Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
dječak sa šibicama

#3351 Re: Horde Zla

Post by dječak sa šibicama »

Recepcionarka izdominirala sve :D
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#3352 Re: Horde Zla

Post by mali_milojica »

dječak sa šibicama wrote:Nama su veceras preporucili da zakljucamo sve brave, posto zivimo u krugu par stotina metara od stadiona :D

Nasa raja je cudo, jutros sef haustora ko policajac stoji na ulaznim vratima zgrade, a nema ga sta vidit, paucak. Eto on ce kao braniti zgradu od Poljaka :D
Mozda zna Karate :D

na 4:25
Last edited by mali_milojica on 14/07/2015 11:55, edited 1 time in total.
bingov buraz

#3353 Re: Horde Zla

Post by bingov buraz »

insomnia78 wrote:Nego, s obzirom da nisam iz Sa i da sam sa bebom koje dijelove grada bi veceras bilo pametno izbjeci?
Mislim da si negdje oko Karavanki siguran :mrgreen:
Balkan je to :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3354 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Dzasvi joj se jedan od ovih celavih neonazista. :D

Kazem ja, sad ce krenuti i oni naslovi, tipa -Stop teroru nad neduznim turistima iz Poljske :zzzz: :D
insomnia78

#3355 Re: Horde Zla

Post by insomnia78 »

bingov buraz wrote:
insomnia78 wrote:Nego, s obzirom da nisam iz Sa i da sam sa bebom koje dijelove grada bi veceras bilo pametno izbjeci?
Mislim da si negdje oko Karavanki siguran :mrgreen:
Balkan je to :lol:
:lol: :lol: :lol:
Dr. Kuca

#3356 Re: Horde Zla

Post by Dr. Kuca »

-LIBERO- wrote:To je to. Kakav smo mi narod.
Sad jos malo krecu tekstovi i naslovi " Poljska nejac napadnuta u Vogosci"..."Pravda za ugrozene gradjane Poljske"..." Hz krive za pad turistucke sezone u Sarajevu".

A tamo tetovirani celavci, vecina preko 190cm...u 'slobodno vrijeme' se mlave po livafama i u kavezima....fura ju se na neonaci i sl.

Tacno ono....ma ne znam. Ne vrijedi ni pricati vise. :D

Balijska posla.
bingov buraz

#3357 Re: Horde Zla

Post by bingov buraz »

-LIBERO- wrote:Dzasvi joj se jedan od ovih celavih neonazista. :D

Kazem ja, sad ce krenuti i oni naslovi, tipa -Stop teroru nad neduznim turistima iz Poljske :zzzz: :D
Siptarski terorista ubio neduznog lava,miljenika dece :mrgreen:
karanana

#3358 Re: Horde Zla

Post by karanana »

idi na dzidzikovac u ambasadu, reci da te je strah nereda i anarhije i da si ugrozen i prepadnut za svoju sigurnost.

majke mi ja ne znam sta je s ljudima. takav je to neki strah od svega i za sve. ljudi kao da zive u staklenom zvonu. za sve su mediji krivi. od ovog belajcica pa do globalnih belaja. strah od ovog, strah od onog....strah od muslimana, strah od buba, strah od h1n1, strah od disanja.....
insomnia78

#3359 Re: Horde Zla

Post by insomnia78 »

sunceKOtepsija wrote:
nece niko udarat bebu, nisu navijaci maloumni, prestanite sirit strah i paniku, sinoc se sve zavrsilo bez nekih vecih problema, poljaci se vratili u hotel, dosla policija i sve stavila pod kontrolu
Nece niko udarati bebu ali se ne bih zelio naci sa malim djetetom usred eventualnog sukoba dvije grupe navijaca kad polete stolice, kamenje i pepeljare
sunceKOtepsija

#3360 Re: Horde Zla

Post by sunceKOtepsija »

karanana wrote:idi na dzidzikovac u ambasadu, reci da te je strah nereda i anarhije i da si ugrozen i prepadnut za svoju sigurnost.

majke mi ja ne znam sta je s ljudima. takav je to neki strah od svega i za sve. ljudi kao da zive u staklenom zvonu. za sve su mediji krivi. od ovog belajcica pa do globalnih belaja. strah od ovog, strah od onog....strah od muslimana, strah od buba, strah od h1n1, strah od disanja.....
:thumbup:
Capajebo

#3361 Re: Horde Zla

Post by Capajebo »

Al' cuj "Nece niko udarati bebu" :lol: :lol: :lol:
GandalfSivi

#3362 Re: Horde Zla

Post by GandalfSivi »

Malo marisane bilo, nije pala mrtva glava, sve ok. A ove sto su se po forumu raspisali ignorisem ako nemaju barem 100+ postova na ovom podforumu...
insomnia78

#3363 Re: Horde Zla

Post by insomnia78 »

karanana wrote:idi na dzidzikovac u ambasadu, reci da te je strah nereda i anarhije i da si ugrozen i prepadnut za svoju sigurnost.

De ne budi blesav, normalno da me je strah za djete
Nije mi frka za mene, nije mi prvi put da se nalazim u svakakvim sukobima i situacijama
Lijepo rekoh, ne poznajem nesto posebno grad i ne bih se zelio naci sa djetetom "izmedju dvije vatre"
dezurni_ucenik

#3364 Re: Horde Zla

Post by dezurni_ucenik »

Ja mislim da je Insomniji dosadno u zivotu pa vas fura.
Opetja033

#3365 Re: Horde Zla

Post by Opetja033 »

Ne znam koji vam je kurac, frajer je postavio sasvim normalno pitanje. Pitanje koje bi postavio i svaki otac. Vidi se da balavurdija piskara.
studiorum_tuzlaensis

#3366 Re: Horde Zla

Post by studiorum_tuzlaensis »

Ništa insomnija, ponesi kišobran, Dragan Lukač je ubacio par mupovaca po KBu i Koševu. Nemoj da se brineš, niko ne sme da te bije... ;-)
ofo-ono

#3367 Re: Horde Zla

Post by ofo-ono »

"Prema izvještajima bh. policije, s kojom smo u stalnim kontaktima, u ponedjeljak navečer je grupa agresivnih muškaraca došla u Vogošću u kojoj su navijači Lecha proveli noć. Hotel je devastian, a Polaci su napadnuti, što je dovelo do nekoliko minuta borbe. Apelujemo da svako ko dolazi ili je već došao u Sarajevo, sigurno provede svoje vrijeme prije, tokom i nakon susreta. Dakle, pozivamo navijače da ne reaguju na uvrede i provokacije od strane agresivnih ljudi", navodi se na zvaničnoj stranici poljskog prvaka.

Dakle, HZ agresivni ljudi! :roll: :roll: :roll: :roll:
dezurni_ucenik

#3368 Re: Horde Zla

Post by dezurni_ucenik »

Opetja033 wrote:Ne znam koji vam je kurac, frajer je postavio sasvim normalno pitanje. Pitanje koje bi postavio i svaki otac. Vidi se da balavurdija piskara.

Djes ti internetu huliganu :oops:
sunceKOtepsija

#3369 Re: Horde Zla

Post by sunceKOtepsija »

insomnia78 wrote:

Nije mi frka za mene, nije mi prvi put da se nalazim u svakakvim sukobima i situacijama
Lijepo rekoh, ne poznajem nesto posebno grad i ne bih se zelio naci sa djetetom "izmedju dvije vatre"
sakrij se u misiju rupu :roll: :-)
karanana

#3370 Re: Horde Zla

Post by karanana »

insomnia78 wrote:

Pa mozes sad izaci ispred zgrade sa djetetom i naci se izmedju marisane ili pucnjave dvojice lola. setajuci shanzelizeom mozes naici na islamistu koji resheta sve pred sobom. ako bi razmisljao tako, onda bi ti svaki dio planete bio nesiguran. mozda i jeste ali onda ne treba ni izlaziti iz kuce, ako je i tu sigurno.
zlajapravaraja

#3371 Re: Horde Zla

Post by zlajapravaraja »

Dvojica od trojice teze povrijedjenih su imali 15 odnosno 19 godina :sad: Nadam se da ce ih raja dobro pripaziti kad se oporave.

Svaka cast na mudima :!: Sigurno ni sami nisu znali da napadaju na jednu od Top 3 firme (sto se brutalnosti tice) u Evropi :roll:

Sve u svemu, Lech se nikada nije ovako lose proveo na jednom gostovanju :thumbup:

Na gostovanje treba stici 15 minuta prije pocetka utakmice, a i za nadat je se da ce nasa policija biti korektna prema ovim zivotinjama, da bi HZ na revansu dobio isti tretman od strane poljske murije.
Dr. Kuca

#3372 Re: Horde Zla

Post by Dr. Kuca »

Nigdje nece biti sigurno, budite uplaseni!
34sf4drgu67d25

#3373 Re: Horde Zla

Post by 34sf4drgu67d25 »

zlajapravaraja wrote:Dvojica od trojice teze povrijedjenih su imali 15 odnosno 19 godina :sad: Nadam se da ce ih raja dobro pripaziti kad se oporave.

Svaka cast na mudima :!: Sigurno ni sami nisu znali da napadaju na jednu od Top 3 firme (sto se brutalnosti tice) u Evropi :roll:

Sve u svemu, Lech se nikada nije ovako lose proveo na jednom gostovanju :thumbup:

Na gostovanje treba stici 15 minuta prije pocetka utakmice, a i za nadat je se da ce nasa policija biti korektna prema ovim zivotinjama, da bi HZ na revansu dobio isti tretman od strane poljske murije.
ahhahh
GandalfSivi

#3374 Re: Horde Zla

Post by GandalfSivi »

ofo-ono wrote:
Dakle, HZ agresivni ljudi! :roll: :roll: :roll: :roll:
Pa realno, znaju biti. Mlatio sam se i ja sa njima (pjanska, glupa situacija), jedan od forumasa ovdje me belaja spasio ;-)
dezurni_ucenik

#3375 Re: Horde Zla

Post by dezurni_ucenik »

Opetja033 wrote:
dezurni_ucenik wrote:
Opetja033 wrote:Ne znam koji vam je kurac, frajer je postavio sasvim normalno pitanje. Pitanje koje bi postavio i svaki otac. Vidi se da balavurdija piskara.

Djes ti internetu huliganu :oops:
Najbolje sto mozes jeste seruckati po forumu i podjebavati covjeka koji ce sa bebom hodati po Sarajevu a nije iz Sarajeva. Onako bas mangupski. To ti je krajnji domet. Jadu. :)

:thumbup: :oops:
Post Reply