Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
-
*mima*
#3351 Re: Cipelice, cipelice..
kod mene otvorena....skroz otvorena.....tako da ne mogu one male carapice
- bez_ideje
#3352 Re: Cipelice, cipelice..
m ja sam se vise pomirila s tim da cu na elegantne sandalice sa kaisicem pozadi kao detalj imati podeblji flaster na mjestu gdje dodiruje kozu 
- alica.k
#3353 Re: Cipelice, cipelice..
a ja ih opet bez problema nosim.
btw, mene kad cipele nazuljaju, ja ih vise nikad ne nosim. podijelila sam balerinki radi toga.
samo ove bijele od ranije, i jedne crne sa asosa me ne zuljaju uopste.
a one iz h&m
sve i zadnje su me strasno nazuljale.
btw, mene kad cipele nazuljaju, ja ih vise nikad ne nosim. podijelila sam balerinki radi toga.
samo ove bijele od ranije, i jedne crne sa asosa me ne zuljaju uopste.
a one iz h&m
- rinna0304
#3354 Re: Cipelice, cipelice..
joj ja bi i zuljeve trpila al to sto uvijek ispadam iz onih obicnih cipela e to ne mogu
jer mi je uska noga i samo sandale s kaisicima mogu nosit il baletanke .. a cipelu koja je onako otvorena ko baletanke nema sanse izlijece noga 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3355 Re: Cipelice, cipelice..
E to.bez_ideje wrote:m ja sam se vise pomirila s tim da cu na elegantne sandalice sa kaisicem pozadi kao detalj imati podeblji flaster na mjestu gdje dodiruje kozu
A cipele svake nove, jedno mjesec dana mi treba da me prestanu noge boliti i krvariti od njih
- Cholina_Lokica
#3356 Re: Cipelice, cipelice..
Ja i ako ih ne nosam neko vrijeme pa ih opet obujem, ubise meladyblue18 wrote:E to.bez_ideje wrote:m ja sam se vise pomirila s tim da cu na elegantne sandalice sa kaisicem pozadi kao detalj imati podeblji flaster na mjestu gdje dodiruje kozu![]()
A cipele svake nove, jedno mjesec dana mi treba da me prestanu noge boliti i krvariti od njih![]()
bilo peta, bile ravne...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3357 Re: Cipelice, cipelice..
Ko ja prosle sedmice, nosala sam jesenas gljeznjace od 8 cm, ono u pocetku su me ubijale kasnije vec ok, i nisam 3,4 mjeseca usla u njih, prosle sedmice ih obukla a vani jos bilo vruce, a ja satima hodala i na nogama bila...nikad se vise nisam obradovala kad sam dosla kuci, a 2 sljedeca dana sam jedva hodala od bolova.Cholina_Lokica wrote: Ja i ako ih ne nosam neko vrijeme pa ih opet obujem, ubise me
- Cholina_Lokica
#3358 Re: Cipelice, cipelice..
Mene su sad kad sam tene obula poslije par mjeseci, tene ubileladyblue18 wrote:Ko ja prosle sedmice, nosala sam jesenas gljeznjace od 8 cm, ono u pocetku su me ubijale kasnije vec ok, i nisam 3,4 mjeseca usla u njih, prosle sedmice ih obukla a vani jos bilo vruce, a ja satima hodala i na nogama bila...nikad se vise nisam obradovala kad sam dosla kuci, a 2 sljedeca dana sam jedva hodala od bolova.Cholina_Lokica wrote: Ja i ako ih ne nosam neko vrijeme pa ih opet obujem, ubise me
- anelie
#3359 Re: Cipelice, cipelice..
gjde ima kupiti onih skroz kratkih carapica,da nosim kad baletanke obujem?mene svake baletanke nazuljaju,osim jednih sto sam davno kupila u azelu,ovakve bile slicne,samo crvene i ljepse sljokice su bile
platila ih 10 maraka,nanosala ih se,tri ljeta su prezivjele,ljetos sam ih morala baciti,raspale se i rasirile za broj
ima li gdje jos ovakvih kupiti?
platila ih 10 maraka,nanosala ih se,tri ljeta su prezivjele,ljetos sam ih morala baciti,raspale se i rasirile za broj -
Lounge Act
#3360 Re: Cipelice, cipelice..
ja sam isto imala problema s tim zuljevima kad obucem nesto na golu nogu, ali one cipele s prosle strane sto sam postavila od kako nosim nemam ni jednog zulja, mogu ih komotno nositi kako hocu pa kontam mozda je do toga sto su anatomske. najvise me nazulja kada je zadebljano malo pri vrhu kao kod patika ili ako ima sav gore ili sav u sredini nazad ojacan ispod pa ta tvrda podloga ubi i kad su carape nekad, a kamo li kad ih nema
- vjesticanametli
#3361 Re: Cipelice, cipelice..
e zene stigle su cipele iz Beca od immuno
javite se da ih uzmete jer su kod mene
3 forumasice imaju paketic
deep red, angel of i naida ..........mozda nisam nickove dobro pisala pa izvinite mi vi
3 forumasice imaju paketic
- LONGMAN
#3362 Re: Cipelice, cipelice..
Kako se priblizi ljeto tako i u mene pocnu zuljevi... Srecom ne smrde mi noge nikad
Ali protiv zuljeva sam otkrila one jastucice silikonske sto se zalijepe pozada na obucu, onda one male okrugle sto idu na predio prtiju il ja zglob, i onda one uloske za obucu ili silikonske na sandale
I ne trebaju vise flasteri.
Uradila sam jednu ludu ideju pozada gdje idu oni jastucici (uvijek skliznu) i ja sekundarnim ljepilom ih zalijepim, i tako svaki par obuce, sad hadzija
Ko ima problema kao ja, neka proba
Ali protiv zuljeva sam otkrila one jastucice silikonske sto se zalijepe pozada na obucu, onda one male okrugle sto idu na predio prtiju il ja zglob, i onda one uloske za obucu ili silikonske na sandale
Uradila sam jednu ludu ideju pozada gdje idu oni jastucici (uvijek skliznu) i ja sekundarnim ljepilom ih zalijepim, i tako svaki par obuce, sad hadzija
Ko ima problema kao ja, neka proba
-
boracha
#3363 Re: Cipelice, cipelice..
a zato meni ispada nogarinna0304 wrote:joj ja bi i zuljeve trpila al to sto uvijek ispadam iz onih obicnih cipela e to ne mogujer mi je uska noga i samo sandale s kaisicima mogu nosit il baletanke .. a cipelu koja je onako otvorena ko baletanke nema sanse izlijece noga
-
boracha
#3364 Re: Cipelice, cipelice..
mozda ima kakav kinez s free shippingomalica.k wrote:na ebayu! nisu ni skupe, al brojevi su nako nako...
http://www.ebay.co.uk/itm/New-Big-Size- ... 870f7f453f
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Womens-Fa ... 895ff8b16a
odavde su originalno, ali ovdje su ostale samo jos nanjaraste, i to neki brojevi nidje veze
evo i od "antilopa"
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Womens-Fa ... 5f77b857c9
ovaj seller ima predobrih stvari.
trebala sam narucit kad ih je jos bilo
- Marb
#3365 Re: Cipelice, cipelice..
*mima* wrote:Marb wrote:dear ljudi help....ovo su moje nove cipele, ili sta li su vec, ali me zuljaju tu ispod malog prst, dodje mi da placem, jel zna neko za neku metodu da manje zuljaju, da se to omeksa ili sta vec
........imas u DM.......odlicna stvar
hvala hvala
- Marb
#3366 Re: Cipelice, cipelice..
Ja sam vidjela ovakve kod onih sto preko FB prodaju sve i svasta, oko 40km mislim da sutoffifee wrote:alica.k wrote:
OMG!
Mislim da sam se zaljubila![]()
Gdje ovo ima kupiti, naručiti?
JA BIH SVE BOJE, NE BIH MOGLA DA SE ODLUČIM ZA JEDNU
- rinna0304
#3367 Re: Cipelice, cipelice..
eh isto mi je tako xD jedino u tenama nemam problem ostalo sve ima neku manu xD iz stikli ispadam , sandale klizim, baletanke zuljaju al to nekako pretrpimboracha wrote:a zato meni ispada nogarinna0304 wrote:joj ja bi i zuljeve trpila al to sto uvijek ispadam iz onih obicnih cipela e to ne mogujer mi je uska noga i samo sandale s kaisicima mogu nosit il baletanke .. a cipelu koja je onako otvorena ko baletanke nema sanse izlijece noga
a ja kontam sto li, uzmem 36 a ono opet izlijece, meni zna i iz baletanski
a ne mogu nista zatvoreno na golu nogu, na otvoreno moram, zato mi se znojeee noge, na stiklama klizi noga naprijed i zato me i nazuljaju kaisici naprijed...ma mogu i spavat u carapama...a te polucarapice, sto neko gore spomenu, su mi dobre za baletanke, kad hocu suknju npr. jer ne mogu onda dokoljenice, ali nisam dugo na njih naletila
-
Lounge Act
#3368 Re: Cipelice, cipelice..
joj, napokon neko ko moze da me razumije
meni se uvijek smiju kad kazem da spavam u carapama, a ja ne mogu bez njih, jedino ljeti. probala sam i sa nekom kremom s cimetom iz oriflamea, ko fol zagrijava, al nista nisam osjetila 
- rinna0304
#3369 Re: Cipelice, cipelice..
hahahahah i ja sam pomislila da sam jedina kad ono evo nas jos
ma ja ni ljeti ne mogu nema sile smrznem se xD i meni bar nista ne pomaze samo imam nekad obicaj da skroz vrelom vodom operem noge xD ne osjetim uopce da je vrela kad su ko led 
-
Ujedam
#3370 Re: Cipelice, cipelice..
totalno se slažem, imala sam jedne divne baletanke-ali nisam mogla izdržati u njima nikako, na kraju sam ih bacila*mima* wrote:jaraneee.....obuca skechers........a sto u njima noge smrde......tu nema pomoci......
srećom inače u ovim klasičnim baletankama nemam problema sa smradom i žuljevima, makar u tome imam sreće
- Michun
#3371 Re: Cipelice, cipelice..
Kazu da ne treba nositi jedne cipele 2 dana zaredom...da se osuse ako se noga znoji. A soda bikarbona pomaze za smrad. Kupis onu od pola kg, dvije stare carape i naspes sodu, svezes i ubacis u cipelu. Par dana i izvuce smrad.
- bez_ideje
#3372 Re: Cipelice, cipelice..
ja u svakim zatvorenim patikama /cipelama imam uloske i njih cesto mijenjam (oni od 2 KM ),mi to familijarno svi u cipele guramo,pa vazda ima brdo toga u ormaru ....
Nikad smrada,znojenja,nista........i bijele pamucne carape,one sportske gleznjace,zakon zakona za patike.....ima neka teta dole na otoci u pijaci ,te sportske bijele 100 % pamuk ( inace su 90 % i elastin ),nisu turske ,vec italija.....2 KM par
Nikad smrada,znojenja,nista........i bijele pamucne carape,one sportske gleznjace,zakon zakona za patike.....ima neka teta dole na otoci u pijaci ,te sportske bijele 100 % pamuk ( inace su 90 % i elastin ),nisu turske ,vec italija.....2 KM par
-
kis.napraforgo
#3373 Re: Cipelice, cipelice..
cure ko muku muci sa zuljevima ovo je otkrice stoljeca za mene: hansaplast gel protiv zuljeva, ima ga u svakoj apoteci. dodje u maloj tubici pa lici na sjajilo (jednom sam se zahebala i izvukla ga iz tasne misleci da je sjajilo i fino se zamackala..
. evo nekoliko godina me spasava, posebno u proljece i ljeto kad krene ova lagana obuca, a prije sam imala strasnih problema, dolazila kuci krvavih stopala, sve me zuljalo.
-
radenska
#3374 Re: Cipelice, cipelice..
kis.napraforgo wrote:cure ko muku muci sa zuljevima ovo je otkrice stoljeca za mene: hansaplast gel protiv zuljeva, ima ga u svakoj apoteci. dodje u maloj tubici pa lici na sjajilo (jednom sam se zahebala i izvukla ga iz tasne misleci da je sjajilo i fino se zamackala... evo nekoliko godina me spasava, posebno u proljece i ljeto kad krene ova lagana obuca, a prije sam imala strasnih problema, dolazila kuci krvavih stopala, sve me zuljalo.
mene sve zulja, jel u ovim apoteke sarajevo, kolko para je to...ja muku mucim sa zuljevia, dok se naviknem na cipele vrijeme ih mijenjati
-
kis.napraforgo
#3375 Re: Cipelice, cipelice..
Ma ima u svim apotekama, evo to je ovo http://www.hansaplast.com.hr/products/g ... iv-zuljeva i fakat djeluje. Cijena je ja mislim nekih 8-10 KM, a moze trajati duuuuuuuugo.

........imas u DM.......odlicna stvar