite ne uzimajte,stvarno je loš,materijal i konac pretanki
a gdje je bio za 15 KM? ja sam preko najpopusta kupila pojas za 24 KM i stigao mi je nakon 4 dana, nosim ga i sve ok. jel isti pojas, onaj Dr. Levine?
-
lajk
#3355 Re: ekupon.ba
jest,bio na ekuponuencimenci wrote:lajk wrote:dodje jutros,i odma pri prvoj upotrebi puce na savu..definitivno bacih 15 marakalajk wrote:iMAL NEKO DA JE KUPIO POJAS ZA LEDJA ? Kupila kupon al me jos niko nije kontaktirao nit je pojas dosao ?![]()
![]()
a gdje je bio za 15 KM? ja sam preko najpopusta kupila pojas za 24 KM i stigao mi je nakon 4 dana, nosim ga i sve ok. jel isti pojas, onaj Dr. Levine?
-
encimenci
#3356 Re: ekupon.ba
ja sam kupila bratu i sebi, za sada je ok, valjda nece puci
zasto ne trazis da ti zamijene za novi, meni ako pukne ja cu traziti ili povrat novca ili novi 
-
encimenci
#3357 Re: ekupon.ba
bila sam u salonu (šišala se), lijep je i uredan, dosta su ljubazni ... ako je neko bio na masaži neka se javi, i ja bi kuponjedna tamo wrote:i ja sam kontala uzet ovaj za masažu
jel bio neko? utisci?
ps. TMC odličan
- jedna tamo
#3358 Re: ekupon.ba
onda kupujem TMC, dvoje preporučilo.....
nemam nekih posebnih problema sa leđima, al mi treba relax masaža, pod stresom sam užasnim i treba mi nešto za opuštanje....
nemam nekih posebnih problema sa leđima, al mi treba relax masaža, pod stresom sam užasnim i treba mi nešto za opuštanje....
- amaretto
#3359 Re: ekupon.ba
Ja sam kupio prije 20-tak dana isti taj pojas na kupujmo.baencimenci wrote:lajk wrote:dodje jutros,i odma pri prvoj upotrebi puce na savu..definitivno bacih 15 marakalajk wrote:iMAL NEKO DA JE KUPIO POJAS ZA LEDJA ? Kupila kupon al me jos niko nije kontaktirao nit je pojas dosao ?![]()
![]()
Da vam kažem da ovo nema veze sa pojasom Dr.Levine pa moja nana bi bolje i ljepše sašila a o materijalima da ne govorim.
Hajd' što je kopija nego vrlo loša kopija, loši materijali, ambalaža, ma cirkus...
-
sweet_sin
#3360 Re: ekupon.ba
ima na jupiPitarrr82 wrote:Vala je vrijeme za Ege i shiatsu masazu, nisu odavno
-
papedzaja
#3361 Re: ekupon.ba
Htio bih samo da vas upozorim na megapopust. Kupio sam kupon kod njih i kad sam nazvao da najavim dolazak iz te picerije mi je rečeno da ne mogu koristiti kupon jer megapopust nije izvršio plaćanje obaveza prema njima i da čekaju dok se to izvrši pa tek onda da koristim. Pitao sam šta da radim sa kuponom rekoše mi da se obratim megapopustu da je do njih i njihovog bezobrazluka. Odlučio sam samo da kupujem na ekuponu nikad nisam imao problema sa njima i korištenjem njihovih kupona
- Pitarrr82
#3362 Re: ekupon.ba
sweet_sin wrote:ima na jupiPitarrr82 wrote:Vala je vrijeme za Ege i shiatsu masazu, nisu odavno
Sta je sad "jupi"?
-
GaRGa
#3363 Re: ekupon.ba
papedzaja wrote:Htio bih samo da vas upozorim na megapopust. Kupio sam kupon kod njih i kad sam nazvao da najavim dolazak iz te picerije mi je rečeno da ne mogu koristiti kupon jer megapopust nije izvršio plaćanje obaveza prema njima i da čekaju dok se to izvrši pa tek onda da koristim. Pitao sam šta da radim sa kuponom rekoše mi da se obratim megapopustu da je do njih i njihovog bezobrazluka. Odlučio sam samo da kupujem na ekuponu nikad nisam imao problema sa njima i korištenjem njihovih kupona
megaprevara.ba definitivno
- Baby Jane
#3364 Re: ekupon.ba
Je li neko kupio kupon za paraglajding?
Svaka cast city deal-u, al' je onaj lik sto nudi paraglajding papak na kvadrat.
Svaka cast city deal-u, al' je onaj lik sto nudi paraglajding papak na kvadrat.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#3365 Re: ekupon.ba
Kupio sam ovaj rucak u Pivnici... da li se treba rezervisati nešto prije ili samo otići? Da li samo da ponesem onaj broj kupona i njima tamo pokažem ili ima neka procedura?
- madnessa
#3366 Re: ekupon.ba
Entropio wrote:Kupio sam ovaj rucak u Pivnici... da li se treba rezervisati nešto prije ili samo otići? Da li samo da ponesem onaj broj kupona i njima tamo pokažem ili ima neka procedura?
Čini mi se da treba rezervisati... Isprintaj kupon i ponesi sa sobom. Inače piše da se može samo broj ponijeti, ali većina traže kupon. Dođeš kako si rezervisao, oni te pitaju šta želiš od ovih opcija (vrsta mesa, piće i sl.), pojedeš i popiješ, kad kreneš umjesto para daš kupon, ako si dodatno nešto naručivao to platiš parama i izađeš.Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin, a nije došao ili otkazao ili ukoliko korisnik nije iskoristio kupon u navedenom roku iskoristivosti.
-
cicos
#3367 Re: ekupon.ba
Isplati li se uzeti kupon za kurs njemačkog jezika u Babilon školi? Da li je neko već išao, kakvi su utisci? Hvala...
- rimac
#3368 Re: ekupon.ba
Poznato mi je da su im svi kurservi jako dobri.cicos wrote:Isplati li se uzeti kupon za kurs njemačkog jezika u Babilon školi? Da li je neko već išao, kakvi su utisci? Hvala...
- terra_incognita
#3369 Re: ekupon.ba
imam problem :/
zelim da kupim ponudu koja istice za 3 sata a kupovina nece da mi prodje
neki prijedlog, nesto plsssssss
zelim da kupim ponudu koja istice za 3 sata a kupovina nece da mi prodje
neki prijedlog, nesto plsssssss
- Pasiflora
#3370 Re: ekupon.ba
Kupila sam ovo http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/ogrl ... 70-popusta : Ogrlica od rodiranog srebra sa privjeskom u obliku srca uz 70% popusta, ponuđača Silver Land doo
Azize Šaćirbegović bb - TC Robot Hrasno.
Buduci da nisam bila u mogucnosti otici do radnje, zamolila sam nekoga da to uradi umjesto mene. Dobila sam minijaturnu ogrlicu sa minijaturnnim srcekom - kao za bebe
.
Iskreno, za 18KM covjek ne moze bog zna sto ocekivati, ali sam fakat razocarana i osjecam se prevareno. Je li jos neko ovo kupio?
Buduci da nisam bila u mogucnosti otici do radnje, zamolila sam nekoga da to uradi umjesto mene. Dobila sam minijaturnu ogrlicu sa minijaturnnim srcekom - kao za bebe
Iskreno, za 18KM covjek ne moze bog zna sto ocekivati, ali sam fakat razocarana i osjecam se prevareno. Je li jos neko ovo kupio?
-
quarterback
#3371 Re: ekupon.ba
prije par dana sam na nekom od portala za grupnu kupovinu vidio djeciju tablu, krede, magneti i sl, mislim da je bila oko 30 KM, problem je sto vise ne mogu naci ponudu, ima li neko da se sjeca na kojem je portalu bila ta ponuda
hvala
hvala
- mirnisan
#3372 Re: ekupon.ba
ucinilo mi se da je dobra ponuda,kupila prsten , kazu cisto srebroPasiflora wrote:Kupila sam ovo http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/ogrl ... 70-popusta : Ogrlica od rodiranog srebra sa privjeskom u obliku srca uz 70% popusta, ponuđača Silver Land doo
Buduci da nisam bila u mogucnosti otici do radnje, zamolila sam nekoga da to uradi umjesto mene. Dobila sam minijaturnu ogrlicu sa minijaturnnim srcekom - kao za bebe.
-
zznnnnn
-
papedzaja
#3374 Re: ekupon.ba
I mene isto i vidim da imaju ove tečnosti pa me interesuje koje su im cijene uopšte. web koji su postavili vodi na nekakav zeleni čajzznnnnn wrote:http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/pres ... pust-od-51
Jel neko isprobao ovo, kakvi su utisci ?
-
caniggia
#3375 Re: ekupon.ba
Je li iko bio u ovom frizerskom felicity? Utisci?