radenska wrote:Evo sad sam bila u tom hipermarketu Mojmilo pa da prenesem utiske.
Vidjela sam divna kolica Graco, gumeni tockovi sa nosiljkom, nekako je namjestena ona nosiljka da je beba okrenuta prema roditelju do godinu dana. I sto je meni bitno, ne moram kicmu iskriviti dok vozim kolica, rucka je prilicno visoka i podesiva, kostaju 410 KM.
Krevetac isto OK, na nivoe, 220 KM
Odjeca po meni preskupa, gegice po 20 KM, pelene pamucne 3 KM (na pijaci su iste po 2 KM), postaljine 35 KM, i eto to je sto sam razgledala.
ostalo ok nego dje nadje gegice od 20 kod njih

ja uzela gegica mislim da su 13-14 KM bile plafon a bodiji svi ispod 10 KM a predivan pamuk. Mi smo posteljinu uzeli u Adaxu (VF Koreja) tamo imas stalno 20% samo moras kes nositi, mi vazda zaboravimo pa trcimo na bankomat. Jorgan smo uzeli na snizenju, carsaf je mislim bio 17 Km (onaj sa guom bijeli pamucni) a posteljina komplet (jastusnica i slifer) mislim oko 20 KM ubij me sad. Jer kod nas ce biti onaj prenosivi krevetic pa nam trebaju ogradice i te djidje samo smo uzeli posteljinu finu.
Pelene su inace skupe ako hoce kvalitetne da se ne cufaju, u apotekama su cak i skuplje.