kupis majice i odneses da ti isprintaju na njih sta ti je srcu dragosarajevomd wrote:Gdje kupiti majice romeo i julija ? Nesto za poklon gdje bi obe osobe dobile po majicu...nesto na ovaj fazon ali bolje uradjeno
Gdje u Sa......
-
pakica_
#3351 Re: Gdje u Sa......
-
Walter76
#3352 Re: Gdje u Sa......
Nisam znao gdje pitati pa rekoh ovdje.
Neki dan mi prijatelj koji je dosao iz Amerike kaze da bi zelio popiti kaficu negdje gore kod bentbase, uglavnom iznad vijecnice ko kakvoj pecini nesto tako ima neki kafic u stijeni, kraj stijene, ispod stijene gdje vec u pm. Rekoh nikad cuo koliko vec zivim tu, a on navodno cuo od nekih prijatelja koji su bili tu.
Sad me zanima da li mozda ima takav kafic jer mi je cudno da klosar kakav jesam nisam cuo za njega. Dosli maksuz preko bare da me 'ebu u zdrav mozak.
Neki dan mi prijatelj koji je dosao iz Amerike kaze da bi zelio popiti kaficu negdje gore kod bentbase, uglavnom iznad vijecnice ko kakvoj pecini nesto tako ima neki kafic u stijeni, kraj stijene, ispod stijene gdje vec u pm. Rekoh nikad cuo koliko vec zivim tu, a on navodno cuo od nekih prijatelja koji su bili tu.
Sad me zanima da li mozda ima takav kafic jer mi je cudno da klosar kakav jesam nisam cuo za njega. Dosli maksuz preko bare da me 'ebu u zdrav mozak.
-
lajkujMe
#3353 Re: Gdje u Sa......
Znam za to ne znam da li radi... to je odmah pored brane, ima mali mostic kojeg predjes i eto te tu, tu je prije rata bio diskac.Walter76 wrote:Nisam znao gdje pitati pa rekoh ovdje.
Neki dan mi prijatelj koji je dosao iz Amerike kaze da bi zelio popiti kaficu negdje gore kod bentbase, uglavnom iznad vijecnice ko kakvoj pecini nesto tako ima neki kafic u stijeni, kraj stijene, ispod stijene gdje vec u pm. Rekoh nikad cuo koliko vec zivim tu, a on navodno cuo od nekih prijatelja koji su bili tu.![]()
- hodža
#3354 Re: Gdje u Sa......
Walter76 wrote:Nisam znao gdje pitati pa rekoh ovdje.
Neki dan mi prijatelj koji je dosao iz Amerike kaze da bi zelio popiti kaficu negdje gore kod bentbase, uglavnom iznad vijecnice ko kakvoj pecini nesto tako ima neki kafic u stijeni, kraj stijene, ispod stijene gdje vec u pm. Rekoh nikad cuo koliko vec zivim tu, a on navodno cuo od nekih prijatelja koji su bili tu.![]()
slab si ti klošar
objasnio čovjek iznad gdje je to...
- butterfly_01
#3355 Re: Gdje u Sa......
ta kafana u pecini je pravo jednostavna za naci, samo ne znam da li jos uvijek radi.. u aprilu nije radila.. nesto je tu gorilo nekad, koliko sam tad vidjela...
elem, prodjes vijecnicu i krenes prema Palama onaj izlaz iz Sarajeva, nekig 200m od vjecnice s lijeve strane ti dodje Goethe institu a s desne strane ima most i ulaz u kafanu koja je jednim dijelom u pecini..
e sad... tebe niko ne 'ebe.. nego tu je nekad bila kafana.. samo ne znam da li sada radi..
elem, prodjes vijecnicu i krenes prema Palama onaj izlaz iz Sarajeva, nekig 200m od vjecnice s lijeve strane ti dodje Goethe institu a s desne strane ima most i ulaz u kafanu koja je jednim dijelom u pecini..
e sad... tebe niko ne 'ebe.. nego tu je nekad bila kafana.. samo ne znam da li sada radi..
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#3356 Re: Gdje u Sa......
bio je u Bravadziluku (ne znam je li jos) kafic cija je unutrasnjost poput stijene
neka mi neko kaze kako se zvala kafana pored brane u stijeni,stao mi mozak ne mogu da se sjetim
neka mi neko kaze kako se zvala kafana pored brane u stijeni,stao mi mozak ne mogu da se sjetim
-
rookfash
#3357 Re: Gdje u Sa......
ako se dobro sjecam zvaše se toplikgrunt wrote:
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#3358 Re: Gdje u Sa......
jesterookfash wrote:ako se dobro sjecam zvaše se toplikgrunt wrote:
- chengaba
#3359 Re: Gdje u Sa......
Misli na kafanu pored brane preko puta slovenske ambasade, niže stare tekije. Prije se to zvalo Toplik, a ovo posljednje izdanje se zvalo Cave, i mislim da trenutno ne radi...
- Delirium
#3360 Re: Gdje u Sa......
Eh meni trebaju dvije stvari :

I zna li neko gdje se mogu kupiti Hello Kitty torbe, ali da nisu orginal hahahah

I zna li neko gdje se mogu kupiti Hello Kitty torbe, ali da nisu orginal hahahah
-
kojeime
#3361 Re: Gdje u Sa......
"Gdje naci uloske za Brita filtere za vodu? Nekada ih je bilo za kupiti u Robotu i Mercatoru, ali vise ih nema..."
DM. Imaju dvije vrste filtera pa jedne nema u jednoj, a ima u drugoj prodavnici i obratno.
DM. Imaju dvije vrste filtera pa jedne nema u jednoj, a ima u drugoj prodavnici i obratno.
- Chustaa
#3362 Re: Gdje u Sa......
Pitanje.. gdje i po kojoj cijeni mogu kupiti fred perry majicu.Hvala 
- Chustaa
#3363 Re: Gdje u Sa......
Na pijaci negdje.
-
Suzie Q
#3364 Re: Gdje u Sa......
FP imaš u BBI centru...ako uhvatiš rasprodaju možda nađeš i nešto povoljnije od standardnih cijena.Chustaa wrote:Pitanje.. gdje i po kojoj cijeni mogu kupiti fred perry majicu.Hvala
za lažnjake imaš pijace, Skenderiju itd
- anonimnaosoba
#3365 Re: Gdje u Sa......
da nadopunimSuzie Q wrote:FP imaš u BBI centru...ako uhvatiš rasprodaju možda nađeš i nešto povoljnije od standardnih cijena.Chustaa wrote:Pitanje.. gdje i po kojoj cijeni mogu kupiti fred perry majicu.Hvala
- Chustaa
#3366 Re: Gdje u Sa......
@Suzie Q, @anonimnaosoba Hvala vam
P.S. Znam da su FP stvari jako,jako skupe.
P.S. Znam da su FP stvari jako,jako skupe.
- anonimnaosoba
#3367 Re: Gdje u Sa......
nema na čemu
samo javi ako bude koja majica jeftinija od 66 KM 
- bombašica
#3368 Re: Gdje u Sa......
Hello Kitty torbe sam vidjela u izlogu knjižare "Svijetlost" kod hotela "Central"....eh sad, da li je orgninal...teško pitanjeDelirium wrote:Eh meni trebaju dvije stvari :
- Chustaa
#3369 Re: Gdje u Sa......
hocu hocuanonimnaosoba wrote:nema na čemusamo javi ako bude koja majica jeftinija od 66 KM
-
just4fun
#3370 Unutrašnja stolarija???
Gdje u Sarajevu pogledati sobna vrata po prihvatljivoj cijeni a da nije baš neko smeće?
- Chustaa
#3371 Re: Unutrašnja stolarija???
Imas na Grbavici u Trgu heroja gdje je mesnica.Vrata po narudjbi sa dostavom i ugradnjom oko 700 KM. Ja sam jako zadovoljan, i sa regalima i vratima.just4fun wrote:Gdje u Sarajevu pogledati sobna vrata po prihvatljivoj cijeni a da nije baš neko smeće?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3373 Re: Gdje u Sa......
ne
tražio i ja, neJma
tražio i ja, neJma
-
javelin
#3374 Re: Gdje u Sa......
ja sam cuo da je bilo u bingu ali nikad nisam otisao 
- SAID5